Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Diver

Üye
  • İçerik sayısı

    1.703
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    44

Diver kullanıcısının son zaferi 24 Temmuz

Diver en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1.049 Mükemmel

Diver Hakkında

  • Yaş 33
  • Derece
    Kıdemli
  • Doğum Günü 19-10-1990

Platform İstatistikleri

  • Yaş 33
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 33
  • Meslek:
    Dalgıç
  • Konum:
    Çanakkale
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 33
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme

Güncel Profil Ziyaretleri

1.494 profil görüntüleme
  1. Tavuğu nasıl veya ne ile tüketiyorsunuz?

    Acı seviyorsan acı biberde iyi yedirir😁😁
  2. Konu açmışsın senle ilgili hiç bir şey bilmiyoruz. Yaş,boy,kilo,yağ oranı nedir? Ağırlık antrenmanı yapıyor musun, yapıyorsan haftada kaç gün? Aynı şekilde kardiyo yapıyor musun? Beslenmen nasıl kaç kalori ne kadar protein? Levotiron dozu nedir?
  3. Testo bolde deca kürü sonuna masteron eklenebilir mi?

    Boldenon östrojeni baya baskılıyor gerek yok masterona decayı en fazla 3 hafta daha kullanmalısın. Decadan sonra Boldenon östrojeni iyice düşürecektir. Bu da daha keskin görünmene yardımcı olur. Gerisi beslenmene kalmış.
  4. Testo p + masteron kürümde kan tahlil sonuçlarımı yorumlar mısınız?

    Cümlemizden dostum. Vay be kodu düzeltmiş demek 😄 geçmiş olsun şimdiden
  5. Testo p + masteron kürümde kan tahlil sonuçlarımı yorumlar mısınız?

    Doktorla hemfikiriz ateşin olduğu için gitmeni istedim. Şimdi bu ilaçlar steril mi değil mi bilmediğimiz için masteronu kes duruma bakalım dedim. Testo dozunu artırma boşuna östrojeni yükselteceksin birde belki seni bozan testo bilmiyoruz. Proteinden ziyade karbonhidratı kıs sadece kardiyo yap bol bol dinlen. Temiz beslenmelisin. Yukarda saydıklarıma özen göster. Ağırlık antrenmanı yapma bol su iç. Haftaya bir kan ver bakalım düşüyor mu.
  6. 2023-2024 kür günlüğüm / detaylarıyla birlikte

    Yapılacak şey basit aslında polise gidip durumu anlatıcaksın.
  7. 300 mg masteron yeterli olur. Tansiyona dikkat et sık sık ölç. Ölçmeden önce 5 dk dinlen öyle ölç. Günlük ortalama 6gr tuz tüketmelisin. Aşırı terlemeden dolayı mineral kaybımız çok fazla yerine koymalısın.
  8. Yağ yakıcı yan etkiler normal mi?

    İçeriğe göre bu etkiler normal değil. Satıcıya durumu anlattın mı ne diyor? Kaç yaşındasın? Tansiyonunu ölçtürdün mü?
  9. Yağ yakıcı yan etkiler normal mi?

    İçeriğinden bahsetmen lazım yorum yapabilmemiz için.
  10. Görüntü için çok erken acele etme 😄 Testoyu hem yan etkiler için hemde östrojeni düşürüp daha keskin görünmeni sağlamak için düşürmeni öneriyorum. Östrojenin düşmesiyle fazla suyu atacaksın hatlar daha belirgin olacak yüzdeki şişlikte inecektir. O kadar testoya ihtiyacın yok çünkü Tansiyon tam tersi yükselmesi lazım. Günde kaç litre su ve kaç gram tuz tüketiyorsun? Diğer yaşadıkların normal tren yan etkileri. Vallahi tebrik ederim şu sıcakta nasıl cesaret edip tren kullanıyorsun😄
  11. Tavsiyem testoyu 300 e çekmek yönünde olacaktır. Ekleyebilirsen 300mg masteron işe östrojeni aşağı çekip istenilen sertliği verecektir.
  12. Akne sorunu yaşıyorum bunu nasıl aşabilirim?

    Yüksek östrojen sivilceye sebep olabiliyor. Birer gün arayla birer tane arimidex yut referansa iner büyük ihtimalle. Testoyu kaç mg kullanıyorsun? Sustanon mu?
  13. Enjeksiyon oral yolla alınandan daha etkili oluyor. Daha çok kana karışır. Tercih meselesi enjeksiyon yapmak istemiyorsan içebilirsin
  14. Haftalık yarım dostinex yutmalısın yada iki haftada bir tam dostinex. Amacın ne definasyon mu bulk mı? Ona göre östrojene müdahale edilmeli.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×