Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Genel Araştırma

'testosteron' etiketi için arama sonuçları.

  • Etiketlere Göre Ara

    Aralarına virgül koyarak ekleyin
  • Yazara Göre Ara

İçerik Türü


Forumlar

  • Site Yönetimi ve İçeriği
    • Duyurular ve Güncellemeler
    • Peptid Türkiye - Referansları
    • Öneri - İstek - Şikayet
    • Konu Dışı
  • Peptidler / Peptide
    • Peptid kürleri / Genel
    • Genotropin - GH
    • İnsülin Hormonu
  • Sarmlar / Sarms
    • Sarm Kürleri / Genel
  • Anabolik Steroidler
    • Kitaplarda yazmayan bilgiler
    • Steroid / Genel
    • Steroid Kürleri / Genel
    • Bulk Kürleri
    • Definasyon Kürleri
    • Ürün kullanımı
    • Steroid kür içi ve sonrası MCT & PCT
    • Laboratuvar
    • Marka Analizleri
    • Yarışmalar
    • İstihbarat
  • Fiziki gelişim günlüğü
    • Üyelerin Kür Günlüğü
    • Üyelerin Öncesi ve Sonrası
  • Beslenme ve Antrenman Kategorisi
    • Beslenme
    • Supplementler
    • Yemek Tarifleri
    • Antrenman programları

Takvimler

  • Community Calendar

Araştırmada 80 sonuç bulundu

  1. Hormon değerlerim

    Yaş 25. Spor yapan biri değilim. Hareketli bir yaşamım yok. Kilom boyuma göre ideal ama göbek var. Hormon değerlerime göre ne yapmam gerekiyor Testosteron, Fh , Lh yaşıma göre düşük değerler. Bir süre klomen kullanımı kalıcı artma sağlar mı ? Yapmam gerekenler nelerdir ? Beslenme, spor, yaşam değişikliği, vitamin vb ? Değerler: Progesteron 0,28-1,22 (1,30) Prolaktin 2.1-17.7 (11,86) E2 0-39,8 (36) Fsh 1,4-18,1 (2,3) Lh 1,5-9,3 (2,69) T. Testosteron 1,64-7,53 (2,36)
  2. Steroid günlüğüm.

    Herkese selam, bir süredir forumu takip ediyordum. Sağlık çalışanıyım, birkaç senedir bu işlere meraklıydım, araştırmaları sıklaştırarak işe giriştim. İlk ürünlerimi alırken, haftaiçi her gün 50mg olacak şekilde anapolon ve haftalık 500 test e ile başladım. 2. enjeksiyon sonrası 3 gün alt takıma söz geçirmekte zorlandım, ergenliğe girmiş gibiydim. Sonra bu etkiler hafifledi ve kayboldu, ben de zamanla nasıl tekrar o gibi olunabilir babında araştırmalar yaptım, bu geceye kadar aklıma yatan şeyler nörosteroidlerin olabileceğiydi, bkz: pregnenolon ve dhea,yani dihidroepiandrosteron.. Ekim 2021'in ilk haftası bu işlere girişmeden, kanımı vs herşeyimi vermiştim. Hatta değerlerimi 3 yıldır takip ediyordum, doğal test 350 civarındaydı, spor yapmama rağmen artma azalma olmadı, serbest test de düşüktü , alt referans değerlerinin oradaydı.. Anapolonu 25-30 gün kadar, dil altı kullanılabileceğini ve karaciğeri daha az yoracağını öğrenene kadar her gün oral olarak aldım. KC değerlerim yükselmesi bir yana, iştah da kapanınca, liv52'ye başladım, iyi de geldi. Bir süre sonra anapolonu dil altı kullanmaya başladım, 50mg dil altı atınca baya salladı beni, 12.5 veya 25 mg şeklinde kullandım preworkout olarak, ve şuan piyasadaki preworkoutlara baktığımızda şuan steroidlerle uğraşan biri için en ekonomik preworkoutlardan, hatta olması gerekenlerden biri olduğunu söyleyebilirim. A
  3. Bugün ikinci enjeksiyonumu yaptım. Enjeksiyon sıklığını 4 günde bir olarak belirledim ve şu an sadece sağ ve sol omzumdan vurdum fakat damara gelmediğini kontrol etmek için pistonu geri çekerken zorlanıyorum ( tersime geliyor doğal olarak). Ne zaman iğneyi çıkarsam ilacın çok az bir kısmı enjeksiyon bölgesinden akıyor, bunun sebebi hava kilidi tekniğini uygulamadığım için olabilir mi yoksa 1ml deltoid için fazla bir miktar mı ?
  4. Ilk testosteron kürüm

    Merhaba İlk kez Testo Kürü yapmak istiyorum. Ancak Propionat,Cypionat ve enthant arasındaki farkları bilmiyorum nasıl bir iğne kullanmam gerektiğini bilmiyorum eczaneye yaptırıcam iğneleri. Aynı zamanda Aromatize Östrojene Dönüşme Olayları varmış sanırım onlar nasıl işliyor onu da bilmem lazım. PCT gerekli mi gerekliyse novaldex yeterli olur mu? Bunu anlatan detaylı bir video bulamadım sizin bildiğiniz veya siz anlatabilirseniz mutlu olurum
  5. Nolvadex yağ yakımı

    Merhaba hocalarım kalcamdaki yağlanma diğer bölgelerime göre fazla yağ oranım %13 bandında kötü görünmesede bu durum beni rahatsız ediyor bacak kalça calısamıyorum. Yabancı bir kaynakta östrojenle alakalı oldugunu okumuştum daha önce kür yapmadım kürdede değilim suan düşük mg nolvadex kullansam kalca ve bacaktaki yağlanmada düşüş olurmu yada ne gibi artıları veya eksileri olur tecrubelerinizle bilgilendirirseniz sevinirim
  6. Testo bolde npp ghrp-6 (3. kür)

    Merhaba arkadaşlar planladığım kür hakkında fikir ve eğer var ise önerilerinizi almak isterim. Öncelikle kür geçmişimden bahsedeyim; 3 ay testo bolde(3. ayında çalışmayan bir deca) ardından 2 ay pctsiz bir off(yağsız 12kg kazandım adelelerim tamamen açık ve belirgindi alt karnım bile gözüküyordu kür başında da sonunda da ve 12kgnin 9kgsi bende kaldı.) daha sonra çalıştığım salondaki "hoca"mın yaptığı 3.5 aylık bir kürüm oldu yine testo bolde arada boldenonum bittiğinde yenisini sipariş etmesini istedim (sürekli saçma sapan isminin internet ortamında dahi daha önce duyulmadığı markaları getirtiyordu) ama hocam bana bolde almak yerine deca kullandırtmak istedi 2-2.5 hafta kadar kullandım sonra ilaçların bitmesine yakın sağdan soldan bulduğum tüm flakonların diplerindeki ilaçları(tren deca bolde vs) karıştırıp bana kullandırtmaya çalıştı bir süre ikna etmeye çalıştı tartıştık ve ben kullanmadım birkaç hafta sonra kürü de bırakıp o salonda çalışmayı bıraktım. bu kürde iyi beslenmeme rağmen sadece 8kg aldım ve kür bittikten 2 hafta sonra hepsi gitti ilk kür sonu formuma anında geri döndüm 3 hafta kadar sonra pctye başladım protokolüm şöyleydi 0.1mg triptorelin 180mg nolvadex (ilk hafta 20mg daha sonra 10mg)ve ek olarak magnezyum çinko c vit b complex kullanıyordum sağlık ocağına verdiğim tahlilde b ve magnezyumun yüksek olmasından dolayı bıraktım son nolvadexi dün 26.05'te aldım ve pct bitti. yeni kürüme temmuzda başlamayı planlıyorum. anlayacağınız sahte ilaçlardan ağzım yandı. Aklımdaki kür planı kaba taslak şu şekilde; @rastlantisal @hectordoyle
  7. Ilk kür deneyimi

    Herkese Selamlar, Çok uzun zamandır kür kulanmak istiyordum. Bir türlü nasip olmamıştı. Geçen gün arkadaşım alıp kullanmadığı ürünlerini bana verdi. Yaşım:30 Kilom:102 yağlı bir insanım 124 kg den düştüm bu kiloya .İlk kez kür kullanacağım. Ürün İçeriği; ~ 2x testosteron propionat (whatson pharma) ~ 100 tab. 10mg oxandrolone (whatson pharma) ~ 100 tab. 10mg stanozolol (whatson pharma) ~ clenbuterol (balkan pharma) kullanım olarak aldığı kişi şunları söylemiş. günlük 3x ox günlük 3x wins haftalık 300mg testo p. ( haftada 3 kez 1cc) günlük 1x clen Amacım yağlarımı eritip güç kazanmak tavsiyelere ve extra ürünlere açığım. kullanmaya başlamadan önce pazartesi günü kan tahlili ve spermiyogram yaptıracağım. Evliyim ve bu dönemde çocuk düşünüyoruz ilaçların bu süreçte negatif bir etkisi olur mu? Kullanım ve ilaçlar başlangıç için iyi midir ve ürün kalitesi olarak sağlıklı mıdır? PCT için tavsiyeler nelerdir kür başlangıcı ve sonunda kan tahlili ve spermiyogram yaptıracağım. kronik bir akciğer hastalığım var bronşit benzeri bu konuda extra bir problem oluşturabilir mi? Tavsiye ve önerilere açığım gelecek cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  8. Testosteron tedavisine başladım 3 hafta oldu ve sonuçlar böyle, hiçbir değişiklik hissetmiyorum. E2 yüksek gözüküyor arimidex kullanmama gerek var mı ? Dozajı ne kadar olmalı ? Testosteron etkisini kaç haftada gösterir ? Cevaplayan herkese teşekkürler
  9. Sustanon kullanımı

    Sustanon kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz hangi sıklıklarla sustanon enjeksiyonları yapılmalı ? Karından insülin iğnesiyle sustanon enjeksiyonu yapılır mı ?
  10. Ilk kürüm ilk enjeksiyonum

    ABİLERİM KARDEŞLERİM İLK KÜRÜMDEYİM SALI GÜNÜ 250MG/1ML TESTOSTERON ENANTHATE VURDUM VE İLK HAFTA BİR ETKİ ALIR MIYIM ALIRSAM NE ALIRIM TECRÜBELİ ABİLERİMDEN DUYMAK İSTERİM.İYİ FORUMLAR
  11. Sustanon 250 kullanıyorum genelde sol omuzdan enjeksiyon yapıyorum ve bu omzumda oldukça fazla acıya sebebiyet veriyor. Aynı dozdaki testosteronu insülin iğnesiyle karın kasımdan yapabilir miyim ?
  12. Diyelim ki sustanon 250 aldık ve 100 mg çektik ampülün geri kalanını nerede saklayabiliriz ? Herkese cevapları için teşekkürler
  13. Testosteron tedavisine başlamayı düşünüyorum ve testislerin küçülmemesi ve kısır kalmamak için hcg kullanmak istiyorum ancak sorun şu ki hangi eczaneye gittiysem ne pregnyl ne de muadilini bulamadım. İnternet üzerinden satış yapan siteler var ancak hangileri güvenilir belli değil. Pct yapan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Herkese bol şans.
  14. Trt geçmişim

    Selamlar. 23 yaşındayım. Boyum 172 cm (5'7.5"), kütlem 70 ile 75 kg arasında gidip geliyor. Mental sorunlar (Narsisistik baba, psikolojik taciz, dışlanma, yalnızlık kaynaklı bunalım, kaygı bozukluğu, kişilik bozuklukları, düşük öz güven ve öz sevgi, intihar krizleri ve benzeri) ve cinsel sorunlar (3 yıl önce kullanılan psikiyatrik ilaç kaynaklı cinsel organ hassasiyeti azalması, düşük libido, sertleşme bozukluğu ve benzer sorunlar) konularında düzelme görmek için 1.5 yıldır testosteron tedavisi "görüyorum", kendi kendime. Bu süreçte mental sorunlarda, psikoterapi ile birlikte, çok büyük ilerleme kaydettim, güç kazandım ancak cinsel sorunlarda istediğim verimi bir türlü alamadım, başladığım yerdeyim. Tedaviye başladığımdan beri SUSTANON, testosteron propiyonat ve enantat esterlerini kullandım. SUSTANON'un neden olduğu meşhur dalgalanmalar kaynaklı oluşan "Gennaro Gattuso agresifliği" nedeniyle tek ester kullanma seçeneğine başvurdum. Onca deneme-yanılma aşamalarından sonra, iki günde bir ~50 miligramlık enjeksiyonlarla durağan/stabil testosteron seviyesine ulaştım. Birkaç hafta önce yapılan kan testinde yer alan sonuçlar şöyle: Nispeten yüksek östradiyol (E2) değerine rağmen çıkan "normal" seviye prolaktin beni mutlu etti ancak yine de bazı yan etkilerle yaşamaya devam etmek benim canımı çok sıkıyor. Bu nedenle, iki dozumu atlayarak, enjeksiyon başına 40 miligram ile yeni protokolüme bugün itibarıyla başlamış bulunmaktayım. Şu anda kafam çok daha rahat, cinsel organım daha büyük ancak yeni protokolüm hakkında sağlıklı yorum yapabilmek için en az 20 gün geçmesi gerektiğinin farkındayım. TRT protokolüme ek olarak, androjenik etkisi yüksek, DHT türevi bir ilaç almaya sıcak bakıyorum ancak eczane seçenekleri çok az. PROVİRON neredeyse iki yıldır yok, bu yüzden 1:1 oranına bağlı olarak RİMOBOLAN ekleyebilirim ancak ilaç sayısını arttırmanın işleri karıştırabileceğinden dolayı çekiniyorum. Konuşmak için şu an erken. Her türlü yorumlarınız ve yapıcı önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. Umarım, bu başlığı olumlu gelişmeler ile güncelleme şansını yakalayabilirim. Saygılar.
  15. Androchem labs

    merhaba kardeşlerim ..bunları androchem adı altında yeni aldım ..ama orijinal androchem ürünleri olmadığını ve muhtemelen bir ev laboratuvarında üretildiğini biliyorum ..bunları gören veya deneyen var mı acaba..?? 🙏🏼🙏🏼
  16. Amca kürü :)

    Başlıkla konuya neşe katmak istedim, başkaca bir amacım yoktur "Vaktim yok özet geç diyenlere; 39 yaşındayım ve Testo C - Boldenon - Turinabol kürüne başladım." Merhabalar, Aşağıdaki konuyu açmış, siz değerli arkadaşlara danışarak fikir almıştım. Kısaca kaybedecek pek birşeyim olmadığı için ve kendimi daha mutlu hissetmek adına küre başladım. İlk hafta, genel etki ve yan etkilerini deneyimlemek, vücudu alıştırmak için, 200 mg testosterone cypionate 200 mg boldenon ve günlük 20 mg Turinabol ile başladım. İkinci hafta da aynı dozajları kullandım. Bu hafta haftalık 400-400'e geçeceğim. Turinabol'u 40 mg çıkarmıştım ama çarpıntıyı tetikliyor, dozu azaltmayı düşünüyorum. 2. gün dinlenme nabzım 60-65 civarlarından 85-90 civarlarına çıktı. Kar yağdığı gün çocuklarla kartopu oynamak için dışarı çıktım ve eve döndüğümde terden atletim ıslanmıştı. Yatar pozisyondayken Kalp atışlarımı hissetmeye başladım. Biraz tedirgin olsam da vucüdun adaptasyon süreci boyunca pek kafaya takmamayı tercih ettim. 3. gün zaten çok düşük olan testosteron seviyemin artmasından dolayı libidom baya yükseldi, kaliteli ereksiyon, kaliteli cinsel haz, yaşamaya başladım. Gençlik yıllarını bu yaşta tekrar deneyimlemek güzel geldi ve tabiki bunun geçici bir durum olduğunu kabullenerek psikolojimi hazır tutuyorum Bu arada işten geç çıktığım için salona yetişemiyorum artık ve evde çalışıyorum. Koşu bandı ve yaklaşık 40 kg döküm plaka, z bar, direnç bandı ile disiplinli bir şekilde aksatmadan haftada 5 gün çalışıyorum. Sadece 1 gün gün off vermenin dışında hergün 30-45 dk kardiyo yapmayı ihmal etmiyorum. Amacım şişmek, paramparça olmak, define olmaktan ziyade, başta da açıkladığım gibi sadece düşük testosteron seviyem yüzünden azalan hayat enerjimi yükseltmek, pencerenin önünde herşeye karışan emekli albay modundan çıkıp hayattan zevk almak. Artık vücutta gelişirse ne ala diyeceğiz Gelişmeleri zaman zaman güncelleyeceğim, Spora başlamadan önceki halim; şortlu 5 aylık spor yapmış halim; pijamalı
  17. Ilk kürüm

    Merhaba, ilk kürümü instagramda ünlü olan bi hocadan satın aldım ilk dozum 1 ml masteron olarak uyguladım(hemşireye enjekte ettirdim) lakin 2 gün boyunca çok kötü oldum gözüme hiç uyku girmedi ellerimde titreme böbreklerimde inanılmaz bir sancı oldu. Bünyem çok hassas olduğu icin mi bilmiyorum:) Bütün ilaçlarda elimde kaldı sadece 1 paket masteron açıp 1ml uyguladım şuan korkudan kullanmıyorum.
  18. Diyelim ki küre veya TRT'e başlamadan önce vücudumuz total 600 test üretiyor biz dışarıdan steroid aldık belli bir süre kullandık sonra pct'e girdik. Bunlardan sonra vücut tekrardan doğal olarak 600 total test üretmeye devam eder mi ?
  19. Testo + boldenon ilk kür

    Pazartesi 1ml testo+ 1ml bolde Perşembe 1ml testo+ 1ml bolde Proviron sabah1 akşam1 kullanıcam Arimidex 3 günde 1 Vitamin mineral - idman öncesi Zma gece yatarken C vitamini sabah 500mg Balık yağı sabah 1 tane (kan tahlili sonuçlarımı yaptırdım herşey normal değerinde) olacak şekilde ilk defa kür yapıcam düşünceleriniz nedir
  20. Tahlilde total testosteron - novalife steroid

    Arkadaşlar bu sabah kan tahlili sonucuma ulaştım. Total testosterone normal değerler 2,49-8,36 yazıyordu benimki 15 çıktı. 2 haftadır haftada 300mg primabolan kullanıyorum definisyondayım. Bunun bilir kişilerce yorumu nedir diye merak ediyorum.
  21. Only testo + anavar küründeyim

    arkadaşlar bir sorum olucak 200 mg testo cypionat kullanıyorum haftada 400 mg 30 mg de günlük oxandrolone kullanıyorum ilk enjeksiyonu perşembe yaptım ikincisinide bugün testonun etkisin nezaman görmeye başlarım kalçadan enjeksiyon yaptım fakat hafif bir ağrı dışında hiçbir etkisi yok ne libido ne başka bişey sizce etkileri nezaman hissetmeye başlarız bu arada marka merak edenler için swisspharma ilaçların 2 side siteden doğrulattım ilaç orjinal görünüyor sizce ürünler sahtemi yoksa çalışmıyormu testo uzun ester olduğu içinmi pek bir fark hissetmedim acaba nekadar sürede hissettirir. @Rdm sizde testo cypionat vurmuştunuz diye hatırlıyorum hocam 200 mglik olanlardan sanırım aynı marka testabol düşünceleriniz nedir.
  22. Testom düşük mü?

    Selamlar, geçenlerde test yaptırdım. Bazı yerlerde testom düşük 600-700 arası olmalı bazı yerlerde yaşına göre iyi vs. gibi yorumlar okudum sizce nasıldır? Herhangi bir kür geçmişim yok yaşım 31 ve 4-5 yıldır body yapmıyorum ama hep spor yapıyorum koşu, bisiklet, boks, crossfit vs. Pandemiden beridir de evde hiit, crossfit tarzı spor yapıyorum beslenmem falanda iyidir fit bir vücudum var diyebilirim boy 179 kilo 73, karın kaslarım çıtırdan belli oluyor o kadar
  23. Kan tahlili 250mg testo

    Merhaba, 4.enjeksiyondan 8 gün sonra kan tahlili verdim. 250mg testo enanthate kullanıyordum fakat ilaç çalışmıyor olabilir mi? 14.09.2021 09:55 B12 VITAMIN 246 125 - 505 14.09.2021 09:55 TOTAL TESTOSTERON 5.11 1.75 - 7.81 14.09.2021 09:55 FOLAT 16.56 5.9 - >24.8 14.09.2021 09:55 İNSÜLIN 7.78 1.9 - 23 14.09.2021 09:55 FERRITIN 39.2 24 - 336 14.09.2021 09:55 25-HIDROKSI VITAMIN D 12.73 14.09.2021 09:55 CRP (TURBIDIMETRIK) 0.49 0 - 5 14.09.2021 09:55 KOLESTEROL 160 110 - 200 14.09.2021 09:55 MAGNEZYUM 2.24 1.8 - 2.6 14.09.2021 09:55 LDL KOLESTEROL 111 0 - 130 14.09.2021 09:55 ROMATOID FAKTÖR (RF) (TÜRBIDIMETRIK) 4.3 0 - 14 14.09.2021 09:55 TRIGLISERID 102 0 - 150 14.09.2021 09:54 Tam Kan (Hemogram) 14.09.2021 09:54 GLIKOZILE HEMOGLOBIN -(HB A1C) 4.8 4 - 5.6 14.09.2021 09:54 SEDIMENTASYON 4 0 - 20 14.09.2021 09:54 TSH 3.27 0.38 - 5.33 14.09.2021 09:54 SERBEST T4 0.92 0.61 - 1.12 14.09.2021 09:54 BILIRUBIN (TOTAL) 0.59 0.2 - 1.2 14.09.2021 09:54 ALKALEN FOSFATAZ 72 30 - 120 14.09.2021 09:54 GGT-GAMMA GLUTAMIL TRANSFERAZ 20 0 - 55 14.09.2021 09:54 Kreatinin 0.84 0.67 - 1.17 14.09.2021 09:54 GFR hesaplaması 127.8 14.09.2021 09:54 ALT 33 0 - 50 14.09.2021 09:54 KALSIYUM (CA) 9.8 8.8 - 10.6 14.09.2021 09:54 Glukoz 94 75 - 100 14.09.2021 09:54 Aspartat transaminaz (AST) 18 0 - 50 14.09.2021 09:54 Hemoliz İndeksi Hemoliz Yok 14.09.2021 09:54 POTASYUM 4.34 3.5 - 5.1 14.09.2021 09:54 Kan üre azotu (BUN) 20 17 - 43 14.09.2021 09:54 KLORUR (CL) 104 101 - 109 14.09.2021 09:54 PROTEIN (SERUM VE VUCUT SIVILARI, HERBIRI) 6.7 6.6 - 8.3 14.09.2021 09:54 ALBÜMIN 4.7 3.5 - 5.2 14.09.2021 09:54 BILIRUBIN (DİREKT) 0.12 0 - 0.2 14.09.2021 09:54 Sodyum (Na) (serum ve vücut sıvılarında, herbiri) 138
  24. Arkadaşlar selamın aleyküm şuan bolde ve testo kürünün 2. Haftasindayin. Yüzümde sivilcelenme oluyo bı kaç gündür biri geciyor biri başlıyor varmıdır bunun bir ilacı yöntemi. Yardımınız lazım
  25. Hocalarım Arkadaşlar selamlar 21 yaşındayım. 1 yıldır fitness yapıyorum. 54 kg başladığım fitnes ta şuan 70kg civarındayım boyum 1.70. ilk kürüme girdim bugün. 250 mg boldenon 250mg Testo enantat ile 10 hafta bu şekilde gidicem 5 hafta 500mg Testo 500mg boldenon kullanıcam. Bu kullanımımda bir sıkıntı varmı? Ve kirden sonra pct için bilgi almak istedim siz değerli hocalarim ve arkadaşlarımdan. Bu arada forumda yeniyim selamlaşma konusu olsun buda 😄

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet ve benzerine başlamayınız.
×