Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • REKLAM

Genel Araştırma

'test' etiketi için arama sonuçları.

  • Etiketlere Göre Ara

    Aralarına virgül koyarak ekleyin
  • Yazara Göre Ara

İçerik Türü


Forumlar

  • Anabolik Steroidler
    • Kitaplarda yazmayan bilgiler
    • Steroid / Genel
    • Steroid Kürleri / Genel
    • Bulk Kürleri
    • Definasyon Kürleri
    • Ürün kullanımı
    • Marka Analizleri
    • Yarışmalar
  • Peptidler / Peptide
    • Peptid kürleri / Genel
    • Büyüme Hormonu - GH
    • İnsülin Hormonu
  • Sarmlar / Sarms
    • Sarm Kürleri / Genel
    • www.sarmsturkiye.com
  • Acil Servis
    • Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
    • Laboratuvar
    • Sağlık Sorunları
  • Fiziki gelişim günlüğü
    • Üyelerin Kür Günlüğü
    • Üyelerin Öncesi ve Sonrası
  • Beslenme ve Antrenman Kategorisi
    • Beslenme
    • Vitamin ve Supplementler
    • Antrenman programları
  • Site Yönetimi ve İçeriği
    • Duyurular ve Güncellemeler
    • Peptid Türkiye - Referansları
    • Öneri - İstek - Şikayet
    • Konu Dışı

Takvimler

  • Community Calendar

Üye Grubu


Bizi nasıl buldun?:


Meslek:


Konum:


Cinsiyet:


Favori Spor Dalın:

Araştırmada 69 sonuç bulundu

  1. Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Tahlil vermeden önceki 3 günlük süreçte cinsel ilişki ve antrenman yapmanın tahlil sonuçlarını etkilediğini duydum. Bunun doğruluk payı var mıdır? Ayriyeten tahlil sonuçlarını etkileyebilecek diğer unsurlar nelerdir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
  2. Testo enanthet,bolde ve turnibol kürüne giricem dün tahlil yaptırdım küre girmeden nasıl sonuçlarim yaş 33 küre girmemde sakınca var mı sizce bu değerlere göre ? Enabiz-Tahlilleri (20).pdf
  3. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Tahlillerim hakkında ne düşünüyorsunuz? İlk kürüm: 500 enant 250 deca (10 hafta) Şimdi de 500 testo 400 bolde düşünüyorum 20 haftalık. pct yapıp mı geçim küre yoksa yapmayayım mı? Total testesteron 6.74 µg/L 1.97-6.69 Lüteinizan hormon (LH) (Serum/Plazma) < 0.07 IU/L 1,7-9,6 Prolaktin 5.96 µg/L 2.1-17.7 Follikül stimülan hormon (FSH) < 0.30 IU/L 1,9-18,9 Estradiol (E2) (Serum/Plazma) 29.35 ng/L 0-39,8 TSH (TY1) 1,440 uIU/mL ,7 - 6,4 AST (Aspartat transaminaz) (SGOT) (Z3) 35 U/L 0 - 50 ALT (Alanin aminotransferaz) (SGPT) (Z2) 34 U/L 0 - 50
  4. Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, Haftalık 250 mg testesteron enant küründeyim. Vurum yaptığım bölgede ödem sorunu yaşıyorum ama üstesinden gelebildiğim için çok sorun yaşamıyorum. Genel kür takibi kontrolü için kan verdiğimde crp değerinin yüksek olduğunu gördüm. Biraz araştırma yaptım enfeksiyon olduğu zaman crp yükselebiliyormuş. Yinede bilen hocalarıma danışmak istedim bu yükseklik için herhangi farklı bir protokol izlemeli miyim? @metinav @rastlantisal @Diver
  5. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Endokrinoloji doktoru kan testlerine normal dedi testesteron için kilo ver olmadı klomen ovittelle veririz dedi Yaş 21 boy 1.80 kilo 100 yağ %25 Testte ACTH referans üstü ama doktor sıkıntı yok dedi ve hipofiz MR çektir dedi. Ben de bir şeyden şüphelenip şüphelenmediğini sordum şüphelenmiyorum dediği için MR çektirmedim çünkü lh vs sıkıntısız büyük ihtimal testisle alakalı. Bu ACTH vs ile ilgili bilgisi olan var mı? MR çektirmemekle hata mı ettim? @rastlantisal @otopsicikedi @Askabar @metinav
  6. Merhaba Arkadaşlar, 2 ay önce haftada 1 enjeksiyon 250 mg testo enantat(iran), 100 mg rimo kürüne başladım.İlk kürüm. her gün 1 tablet proviron da alıyorum. 12 yıllık vücut geliştirme geçmişimin de etkisiyle güzel gelişim kaydediyorum. libido, ereksiyon, motivasyon vb her şey yolunda. test sonuçlarından da gördüğüm testo güzel çalışmış. tek kötü giden ldl 180, ldl 27 geldi malesef. 20 hafta devam etme düşüncem var. Lh ve fsh tekrar açmak için klomen düşünüyorum yoksa biraz daha beklemeli miyim? arimidex çok sıcak bakmıyorum fakat gerek olan bir durum var mı sizce? Test sonuçlarıma bakarak bir bir düşünceniz varsa yardımınızı bekliyorum. @Diver @rastlantisal @Oathbreaker @godofdark Baktırdığım uzun bir liste var ama bunları yeterli olur sanırım yorumunuz için.
  7. Merhabalar, Total ve serbest testesteron düzeylerim normal mi düşük mü araştırdım fakat tam anlayamadım. 1.5 sene önce küre girmiştim evliyim fakat cinsel anlamda isteksizlik yaşıyorum. Eğer değerler normalse bu libido düşüklüğü neyden kaynaklanıyor olabilir. ? Testo Değerleri Yeni Kan Değerleri
  8. Kullandığım boldenon boş mu?

    Merhaba; Yaklaşık 50-55 gündür 400mg olacak şekilde : ilk 30 günümü optimum bolde ile 2 haftada bir vuracak şekilde geçirdim. sonra magnus boldeye geçtim ondanda sadece 1 enjeksiyon yaptım Dün sabah da kan tahlili verdim sağlık ocağında. Hemogram testi istemiştim ama yapmamışlar sanırım ya da henüz düşmedi kullandığım optimum bolde boş mu sizce ya da daha açılmadı mı? Tansiyonum falan çıkmadı henüz öyle aman aman bi açlığımda yok ama yemek yerken ya da yedikten hemen sonra açlık hissi bastırıyor.
  9. Merhaba iyi günler, Sporu 17 yaşında natural olarak yapıyorum kan testi sonucum biraz yüksek çıkmış doktora sorduğumda karaciğer hasarı dedi. Herhangi bir ilaç kullanmadan karaciğer hasarı demesi garibime gitti bakma şansınız var mı? Bu sonuçları nasıl düşürebilirim?
  10. Merhaba değerli arkadaşlarım, Bundan 2 sene önce 2. kür geçmişim oldu 15 hafta İran T.E. 16 Hafta Boldenon (Novalife) 4 Kalem 32UI Pfizer GNT. Kullandım, fakat PCT yapmadım ve bir nevi dirty kür oldu. Şuan itibariyle 1.70 80 Kg ve %25 Yağ oranına sahibim. Nasıl bir kür planlaması yapabilirim sizlerin düşüncelerini ve engin bilgilere sahip branş hocalarımdan yardım almak beni çok mutlu edecektir. Ekran görüntülerini paylaşıyorum / Total Testo bugün yapıldı (11.05.24) Tam kan sayımı (olağan dışı) (11.05.24 ) Teşekkür ederim ilginiz için. Sağlıklı günlere.
  11. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Ürolojiden randevu alınıp "ereksiyon sorunum var, erekte olamıyorum vs." denildiği zaman ihtiyacımız olan tüm değerlere bakılıyormuş, bir arkadaştan böyle duydum. Şu ana kadar daha iyi bir yöntem duymadım açıkçası. Hastaneye gidip direkt amacımızı belirtirsek kan testi yapmaları imkansız gibi. Devlet hastanesinde kan testi yaptıran illa ki vardır, ne diyorsunuz?
  12. Merhaba arkadaşlar, keyifli forumlar Kürümün 8. Haftasındayım: Testosteron enanthate Boldenon Dinabol Küründeyim sizce değerlerim nasıl ilaç dolu mu?
  13. Merhabalar, Üç haftalık kürdeyim herhangi bir sıkıntı olmasın diye kan tahlili yaptırdım. Üç hafta önceki testlerim en sondaki de dün yaptırdığım testler, herhangi bir sıkıntı var mıdır yorumlar mısınız? @godofdark @Oathbreaker @Diver @otopsicikedi @SantoR
  14. Merhaba arkadaşlar, 1 aydır gün aşırı: 1ML TESTOSTERON PROPIONAT 1ML MASTERON PROPIONAT Her gün: 40 MG WINSTROL Güncel olarak masteronu kestim ve kan değerlerim aşağıda paylaştığım gibidir. (pek steril enjeksiyon yaptığım söylenemez) bir süre only prop gidip uzun süreli bulka başlamayı planlıyorum. Test sonuçlarını nasıl değerlendirmeliyim? @Diver @rastlantisal
  15. Selamlar arkadaşlar. Aralığın ilk haftası başladığım kürüme bundan tam 4 hafta önce son vermiştim kullanmış olduğum ilaçlar ve dozlar şu şekilde: 1-6 hafta arası testesteron enantha 300mg 6-18 hafta arası testesteron enanthat 500m 1-6 hafta arası boldenon 300mg 6-14 hafta arası boldenon 500mg Bugün verdiğim kan sonucunda herhangi bir protokol uygulamama rağmen lh açılmış görünüyor (fsh ta istemiştim ama enabızda görünmüyor doktorum eklemeyi unutmuş olabilir) ayrıca ne kür boyu nede kürden sonra ne bir libido nede herhangi bir ereksiyon sorunu hiçbir şey yaşamadım sorularıma gelecek olursak: herhangi bir protokol uygulamam gerekiyor mu? bu tek seferlik bir şeymi yoksa hayatım boyunca yaptığım kürlerde pct yapmadan döngüm hep açılacak mı? son olarak kendim gerek görmesemde sizce gidip tekrardan bir fsh değeri istemelimiyim yoksa gerek yok mu ? Kür içi ve kür sonu değerlerimi aşağı bırakıyorum cevaplarınız benim için değerli teşekkürler şimdiden. @metinav @rastlantisal @GHOST @SPECTRE @otopsicikedi @crosfredy @AREN @godofdark @Diver @SantoR
  16. Merhaba arkadaşlar, Ben normalde kan testlerimi özelde yaptırıyordum sonuçları kendi koçuma analiz ettiriyordum fakat fiyatlar iyice artmış ve artık devlette yaptırmak istiyorum fakat özel olarak şu şu değerlerime baktırcam diyip yaptıramıyorum kan testini tek tek bölümlerden randevu mu almam lazım ürolojiden filan ?
  17. Herkese iyi forumlar tahlil sonuçlarım aşağıdaki gibi sizce küre devam etmeli miyim tecrübeli arkadaşların önerilerine ihtiyacım var.
  18. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Kan testim böyle yaklaşık 8 aydır kürdeyim hiç ara vermedim. İlk başta : TESTOSTERON 500MG BOLDENON 500 MG Bu testi vermeden önce de : TESTOSTERON 250MG TRENBOLONE 250MG Yapıyordum sizce aldığım ilaçlar boş mu?
  19. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Bildiğiniz üzere kürdeyim ve test yaptırdım sonuçları aaşağıda paylaşıyorum. Dikkat etmem gereken değerler var mıdır? (8 hafta oldu) Kür içeriğim: Testo enantat Deca Anapolon @metinav @rastlantisal @Askabar @Diver @godofdark @Bay-T @GHOST @SPECTRE @AREN
  20. Arkadaşlar merhaba, Yarış hazırlığım olacak! Sorumlarım: 10 aylık bir süreç aylık ilaç masrafı sizce ne olur? Ortalama bi koçtan fiyat aldım aylık 6 bin 6.500 arası dedi doğruluğu var mıdır?
  21. Merhaba hocalarım, 18 yaşındayım Kan testi konusunda biraz endişeliyim yapmazlar diye ayrıca okuldan dolayı vakit bulamıyorum kan testi vermeye meseleye geleyim 26 şubattan 20 nisana kadar sustanon kullandım 24 nisandan 5 hafta süre ile test enanthe kullanacağım 5 hafta bittikten kaç gün sonra kan testi vermeliyim? ilaç ne zaman kandan çıkar? Teşekkürler
  22. Arkadaşlar bugün Hastane randevum vardı gidemedim işten dolayı Başka bir güne gidicem ama randevu bulamıyorum Devlet Hastanesinde randevusuz gidiliyo rmu giden var mı ?
  23. Merhabalar, kürümün 5.haftasındayım, haftalık 500 Testosteron + 250 Deca Durobolin alıyorum. Kan değerlerim beklendiği gibi, testosteron değerlerim yüksek fakat prolaktin değerlerim çok düşük. Deca'nın çalışmadığından şüpheleniyorum, gözle görülür bir hacim artışı ve su tutumu yok vücudumda, kan değerlerimi paylaşıyorum bakabilirseniz sevinirim. @Diver
  24. Merhaba arkadaşlar, Sizce test sonuçlarım nasıl? Testo deca anapolon küründeyim @metinav
  25. Merhaba hocalarım 6 haftadır definasyon küründeyim. KÜR İÇERİĞİM: 300 rimo 375 sustanon Kullanıyorum kürün ilk üç haftası bilinçsizce tiromel kullanıp bıraktım kan değerlerim bu şekilde bir problem var mı? (1300 kalori ile besleniyorum) @GHOST @rastlantisal @metinav @Askabar @Diver @SantoR

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×