Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

rastlantisal

Üye
  • İçerik sayısı

    5.573
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    328

rastlantisal kullanıcısının son zaferi 26 Temmuz

rastlantisal en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3.181 Mükemmel

rastlantisal Hakkında

  • Yaş 44
  • Derece
    Ordinaryüs
  • Doğum Günü 28-02-1980

Profil Bilgileri

  • Yaş 44
  • Meslek:
    Bilgi işlem uzm
  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

10.255 profil görüntüleme
  1. Sarms kullanımı sonrası hormon değerlerime göre pct yapmalı mıyım?

    LH ve FSH PCT'de zaten yükselir. Bu da Testosteron ve Sperm üretimini tetikler. O yüzden PCT yaparız. Benim şaşırdığım da o oldu. O yüzden kaynağını sorup duruyorum. Trenbolone kadar yükseltmiş karaciğer değerlerini. NAC1200 + Black Guardian kullan.
  2. 2024 temmuz, kür-beslenme-antrenman programım

    Tamoksifen ha dediğinde etki etmez. Yarım arimidex de at madem. Ama test elzem.
  3. Sarms kullanımı sonrası hormon değerlerime göre pct yapmalı mıyım?

    2 hafta yani 14 gün 1/2 dozda klomen kullandığında 7 tane harcamış olursun. Zaten çok da pahalı bir ilaç değil. Tam garanti etmiş olursun. Ama karaciğerinin anormal yükselmesini sevmedim. Reddite de bu denli yükselen bir örnek görmedim. Temiz mi beslendin kür boyunca? Alkol kullanımı vs söz konusu oldu mu? Sebebini anlamaya çalışıyorum. MK677 şuan bana 2 kg olarak yansıdı. Kürden sonra TRT doza geçince haliyle kütle kaybetmiştim ki bu beklenen bir şey. Hızlıca yerine koymaya başladı.
  4. Sarms kullanımı sonrası hormon değerlerime göre pct yapmalı mıyım?

    Redditte örnekleri çok. Hatta only MK677 ve only RAD140 yapmış aynı kişi. Aynı açıdan fotoraf çekip karşılaştırma yapmış. RAD140 daha keskin bir görüntü vermiş vs vs.
  5. Demek ki giren enerji ile çıkan enerji arasındaki denge kayık. Giren enerji kalemini azaltarak Çıkan enerji kalemini artırarak Baya bildiğin kahvehane matematiği ile hem de. Ya kalori açığı yaratacaksın ya da hareketliliği artıracaksın. Hızlandırılmış metabolizmana rağmen ve anaboliklere rağmen hala yağ azaltamıyorsan beslenmen bozuktur zaten. Yani sen aslında sorunun ne olduğunu biliyorsun.
  6. Sarms kullanımı sonrası hormon değerlerime göre pct yapmalı mıyım?

    Merhabalar. Karaciğer değerleri çok bozulmuş. Redditte baya üzerinde araştırma yaptığım bir konu RAD140. İlaçtan kesin emin misin? Yurtdışından mı alındı? Ayrıca yine redditte ne olursa olsun muhakkak 2 haftalık yarım doz klomen PCT yapıyorlar.
  7. Sizce ilk bulk kürümün dozları yeterli mi?

    Her kelimesine katılıyorum. Kalemine sağlık. ********************************************************************************************************************* Bana kalsa hiç bunlara gerek yok. 250 only testosteron Enhantate ile başlarım. Kademe kademe büyüyebildiğim yere kadar büyür orada doz artırırım. Ondan da azami verimi alınca yanına hafif bir anabolik ekler sonra da PCT yaparım. PCT'den sonra kürde geçen toplam sürenin (KÜR + PCT için geçen süre) yarısı kadar ilaçsız devam eder ne kazanmışım buna bakarım. Siz istiyorsunuz ki bütün tuşlara aynı anda basıp efsaneleşeyim. Ama göz ardı ettiğiniz şey, hızlı gelenin hızla geri gittiği. Er geç kürden çıkmak zorunda kalacaksın. O vakit ne demek istediğimi anlayacaksın.
  8. Arka kol kısmına enjeksiyon yaptım fakat doğru mu yaptım emin değilim?

    Merhabalar. Hep arka koldan enjeksiyon yapan biri olarak sana rahatlıkla yardımcı olabilirim. Doğru yere yapmışsın. Genel mantık olarak tricepsi sıktığında en büyük olan kasa insülin ucu ile yapabilirsin. Yanlış aklımda kalmadı ise adının lateral head olması lazım. Yani az daha öne doğru kaydırsan tam yerini bulmuş olacaksın. Vurduğun yerde de herhangi bir sıkıntı olmaz. İçin rahat olsun. Arka kol enjeksiyonunda 1ml azami enjeksiyon miktarıdır. Daha fazla enjekte edilecekse daha büyük kas seç. Her ihtimale karşı iki kolunun triceps kas grubunu da %80 alkollü kolonya ile dezenfekte et. Damara vs denk gelirsen aynı yere değil diğer kola geçersin. Çünkü enjeksiyon alanı dar. Enjeksiyonu olabildiğince yavaş yap. Sol koluna yaptığını farz edersek, Sanki kolun incinmişte askıya alınmış pozisyona getir. 8-10cm sağa it. Böylelikle rahatça enjeksiyon bölgesine ulaşırsın. Enjeksiyondan sonra 1 dakika kadar kolunu kapatıp açma. Bırak ilaç yerine otursun. İnsülin enjektörü ve ucu kullan. Hepsini kasın içine sok. Kontrolü daha kolay. Geçmiş olsun.
  9. Akne sorunu yaşıyorum bunu nasıl aşabilirim?

    Günde 2 kere sabunladığım oldu akne bölgelerini. Sıfır etki. Hatta ne sabunlar denedim ne sabunlar.
  10. 2023-2024 kür günlüğüm / detaylarıyla birlikte

    Salondaki gençler bilir. Sigara, steroid, Wape, SARMS gibi şeylerden bahsederlerse benden temiz bir fırça yerler. Geçen biri iş olsun diye story atmıştı instasına trenbolone ile ilgili. Şimdi anabolik demeye çekiniyor. Haşlarım fena haşlarım. Satanı da affetmem. Her şeyden öte ben bir babayım. Kendi evladımın kullanmasını istemeyeceğim şeyi başka çocuklara tavsiye etmem ve sattırmam.
  11. 2023-2024 kür günlüğüm / detaylarıyla birlikte

    Maalesef salonlarda ilaç verirken kişilerin yaşını yada psikolojisini refere almıyorlar. Bu oldukça üzücü. 10 yıldır spor salonuna giderim ama hala sevemedim. Elde imkan olsa eve spor salonu kurar daha bir keyifle devam ederim. Ben bu seviye kreatinin de bir sorun görmedim. Biz sporcuyuz ki yüksek olması çok normal. Üstüne ağır bir ilaç kullanıyorsun. Sen yine de dahiliyeye görün işi sağlama alalım.
  12. Akne sorunu yaşıyorum bunu nasıl aşabilirim?

    E2 çok yüksek. Onu arimidex ile aşağı çekmelisin. Sonrasında tekrar yükselip yükselmeme durumuna göre gerekiyorsa masteron eklersin.
  13. Şuan NOXY MK677 kullanıyorum. Daha ilk ayın içindeyim ama varlığını çok güzel hissettiriyor. Macera aramaya gerek yok. Hepimiz biliyoruz ki SARMS piyasasının %99u sahte bizim memlekette. Bizi geç, Amerika'da yapılan araştırma da bile %50 oranında sahte. Kalan %50ninde çoğu üzerinde yazan dozla alakasız çıkmıştı.
  14. Kan tahlilimde prolaktine müdahele etmelimiyim?

    Merhabalar. 1/2 arimidex ve 1/3 dostinex seni normale çevirir. Kullandıktan sonra 2 gün düşük modda hissedebilirsin bu normal.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×