Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

merakligenc

Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

merakligenc Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    Ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Hocam sağolun öncelikle kolestrolüm iyi seviyede değil mi iyi kolestrolüm yüksek kötü kolestrolüm ise oldukça düşük. Dediğiniz gibi multivitamin takviyesi kullanıyorum b12 yüksekliği sebebi odur. Yağ oranım şuan yüksek değil açıkcası yağlarım malesef göğüs ve bel bölgesinde toplanıyor onun dışında yağ oranum %12-13 arası gidiyor. Hocam açıkcası bir şey soracağım bu testi vermeden 3 gün babamla şiddetli bir tartışma yaşadık ve moralim çok bozuldu 3 gün boyunca staja gidip giderken serviste yatmadan önce yani ne zaman boş kalsam kafamda o tartışmayı kurdum kendi içimde sinirlendim ağladığım oldu ve aşırı üzüldüm. Şuan yeni toparlandı diyebilirim bu aşırı üzüntü sonuçları etkilemiş olabilir mi? Bunu sorma sebebim yağ oranımın düşük olması, herhangi gibi cinsel bozukluk olmadığı gibi libidomun çok yüksek olması şuan bekarım fakat libidodan dolayı günde 1-2 kez mast yapıyorum. Yani vücüdum fiziksel olarak iyiyken hormonlar neden böyle?
  2. Hocam 1 yıldır düzenli spor yapıyorum ona rağmen bu sonuçları almak üzdü daha ne yapabilirim bilmiyorum beslenmeye de dikkat ediyorum ciddi anlamda makro ve mikrolara
  3. Öncelikle çok teşekkür ederim ilginiz için, Göğüs durumum şuanlık bu. Daha önceden 15-16 yaşlarında çok büyüktü (sütyen tak diye dalga geçilecek kadar) zayıflama ve sporla birlikte büyük ölçüde küçüldü fakat spora başlamadan yani büyük olduğu halde bile ultrasonla bakan doktor meme dokusu görmediğini yağ dokusu olduğunu belirmişti yani jinekomasti değilim galiba. Prolaktini ben de sordum ve o değeri değil altındaki makroprolaktin değerini göz önünde bulundurmamız gerektiğini söyledi.
  4. Merhaba arkadaşlar herkese iyi günler öncelikle, Bugün kan testi yaptırdım ve doktor sonuçlarımı normal buldu 1998 doğumluyum ve bir senelik spor geçmişim var 16-17 yaşlarında oldukça şişman ve güçsüzdüm sonra boyum uzadı ve kilo verdim fakat şişman olmama rağmen yağlıydım şuan ise spor sayesinde ortalama bir görüntüye sahibim. Testo değerimin düşük olduğunu düşünüyorum doktora ısrar ettim fakat bu değerle asla tedavi yapmayacağını söyledi. Kendimin asla yüzde6-7 yağ oranım olsun yarışmalara katılayım tarzında bir düşüncesi yok zaten spor temelim fazla değil 1 yıllık daha katedeceğim çok yol var farkındayım fakat kendim testogel tarzı bi testo takviyesi alsam ve çok seyrek kullansam total testomun artması açısından bir faydası olur mu yoksa zarar mı görürüm yardımcı olursanız sevinirim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×