Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Diver

Üye
  • İçerik sayısı

    2.654
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    76

Diver kullanıcısının paylaşımları

  1. Bu nasıl bir soru ya? Bunca şey paylaşılmış bunu mu merak ettin? Seni ilgilendirmez.
  2. Selam arkadaşlar. @Loving hocamın desteğiyle büyümeye kaldığımız yerden devam edicez inşallah Ramazanda istediğim diyeti yapamadım. İşte çok yoğun bir dönemdeyiz uzun süreli dalışlar hem yoruyor hemde sıfır karbonhidrat çekilmez kıldı gözümü açamıyordum 1-2 kere bayılma derecesinde şekerim düşünce iftara pilav ekledim. Antrenman konusunda kendimi iyi hissettiğimde yaptım genel olarak dinlendirdim vücudumu.İstediğim yağ oranına inemedim lakin hocamın tavsiyesiyle hem mental hemde fiziki olarak dinlendim. Ramazandan sonra karbonhidratı 200gr pirinç ile sınırladım hem işte hemde sporda kendime geldim. Neden bilmiyorum antrenmanda aşırı derecede pump oluyorum tabi şikayetçi değilim 😁 Kütlemde çok bir değişiklik olmadığını düşünüyorum. Şimdilik 104 kgda sabitim. Yeni kürde; 500 Testo 500 Bolde 400 Deca olacak. @rastlantisal @Rdm @Askabar @otopsicikedi @Tr3n @GHOST @SPECTRE @SERKO @metinav @crosfredy @Semih Erarslan @Emrah 3500 kalori ile başlayıp duruma göre yavaş yavaş artıracam.Bol yeşillik, bol balık, zeytinyağlı enginar yemeği vs cleanbulk mantığıyla ilerleyecez inşallah. Yine sağlam stok yaptım😁. Sağolsun hocam hediye göndermiş çok hoşuma gitti teşekkür ederim. Sağlam amele yanığı olduk😄 Tavsiyelerinizi uyarılarınızı bekliyorum saygılar.
  3. Testislerin ereksiyon halinde yukarı yönlü çekilmesinin sebebi nedir?

    Zamanla büyüyecektir eski haline döner sorunun çözülür diye düşünüyorum. En iyi yorumu doktor yapacaktır.
  4. 2 hafta sonra dostum.
  5. Artan sivilce problemlerim ve diğer şikayetlerim hk.

    Evet devam et dostum.
  6. Artan sivilce problemlerim ve diğer şikayetlerim hk.

    1. Ev yapımı yoğurt ve sodayla ayran yap. Geçmezse diğer yöntemi dene. 2. 1 tatlı kaşık türk kahvesine limon damlat macun kıvamına gelsin yut su ile. 3. Yeşillik ve yağlı yemeklerden uzak dur düzelene kadar. 4. Bol su iç vitamin ve mineral alımına dikkat et.
  7. Abi çok güzel planlamışsın umarım istediğin gibi sonuç alırsın . Ben sık enjeksiyonu sevmiyorum o yüzden uzun esterden yanayım 😄 Arkadaşı ciddiye almayın lütfen cevap vermeye değmez.
  8. Açılmış, yarım kalan ampul nasıl muhafaza edilmeli?

    Farklı enjektöre çekmelisin. Ampüldeki ilacı iki enjektöre çekeceksin dostum. Kullanılmış enjektörde bekletmek sağlıklı değil.
  9. Valla bende yeni öğrendim 😂😂😂 Arkadaşlar masteron bal gibi kullanılır siz kullanmayı bilmeyenlere kulak asmayın. @SERKO hocam bende deca ile birlikte masteron kullanmayı düşünüyorum 😄 Yurtdışında hayvan gibi masteron kullanıyorlar büyüme kürlerinde 😄
  10. Artan sivilce problemlerim ve diğer şikayetlerim hk.

    Geçmiş olsun. Lh Fsh Alt Ast prolaktin E2 Total testo Shgb Serbest testo Tam kan T3,T4 ve Tsh Hdl,ldl,Trigliserid D, demir ve b12 Dht Kreatinin, ck ve egfr
  11. Planlamada sıkıntı yok dostum. Haftalık dozu yediye bölüp her gün enjekte yapabilir isterse Ben haftada iki uygulatırdım. Arkadaşının yağ oranı yüksek mi? Hem rimobolan hemde masteron prostatı şişirebilir. Böyle bir durumda saw palmetto takviyesi kullanabilir. Küre girmeden önce kan tahlili yaptırsın. @Kayrasevim16 npp 6 hafta gözüküyor planda nasıl 15 hafta okudun? Ayrıca kendi içinde çelişiyorsun masteron kullanmasın boldenon kullansın diyorsun boldenon da östrojeni düşürür Bulkta olmazsa olmazı anti östrojen öylemi madem jinekomasti riski için söylüyorsun neden masteron kullandırmadın? Kan tahlilinde değerleri görülmeden ezbere şunu bunu kullan demek doğru olmaz...
  12. Yaş, boy ve kg nedir? Yağ oranın tahmini ne kadar? Büyük ihtimalle östrojenin çok yükseldiği için cildin yağ dengesi bozuldu. Aşağıya attığım testleri yaptır sonucunu burda paylaş. Fotoğrafta gözüken dosyaları seçmek için tıklayına basarak fotoğrafları yükleyebilirsin. Lh Fsh Alt Ast prolaktin E2 Total testo Tam kan T3,T4 ve Tsh Hdl,ldl,Trigliserid D, demir ve b12
  13. Cruise döneminde reseptörleri nasıl açabiliriz?

    Dostum cruise yapmanın amaçlarından biri de reseptörleri ve vücudu dinlendirmektir. Uzun süre yüksek doz testosteron kullanıldığında reseptörler doygunluğa ulaşır ve testosterona daha az tepki gösterir. Düşük doz testosteron kullanıldığında reseptörler düşük doza adapte olur tekrar doz yükseltildiğinde daha iyi yanıt alınır. Reseptör tıkanması diye bir şey yoktur Herkesin cruise dozu farklıdır. Ben 250 mg ile dinleniyorum. Seninki farklı olabilir.
  14. Tabi kullanabilirsin. Bir hafta daha tamoksifen kullan yeterli olur.
  15. Kür içinde multivitamin, d vitamini ve Balık yağı kullanabilirsin. Son enjeksiyonu yaptıktan sonra testo kanından çıkınca kan tahlili yaptır değerlerini görelim ona pct yardımı yapabiliriz.
  16. Elinde varsa bir adet arimidex kullan. Yoksa bir hafta daha sadece tamoksifen kullan dostum. Zamanla normal seviyeye inecek değerlerin. Klomeni kesebilirsin.
  17. Tamoksifen kullandığın için östrojenin etkilerini görmüyorsun. Kaç hafta kürdeydin hangi ilacı kullandın? Bu değerler klomen kullandığın için normal.
  18. Kan tahlili görmeden dostinex içmen doğru değil. Prolaktin düşükse sıfırlayacaktır bir kaç gün libido sorunu olabilir. Kan tahlilinde Prolaktin değerin düşük çıkabilir. Kullandığın testo sustanon mu?
  19. Kürümde rimobolan yüklemesini nasıl yapmalıyım?

    400'ün altını önermem. 100mg npp kullan daha iyi olur.
  20. Kürümde rimobolan yüklemesini nasıl yapmalıyım?

    Yan etkisini kenara bırakırsak boldenon derim.
  21. Kürümde rimobolan yüklemesini nasıl yapmalıyım?

    Ben mantıklı olacağını düşünmüyorum. Kaç kilosun bilmiyorum ama 400 altı efektif değil bence...
  22. Anaboliklerin beyin fonksiyonları üzerine etkisi hk.

    Hocam bir konu açıp deneyimlerinizi, neden kullandığınızı ve nasıl kullandığınızı anlatsanız çok güzel olur
  23. Serbest testosteron seviyem oldukça düşük sebebi ne olabilir?

    Nereye kullanıyon acaba ahahaha 😂😂😂

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×