Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

anabolikadam

Üye
  • İçerik sayısı

    192
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    2

anabolikadam kullanıcısının son zaferi 15 Mart

anabolikadam en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

79 Mükemmel

anabolikadam Hakkında

  • Yaş 23
  • Derece
    Uzman
  • Doğum Günü 10-03-2001

Platform İstatistikleri

  • Yaş 23
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Yardımcı olmak için buradayım. </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 23
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

555 profil görüntüleme
  1. Tsh hormonu yükseldi ne yapmalıyım?

    Önermem, senin acından bir problem yok ise bu sekilde kalmasında sıkıntı yok. TSH hormon 10 üzeri değere ulaştığı zaman literatürde kesinlikle levotiroksin başlanmalı ancak bu durum söz konusu değil şu an. Bende zamanında denedim ve 7.30 değerlerinden, 5 hafta kullanımda 5.20 değerlerine düşürebildim ancak hicbir katkısı olmadı. Zararı da olmadı ancak icmesem bile bir şey değişmezdi. Gidip bi' dahiliye doktoruna ultrasonla baktırabilirsin.
  2. Tsh hormonu yükseldi ne yapmalıyım?

    TSH uyarıcı bir hormondur. T4 üzerinden etkisi anlaşılır, bu yüzdende T3 gibi (T4 hormonundan sentezlendiği icin) diğer alt değerler rutin tahlillerde istenmedikce bakılmaz. TSH fabrikadır, T4 ise işcidir. Bu örnekle beraberinde eğer vücut icerisinde T4 hormonu azalırsa TSH uyarısı (kan değerlerinde artış) arttığı icin TSH hormonu yükselir. Eğer vücutta yeterlilik gözetmeksizin fazla depolanmış ise TSH baskılanır. Adipo extreme gibi şeylere hic gerek yok, eger icerisinde T4&T3 var ise de ve yakın zamanda kullandıysan TSH hormonunun baskılanması gerekir, artması degil. Ha eger önceden kullanıp böyle dedigimiz üzere o ilacın icerisinde T4 veyahut T3 var ise, evet bir dönem kullandığın bu ilaca ilişkin maddeler kanından cıktıktan sonra TSH hormonu artar. Benim şahsi fikrim rutin olarak yükselip/alcaldıgı. Cünkü her insanda olmasada cogunlukla bu olay insanlarda, danısmanlarımda ve cevremde görüyorum. 4.5 hafta sonra tekrar test ver. Agırlık antrenmanlarında da bazı insanlarda TSH hormonunu artabiliyor. Fazla yemek yemek de bazen bu hormonu bozabiliyor.
  3. 15 hafta trenbolone kullanımı zararlı olur mu?

    Vücudunun tepkisi bilmiyorsun, haliyle ilk kür deneyimin. Böyle olunca da ateşe körükle gitmek oluyor tabiri caiz ise. Trenbolone ilacı ise bambaşka bir ilac, sadece ismi kolay geliyor ancak öyle bir yan etkisi vardır ki inanamazsın. Bu yüzden önermiyorum, rimobolan daha uygun olacaktır.
  4. 90 liraya 1kg tavuk göğüs almak mümkün mü?

    Sıkıntı yok ise neden böyle yapmıyor çoğu kişi? Hep sadece fileto, ayıklanmış tavuk göğüsü alıyoruz. Direkt tam piliçten verseler daha uyguna gelir o zaman. Bunu yapmakta da sakınca yok o halde? Değil mi?
  5. 90 liraya 1kg tavuk göğüs almak mümkün mü?

    Şimdi detaylı sordum tam tavuktan çıkarttığını söyledi. Normal piliç tavuktan çıkartmış göğüsleri. Yani normal bir piliç 90 lira, bize de sadece göğüs tarafını vermiş sanırsam. Böyle bir şey mümkün mü? Besin değerlerinde bir farklılık olur mu. Yıllardır bu camianın içindeyim ilk defa bunu duydum
  6. 90 liraya 1kg tavuk göğüs almak mümkün mü?

    Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Normalde benim tavuğumu annem farklı bir kasaptan kendisi temin ettirir ve alırdı. Kilosuna takriben 220 lira verirdik. Ardından yol üstü geçerken "kasap" olarak adlandırılan ve gerçekten kasap olan bir yerden tavuk göğüsü 1 kilo başına 90 liraya almış. Şu an önümde yiyorum ve bildiğiniz tavuk, gözünün önünde tavuktan çıkarttığını söyledi annem. Ancak ben çok emin olamadım, bu devirde 90 liraya tavuk göğüs mü var arkadaş? Tadında bir değişiklik yok, sizce nasıl olabilir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
  7. Lasix idrar söktürücü ile vücuttaki ödemi atmam mümkün mü?

    Lasix güçlü bi' diüretik ilaçtır. Böbreği yorar ve kas içi, deri altı demeden ne var ise (su kütlesi olarak) atar. Kas içi hücrelere de bulaştığı için kaslardaki doluluğu (karbonhidrat başına adelede tutulan su miktarı) boşaltır. Elektrolit dengesini ciddi manada bozar ve vücudunun herhangi bir bölümünde kramp yaşayabilirsin. Bunun için sadece deri altı suya hedeflenen "aldactone" ilacı daha iyi olabilir (tavsiye veya yönerge vermiyorum). Lasix ilacından daha da güçsüz bir ilaçtır.
  8. Sustanone ilacı arkadaşında dediği üzere birden fazla ester içeriyor. Nedeni hastanede hastalığa endike olan kişilerde enjeksiyon süresini aydan aya uzatmak, gerekirse ayda 1 kez enjeksiyona düşürmek. Bu yüzden de aslında bizim için çok uygun değil. Dozu günden güne vursak dahi' ilacın yapısı ve ester durumunu değerlendirdiğimiz zaman kan içerisinde yükselme/alçalma durumu çok fazla yaşanıyor. Böyle olunca da maalesef sabit bir eylemde çoğunlukla durduramıyoruz. Eczane ilacı olduğundan çoğu arkadaş "güvenilir" diyerekten bu ilacı kullanıyor. Aslında güzel bir ilaç ancak sabırsızlar için değil... Çünkü içerisinde uzun ve kısa ester karışık (mix) bir ilaç. Sabırlı olalım.
  9. 1100₺ ye orijinal barkodlu mk-677 ?

    Arkadaşlar gerçekten şu durumdan bi' ben bıktım, bi siz bıkamadınız. 4 sene öncesinde yurtdışı pazarında bile daha az-buz bilinen "sarms" adlı ürünler daha yeni Türkiye üzerinde popüler oldu. Daha ismini duymadığımız adı üstünde "pharma" olan halbuki Türkiye üzerinde paketleme işlemiş görmüş boş ürünler olduğunu akıl etmek her yiğidin harcı. Yeri geliyor bayram indirimi yapıyorlar, tanıdıklarım birden fazla marka isminde 900-1500 lira bandında ürünler yolluyor. Yahu arkadaşım, sen Türkiye ülkesindesin. Senin ekonomin belli, senin para birimin belli. Sen vücuduna bu denli bir maddeyi sokmaya utanmaktan ziyade, bu densiz kalitesiz bir ürünü, bu densiz içerisinde ne var ne yok bilinmeyen bir şeyi alır mısın? Aynı etkiyi ben sana oral steoridi toz yaparım, kapsüllere atarım, güzelde bir dizayn yaparım veririm önüne içersin. Aaa, bende güç var demek ki çalışıyor dersin. Allah aşkına arkadaşlar bu piyasa günlük değişmiyor, ne ise o. En kötü veririm sana dışında "mk-677" yazan ancak içerisinde D vitamini olan bir takviyeyi sonrasında psikolojik etkiye kapılır akar gidersin. Ancak sonuçta ne var yine? Koskocaman bir sıfır. O yüzden lütfen arkadaşlar bu ürünler ne bu kadar ucuz, ne de bu kadar güvenli satılıyor.
  10. DHT türevi bir ilacı testosterone almadan nasıl kombine bir şekilde kullanabiliyorsun? Proviron ile mi destekliyorsun?
  11. Ekstra olarak anabolik yada testosterone kullanmadan mı bu ilaçları kullanıyorsun?
  12. Daha önce hiç küre girmeyen birisi için değerler sizce nasıl?

    Doktorun levotiroksin (levitron) ilacını bu değerlere göre kaç mg doz yazdı? Kaç günde bir?
  13. Devlet hastanesinde kan testi yaptırma yöntemleri nelerdir?

    Yaptığım taktiği anlatacağım... Ürolojiden randevu al, devlet hastanelerinde genelde çok işkillenmiyorlar. Derdini anlat dediklerinde hocaya bizzat "erekte olmakta güçlük çekiyorum, tam erekte çok geç oluyorum ve erekte seviyemi koruyamıyorum çok kısa sürüyor" diyerek bizzat doktorun "hormon testi isteyelim" demesiyle beraber bi' "oh" çekebilirsin. Ardından test sonuçlarını kontrol ettirmek istersen (e-nabız üzerinden kendinde bakabilirsin ancak gitmek istiyorsan da senin kararın) bir diğer hafta sana tarih veriyorlar. Gidip kontrol ettirdiğinde hiçbir şeyin yok diyip "psikolojik" diyebilir. Ek olarak sana reçete ile "tadalafil" yazabilir. Sonra gidip "tamam hocam... çok sağ olun" diyerek devam et ve o reçeteyi evde çöpe at
  14. Tamoxifen pct için olmazsa olmaz mıdır?

    %100 olmazsa olmaz değildir. Tamoxsifen diğer Arimidex (anastrozol), Aromasin (ekzemestan) gibi östrojen inhibitörü değil aksine seçici östrojen reseptör modülüdür. İkisinin arasındaki en büyük fark budur. Östrojeni düşürmek için östrojen inhibitörü kullanırken, yan etkilerden korunmak ve meme ucu hassasiyeti gibi seni rahatsız eden, jinekomasti oluşumu riski olan kişilerde önleyici olarak Tamoxsifen kullanılır. Kısaca östrojeni bloke eder. Yani östrojeni düşürmek için kullanmaktan yana eğer bir yan etkin var ise bu yan etkiyi yok etmek, indirgemek için alınabilir. Her kişide de %100 yan etki olacak diye bir sonuç yok. Aksine östrojen üst sınırın üstüne çıksa bile yan etki görmediğin taktirde bu ilacı kullanmayabilirsin yani bo sonuçla "benim açımdan" olmazsa olmaz değildir. Fikirler değişebilir, bir hocamız, bir arkadaşımız çıkar "ona göre" olmazsa olmazdır. Ancak yine de bu yan etkileri yaşamamak adına yan etki görmeden de önlem için kullanan arkadaşlarımızda var.
  15. Ben şahsi olarak bu yaşta çocukların adam akıllı bu denli empati kurabilip, kendi sağlıklarının düşüneceğini hele ki bu dönemde hiç zannetmiyorum. Ancak elbette her çocuğu aynı kefene koymakta olmaz. En iyisini sen bilirsin ancak ilk önce bence ortamını yani çevresini değiştirmeli. Ortam ve çevre çok önemli. Aynı zamanda sosyal medyayı sık kullanıyorsa maalesef daha da zor durumu.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×