Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

sadialps

Üye
  • İçerik sayısı

    3
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

sadialps Hakkında

  • Derece
    YENİ ÜYE

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Selamlar, 250 testo 250 bolde kullanıyorum ve bunu şu anki haftalık programımı size anlatıyorum Push-Pull-Lower Body-Off-Push-Pull-Off Alt Vücut dışında 4 gün kardiyo yapıyorum 15 eğim 5 hız olacak şekilde ve günde ortalama 1700-1900 kalori alıyorum. Makrolarım 140 carb 40 yağ 200-210 prot. 190 boyunda 96 kiloyum. 10-12 hafta yapacağım kürümü ve şu an 4. haftasındayım. Yağ yakımı ve kas gelişimi için önerileriniz varsa okumak isterim
  2. Enjeksiyon bölgelerinde kitle oluşumu hk.

    sol tarafta ilk enjeksiyonumda yine küçükte olsa bi kitle oldu dün oldum
  3. Merhabalar, İlk kürüm olarak 250 Testo 250 Bolde kürü yapıyorum 12 haftalık ve şu an 4. haftasındayım. 3. haftanın son enjeksiyonuna kadar kalçamın sağ tarafından enjeksiyon yaptırıyordum ve son enjeksiyondan sonra enjeksiyon yerinde sert bir kitle oluştu. Başta yanlış hareket edip biraz kaşıdım ve bölgeyi iyice hassas hale getirdim. 4. haftanın ilk enjeksiyonunu kalçamın solundan yaptırdım ve şimdi orada da küçük bir kitle var. Bu normal mi ne yapmam gerekiyor

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×