Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

GHOST

Üye
  • İçerik sayısı

    977
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    15

GHOST kullanıcısının paylaşımları

  1. Mk677'nın yanına rad140 mı oxandrolone mu eklemeliyim?

    İkisini de ekle
  2. Pct yapacağım bana yardımcı olur musunuz?

    Test sonuçları olmadan pct desteği vermek yasak ban sebebi forumda o yüzden birşey yazamıyorum kan testin yok.
  3. Hangi markayı kullanacaksın? Bunları sana satan adam sadece parayı alıp ortadan kayboluyor mu neyin nasıl olacağının bilgisini vermiyor mu? Varsayalım ki verdi.. Bizimle paylaşır mısın biz sana o şekilde doğruyu gösterelim.
  4. Sosyal medya reklamlarında iran testosteron aldım ve dolandırıldım!

    Herkese ders olsun Bu konuyu okuyun @Loving 2022 de anlatmış oltalama demiş böyle kandırıyorlar web sitelerinde veya reklamlarda. Üzüldüm ama iyi olmuş dedim sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer.
  5. Empty sella tanısı aldıysanız, deneyimli bir beyin cerrahi hocasına girmelisiniz burada siz kime neyi soruyorsunuz hocam? Çok çok çok ciddi bir konu bu!!!!!!!! Henüz farkında olmadığınız ama ileride başınıza daha ciddi işler açabilecek bir hastalık erkenden ortaya çıkarılıp tedavi edilebilsin…
  6. Isı toleransım çok düşük bunu arttırmak için ne yapabilirim?

    Emekli albay ne dedi bu sorunun çözümü için?
  7. Sarm olarak bu günlükleri incele oradan seçersin işine yarayacak olanları. Steroide bulaşma pct o bu uğraştırır. @Loving hocanın tercihlerinden kopya çek
  8. Tablet winstrol kullanırken nelere dikkat etmeliyim?

    Bol bol kramp girer magnezyum ve kalsiyum takviyelerini unutma. Güzel saç döker mesela
  9. Kaldığın yerden devam +1 hafta uzatırsın öyle düşün.
  10. Bulk kürüme kickstart olarak '' anapolon '' eklemeli miyim?

    İleri seviyeysen anapolon Orta seviyeysen dianabol Giriş seviyesindeysen turinabol
  11. Bulk kürüme kickstart olarak '' anapolon '' eklemeli miyim?

    4-5 gidersin maksimum 6 yapabilirsin.
  12. Bulk kürüme kickstart olarak '' anapolon '' eklemeli miyim?

    Turinabol,dianabol,anapolon bunlardan istediğini eklyebilirsin. Anapolon çok güçlüdür benimde en sevdiğim ilaçlardandır.
  13. Yani yapabilirsin. Skinny fat hangi konumundasın form foto paylaşman mümkün mü? Ox haftada 50 mg güzel etkiler doğurur ama ben en az 30 mg alınmasını tavsiye ederim.
  14. 1 aydır only testosteron kürü yapıyorum ilaç çalışıyor mu?

    İlacın çalışıyor sorun yok dostum.
  15. Gliserol tozu nereden temin edebilirim ?

    Açıktan nereden alırsın bilemem fakat ben https://www.kimyaciniz.com/gliserol-monostearat buradan almıştım geçmişte.
  16. Çok kaliteli ve güzel paylaşım indirdim inceliyorum pdf dosyasını da.
  17. Vuracak satırı şimdi kafana! Adam zaten bu süreçten en az sorunla ayrılabilmek için kullanmış. Zaten mentali bozuktu da sonra üstüne tren girmemiş yani.
  18. Trenbolone salonlarda ufacık çocuklara yazıyorlar onları düşünün Allahtan boş ilaçlarda çocuklar sıkıntı yaşamıyor. Tren bendede güzel sallıyor. 3 hafta da başlıyor 4,6 arası delirtiyor iyice. E2 ölçtür tren kullanırken. muhtemelen e2 yerlerde bunalımın başlıca sebebi bu.
  19. Keşke biraz okusak araştırsak hepsinin cevabı var aslında Burak hoca gibi düşünüyorum ve kısa kürleri gerçekten mantıksız buluyorum. Kazancın ne olur? Çok daha ileri gidersin elbette ama kür ve spor bilincin olmalı yoksa 1 yıl kürde kalsan ne olur beslenmeyi antrenmanı istenildiği gibi yapamadığın sürece anladın?
  20. Kür içi proviron kullanmalımıyım?

    Yani yarardan çok zararı var ama yinede sen bilirsin. @Loving konusuna bakarsan anlarsın detaylı anlatmış.
  21. Arkadaşım için definasyon kürü önerisi rica ediyorum?

    Hocam adam sana sormuş sen bize Biz kime soralım? Şimdi böyle olmuyor bu işler. Arkadaşının formunu ekle konuya o şekilde herkes yorum yapar ben dahil görmeden kime neyi önereceğiz?
  22. Deri sarkması sorunu ile karşı karşıyayım ne yapmalıyım?

    Selam kardeşim, üzülerek söylemeliyim ameliyat dışında hiç bir çıkış yolun yok.
  23. Hangi markayı kullanmalıyım sp, htp, evogen, spectrum, vortex?

    Balkan pharma arkasındaydı bp kapandı artık. Tedarik sorunları yaşadığını çoğu kullanıcı bilir kalitesinde son 1,2 yıldır cidddi gerileme var. Steril mi evet bilinen marka mı evet ama eski günlerinden uzak. Her hâlükârda listedeki en iyisi yine o yazdıkların arasında.
  24. Anavar ve rad 140 kullanımı nasıl olamalı?

    Öncelikle satıcın ne dediyse o şekilde kullan. Oxu 50 mg günlük hakkını verir. Günün geneline böl akşam max 22.00 kadar bitirmiş olursun içeceğin tabletleri rad140 gelince idmandan 30, 40 dk önce içebilirsin ürün fotoğraflarını ekler misin rica etsem ve kaç paraya aldın bunları?
  25. Olurda vücut geliştirmeyi bırakırsam bir gün boks yöneleceğim ikisi aynı anda gitmiyor bende denedim yani ben yeterince vakit ayıramadım belki de.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×