Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Oathbreaker

Üye
  • İçerik sayısı

    84
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

20 Mükemmel

Oathbreaker Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Diğer

Güncel Profil Ziyaretleri

183 profil görüntüleme
  1. Tren öksürüğünü ben yavaş enjeksiyon yaparak aşmıştım tek çıkar yol bu gibi gözüküyor
  2. Total testosteron düşüklüğü var ne yapmalıyım?

    Diyet kesinlikle etkiler ben senelerdir 1500-2000 kalori bandında takılan iştahsız biriyim yorgun olman Testo dışında tiroidlerden kaynaklanıyordur veyahut aşırı stres ve Kortizol salınımından dolayı genel bir vücuda baskı vardır ilk olarak FSH baktırılmış lakin T3 T4 yok onlara kesin baktır FSH ın düşük ve düşük olduğu zaman genelde vücutta yeterli tiroid vardır anlamına geliyor lakin söylediğin şikayetler üzerine hipotiroidi yaşadığını düşünüyorum tuz tüketimini arttır ve yeşillik yemene rağmen kreatin yüksekliği için 4-5 LT su tüket. Eğer yeteri kadar protein tüketmiyorsan yağsız kas kütlenin 1,6-2 katı kadar tüket ayrıca hormonların için maksimum kilon kadar yağ tüket carb ise 200-300 bandında fix almaya bak çok yüksek bir kalori olmamasına karşın her gün bir kaç kaşık fazla yiyerek bu durumu aşabilirsin reçete edilen sustanonu TRT için önermiyorum çok dalgalanma yapıyor ve düşük doz yapmana rağmen çok enjeksiyon yapılıyor kan seviyelerini sabit tutmak için sana tavsiyem WhatsApp butonundan Burak Hocayla iletişime geçip Testosteron Cypionat alıp haftalık tek enjeksiyon 150 MG Pazartesi günü olmak üzere ilacı zerk etmeye başlayabilirsin.
  3. Omuzdan enjeksiyon dezavantajlı mı?

    Ben hem kalça hem bacaktan denedim 5 ML bir sıkıntı yaşamadım kişiye göre değişiyor
  4. Testesteronu bağlaması için proviron kullanımı nasıl olmalı?

    Kasa iki gram fazla su çekebilmek veyahut testonun verdiği yağ yakımını arttırmak için dozu yükseltiyorlar
  5. Omuzdan enjeksiyon dezavantajlı mı?

    Kalçaya göre kas kütlesi olarak daha küçük diye daha az ML ilaç enjekte ediyorsun tek dezavantajı bu
  6. Mediva pharma boldenon kullananlar var mı?

    Tanıdıktan çözmüştüm lakin bolde değil Deca ve Trenini kullandım cayır cayır çalışıyordu bundan 2 sene önce 300 TL ye iki kutudan almıştım lakin steril değil ödem sızı yok ama karaciğer değerlerini kısa sürede arttırdı özellikle Deca.
  7. Alerji ayağı boş iş palavranın kralı bu Sustanon için geçerli sadece. Steril ilaç olmayanların zırvası en fazla içindeki yağa karşı alerjin vardır lakin sanmam öyle ahım şahım bi fark yok iğneyi yaptıktan sonra enjeksiyon yaptığın bölgeyi ovala dağıt ilacı ben aynı yerde ağrısından çok etrafa dağılmış ödem ağrısını tercih ediyorum evigen ekleyebilirsin lakin ilacı omuzdan o kadar vuramazsın diye düşünüyorum.
  8. Çok ağır bir küre girmemişsin kür içinde klomen yutman bir işe yaramaz hali hazırda kanında 1-1,5k ilaç varken zerre işe yaramaz sürekli testislere gönderilen bir baskı varken. Tavsiyem Ovitrelle vurduktan sonra tek seferde 6-7 gün sonra Klomene başlaman yönünde tavsiye verebilirim eğer göğüslerde de sıkıntı varsa Nolvadex ekle 10 MG günlük PCT boyunca. 3 Gün 150 1 Hafta 100 MG 3 Hafta 50 MG Klomen işni görür. Ben PCT yi garantiye almak için ilk günler yükleme yapmayı seviyorum ve öneriyorum Klomen yan etki yapmıyorsa eğer tabii makul bir seçenek. Değil ise 40 gün civarı 50 MG ve aynı zamanda 10 MG Nolvadexle kombinle. @Vezuchiy
  9. Bitkisel kürler bölüm 3

    Uzun süredir bitki karışımı ben de yapıyorum lakin karaciğer için: Zerdeçal Zencefil Tarçın Karabiber Kakao Kahve Karanfil Deve dikeni Her birinden yarım çay kaşığı koyup içiyorum karaciğer değerlerini 400 den 15 bandına çekti bir kaç haftada.
  10. Bulk kürü planlamam sizce nasıl?

    200 Primo gereksiz işe yarayacağını düşünmüyorum. 300 Deca işini görür maximum 10 hafta kullanırsın Dianabolle iyi ikilidir iyi iş yapar.
  11. Bünyene güveniyorsan vur ben açıkçası aynı enjektörü 3-4 kere kullanıyorum
  12. E2 bence iyi durumda lakin küre devam edeceğin için E2 daha da artacaktır 75-100 bandında takılması gelişim için en iyisi olur kanaatindeyim. Yarım arimidex at yeter eğer çok rahatsızsan tam at
  13. Enjeksiyon esnasında ne tür enjektör kullanmalıyım ?

    Siyah benim bacağı zor deliyor ondan yeşil kullanıyorum hızlıca enjeksiyonu yapıyorum geçiyorum Yeşil kesinlikle
  14. Enjeksiyon esnasında ne tür enjektör kullanmalıyım ?

    Kalça ve bacaktan tavsiyem yeşil ben en rahat onunla yapıyorum
  15. Alt ve ast değerlerim çok yükseldi, sebebi anavar mı?

    Burak hocadan temin etmesem şuan bu testi gördükten sonra kullandığım Anadrolu keserdim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×