Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

NES

Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

NES Hakkında

  • Yaş 30
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 08-04-1994

Platform İstatistikleri

  • Yaş 30
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 30
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 30
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Her badicinin tanıdık bir eczacısı vardır
  2. Sivilce problemi vücudunun ilaçlara vereceği tepki ile alakalı, hangi ilaca nasıl tepkiler alıyorsunuz bunu denemeden bilemezsin. (Ayrıca ilacın steril olup olmadığı da çok önemli) Formuna bakıp tavsiye vermem gerekirse; Bence 250 testo only başlayıp daha sonra yanına eczane rimobolan ekleyebilirsin. Daha sonra gh ekleyebilirsin. Yağ oranın düşük ve reseptörlerin tamamı açık olduğu için only testodan yüksek verim alacaksındır. Tüm kartlarını hemen oynamanı tavsiye etmem. Kademeli şekilde her ilaç ve dozajdan yüksek verim alacak şekilde planlama olmalı diye düşünüyorum. İnstagramdan 1500 TL ye alacağın gh , eczaneden alacağına göre %70 daha az verimli olur bilgin olsun. Sağlıklı ilerleyişler diliyorum.
  3. Optimum pharma - marka kompozisyonu ve pozitif etkileri

    @Bay-T eline sağlık harika bilgilendirme olmuş. Bu markayı maliyeti çok düşük olması sebebiyle maalesef bende kullandım. En büyük yan etkisi sürekli gribal yorgunluk ve nezle olmak oldu ve bu durumu kür boyunca atlatamadım. Sürekli hasta gibiydim. Enjeksiyon bölgesinde çok ciddi ödem kist benzeri şeyler oluştu. Ama normal ödem olmadığına eminim. Kan değerlerimde ilaç çalışıyor gibi gözükse de kesinlikle steril olmadığını deneyimlemiş biri olarak söyleyebilirim. Dipnot; Türkiye'de uzaktan eğitim alanında büyük kitleleri olan koçlarda en düşük maliyetle bu işi yapmak istiyorum dediğinizde bu markanın ilacını yolluyorlar.
  4. Kendini tribe sokma lütfen , rahat ol. Problem yok. Nasıl düzenli olarak spor yapıp sonuç aldıysan , ilacı da düzenli kullanmak sonuç verir. Tek enjeksiyondan problem olacağını sanmıyorum ama için rahat etsin diyorsan 15 gün sonra dahiliye veya ürolojiye git baktır kafan rahat olsun.
  5. Kardiyo ve uyku öncesi hgh fragment uygulaması mantıklı mı?

    4 iu gh gayet yeterli , bulk döneminde fragment bana çok mantıklı gelmiyor.Bulk bitiminde daha hızlı define olmak için kullanmak daha mantıklı.
  6. Kür içi tahlil sonuçlarım - dikkat etmem gereken bir nokta var mı?

    Küre devam etmeli miyim? Hangi küre? Ne kürü? Ne zamandır kür? Biraz detay verirseniz daha daha sağlıklı öneriler verilecektir. Ayrıca hormon testi yaptırmadınız mı?
  7. Kür esnasında kabızlık sorunu yardım!

    Aynı durumu bende yaşadım.. Yağ tüketimim günlük 20 gram zeytin yağı 5 gram fıstık ezmesi yeşillik yok denecek kadar az. Su 4-5 Litre aralığında. Denemediğim yöntem kalmadı , detoksfitler , sebze tozları , lif tozları , probiyotikler vs. hiç biri iyi gelmedi. En son müsil ilacı aldım o bile o wc den çıkınca tamam hepsi çıktı gitti hissiyatı vermedi. Artık bağırsak düğümlenmesi mi yaşıyorum diye tribe girmeye başladım. Ne zaman ki diyetimi biraz saldım yağ arttı biraz hamburger vs yedim. Düzeldi

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×