Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Genel Araştırma

'kan tahlili' etiketi için arama sonuçları.

  • Etiketlere Göre Ara

    Aralarına virgül koyarak ekleyin
  • Yazara Göre Ara

İçerik Türü


Forumlar

  • Site Yönetimi ve İçeriği
    • Duyurular ve Güncellemeler
    • Peptid Türkiye - Referansları
    • Öneri - İstek - Şikayet
    • Konu Dışı
  • Peptidler / Peptide
    • Peptid kürleri / Genel
    • Genotropin - GH
    • İnsülin Hormonu
  • Sarmlar / Sarms
    • Sarm Kürleri / Genel
  • Anabolik Steroidler
    • Kitaplarda yazmayan bilgiler
    • Steroid / Genel
    • Steroid Kürleri / Genel
    • Bulk Kürleri
    • Definasyon Kürleri
    • Ürün kullanımı
    • Steroid kür içi ve sonrası MCT & PCT
    • Laboratuvar
    • Marka Analizleri
    • Yarışmalar
    • İstihbarat
  • Fiziki gelişim günlüğü
    • Üyelerin Kür Günlüğü
    • Üyelerin Öncesi ve Sonrası
  • Beslenme ve Antrenman Kategorisi
    • Beslenme
    • Supplementler
    • Yemek Tarifleri
    • Antrenman programları

Takvimler

  • Community Calendar

Araştırmada 5 sonuç bulundu

  1. Pct tavsiyesi

    Merhabalar 500 enanthe , 400 boldenon 22 haftalık kürümden sonra pct yapmak durumundayım aklım karışık biraz testis atrofisi mevcut libidoda sıkıntı yok kan değerlerim aşağıdaki gibi Son enjeksiyondan sonra 15-20 gün sonra kan verdim
  2. Kan tahlilim sorun var mı?

    Kürün 6 ayı bitiyor suanlik bir problem yok gibi doğru mu? @rastlantisal @hectordoyle
  3. Sarms ve pct ile ilgili

    Herkese merhaba bu forum sitesine yeni kaydoldum aklımda birkaç soru işareti var bunlar pct ve sarmslarla ilgili öncelikli olarak bugün kan tahlili yaptırdım serbest ve total testesteron fsh ve lh hormonlarına baktırdım yarın sonuçları alcam ardından lgd 4033 ve mk 2866 8 hafta boyunca kullancam ilk sorum sarmsın çalışıp çalışmadığını anlamak için kür sonunda tekrar kan tahlili yapıcam yazdığım hormonların değerlerinde nasıl bir değişim sarmsın çalışıp çalışmadığını bana anlatır bunun bir yolu varmıdır? Aynı zamanda pct konusunda tahlil sonuçlarında hangi hormonların hangi değer aralıklarında değişim olduğunda hangi aralıklarda olduğunda pct gerekir yada gerekmez bu konularda bilgilendirirseniz çok teşekkür ederim herkese iyi günler dilerim
  4. Hormon değerlerim - kan tahlili

    Merhaba, spora tekrar başladıktan sonra kan tahlili yaptırmaya karar verdim. Boy: 186 Kilo: 115 Date Process Name Result Result Unit Reference Value 05.07.2021 11:30 LDL KOLESTEROL 123 0 - 130 05.07.2021 11:30 TRIGLISERID 110 0 - 150 05.07.2021 11:30 CRP (TURBIDIMETRIK) 1.74 0 - 5 05.07.2021 11:30 KOLESTEROL 183 110 - 200 05.07.2021 11:30 LÜTEINLEŞTIREN HORMON (LH) 2.87 05.07.2021 11:30 TOTAL TESTOSTERON 5.47 1.75 - 7.81 05.07.2021 11:30 FSH 3.13 05.07.2021 11:30 İNSÜLIN 9.08 1.9 - 23 05.07.2021 11:30 ESTRADIOL 36.47 05.07.2021 11:30 PROGESTERON 0.31 05.07.2021 11:30 DEHIDROEPIANDROSTERON SULFAT 186.3 24 - 537 05.07.2021 11:30 FOLAT 10.48 5.9 - >24.8 05.07.2021 11:30 25-HIDROKSI VITAMIN D 24.66 05.07.2021 11:30 PROLAKTIN 9.07 05.07.2021 11:29 SEDIMENTASYON 6 0 - 20 05.07.2021 11:29 Tam Kan (Hemogram) 05.07.2021 11:29 WBC 5.38 3.5 - 10.5 05.07.2021 11:29 RBC 5.51 4.32 - 5.72 05.07.2021 11:29 HGB 16.5 13.5 - 17.5 05.07.2021 11:29 HCT 48.5 38.8 - 50 05.07.2021 11:29 MCV 88.0 81.2 - 95.1 05.07.2021 11:29 MCH 29.9 25.9 - 30.8 05.07.2021 11:29 MCHC 34.0 31 - 36.5 05.07.2021 11:29 PLT 268 150 - 450 05.07.2021 11:29 NEUT% 49.7 05.07.2021 11:29 LYMPH% 38.3 05.07.2021 11:29 MONO% 7.4 05.07.2021 11:29 EOS% 3.9 05.07.2021 11:29 BASO% 0.7 05.07.2021 11:29 NEUT# 2.67 1.7 - 7 05.07.2021 11:29 LYMPH# 2.06 0.9 - 2.9 05.07.2021 11:29 MONO# 0.40 0.3 - 0.9 05.07.2021 11:29 EOS# 0.21 0.05 - 0.5 05.07.2021 11:29 BASO# 0.04 0 - 0.3 05.07.2021 11:29 RDW-CV 11.7 11.8 - 15.6 05.07.2021 11:29 MPV 9.7 7 - 10.3 05.07.2021 11:29 Glukoz 91 75 - 100 05.07.2021 11:29 Sodyum (Na) (serum ve vücut sıvılarında, herbiri) 141 136 - 146 05.07.2021 11:29 ALBÜMIN 5.1 3.5 - 5.2 05.07.2021 11:29 ALKALEN FOSFATAZ 86 30 - 120 05.07.2021 11:29 KLORUR (CL) 104 101 - 109 05.07.2021 11:29 KALSIYUM (CA) 9.9 8.8 - 10.6 05.07.2021 11:29 PROTEIN (SERUM VE VUCUT SIVILARI, HERBIRI) 7.4 6.6 - 8.3 05.07.2021 11:29 Kan üre azotu (BUN) 26 17 - 43 05.07.2021 11:29 Kreatinin 0.78 0.67 - 1.17 05.07.2021 11:29 GFR hesaplaması 131.8 05.07.2021 11:29 BILIRUBIN (TOTAL) 0.82 0.2 - 1.2 05.07.2021 11:29 BILIRUBIN (DİREKT) 0.15 0 - 0.2 05.07.2021 11:29 ALT 34 0 - 50 05.07.2021 11:29 Aspartat transaminaz (AST) 17 0 - 50 05.07.2021 11:29 Hemoliz İndeksi Hemoliz Yok 05.07.2021 11:29 POTASYUM 4.70 3.5 - 5.1 05.07.2021 11:29 GGT-GAMMA GLUTAMIL TRANSFERAZ 48 0 - 55 05.07.2021 11:29 ROMATOID FAKTÖR (RF) (TÜRBIDIMETRIK) 4.5 0 - 14 05.07.2021 11:29 MAGNEZYUM 2.22 1.8 - 2.6 05.07.2021 11:29 İdrar Tetkiki Tam Otomatik 05.07.2021 11:29 Glukoz Neg 05.07.2021 11:29 Protein Trace 05.07.2021 11:29 Bilirubin Neg 05.07.2021 11:29 Ürobilinojen Normal 05.07.2021 11:29 Lökosit Neg 05.07.2021 11:29 BLD Neg 05.07.2021 11:29 pH 8.0 05.07.2021 11:29 Keton Neg 05.07.2021 11:29 Nitrit Neg 05.07.2021 11:29 Dansite 1.022 05.07.2021 11:29 Eritrosit 0 05.07.2021 11:29 Lökosit 0 05.07.2021 11:29 Epitel 0 05.07.2021 11:29 Mukus 0 05.07.2021 11:29 FERRITIN 57.5 24 - 336 05.07.2021 11:29 SERBEST T4 0.96 0.61 - 1.12 05.07.2021 11:29 B12 VITAMIN 335 125 - 505 05.07.2021 11:29 TSH 2.26 0.38 - 5.33 05.07.2021 11:29 GLIKOZILE HEMOGLOBIN -(HB A1C) 5.1 4 - 5.6
  5. Merhaba arkadaşlar herkese iyi günler öncelikle, Bugün kan testi yaptırdım ve doktor sonuçlarımı normal buldu 1998 doğumluyum ve bir senelik spor geçmişim var 16-17 yaşlarında oldukça şişman ve güçsüzdüm sonra boyum uzadı ve kilo verdim fakat şişman olmama rağmen yağlıydım şuan ise spor sayesinde ortalama bir görüntüye sahibim. Testo değerimin düşük olduğunu düşünüyorum doktora ısrar ettim fakat bu değerle asla tedavi yapmayacağını söyledi. Kendimin asla yüzde6-7 yağ oranım olsun yarışmalara katılayım tarzında bir düşüncesi yok zaten spor temelim fazla değil 1 yıllık daha katedeceğim çok yol var farkındayım fakat kendim testogel tarzı bi testo takviyesi alsam ve çok seyrek kullansam total testomun artması açısından bir faydası olur mu yoksa zarar mı görürüm yardımcı olursanız sevinirim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet ve benzerine başlamayınız.
×