Jump to content

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

17-10-2024 tarihinden beri tüm alanlarda en beğenilenler

  1. 7 points
    hocam ticaretini yapsaydım ciddi kazanırdım ama hayatta herşey para değil olmamalı bence de
  2. 5 points
  3. 4 points
    Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız? 2022 ve 2024 arasındaki değişimim. 2022 de kilom 52 ve 2024 kilom 75. Görüş ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
  4. 4 points
    Böyle bir soru zaten olmaz kıymetli kardeşim fakat olursada cevap verilmez verilirse de çok ilginç olur
  5. 4 points
    Dht olduğu için Prostat şişmesi yaşayabilirsin. Saç dökülmesi ve kıllanma olabilir. Dozajlama senin genetiğine bağlı. Testonun ne kadarını östrojene dönüşüyor bunu sen tahlillerle çözmen gerekiyor. Östrojenik bir vücudun olduğunu düşünüyorsan testo kadar almanı öneririm. Elma ile armutu karıştırmamak lazım. Masteronun görevi farklı dostinex farklı. Tren küründe her halukarda prolaktini baskılamak için dostinex kullanman gerekiyor. Masteron yerine arimidex kullanmak ise bence saçma. Zamanla anti-aromataz ilaçlarına vücut alışıyor. Tavsiyem testo ile aynı dozda vurmak olacaktır. Aklındaki dozları söylersen daha iyi yardımcı oluruz.
  6. 4 points
    Üre azotunun fazla çıkması boldenonun böbrekleri yorması ve yetersiz su içiminden olma olasılığı, fazla protein tüketme olasılığından daha fazla. Antrenman volümünü bilmediğim için bu konuda yorum yapamıyorum. Lakin TRT döneminde ağırlık antrenmanları bırakılmamalı.
  7. 4 points
  8. 4 points
    Dostum östrojen yükselince penis ucunda hassasiyet artıyor kendimde de bunu gördüm. Çok düşük olunca da ilişki süresi uzuyor. Östrojeni kontrol altına alırsan düzelecektir
  9. 3 points
    Elindeki ürün kaç mg/ml olduğunu bilmediğim için kabataslak hesaplama yapıyorum. Sustanon çok esterli bir ilaç olduğu ve içinde kısa ester barındırdığı için sık enjeksiyon yapmayı tercih ederim. 1mlde 250mg var ise Pzt:0,7ml Çrş:0,6ml Cuma:0,7ml şeklinde kullanırdım.
  10. 3 points
  11. 3 points
    Kesinlikle bu lazım. Bilhassa başlarda bol bol E2 ve Prolaktin testi. Sonra kendi dinamiklerini öğrenip ona göre aksiyon alıyorsun zaten. Bir de acil durumlar için erektil destek hapları / macunları.
  12. 3 points
    Damdan düşeni damdan düşen anlarmış ben söyle söyleyeyim kür içinde artan libido ve cinsel istek arzusu eğer ki prolaktin ve e2 seviyelerini düzenli takip etmediğin sürece bir anda kesilebilir, hatta yahu ben kürdeyim ne alaka çok iyi olması gerekmez mi diye sorabilirsin bile kendine sonra e2 ve prolaktine odaklanarak acaba ne zaman normale dönerim tripleri ile uğraşmaktan kürüne odaklanamadan maalesef benim gibi yarıda kesebilirsin de. Her bünye de aynı reaksiyonu göstermiyor ama ben artık kür içinde dozajlamayı ve değerlerimi kontrol altında tutmayı ezber bildim diyebilirim. Önce kürünü düzgün planlayarak kür içinde kendi tepkilerine göz gezdirmen daha sağlıklı olacaktır aksi halde dediğim gibi psikolojini ters yönde etkileyen bir buhrana da girebilirsin. selamlar
  13. 3 points
    Bu kürü kim planladı? Bu planla nasıl büyümeyi bekliyorsun bilmiyorum. Östrojen diplerde olacaktır tabi boldenon ve masteron doluysa... Masteron boldenon aynı kürde önermiyoruz. Leblebi gibi ezbere arimidex tamoksifen kullanılmaz. Piyasada en fazla sahtesi olan ürünler... Forumda bolca vakit geçir neyin yanlış neyin doğru olduğunu öğren öyle küre gir.
  14. 3 points
    Aktif bir cinsel hayat, kürünü olumsuz yönde etkilemez. Kür ise cinsel hayatını olumlu yada olumsuz yönde etkileyebilir. Bu tamamen metabolizmana, genetiğine, kullandığın ilaçlara, girdiğin dozlara ve enjeksiyon sıklığına göre değişir.
  15. 3 points
    Yusuf, hemoglobin değerin şuan panik butonuna basacak seviyede değil. 18i geçtiğinde düşünmen gerekir. Hacamat genel olarak deri altı birikimlerinin atılması yönünde iyidir. Malum ağır metal orlarda toplanabiliyor. Kan verip üstüne de serum yersen sonuç daha da iyidir.
  16. 3 points
    Haklı değil.İlaçların yarılanma ömürleri var.Sen kısa ester ilacı haftada 2 kere vurursan yarılanma ömrü biter.Kanda ivmelenerek yükselen ester yavaş yavaş düşer.Sen yarılanma ömrü bitmeden o ilacı tekrar vücuda sokacaksın ki peak yani maximum efekti alacaksın ilaçtan.Atıyorum şu an 2şer ML testo p ve tren a alıyorsun.2 ML ilacı 2ye bölmektense gün aşırı olacak şekilde 3 gün de vurman daha iyi olacaktır.Prolar genel olarak kısa ya da uzun ester farketmeksiniz her gün enjeksiyon yaparlar ilacı düşük mglere bölerek.Emilim,ödem yönünden daha faydalı olduğu için.
  17. 3 points
    Kan vermek tabiki...Hacamat derideki hareketsiz kalan kanı atmaya yarıyor ki alınan toplam kan çok çok az...
  18. 3 points
    Bence masal ve atmasyon Biber yedim domates yedim yaşlanmam durdu ömrüm uzadı hiç bir şekilde mantıklı değil... Antioksidan dediğimiz işlevsel maddeler a dan z ye her gıdada bitkide toprakta canlıda bulunabiliyor... Bu konularda bir anlam ifade etmesi için bilimsel çalışmalar yapılmalı ve makalelerde paylaşılmalı.Diğer türlü kocakarı dedikodusu ayarında olur... Mesela yakın zamanda yaşlı fareler üzerinde interlökin 11 adındaki, bağışıklık hücrelerini aktive eden ve çevresel uyaranlara tepkiler üreten bir proteini baskılayıcı maddeler alınmasıyla kullanımı sonucu, yaşam süresinin farelerde % 25 daha fazla uzatıldığı anlaşılmış... Bu proteini baskılayan seçici özelliği bulunan başlıca bitkisel maddeler tesbit edilmiş bolca paylaşımda var...Berberin, Resveratrol ve Quercetin...Bunlar il-11 'e seçici şekilde baskılama yapıyor...Diğer bir çok bitkide farklı antioksidan anti-inflamatuar madde de var ama, seçici olmadığı için istenen etkiyi oluşturmuyor, yetersiz kalıyor... Kısacası bilimsel altyapısı olmalı ve etki yan etki durumu ile doz gibi nicelikleri belirlenmeli...
  19. 3 points
  20. 3 points
    Öncelikle arimidex kullanmalısın. 48 saat arayla bir adet toplamda 3 arimidex iç. Son tabletten bir gün sonra kan tahlili yaptır değerlerini görelim. Masteron eklemeni öneririm dostum. Ciddi yüksek rakam. Haftalık 300 mg masteron ile takip edilmeli.
  21. 3 points
    10 gün daha devam etsen iyi olur. Sabrettin 10 gün daha sabret. Değerler güzel. Üzerinden 10 gün daha geçersek yüksek kalma ihtimali artır. Bu arada D vitamini alman da iyi olur.
  22. 3 points
    Çok normal. TRT'de proviron ile E2 dönüşümü çok olmadan gittiğin için rahatsın. Doz artırdığında muhtemelen beraberinde vücudunda E2 seviyesi de artıyor ve bunları yaşıyorsun. Anlamanın en iyi yolu test. total testo, free testo, E2 ve prolaktin testi yaptırırsan anlarız. Eğer E2 ise kürüne masteron ekler sorunu dizginlersin.
  23. 2 points
    Kral bu iran eczane ürünlerini bu kadar büyütmeye gerek yok bence sadece eczane ürünü olduğu icin seviliyor. Ben testonun esterine bakmam. Bizim türkiyede eczanelerde satılan sustanon iran testonun içinden geçer etki ve güc bakımından. Birde sağda solda forumlardakileri sadece okumak yerine birde deneseniz. Yanlış anlamada iran eczanede ne satılıyorsa yıllarca denedim denettirdim öyle büyütülecek birşeyi yok sana 1-2 marka sayardımda reklam yapmış olucam bidaha iran ürünleri bedava gelse almazsın. Bizim türkiyedeki bircok sporcu orda okuyo burda okuyo araştırıyo bu cok güzel birşeyde iş araştırmakla olmuyor defalarca deneyip denettirmek lazım gözlemlemek lazım bakalım yazılanlar ne kadar doğru. 12 yıllık spor hayatımda neler gördüm ben anlatsam roman olur…
  24. 2 points
    Kısa esterler ödemlidir bilirsiniz. Evigen eklerim muhakkak. 1 evigen flaktonu 2ml. Ben genelde enjeksiyon başına 0,5ml kullanırım. Kalanı ise 0,5ml şeklinde enjektöre çeker, hatta enjekte edeceğim diğerlerini de çeker, havasını alıp kapağını kapatıp koyarım kenara. Günü gelince de kullanırım. Bu güne kadar hiç sorun yaşamadım.
  25. 2 points
    Enjektöre çek havasız bir şekilde oda sıcaklığında sakla hiçbirşey olmaz. Yıllarca yaptıgımız şeyler 1 kere sorun yaşamadık
  26. 2 points
  27. 2 points
    Bugün itibariyle eklemeyi yapıyorum. Teşekkürler Serko hocam
  28. 2 points
    Anlıyorum seni doğal olarak güzel bir seviyede değilsin. Bu işten para kazanmayacaksan yaşın daha genç boşver derim İstersen tabi kullanabilirsin. İl küründe heyecana kapılma sakin ol. Her önüne gelenden ilaç alma forumda araştır öyle ilaç temin et. 250 mg testo ile başla sonra yanına rimobolan eklersin. Nac600 yeterli olur. Balık yağı, multivitamin d vitamini, Çinko bunları eksik etme.
  29. 2 points
    Hem etkiler hem etkilemez normal vücudun ürettiği üzerinde mg yüklemesi yapacağın içini çok fazla artacaktır libidon ama e2 prolaktin gibi değerler kontrol altına alınmazsa sertleşme isteksizlik gibi sorunlar olur. kür sonrası total testosteron çakılacağı için bi kaç ay suda çıkmış balığa döneceksin en çok o zaman etkiliyor zaten.
  30. 2 points
  31. 2 points
    Kendi uygulamamı söylemek gerekirse küre girerken açıkçası belirli bir süre belirlemiyorum. Düzenli kan testi yaptırıyorum kullandığım ilaçlara göre baktırmam gereken hormonlara baktırıp çözüm yoluna gidiyorum eğer kür içinde çözebilirsem bölmeden devam ediyorum ama kontrolü aksatmıyorum tabii. Pct kendim yorulunca yapıyorum yani artık kafamda ilaç olayını şöyle 6-7 ay boyunca sildiysem pct yapıyorum fakat asla 10-12 haftalık kür sonunda pct yaparım kafasında olmadım her zaman kür içi tedavi taraftırıyım ilaç olayını uzun süre kafamdan silersem pct yaparım
  32. 2 points
    Şimdi bunların ikiside araba. ikisinide lastik sayısı aynı BUNUNLA BU BİRMİ?
  33. 2 points
    Aslında düşük hacim mantıklı fakat bilimin son açıklamalarına bakarsak bir miktar düşük kalmış. Hacim ayarlaması şu şekilde 2. set sadece 1. sete kıyasla 1.39 set gibi etki ediyor yani 1. sete kıyasla 2 setlik etki almak için tam 6 set rir3 altında set yapmamız lazım ki 1. setin etkisine kıyasla 2 setlik bir verim alabilelim. 20 set yapan arkadaşlar yaklaşık 3.5 4 setlik bir verim alıyor fakat buna kıyasla bitkinlik çok üst seviyede oluyor onun dışında gerçekten 20 set etkili fakat bitkinliği naturaller kaldıramaz ve recovery olamayıp atrofi yaşar. Benim şahsi görüşüm ve bitkinliğe oranla en iyi gelişim için hızlı hasar alan (Pectoralis Major, Biceps, Triceps v.b) kas grupları için haftalık 7 çalışma seti, orta ve yavaş hasar alan kaslar(Latissimus Dorsi, Trapezius, Rear Deltoid) gibi kaslar içinse haftalık en fazla 9, en az 7 çalışma seti en ideali gibi durmakta.
  34. 2 points
    Şunlara vereceğim parayı efedrin+kafeine veririm 😄
  35. 2 points
    Testosteron kürünü 2 seneye kadar aralarda blast curl dönemleri koyarak kullanımı sürdürmek mümkün, sorunsuz...Fakat masteron gibi dht veya östrojen türevi anaboliklerle birlikte bu uzunlukta kullanmak zarar verebilir...Prostat ve diğer dokularda istenmeyen durumlar ortaya çıkarabilir... Arkadaşın da belirttiği gibi, hcg kullanarak testis fonksiyonlarını dokusal kayıp olmaması için uyarmak faydalıdır...
  36. 2 points
  37. 2 points
  38. 2 points
    Hem boldenon hemde masteron östrojeni düşürmesi gerekiyor. Marka değiştirmeni tavsiye ederim. Şimdi bir adet arimidex iç duruma bak. Bir arimidex ne kadar östrojeni düşürür bunu tahlil ile görmen lazım. Kesin bir reçete yazmak doğru olmaz.
  39. 2 points
    Gerekli olanı sana dostum @Diver söylemiş zaten. Onun dışında ilaçların markası nedir? Boldenon ve masterona rağmen E2 buralarda gezmesi enteresan.
  40. 2 points
    Maalesef sivilceye olan yatkınlığımı rad 140 tetikledi. Etki ve pump olarak kendisinden çok memnundum oysa ki. Boldenonla birlikte kullanamayacaklarım listesine ekledim kendisini. Zaten bu konu 2. büyük döngünde konuşulması gereken bir konu. Şuan only testosterona odaklan. @SERKO'nun bitkisel kür 1'ini, kreatini, kingsize monsterpacki ve aile hekimliğine ara ara yaptıracağın tam kan testinde çıkacak eksik gediklere göre de destekleri eksik etmeyi unutma.
  41. 2 points
    Arimidexi de kesmelisin. Trt de ki insanlarda testo/ e2 oranının 18/1 olmasını istiyor bilinçli doktorlar. Senin şuan 1500 olsa testo 100/1.
  42. 2 points
    @kakule5.aydan sonra 2 ay kadar ara vermek gerekebilir ama keçiboynuzu özünü kesmeden kullanabilirsiniz.Çünkü bitkilerinde olası yan etkilerini göz ardı etmemek gerek
  43. 2 points
    Düz sadece keçi boynuzunu kullandı dostum 😊 Diğer soruna @SERKO hocam cevap vermeli
  44. 2 points
    Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Öncelikle söylemeliyim ki bu konuyu açma amacım benim uzun süre yaşadığım bu problemi ve kafa karışıklığını siz yaşamayasınız diye bir öneri sunuyorum. Uzun süredir bulktayken, yaklaşık 11 ay önce yavaş yavaş sindirim problemleri yaşamaya başladım. Önce önemsemedim. Belli bir süre sonra giderek arttı bu problemlerim. Hatta buraya bu problem hakkında konu açmıştım. Bu problemlerimin pik yaptığı zaman mide-bağırsak ağrıları ve gaz problemleri, düzensiz dışkılama ve ishal, halsizlik ve mod düşüklüğü yaşadım. Hatta sporu belli bir süre bıraktım. Doktora gittiğimde kolonoskopi yaptırmamı söyledi. Yurtdışına çıktığım için yaptıramadım. Bu süreçte semptomlarım bazen alevlendi, bazen azaldı. Yakın zamanda Türkiye'ye döndüm. Ve araştırmalarım sonucunda yaklaşık 2-3 haftadır GLUTEN diyetine başladım. Bağırsak-mide ağrılarım baya azaldı , düzensiz dışkılamam normale döndü , egzamam azaldı ve enerjim çok daha iyi. Çok nadir glutenli bir besin tüketiyorum. Uzun süre bu diyeti devam ettireceğim. Duruma göre tekrar bakıcam. Uzun lafın kısası gluten veya laktoz hassasiyetiniz olabilir. Benim yaşadığım problemleri uzun süre yaşamamanız için yardım etmek istedim .Bu konu hakkında istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardım ederim. Bu süreçte ektomorf olarak yaklaşık 11-12 kilo kaybettim. Şimdi vücudumun izin verdiği besinlerden tekrardan eski formuma dönmeye çalışıyorum. Besin ve marka önerisi için siz forumdaşlara sevgiyle yardım edebilirim. Saygılarımla...
  45. 2 points
    yetişkinlerde uzun bir aradan sonra ilk süt tüketimi kabız yapabiliyor ayrıca düzenli süt tüketimi ise ishal yapabiliyor. sütü diyetinden çıkarıp gözlem yap bakalım sorun onda mı
  46. 2 points
    yüksek doz testesteronu vucudun dengelemek için östrojene çeviriyor o da prolaktini etkiliyor zincir dahilinde
  47. 2 points
    evet dostlar 18 günlük kullanım yaptım @SERKO hocamın bitkisel kürünü yanında ise klomen+tamomsifen kullandım. Tahlil sonuçlarımı paylaşıyorum sizlerle. Bence hiç vakit kaybetmeyin bu bitkisel kürü uygulamak için.
  48. 2 points
    süper çok güzel etki almışşsın annen için ağır olabilir çakşır ve çobançökerten ağır bitkilerdir annen için şunu tavsiye edebilirim sabahları 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü ve 2 adet ceviz ona fayda sağlayacaktır
  49. 2 points
    tabiki gösterir ama spor yapmayan birey için fazla testosteron bazı yan etkilere yol açabilir
  50. 1 point

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×