Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Vezuchiy

Üye
  • İçerik sayısı

    370
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    2

Vezuchiy kullanıcısının son zaferi 7 Temmuz

Vezuchiy en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

123 Mükemmel

1 Takipçi

Vezuchiy Hakkında

  • Derece
    Usta

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Yazılımcı
  • Konum:
    İzmir
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Ilaçlarım 2026 skt'li o tarihe kadar bozulmaları söz konusu olur mu?

    1 senede bekler ama bu konu hakkında tecrübesi olan yazsın eczane olmadığı için o tarihlerde bi taraflarından sallandığı için net birşey diyemeyiz. ona bakarsan kutu üzerinde üretildiği yabancı ülke yazıyor sözde güvenemezsin yazıya.
  2. Hap içerken zorlanıyorum alternatif olarak ne yapabilirim?

    Aşırı basit bir taktik vericem. Mandalina buluyorsun veya o tarzda bir meyve dışını kesip hapı içine koyuyorsun devamında mandalina yer gibi sert olmayacak şekilde ufak ufak ısırarak yutuyorsun bu kadar.
  3. Boldenondan neler beklemeliyiz?

    kanı kalınlaştırdığı için damarları sertleştiriyor yeni damarlara sahip olmayacaksın nasıl yaptığını neden sordun onuda anlamadım yapıyor işte(!)
  4. Boldenondan neler beklemeliyiz?

    Boldenone'dan bekleyemeyeceğin tek şey hayat kaliteni yükseltmesidir, aksine düşürür hafif zarasız olarak gözüksede ağır ve yavaş açılan güçlü bir dht türevidir, 3 saatde bir kan şekerini alt sınırlara çeker miğdeni rahatsız eder ve yemek yeme ihtiyacı hissedersin gece uykudan uyandırabilir yediğin yemekleri kontrol edemeyip kirli beslenirsen oldukça fazla sivilceyle baş başa kalırsın ki düzgün beslensende boldenone'un huyudur en fazla sivilceye neden olan enjekte steroid'dir kendisi. gelelim kazançlara; 10. haftadan itibaren ter temiz saf kas kütlesi kazanımı ve tren benzeri aşırı sert adele görünümü, dehşet şekilde damarlanma (üzerine yoktur bu konuda) güç artışı. Bana ve bir çok steroid kullanıcısına bakacaksan kısacası açık ara "değmez". Korkmayıp ufak dozlarda (150-200 max) deca kullanman daha iyi olur sivilcelerle uğraşmassın ve dozajdan dolayı bolde gibi bir etki yakalarsın. Bir diğer seçenek tren e (150-175) mg olacak şekilde testestoronun yanına efsane gider ki ben şuan böyle yapıyorum ne tren yan etkisi var ne birşey kas kazançlarım inanılmaz yüksek dozlara da gerek yok nor19da vucudun zaten anaboliklere tepki verecektir reseptörlerin temizdir. Testestoronun en iyi yoldaşı deca ve tren e dir açık ara.
  5. Doktorların çoğu steroidlerin isimlerini bile bilmiyor pct dediğinde o ne diye bile sorabilirler özel doktorları tercih edin bütçe el veriyosa
  6. Öncelikle kardeşim temizlenmek adına keşke bir kan verseydin kan değerlerin bozulmuş. Pct demek ereksiyon libido düzeltmek değildir ve birşeyleri bozduysan bunları alarak zaten hormonların düzelsede çeşitli sağlık problemleri beklemelisin normal olarak, her neyse ciddi birşey göremiyorum kan ver öncelikle. devamında testis boyutlarını kontrol et hala eskiye göre küçüklerse sadece ovitrelle pregnly ile ilk önce alt takımı eski sağlığına kavuştur sonra klomenle döngünü açarsın.
  7. Rad-140 + mk-677 kür günlüğüm.

    Diğer sarmlarda trenden hallice zarar verir oral formlar özellikle karaciğer ve sindirim tarafı belli bir yaş için çok problem bence ama yolunuz doğru mk677'nin toxic etkisinin hallice az olduğunu biliyorum.
  8. Rad-140 + mk-677 kür günlüğüm.

    hocam tren kesip 0.5 testoya düşünce libido nasıl oldu ve mk677 yi neden eklediniz.
  9. Rad-140 + mk-677 kür günlüğüm.

    tamamen ilk anabolizan tepkisiyle alakalı bence hocam ve mk677'yi hafife almamak lazım kendisi önemli bir iştah adele karb iletimi ve gh / igh1 artışı sağlıyor Gh da direkt olarak anabolizanların etkisini 2 katına çıkartabiliyor yani değişim muazzam ama tekrar sarm ile bu tarz bir değişim imkansız. Serbest testo kas inşaasında çok önemli ve gereklidir arkadaşın serbest testestoronu baskılandığı için tam verimi alamadı yanına 250mg gibi komik dozlarda testo ekleseydi değişim %30 gibi fark ederdi diye düşünüyorum. 75-77 civarında bitirebilirdi. ama yinede hakkını verelim çok güzel bir değişim yakalamış arkadaş.
  10. problem ilaçta değil arkadaşımla aynı anda başladık onda hiç bir tepki yok. bolde bile 4. gün acıktırmaya başlamıştı beni ve aklınıza gelebilecek herşey çok hızlı çalışıyor vucudumda buna göre bakarsak problem ne olabilir. eski yaşantımda u. maddelerde kulanıyorduk eski arkadaş grubumla durum yine aynıydı çok hızlı etki alırdım düşük dozda bile ek bilgi not etmek istedim (hayatımda en pişman olduğum anlardır özendirmek gibi bir amacım yoktur çok şey kaybettirdi)
  11. Selamlar arkadaşlar, Aşırı hızlı bir ilaç tepki sistemine sahibim. ne kullanırsam kullanayım aşırı hızlı bir şekilde tepki alıyorum örnek vermek gerekirse, Testo e only ilk kürümde 2. günde kanımda full çıkıp 1. haftadan etki almaya başlayıp kür sonu 15kg aldım. 8 kadarı temizdi geri kalanı su v.s 2. kür olarak: tren ace testo prop kullandım yalnızca 5 gün ve yine aşırı tepki aldım nerdeyse ertesi gün ardından amacımı değiştirip kısa esterleri kesip. şuan güncel olarak; Tren e 2ml Testo e 2ml olarak değiştirdim ve 3. vurumumu yaptım kısacası 2. haftanın ilk günü bu gün ve aşırı şekilde tren agresifliğini hissetmeye başladım daha 1. haftadayız ilaçlarım markasız overdose Aklıma takılan şey şu trende bolde tarzı geç açılan bir ilaç özellikle enanthate formu ve 1. haftadan bu kadar ilacı hissetmem normal mi? Çevremde ki herkes büyüdüğümü söylüyor ama tartıda kilom eksik kendimi aynada bakınca iğrenç hissediyorum idman esnasında inanılmaz pumplar yakalayıp idman sonu binevi sönüyorum bunun sebebi nedir? (bu sıralar on cycle off cylce hatta pct döneminde ilaçsızken bile deli dehşet terliyorum) Boyum 183 kilom 75-85 arası gidip geliyor su atmama bağlı olarak kickboks maçlarına çıkıyorum ve kilo düşmem gerektiğinde su atıyorum ama sabit kilom 83 yağ oranım oldukça düşük %10-15 arası karın kaslarımı azda olsa görebiliyorum ve omuzlarım kollarım göğsüm aşırı yağsız bu yaşadığım durum sizce neden? yaşım 20 1 yıldır ağırlık kaldırıyorum Tüm cevaplar için teşekkürler.
  12. ilaçtan tepki almaya çalışıyosan 5 gün sabah akşam klomen göm gitsin kafan rahat olur. illa hcg ile açıcam diyosan ovitrelle tekte vur gitsin, pct için birşey diyemicem ya fazla fazla ovitrelle alıcaksın yada güvenilir hcg bulacaksın o çok bilindik tayland ve amerika malı satan abide ki hcg için güzel yorumlar duydum denenebilir.
  13. onada bi kılıf uyduruyorlar hocam beta hcg ve normal hcgnin aynı testde çıkmayacağını söylüyorlar
  14. Deri altı testo ve rimo enjeksiyonu yapılabilir mi?

    yok kanka sen suya döküp iç en iyisi (!), hakkını veremeyecekseniz bulaşmayın.
  15. Boldenon ne zaman eklemeliyim veya eklemeli miyim?

    fazla olması daha iyi bu arada yapmazsan bi problem olmaz ama hangi ilaç olduğu fark etmeksizin anabolizanlar testo'yu baskılarlar dışardan alsan dahi 100 testo 500 bolde gibi bir saçmalık olamayacağı gibi 500-500 de benim kanaatimde olmaz. minimum %20-25 daha fazla olmalı 750 testo 500-600 bolde gibi

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×