Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

GHOST

Üye
  • İçerik sayısı

    724
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    11

GHOST kullanıcısının son zaferi 23 Mart

GHOST en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

439 Mükemmel

6 Takipçiler

GHOST Hakkında

  • Derece
    Saygın

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Arkadaş Referanslıyla

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Tranier
  • Konum:
    Yeni Zellanda
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme

Güncel Profil Ziyaretleri

739 profil görüntüleme
  1. Optimum pharma - marka kompozisyonu ve pozitif etkileri

    @Loving hocam arkadaşlar optimumcuyu dışarı alsınlar mı sizden dönüş bekliyorlar?
  2. Yağlı ilaçlarla su bazlı ilaçlar aynı enjektörde vurulabilir mi?

    Bu konuda cevabı var Arif sorduğun sorunun. Su bazlı olanları su bazlılarla Yağ bazlı olanları yağ bazlılarla Vurabilirsin. Böylelikle sorun yaşamazsın.
  3. Hgh fragment + yohimbine kürümde beslenmeyi nasıl planlamalıyım?

    Dostum herşeyi güzel detaylı anlatmışsın ama form koymamışsın biz neye göre önereceğiz karb miktarını yağ miktarını vs. Ekle formunu bir kaç poz ona göre herkes yorum yapar zaten.
  4. Bpc157 ve tb500 ile omuz sakatlığı tedavi günlüğüm

    Vural hocam sizin çok dediğinizi avrupa günde 1 flakon alıyor vücuduna Tabi oradaki ekonomi vs başka seviyede bizim ülkede kazanç yok veya istediğimiz gibi değil diye en az miktarlarda ilaç kullanıyorum o yüzden faydalanamıyoruz. @Loving ile iletişiminiz varsa konuşun Noxy markası gerçekten çok ileri seviye performans veriyor siz küsmeden eklem vb tedavi yöntemlerine belki ekstra ekleyip tavsiye edecekleri olur Burak hocanın.
  5. Burak hoca ile - 8 haftalık definasyon sürecim

    Bu yağ oranında sixpack görmek başkası dese 8 hafta içinde inanmazdım emeğine sağlık muhteşem olmuşsun. @Loving hocam bulkta olduğu gibi işin en zor kısmı definasyon zamanlarında bile öğrencilerinde fark yaratıyor gerçekten Tüm konularına bakıyorum hepsinde başarmışlar gerçekten güzel iş.
  6. Melanotan 2 - kullanım rehberi (bronzlaşmak artık çok kolay)

    Eline sağlık hocam hiç kaynak yoktu iyi olmuş bu konu Ben ekstra ekleyeyim sedef hastaları için bire bir bu ilaç. @Diver hocam bu konudan mustaripmiş zaten okuduktan sonra anladım. Hiç güneş görmeseniz bile işe yarıyor ama ekstra solaryum, güneş görürseniz misal diyelim ki bu ilacı hiç almamış birinin 1 ayda alacağı esmerliği siz 1 haftada alırsınız öyle etkileride var. Cinsellik konusunu çok yerde okudum deli gibi kudurdum diyenlerde var dış kaynaklarda hiç bişey hissetmedim diyenlerde orasının ucu biraz açık. Bende aldım hocam bu arada günlük konusunda deneyimlerimi paylaşırım sizinle.
  7. Yarış çok maliyetli yemek başlı başına ciddi külfet. ama bulk ve def olarak bakacak olursan ilaçlar kredi çektirir öyle diyeyim
  8. Doğal test sonuçlarım nasıl yorumlayabilir misiniz?

    Totalin çok kötü değil ama 3 ay aralıklarla test yap aynı seviyedemi ileride mi geride mi ona göre önlem alırsın
  9. Mk677 nereden alınır? orijinal olduğu nasıl anlaşılır?

    Evet o konuda yazılar var ama gh salınımı için igf tavsiye ederim
  10. Çok güzel dolmuşsun mix nasıl daha mı sert tekli olanlara göre?
  11. Dolar seviyesi 40 lirayı bulursa nasıl kür yapacağız?

    Seçim sonrası uçacak kaçacak diyorlardı henüz hareket yok inş böyle devam eder düşmesi ihracat yapanların işine gelmez o yüzden düşeceğini sanmıyorum
  12. Kol altı beze oluştu ne yapmalıyım?

    Beze işi sakat mutlaka doktora göster.
  13. Noxy labs - marka hk. kullanıcı deneyimleri?

    Estf. sen o soruyu markaya soracaksın burası markanın support sayfası değil adamların maili var neden ürünlerinizi koymuyrosunuz diye şikayet maili at belki dikkate alırlar sende mutlu olursun hem
  14. Noxy labs - marka hk. kullanıcı deneyimleri?

    Yurtdışı kaynak yok diyeceksin önce ama konu açarken kullandığın fotoğraf yurtdışı kaynaklı olacak? Hocam kaynak yok demedin mi yurtdışı siteden almışsın işte nasıl yok? Amaç mı başka acaba @Loving bilemedim Fotoğrafı buradan almışsınız mesela Kaynak demiş ki

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×