Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Vezuchiy

Üye
  • İçerik sayısı

    278
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

Vezuchiy kullanıcısının son zaferi 17 Kasım 2023

Vezuchiy en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

96 Mükemmel

1 Takipçi

Vezuchiy Hakkında

  • Derece
    Uzman

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Yazılımcı
  • Konum:
    İzmir
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Masterolone kür içi verimi mi düşürür? Ne? ne
  2. Rad140 etkisini ne zaman göstermeye başlar?

    Ürünün marka / fiyat ve görsellerini bize iletmen gerekiyor dostum.
  3. Arkadaşlar testo prop masteron prop ve tablet winstrol küründeyim 10 gün sonra ilaçlarım biticek bir kaç yere sordum ve ilacı bıraktıktan 2 gün sonra pct yapmamı tavsiye ettiler kısa esterden kaç gün sonra pct yapılır? @rastlantisal @metinav
  4. Sen şimdi pct döneminde klomen veya hcg kullanmadın mı doğru mu anlamışım?
  5. Shbg reseptörlerini 2 ilaç düzenleyebilir, birincisi klomen diğeri iste proviron yarım klomen ve 1 proviron kullanabilirsin gün içinde 20-30 gün takriben kullan sonuca göre tekrar bakalım.
  6. Vücutta aşırı sivilcelenme var ne yapmalıyım?

    Kullanım şeklin nedir dostum? Sürüp 10 dakika bekleyip yıkayacaksın uyumadan önce, yıkadıktan sonra tekrar terleme yaşamaman gerekiyor. ve sabah bir kez uyumadan bir kez olacak şekilde kullan.
  7. Kullanabilirsin dozajı 350 bandına çek diyetine çok dikkat etmen gerekiyor yağlı ve karaciğerini zorlayacak yiyeceklerden uzak dur şekerli gıdalardan da su tüketimini bir an olsun ihmal etme.
  8. Dozaj olarak 250-500 arası testestoron kullanabilirsin hedeflerine göre, masteron prop içinde 2 günde bir 50mg veya 100mg olarak kullanabilirsin. İlaç markası içinde yerli olarak; Optimum, Swiss, Hitech gibi markaları tercih edebilirsin Yabacı ve kaliteli markalar istersen; Noxy, İran Testo, Sp pharma, balkan pharma tercih edebilirsin. yerli tercih edersen tedariği kolay olur ucuz olur ama ilacın doluluğu 60-75 bandında olur. yabancı tercih edersen güvenilir satıcı bulman gerekiyor @Loving hocam gibi doluluğu %100 ve sterilliğinden emin olmuş olursun ama bütçeni daha fazla kullanırsın.
  9. Synthbody only testosteron gelişim günlüğüm

    6 ayda neler mi olur hipofize dostum bu forumda ne örnekler gördük 3 aylık kürde bile aylarca adam uğraştı kendini düzeltmek ve sağlıklı bi döngüye geri ulaşmak için. 6 ay hipofizi tembelleştirmek için gayet gayet yeterlidir anabolizan olmadan sadece testo kullanımında bile. verim konusuda kişiden kişiye değişir sen o taraftasın ben sadece farklarından bahsettim gerisi tercih kişinindir arkadaşlar en iyi verimi almak isteyebilir veya ileriyi düşünebilirsin kişinin kendisine kalmıştır orasıda.
  10. Synthbody only testosteron gelişim günlüğüm

    dostlar denemeden yorumlarınızı yazmayın lütfen 6 aylık bir kür düşünelim bir birinin kopyası aynı 2 insanın biri 5 haftada bir klomen kullansın diğeri kesmeden gidip kür sonu pct yapsın klomen kullanan çok daha rahat bir pct geçirecektir, işte tam burada senin isteğin ve seçimlerin devreye girer daha çok verim mi? ileriye dönük riskleri azaltmak karşılığı verimden vermek mi?. Hocam bir sürü konuda katılsamda bence bu konuda yanılıyorsunuz, klomen shbg'yi temizleyerek cinsel isteği arttırır kürde olsanda olmasanda eğer yine 6 aylık kür düşünelim iki aynı kopya insanın girdiği birisi 3. ayda klomen kullansın bir hafta 5. ve 6. aylarda klomen kullanmış olanın libidosu daha iyi olur biliyoruz ki kürde bir zamandan sonra ne kadar e2 ve prolaktini dengede tutsanda reseptörler tıkanıyor vucut ilaca alışıyor ve cinsel isteksizlik baş gösteriyor.
  11. Only testo mu testo bolde mi

    600-700'den sonra öyle bir aromataz oluşuyor ki dostum vurduğun ürünü ziyan ediyorsun yanına Masteron ekle mutlaka vucut hepsini kullansın, 800 test 500 masteron geçme derim yinede tek ilaca yüklenmektense farklı ilaçlarla kombin et vucuduna girecek toplam ml'i başka ilaçlarla tamamla daha çok verim alırsın, Npp masteron testo yapabilirsin mesela.
  12. Sözlerinle engel olamayacağın nadir şeylerden biriside gelişimini tamamlamamış hırslı bir çocuğu istediğinden vazgeçirmektir kafasına girmişse istediğini anlatabilirsin her ne kadar bu forumda bu bireylere kızıp azarlasakta forumun %70'e yakını zaten ya 18 yada 18den düşük yaşlarda kullanmaya başladı
  13. kuzen test enanthate ile devam et sıkıntı ihtimalini düşük tutarsın.
  14. kanından çıkmasını bekleyeceğin sustanon uzun esteri kür sonu seni dick yapabilir hatta gözünü korkutmak istemsemde 750mg da bunu yaşamaman harbiden mucize kabul edilebilir, tek estere geç 500mg enanthate yanınada çıtırından bir anabolizan ekle keyfine bak dostum. sadece testestoron kürü yapiyorsun ama en sıkıntılı testestoronla .D bir testo bolde bile daha az problem yaşatırdı inan bana yol yakınken değiştir ilaçlarını ilk kürünse bu fırsatı kaçırmaman gerekiyor başka kürlerde böyle verim alamayacaksın.
  15. Natural sporcularda adalenin doluluğunu arttırmak için ne yapılmalı?

    Su, karbonhidrat ve güzel pump pek bir çaren yok gibi dostum ama beslenmeni bozma lüksün yok istediğin şey için

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×