Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 29-04-2024 tüm alanlarda

  1. 3 points
    Rhodiola rozea ekstresi, Lions mane mantar ekstresi, L teanine, GABA, Fosfotidilserin vb....hepsi az çok kortizolu baskılar azaltır...
  2. 3 points
    Danabol ile vedalaş dostum yazık karaciğerine. Temiz beslenmeye dikkat et. Bol yeşillik sebze tüket.
  3. 3 points
    Dostum muhtemelen çok fazla enerji harcayıp çok az beslendiğinden kaynaklanıyor. Bence 1-2 gün karb artır kardiyo yapma. Hatta off ver biraz dinlen sonra kaloriyi biraz yükseltip devam devam et düzelirsin. Vücudu depo yağları yakmaya zorluyorsun bu kadar halsizlik ve güç kaybı normal
  4. 2 points
    O tayfanın ruh halinin hangi kafada olduklarının en güzel izahının yapıldığı konu. @BGslayer
  5. 2 points
    Geçen güne başlarken kullandığın uyarıcıları ve efedrini gördüm dikkatimi çeken diyettesin ve her gün efedrin kullanarak güne başlıyosan şayet ikisinin kombinlenmesi üzerine sinir sistemi yorgunluğu yaşadığını düşünüyorum. Kahve de bol tüketiyorsan uyarıcıları bir süre azaltman yönünde ek tavsiye verebilirim 1-2 hafta kadar veya hiç olmazsa pre olarak kullanır dozajı da daha düşük tutarsın.
  6. 2 points
    Diyetin ilk haftalarinda bu şekilde düşüş yaşaman kötü olmuş. Cyle TRT yada Cruise yapmadan mı girdin kankam?
  7. 2 points
    İlaç çalışıyo bence. Masteronu artırmalısın diye düşünüyorum
  8. 2 points
    Yakın zamanda kan tahlili yaptırdın mı dostum? Kaç haftadır kürdesin? Yorulmuşsun sanki.
  9. 2 points
    Eğer düşük karbonhidrat ile yoğun ve sert antremanlar yapıyorsan ve vücudunu dinlendirmiyorsan sinir sistemin harap olmuş ve fatigue olmuş olabilirsin benim tavsiyem 1 hafta kendini dinlendirip tekrar başlaman arada böyle vücudu dinlendirmek benim için çok sağlıklı oluyor
  10. 1 point
    Tamox klomen yanında ben göğüslerde sorun olmadıkça kullanmıyorum lakin etkisini arttırıyor mixleyince klomenle. Garantiye alırsın günlük 20 MG Tamox da eklersen. 10 MG ve 20 MG şeklinde tabletleri var.
  11. 1 point
    Ben PCT konusunda pek tecrübeli değilim lakin şu konuda tecrübeliyim Nor-19ları mixlemeyi seven biriyim bundan mütevellit testisleri zora sokuyorum diyebilirim üretim açısından ben yükleme yapmanı öneriyorum. Ovitrelle kullan ilk olarak ve ardından 6-7 gün sonra 1. Hafta olarak 150 MG Klomen 2. Hafta 100 MG 3. Hafta 75 ve 3 Hafta daha 50 MG gitmen gerektiğini düşünüyorum. Zerdeçal, Zencefil kullanabilirsin LH,FSH,E2 için ve kullanırken karabiber mutlaka ekle emilimini arttırıyor bunun yanında günlük 2 tatlı kaşığı deve dikeni tohumu iç veya ekstrası varsa ondan kullan düzelir diye düşünüyorum. Provironu da Her gün 1 tablet şeklinde alırsın.
  12. 1 point
    Ben şahsi olarak bu yaşta çocukların adam akıllı bu denli empati kurabilip, kendi sağlıklarının düşüneceğini hele ki bu dönemde hiç zannetmiyorum. Ancak elbette her çocuğu aynı kefene koymakta olmaz. En iyisini sen bilirsin ancak ilk önce bence ortamını yani çevresini değiştirmeli. Ortam ve çevre çok önemli. Aynı zamanda sosyal medyayı sık kullanıyorsa maalesef daha da zor durumu.
  13. 1 point
    Vücudun bebek demezsen daha iyi olur çocuk komplekse girebilir veya bana birşey olmaz diyip iyice negatif feedbackler üzerine hırs yapabilir ayrıca bu dediklerin yüzünden sana karşı da antipati besleyebilir hele ki ergenliğe yeni girmiş bir çocuk için tavsiye verirken dikkatli olmak gerektiğinin kanaatindeyim.
  14. 1 point
    Şöyle küçük bir bilgi ver güzel kardeşimize: Neden küçük yaşlı kişiler alkol içemez? Çünkü çok düşük dozda kalp krizi geçirebilirler. Neden küçük çocuklar aspirin dahi' içerken risk taşır? Çünkü ölümcül olan "reye" sendromu geçirebilirler. Ancak yaş ilerledikçe beden yaşı da artar. Aynı ergenlik öncesi ve sonrası gibi. İşte sen bu yüzden erken yaşta bunları kullanırsan, benim yaşımda kullandığın anabolizanlara kıyasla benim yaşımda mutlu olabilecek iken, hastanelerde gezeceksin. Çünkü vücudun bir "BEBEK".
  15. 1 point
    500 testo, 400 bolde, 200 deca( deca yi eklemler için kullanıyorum bundan sebep dozu düşük tutuyorum) , henüz test vermedim bu hafta verecegim, karbonhidrat konusunda yazdığım gibi 750 gr.' a çıkacağım yarin itibari ile.
  16. 1 point
    Kullandığınız dozlar nedir? Boldenon kullanırken tuz tüketimine dikkat edilmesi taraftarıyım. Boldenon büyük ihtimalle tansiyonunuzu yükseltecek turşu suyu veya tuz artırımı sıkıntıya sokabilir sizi. Tahminim boldenon e2 yi baskıladığı yönünde o yüzden su tutumu olmuyor olabilir. Yakın zamanda kan tahlili yaptırdınız mı? @ulquiorra_znın dediği gibi karbonhidrat artırımı da su tutmanıza fayda sağlayacaktır.
  17. 1 point
    Bende şahsen 500 mg aldığımda ruh halim doğaldan daha iyi oluyor. 750 de fena hissetmiyorum. 1000 vurduğumda aşırı anksiyete ve tansiyon yapıyor geceleri uyuyamıyorum bile.
  18. 1 point
    Omuz sakatlığı yaşarken vücudum su attığında eklemlerde ki su da gidiyordu bu yüzden sakatlığım ortaya çıkıyordu bu dönemde suyu azalttım ve salatalık turşusu yedim fena su tuttum tavsiy ederim abi
  19. 1 point
    Ben ilk kürümde Deca kullanmıştım şimdikiler fena direk Trenden başlıyor.
  20. 1 point
    Bi sorun görmedim en fazla suyu 3 LT'ye çekip tuzu arttırırsın. Kendimde en çok verim aldığım su tutma yöntemi tuzu arttırmama rağmen su çekemiyorsam ve pump alamıyorsam turşu suyu çok yararlı oluyor eğer tansiyon sorunun yoksa deneyebilirsin. Tarçın kullanıp gün içinde bir iki silme çay kaşığı kadar var olan insülin direncin varsa carbları etkin şekilde kullanamama yönünde tarçın kullanırsın. Veya bir iki gün düşük cal alıp fasting yaparsın idman atmayıp iyi resetliyor vücudu.
  21. 1 point
  22. 1 point
    Güzel hocam şöyle ki; Total kalori 2075kcal Protein: 226,61g Karbondirat: 166,57g Yağ: 50,67g Şeklinde ilerliyor.
  23. 1 point
    Hangi ilacı kaç haftadır kaç mg kullanıyorsun? Alt ast yükselmiş koruyucu kullanmıyor musun? Büyük ihtimalle yeşillik tüketmiyorsun üstüne temiz de beslenmiyorsun. Grip yada enfeksiyon geçirdin mi?
  24. 1 point
    Küre devam etmeli miyim? Hangi küre? Ne kürü? Ne zamandır kür? Biraz detay verirseniz daha daha sağlıklı öneriler verilecektir. Ayrıca hormon testi yaptırmadınız mı?
  25. 1 point
    Dostum uyarıcıların verdiği enerji ile vücudu fazla yoruyorsun aynısını bende yaşadım. Biraz karbonhidrat yüklemesi yap.
  26. 1 point
  27. 1 point
    çok teşekkür ederim forum sayesinde aklımda fikirler oluştu
  28. 1 point
    Çok düşük kaloriden de kaynaklanıyor olabilir. Metabolik kalorinin 500 kalori altında gidebilirsin. Yada dalgalı karb tekniğini uygulayabilirsin. Bir de günlük beslenmeni kalori takip uygulamalarından birine girip SS olarak atar mısın? Toplam kalori , toplam karb, toplam protein, toplam yağ şeklinde günlük özetler oluyor.
  29. 1 point
    Kilon kaçtı beslenmendeki yağ bana çok düşük geldi bunuda bir değerlendir diye düşünüyorum.
  30. 1 point
    Önce test ver emin olalım. Tahlile göre hareket etmek mantıklı olur.
  31. 1 point
  32. 1 point
    Hocam siz herhalde optimum kullanıyordunuz, boş seri denk gelmiş olabilir mi?
  33. 1 point
    Ekstra Enginar suyu içebilirsin. Görüntüde değişim olmadı mı yada ölçülerinde? Koçun ne diyor haberi var mı? Birde tahlilde adını kırp😅
  34. 1 point
    Büyük ihtimal östrojen dostum. Kan tahlili şansın varsa geciktirme. Karaciğerde yağlanma olabilir dikkat et. Kardiyo yapıyo musun?
  35. 1 point
    At dostum ama yinede kan ver östrojen yüksek olabilir. Çabuk yükseliyor mu östrojene yatkın mısın?
  36. 1 point
    Hayır öyle bir şey yapma.Hem clen hem efedrin alma cahillik olur bu... Kullandığın clenbuteroller düşük doz veya bir dolu bir boş haplardan oluşabilir.Her tür hile hurda var piyasada...Clen bile olmayıp ventolin dahi olabilir içinde... Marka diye güvenme önemli olan içerik ve doğru dozda üretilmesi... Onun dışında clen efedrin ventolin terbutalin vb. beta 2 agonisti ilaçlara vucudun alışması herkeste aynı sürede olmayabilir.Alışana kadar yan etki profili reseptör yoğunluğundan dolayı sürer sonra azaldığı için azalır ve hiç etki etmez...Bu durumda ya doz artışı yapılmalı yada ara verip unutturulmalı... Detay anlamında ve çözüm yolu olarak çok fazla şey önerilebilir.Ama benim önerim clenbuterol dozunu sabit yohimbin hcl ile birlikte kullanıp yavaştan arttırman...120 mcgr üzerine çıkmamanı tavsiye ederim...Sinerji elde edilince tansiyon ve terleme sistemsel olarak önlenemez hale gelir...Vucut bunu kısa azamanda tolere edemez...Kafein hapı da ekleyebilirsin clenbuterole...400 mg kadar yavaştan deneyerek...Yine başka bir yancı olarak, günlük sabit dozda 1-2 tablet tiromel ile clenbuterolü yavaş yavaş arttırarak kullanmak mümkün...Bunlar alışma sürecine engel olmaz sadece sinerji yoluyla etkisini arttırabilir daha düşük dozlarda daha fazla etki almak adına...Reseptör artışı için ara vererek kullanım ve belki antihistamin kullanılabilir.Onları da gece yatmadan önce almak gerek sersemlik yapabileceği için...Vucutta para sempatik sistemi baskınlaştıracak, ve beyinde gaba artışı yapacak ilaçlar da benzer etkilere yol açabilir denemek görmek lazım...
  37. 1 point
    Çok doğru bir yaklaşım olmaz. Bu ise gayet doğru bir yaklaşım olur.
  38. 1 point
    Banada öyle bunu savunan bazı hocalar var. Bence kür içi Klomen veya Hcg kullanmak saçma. Sistemi beşik gibi sallamaya gerek yok aç kapa aç kapa. İlaç vurur sistemi kapatırsın. İlaçla işin bitince pct yapar açarsın
  39. 1 point
    Değerli platform kullanıcıları ve ziyaretçileri merhabalar; Bugün kür için, enjeksiyon sonrası öksürük neden olur onu ele alacağız! Çünkü geçmişten bu güne özellikle dün okuduğum forumda açılan boldenon da bende öksürük yaptı deca öksürttü şu markada oldu bu markada olmadı gibi yorumlar görüyorum buna bir açıklık getirmek tecrübelerimden sizde yararlanın istedim. Şimdi arkadaşlar kür içi öksürük yoktur! Enjeksiyon sonrası öksürük vardır! Enjeksiyon sonrası öksürük neden olur? Her enjeksiyon sonrası olmaz bu durum bazı enjeksiyonlar sonrası olur o bazı enjeksiyonlar sonrası olmasının ana sebebi tek enjektörde aldığınız mg. kapasitesine bağlıdır bu yüzden o öksürüğü yaşarsınız. Nasıl yani dediğinizi duyar gibiyim. Şöyle ki 500 mg tek enjektörde alacağınız karma yada tekil ilaç sonrası %99 öksürük yaşamazsınız ama 600 mg ve üzeri özellikle 750mg ve sonrasın da %95 o öksürüğü yaşayacaksınız! Ve o öyle bir acılı öksürüktür ki ağzınıza ilaç tadı gelir resmen ve acı acı öksürürsünüz 30 ila 60 saniye zor nefes alacak gibi öksürürsünüz su içseniz de fayda etmez hatta daha acılı, şiddetli bile olabilir yaşanan durum. Bu acılı öksürüğün sebebi yüksek dozda ilacı kesintisiz almanızdan kaynaklı enjektörün iğne ucu kas içine giriş yaparken dokularla beraber sinirlerinizi ve kılcal damarları da keserek ilerler ve ilaç zerk edilirken bölgeye bu kılcal damarlar vasıtası ile enjekte ettiğiniz ilaç saniyeler içinde akciğerlerine ulaşarak akut bir probleme sebep olup bu bahsi geçen sorunu size yaşatır. Bu bilgi hiç bir kitapta yazmaz (sektörle alakalı kitaplar) ve hiç bir yerde anlatıldığına denk gelmedim ben ise tamamen yıllar önce edindiğim bir tecrübe idi sizin gibi '' Acaba neden böyle oluyor! '' diyen biriydim ne zaman yüksek mg. çıktım arada düşük mg. lara indim o şekilde tespit ettim bende Yüksek mg. larda %100 yapacak diye bir şey yok kalça enjeksiyonlarından bahsediyorum zira 10 enjeksiyonun 6,7 sinde yapabiliyor. Ha düşük ölçülü (mg.) enjeksiyonlar da yapmaz mı? Elbette yapabilir ama ben 500 mg ve altı enjeksiyonlarda bu problemi kendimde hiç yaşamadığım için haliyle yaşadığım tecrübeler üzerinden örnekleme yapmanın daha doğru olacağını düşündüm. Not : Yüksek mg alan sporcular mutlaka mg. kapasitelerini düşürsünler bir seferde yüksek mg. zerk edilmesin ilaç vücuduna hem apse yapma riski çok artar hem mevzu bahis konudaki öksürük durumunda yakınabilirler. Tek günde 1gr yakın ilaç alıyorsa haftada bu enjeksiyonu 2 kere yapacaksa bunu üç enjeksiyona bölmesini pazartesi çarşamba cuma şeklinde tavsiye ederim. Umarım bu konuda da artık bilgi sahibi olmuşuzdur forum da yazdığınız konularda artık daha bilinçli bu hususta yorum yapabilirsiniz. Keyifli forumlar.
  40. 1 point
    Merhabalar tekrardan herkese iyi forumlar. Burak @Loving Hocamla planladığımız 12 hafta kadar sürecek serüvenimizin 8.haftasını tamamlamış bulunmaktayız. Herkese iyi dilekleri ve yorumları için teşekkür ederim. Burak Hocamın her söylediğine %100 uyamasam da önümüzde daha 4 hafta kadar var yukarıda ilk dört haftadaki değişimimi paylaşmıştım şimdi ise başlangıç ve 8.hafta olarak resimlerimi paylaşarak konumu güncelliyorum. @SPECTRE @Tr3n @GHOST @crosfredy @Rdm @Semih Erarslan @rastlantisal @Arenn @ulquiorra_z @trznd
  41. 0 points
    4-8 haftada ne kadar dozu zorlarsan zorla doğru düzgün gelişemezsin. Sonuçta vücudun sınırsız oranda protein sindirip, sentezleyemez. En az 20 hafta git
  42. 0 points
  43. 0 points
  44. 0 points
    Hiç ama hiç bir şey olmaz normal yaşantına devam et psikolojik etkilerini yok etmek için de urolojiye git durumu anlat test yaptır kendin gör
  45. 0 points
    Kendini tribe sokma lütfen , rahat ol. Problem yok. Nasıl düzenli olarak spor yapıp sonuç aldıysan , ilacı da düzenli kullanmak sonuç verir. Tek enjeksiyondan problem olacağını sanmıyorum ama için rahat etsin diyorsan 15 gün sonra dahiliye veya ürolojiye git baktır kafan rahat olsun.
  46. 0 points
    tamamıyla psikolojik şuan hissettiklerin testo enanthe yanlış hatırlamıyorsam 10 gün gibi bir yarılanma süresi vardı.
  47. 0 points
    Çöpe atmasına gerek yok ben iletişime geçeyim benim adrese atsın, şu anki kürden sonra bolde düşünüyordum iyi denk geldi işin makarası tabii lakin olursa makbule geçer.
  48. -1 points
    Merhaba Sevgili Hocalarım, abilerim ve kardeşlerim. Bu gün 2 yıllık Optimum Pharma serüvenime dayanarak Optimum Pharma hakkında genel olarak gördüklerimi yazacağım. Öncelikle 1) Optimum Pharma nedir? Optimum Pharma 2006 senesinde kurulmuş Anabolik Steroid grubu haricinde birçok ilaç üreten ABD menşeli global bir şirkettir. 2) Peki güzel ancak işe yarıyor mu? Kendi deneyimlerime dayanarak konuşacak olursam evet, işe yarıyor ve güvenilir. OP ile yaptığım ilk kürde yaklaşık 12 haftada 6.5 kilogram yağsız kas kütlesi eklemiştim. 3) Tamam anladım işe yarıyor ancak orijinal mi? Tabi ki her firmada olduğu gibi OP kutusu içerisinde bulunup da sahte olan ürünler olabiliyor ancak OP buna çok güzel bir yöntem bulmuş. Kutuların üzerinde 2 tane flakonun üzerinde ise 1 tane olmak üzere hologram bulunuyor bunun yanında kutunun üzerinde kazı kazanlar gibi gizlenmiş 6 hanelik bir orijinallik kodu bulunuyor. Bu kodu siteye 1 defa girdiğiniz zaman 2. Girişinizde bu kodun daha önce denendiğini söyleyen bir sistem var. 4) Her şeyi anladım peki yan etkileri neler? Yan etkiler her steroid grubunda olduğu gibi bunlarda da var o yüzden genel olan yan etkileri geçiyorum, farkettiğim birkaç diğer markalarda olmayan yan etkisi şöyle: 1) Diğerlerine oranla daha çok su tutuyor 2) Enjeksiyondan sonra (Sustanona benzer ancak daha hafif) hafif bir ağrısı var 3) Enjeksiyon bölgesi üzerinde geniş, genel olarak daha sıcak, ve ağrılı ödem toplanabiliyor Bu 3'ü hariç başka ekstra yan etki görmedim. Evet sevgili hocalarım, abilerim ve kardeşlerim bu yazım bu kadardı eğer ki kendimce yanlış değerlendirdiğim veya hatalı söylediğim bir yer olursa lütfen düzeltmekten çekinmeyin hepinizi seviyorum, İyi forumlar

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×