Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • REKLAM

Genel Araştırma

'only testo' etiketi için arama sonuçları.

  • Etiketlere Göre Ara

    Aralarına virgül koyarak ekleyin
  • Yazara Göre Ara

İçerik Türü


Forumlar

  • Anabolik Steroidler
    • Kitaplarda yazmayan bilgiler
    • Steroid / Genel
    • Steroid Kürleri / Genel
    • Bulk Kürleri
    • Definasyon Kürleri
    • Ürün kullanımı
    • Marka Analizleri
    • Yarışmalar
  • Peptidler / Peptide
    • Peptid kürleri / Genel
    • Büyüme Hormonu - GH
    • İnsülin Hormonu
  • Sarmlar / Sarms
    • Sarm Kürleri / Genel
    • www.sarmsturkiye.com
  • Acil Servis
    • Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
    • Laboratuvar
    • Sağlık Sorunları
  • Fiziki gelişim günlüğü
    • Üyelerin Kür Günlüğü
    • Üyelerin Öncesi ve Sonrası
  • Beslenme ve Antrenman Kategorisi
    • Beslenme
    • Vitamin ve Supplementler
    • Antrenman programları
  • Site Yönetimi ve İçeriği
    • Duyurular ve Güncellemeler
    • Peptid Türkiye - Referansları
    • Öneri - İstek - Şikayet
    • Konu Dışı

Takvimler

  • Community Calendar

Üye Grubu


Bizi nasıl buldun?:


Meslek:


Konum:


Cinsiyet:


Favori Spor Dalın:

Araştırmada 47 sonuç bulundu

  1. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Kür detayları: Pazartesi / 250 mg / Testosteron Perşembe / 250 mg / testosteron Testo kürümün 2. haftasına girdim ve üstümde bir sakinlik hissediyorum önümde adam vursalar umursamam. Sorularım: Bu ilaçtan mı, yoksa psikolojik mi, anlamadım? Ne yapmam gerekiyor, 4. hafta testini beklemeli miyim? Herhangi bir bloker almama gerek var mı, yoksa tamamen psikolojik mi?" Tüm cevaplar için teşekkürler.
  2. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? 26 yaşındayım 8 senelik spor geçmişim var Belli bir yerlere geldiğimi düşünüyorum, kendimi çok riske atmadan sadece haftalık 250 mg testosteron yapmayı düşünüyorum 1 sene gibi uzun bir süre boyunca. Sizce büyük bir zarar yaşar mıyım? Bana bu uzun süre vakitte 250 mg testo kazanç sağlatır mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
  3. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Pazartesi günü only testo başlıyorum 20 hafta bu kür süresince deneyimlerinizle önerebileceğiniz şeyler var mıdır? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  4. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Annem hemşire sağ olsun yardımıyla yarın ilk enjeksiyonumu kalçamdan siyah uçlu iğne ile yapacağım. Haftalık olarak 500 mg Testosteron Enanthate kullanacağım, bunu pazartesi ve perşembe olmak üzere 250 mg şeklinde iki eşit dozda alacağım. Boy 1.93 Kilo 93 1 yıldır spor yapıyorum Kür içinde kullanacağım takviyeler: Creatin Bcaa Glutamin Çinko d vit magnezyum multi vit omega 3 Dozaj,takviyeler vb dikkat etmem gerekenleri ve tavsiyelerinizi dinlemek istedim saygılarımla...
  5. only testo küre gireceğim kür sonu pct'de doğal üretimin başlaması için neler kullanılır teşekkürler.
  6. Hocalarım merhabalar, nasılsınız? Ben 12 hafta only testo devam ederken doktor mecburi olarak zerotanin verdi ve ilaç çok vücudu yorduğu için sağlık her şeyden önemli diyip bıraktım ve doktorum değerlerimin 1-2 ayda normale döneceğini söyledi şimdi tekrardan küre devam etmeyi düşünüyorum 500mg testo e. ve 2.5 tablet clen düşünüyorum sizce uygun mudur?
  7. Herkese iyi günler diliyorum Only testo kullanmanın ve çok uzun süre (yıllarca) böyle devam etmenin zararları nedir? Temiz beslenme + karaciğer koruyucuları kullandığımızı farz edersek.
  8. Merhaba arkadaşlar, herkese iyi bayramlar Kullandığım ürün: TESTOSTERON 250 MG Şu an daha ilaç açılmadı zaten ama aklımda şöyle bi soru işareti var; çevremden gelen tepkilere göre de biraz kafa karışıklığı oldu bende. 250 testo çok az girme daha iyi diyenler, 500 e çıkart testoyu, boldenonda at bastığın testoyu kullansın gibi cümlelerle karşı karşıyayım. 250 testoyla ne kadar süre ilerledikten sonra 500 e çıkılmalı? Kür içinde ekleme çıkartma yapmak istiyorum biraz vücudumu tanımak adına.
  9. Only testo 500 mg başlanabilir mi?

    Herkese merhaba sayın hocalarım, Kardeşlerim bir kaç dorum olacaktı bu benim 2. Steroid hikayem ve only testo yapmaya karar verdim önceki kürümde pct yapmadan 500 mg başladım bri sorun olurmu yoksa artırarakmı gitmeliyim... önceki kürümde: npp 200 mg boldenon 500 mg test e 500 mg enjeksiyon yapıyordum bazı sorunlardan dolayı ilaca ve spora ara vermek sorunda kaldım 1.5 ay ve tekrardan başlamaya karar verdim ilaçlarla birlikte başlamak istedim pct yapmadan ve buradaki değerli arkadaşlar pcy yapmadan only testı yapabilirsin sorun olmaz dediler bende bugün enjeksiyonumu oldum 500 mg her hafta pazartesi 500 mg enjeksiyon yapmayı planlıyorum sizce 250 mg ye düşürüp artırarak mı gideyim yoksa 500 mg başlangıçtan devam mı edeyim? Not: bugün 500 mg Enjeksiyon yaptım. Saygılar sevgiler iyi forumlar.
  10. yakında testosteron enantat kullanmayı düşünüyorum , ilk kez kullanacağım . Verim alır mıyım , enjeksiyon sonrası ağrı olur mu ? apse yapar mı veya ödem cevaplarsınız sevinirim ve özellikle enjeksiyonda dikkat etmem gerekenler neler. bacaktan enjeksiyon için.
  11. Only testosteron - vakit kaybı mı?

    Herkese iyi forumlar, Tek başına only testo kürü verim verir mi ? Birkaç haftadır bu konuyu araştırıyorum ancak, bazıları zaman kaybı bazıları temiz kütle koyarsın tarzı bilgiler vermiş yani olur diyende var olmayan diyende. Daha önce sadece only testo ile devam eden oldu mu tecrübelerinizi veya bildiklerinizi aktarırsanız sevinirim. Not : Daha önce hiç kür deneyimim olmadı.
  12. Değerli hocalarım merhaba, Öncelikle size başımdan geçen süreci anlatmak istiyorum. Son vurumun 17 aralıkta yapıldığı only testo kürüne girdim 6 hafta sonra psikolojik olarak rahatsız olmaya başladım ve çevre baskısı dolayısıyla yarıda bıraktım. Testoya başlamadan önce veya testo sırasında testo kullandıktan sonra 3 hafta sonraki süreçte hiçbir sıkıntı yaşamadım 4. Haftada sertleşme problemi yaşamaya başladım. 55 gün sonra kan testi verdim doktor sadece tiroidlere ve total testoya baktı, tiroidler fsh7 normalde 2 ile 5 arası olması gerekiyormuş, t3 t4 normal çıktı. Total testo da 308 ng çıktı. Son vurumun üstünden 3 ay geçti hala mastürbasyon yaparken sertleşme problemleri yaşıyorum. İlk başlarda sıkıntı olsa da cinsel içerikli video izlediğimde yüzde yüz ereksiyon sağlayabiliyordum artık o da kesildi. Boşalırken bile sertleşemiyorum. Sol testisim de normalde olması gerekenden daha aşağıda sanki aşağı sarkmış gibi duruyor. Bu süreçte daha sonra aile hekimine gittim senin testo normal tiroidlere bakacam başka bir şey yok deyip istediğim testleri vermedi. O testte de 7 olan fsh 5e falan düşmüştü onun dışında bir sıkıntı yoktu. Aktif olarak spor yapmaya devam ediyorum ve formum eskidinden daha iyi herhangi bir kütle kaybı falan yaşamadım gücüm kuvvetim yerinde neredeyse kürdeki kadar ağır girebiliyorum. Yağ oranım neredeyse hiç artmadı. Yakınlaşma olduğunda hiçbir sıkıntı yok. Ama iş mastürbasyona gelince sertleşemiyorum. Libido da tavan anlamadım ben bu işi. Yaşayan veya öğrencilerinde çevresinde böyle bir problem yaşayanınız var mı. Yaklaşık 2 aydır günde 1500 mg tribulus alıyorum. Serkan hocanın bitkisel takviyesini 20 gün falan kullandım. Şehir değiştirince yanımda taşıyamadım. Şu an çakşır suyu kullanıyorum 3. Gün falan. Enerjim falan yerinde ama mastürbasyon yapamıyorum yapsam bile boşalırken bile sertleşemiyorum. Sabah ereksiyonlarını neredeyse her sabah yaşıyorum ama bu son zamanlarda canımın sıkılmasından mı ne eskisi kadar sert olmasa da ereksiyonlar devam ediyor. Değerli vaktinizi okuyarak ayırdığınız için çok teşekkürler. Cevaplarınızı bekliyorum. @metinav @rastlantisal @otopsicikedi @Askabar
  13. Merhaba, Senede yalnızca 3-4 ay only testo kürü yapacak olsaydınız, hangi aylarda kullanmayı tercih ederdiniz? Saygılar...
  14. Merhaba ikinci enjeksiyonumu bugün yapıp, kan testini pazartesi vereceğim. Kür içinde cinsel sağlığımı korumak için bir tablet veya benzeri bir takviye var mı ? Haftada 250mg şeklinde vuruluyorum 12 duruma göre 15 haftaya yükseltmeyi düşünüyorum foruma baktığımda kür sonrası pct önerileri mevcut ama testonun yanında başka ilaçlar olduğunu görüyorum.Sadece testo için bi öneri istiyorum maddi açıdan bi sıkıntım yok.
  15. Merhaba arkadaşlar, deca anapolon testo Kürü sonrası kasım ayı sonundan beri iran enanthate haftalık 125+125 uyguluyorum. Değerlerimi aşağıda paylaştım alt ast son 1 ayda 1 kutu antibiyotik 2 şer kutu parol iburamin Kullandığım için referans dışı kaldığını öngörüyorum. Fakat demirin fazla çıkmasına bir anlam veremedim. Hayatımda ilk defa demir testi yaptırdım bu nedenle önce yapılan bir referansım yok. Tüm değerlerim konusunda değerli yorum ve yönlendirmenizi rica edeceğim. @rastlantisal @otopsicikedi @hectordoyle @Askabar
  16. Yaklaşık 17-18 haftadır İran testesteron enant. Kullanıyorum haftada 2 yani 500 mg alıyorum. Kesmeli miyim yoksa devam etmeli miyim? Herhangi bir sağlık sorunum yok.
  17. Arkadaşlar merhaba 6 haftalık 300 testo enjeksiyonumdan 15 gün sonra ereksiyon sorunu yaşamaya başladım. Cinsel istek vardı ama ereksiyon sorunu yaşıyordum. Bu durumu fazlaca kafaya taktım açık konuşmak gerekirse biliyorum takmamak lazım ama o kadar basit değil bildiğiniz üzere, En son 15 gün hiçbir şey yapmamaya karar vermiştim. Fakat daha sonra dayanamayıp bi test ettim kendimi ve düşünce gücüyle %100 ereksiyona zor da olsa ulaştım. Menide sıkıntı yoktu her zaman olduğundan biraz daha açık renkliydi sadece ama kıvamı normaldi. Bu süreçte 30 gr üzerinde Çinko kullandım 1000 mg C vitamini Mutlivitamin d3 k2,1500 mg tribulus idmanları preworkout ile destekledim aksatmadım. Form daha iyiye de gitti gün geçtikçe gelişimim devam etti. Fakat bugün normal rutinime devam etmeme rağmen aşırı halsizlik yaşamaya başladım arkadaşlarım dışardan farkedip neyin var diyorlar burdan da dışarıya yansıdığını düşünüyorum. Kilo kaybı neredeyse hiç yaşamadım form da yerinde. Bağırsaklarımda ufak bir sorun oluştu, Karın ağrım var. Bu aldığım vitaminlerden olabilir mi hangisinden kaynaklanıyordur sizce, henüz pct yapmadım. @metinav Ereksiyon olabiliyorum ama o eski istek ve enerji de yok, testislerde de çok ufak bir küçülme var ama doktora gitsem normal diyecek muhtemelen. Şimdi sizlere sorum şu halsizlik sorunum için ne yapmalıyım, ağır idmanlara devam etmeli miyim, karın ağrım neyden kaynaklanıyor olabilir. Vitaminlerin çoğu kapsüllü kapsüllerinden çıkarıp içmemi tavsiye eder misiniz sorunuma çözüm olabilir mi? Zahmet edip okuyan herkese teşekkürler 🙏 @rastlantisal
  18. Tamam mı devam mı ?

    baba olduğumu öğrendiğimde direk fırsat bu fırsat küre girdim sadece only testo devam ettim ve yaklaşık 28 haftadır kürdeyim ve olumlu gelişme kaydettim 250 mg testo ile sorum kan testlerim güzel e 2 prolaktin karaciğer ve koletrol olarak sorum şu biraz daha devam edesim var ve haliyle testislerim küçüldü sürece şuanda 500 mg olarak devam ediyorum 3 haftadır ve elimde 3 haftalık daha iran testo kaldı sizece bırakmalı mıyım yoksa devam mı etmeliyim en azından yaza kadar devam edersem otriville gibi bi ilaç kullanmalı mıyım? değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. @rastlantisal
  19. Merhabalar bundan 1-2 ay öncesinde aldığım bir kararla çok bilindik bir isimden kür-medikal danışmanlık pt aldım ilk kür deneyimim olacağından ötürü her şeyi titizlikle adım adım uyguladım kendime pt ayarladım,ilaçları araştırıp temin ettim,koruyucularımı aldım,kür öncesi kan testimi verdim,hocama formumu attım vs herşeyi 4-4lük yapmaya çalıştım fakat işin en kolay yerinde patladığımı düşünüyorum o da enjeksiyon.Öncesinde açtığım konu başlığından başıma gelenleri görebilirsiniz yaşadığım en kötü 1 haftaydı @Bay-T abimin dediği gibi psikolojik olarak kendimi çok yıprattım ve kürümü başlamadan bitirme kararı aldım ve hocama bunu ilettim. @rastlantisal abimin dediği gibi de çektiğim acıdan fazlasıysa ders aldığımı bu işlerin şakaya gelmeyeceğini anladım. Öncelikle 23 yaşıma girdim 5-6 senedir vücut geliştirme sporuyla ilgileniyorum boyum 1.80 - kg 74(güncel).Hiçbir zaman aceleci bir insan olmadım genelde sabırlı ve dikkatli bir ilerleyiş sürdürmeyi seviyorum ve bundan ötürü only testo yapmakta karar kıldım. Düşüncem haftalık 250mg kullanmak forumda bazı arkadaşlar zaten döngün kapanacak bari 500 al daha fazla verim ve aynı oranda zarar görürsün diyenleri gördüm. Kürü 12 hafta mı yoksa daha mı uzun tutmam konusunda kararsızım. ptmin bana yazdığı kür şu şekildeydi; ilk 6 hafta 250 testo 500 bolde 20mg Anavar son 6 hafta 500 testo 500 bolde 20mg Anavar ve sonrasında pct Bu kürün beni birden yukarı çıkaracağı ve sonra çıkardığı gibi yere tekrar yere çakacağını düşünüyorum, yanlış düşünüyor da olabilirim fakat ben böyle bir ilerleme istemiyorum formumu merak edenler için pt me attığım fotoğrafları atıyorum pumpsız ışıksız efektsiz sabah aç karnına. @Semih Erarslan @Emrahtkty @Vural2 @Askabar @otopsicikedi @GHOST @rastlantisal @DeMoNhUnTeR hocama attığım fotoğraflar bu şekildeydi ve kan testlerimi de attığımda yaptığı planlama yukarıdaki gibiydi natural olarak ulaştığım zirve formum böyle dediğim gibi aklımda only testo bir kür yapma planım var bu konuda tecrübeli hocalarım, abilerim, kardeşlerim her türlü fikire, eleştiriye, öneriye açığım. Aşağıdakiler de pumplu, güzel ışıklı, efektli fotoğraflarım.
  20. Only testo sonrası ne önerirsinz

    Merhaba şuan only testoda 6. haftadayım. 90kg 1.80 boy var. -500mg enanthate -300mg propionat kullanıyorum. Aşırı bir güçlenmem var. Ama şuan yetersiz hissediyorum kombinasyon yapmayı düşünüyorum. Şuan elimde ekstra olarak 2 flakon boldenon var. Testoyu kısıp yanına ne eklememi önerirsiniz.
  21. Ilk kür only test

    merhaba uzun süredir aslında ilk kez anabolik kulllanırsam yapmayı düşündüğüm bir şeyi sizlere sormak istiyorum az çok bu konularda fikir sahibiyim ama kar zarar oranı pct nin zorluğu ve kullanmam gereken koruyucular hakkında vs.. sizden bilgi almak istiyorum haftalık 250mg başlangıç dozu olarak testo e. kullanmayı düşünüyorum (ilerde) ve bu dozu aromatize olan östrojen seviyelerini referans içine sokabildiğim veya kontrol altına alabildiğim sürece yükseltmeyi planlıyorum 500-750 mg a kadar ki 250 mg testodan alabildiğim maksimum verimi almadan doz yükseltmeyi çok düşünmüyorum bunun haricinde ben zaten 1,5-2 seneye yakındır aynı beslenme ve antrenman sistemini uyguluyorum yani bir bozulma yok şuana kadar uzun süreli -------- şimdi size sormak istediğim ben 6-8 ay bi only test kullanımında ne tür takviyeler/koruyucular kullanmalıyım hangi kan değerlerine baktırmalıyım kür 8 aya uzadığında (pct dönemine yaklaşıldıkça trt doza düşmeyi planlıyorum) pct (lh/fsh döngüsünün tekrar açılması) için ekstra bir zorluk çıkarır mı bu süreçde karaciğer ve böbrek değerlerim nekadar oynar (elbette genetiğe bağlı olduğunu biliyorum sormak istediğim dbol kullanmış kadar yukarı çıkar mı bu değerler) kürün bana kazanımı ortalama nekadar olur bu süreçde yüksek oranda kas içine su tutucağımı biliyorum yinede ilk kür bana kaç kilo aldırır merak ediyorum temiz kas kütlesi artışı ve yağ yakımı için only test e. veya başka bi esterinde ne gibi bi protokol uygulanmalı gerek beslenme gerek antrenman için bu kürt pct ile beraber bana nekadara mâl olur son olarak kür aknetrent tedavime zarar verir mi yada aknetrent küre zarar verirmi vücudumda öyle aman aman bi sivilcelenme yok suratımdaki yağlanma için yazılmışdı ve yüksek ihtimal de bu sene biticek bi tedavi
  22. Testo ve primobolan kuru

    merhabalar herkese naçizane bir kaç sorum vardı ben ilk kürüme girmek istiyorum haftalık 500 testo e. 100 primobolan 3 ay yapmayı düşünüyorum. sizce kuru kestikten sonra ve pct surecinde cinsel sıkıntılar falan yaşamamak için 100mg primabolonu kesmemek mantıklı bir süreç olur mu hani ani bir düşüş olmaması bakımından soyluyorum (libido problemleri falan) ikinci sorum su ki pct döneminde libido problemi için viagara ve diğer cinsel ilaçlar ise yarıyor mu hani günü kurtarmak açısından hepinize tsk ederim.
  23. Selamlar, 5 ay boyunca haftada 500 mg enanthate sonrası kan değerlerim ektedir. Son enjeksiyon üzerinden 30 gün geçti ve PCT uygulamadım. Çünkü hiçbir zaman doğal döngümün kapalı olduğunu hissetmedim kürü bıraktıktan sonra dahi libido tavandı. Fakat yaşadığım bazı problemler var ve bu yüzden konuyu açtım. 1) @galicik Ereksiyonum maksimum %70'de kalıyor, sadece 10 saniye odak kaybı sonrası bile sıfırlanıyor ve dokunmadan asla ereksiyon olmuyorum, saçma olan ek bilgi ise ilişki sırasında alta geçersem ereksiyonum gidiyor. İstek tavan fakat E.D. var. Östrojenle alakalı olduğunu düşündüm çünkü meme ucu çevremde hafif renk parlaklıkları başladı o yağı hissettiriyor. @Askabar Ama kan değerlerim de referans içi. Doktor stres ve anksiyete diyor fakat 2-3 yıl önce de stresliydim ama ereksiyonum kaya gibiydi. Bu süreçte sevindiğim şey kütlem oldu çünkü 2-3 kilo kaybı dışında vücudum feci iyi ilerliyor, kazanımlarımın %70'i hala bende. Özetle, forumumuzun bilgelerinden ereksiyon ve sürdürebilirlik konusunda kan değerlerime göre bir takviye önerisi bekliyorum. Aktif olarak kullandıklarım: Demir, L-teanin, Omega3, D3. Elimde DAA ve tribulus da mevcut. @otopsicikedi @DeMoNhUnTeR @forbit @metinav @Semih Erarslan
  24. Only testo zararı ne kadar

    Hocalar selamlar öncelikle onlyl testo diğer steroidler gibi organlara odaklı zarar veriyor mu bilgilendirirseniz sevinirim
  25. Testesteron e -testesteron p

    Merhabalar,sadece testo e. Kullanıyorum. 12.haftanın sonunda hem suyu azaltmak hem de biraz define olmak için testo p. Kullanmayı düşünüyorum. Böyle bir değişikliği yapsam bana olumsuz etkisi olur mu veya düzenli devam ederken farklı estere geçiş yapsam sorun olur mu

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×