Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 22-03-2024 tüm alanlarda

  1. 6 points
    Önce doktora git olmazsa bir kaç doktora göster tanı koysun...Hipogonadizm tanısı koyabilir...Sustanon gibi dışardan testosteron vermek en kolay en basit iş...Kurtarmaya çalışmıyorlar, zaten bu amaçla kullanılabilecek ilaç çeşiti de çok sınırlı... Ben doktor değilim ama keşke ülkede gerçek pregnyl bulunsa, (yurtdışında bile üretimin durmasından kaynaklı sıkıntılar yaşanıyor olduğunu okuyorum) iki doz pregnyl veya eş değeri ovitrelle kullanırdım, senin yerinde olsam...Testislerin durumuna bakardım, eğer tepki veriyorsa ve sorun yoksa sperm ve büyüklük dokusal olarak, hipofize yönelirdim.Hipofiz uyarısını arttırmaya çalışırdım klomen kullanarak...Artış oluyorsa lh ve fsh hormonlarında bu sefer üretilen testosteronun da artması ve östrojeninde yükselmesi gerekiyor...Lh ve fsh hormonlarını testislerde ve hipotalamusta sınırlayan başka hormonlar da var.Bunların baskılaması sonucu düşük kalma olasılığı var...Yine hipotalamustan hipofizin kontrolü için üretilen hormonlar var.Bunlar da sorun varsa hipofiz düzgün ve istenen miktarda üretim için lh fsh sentezlemez...Bu işin inceliklerini ve tekniğini bu konuda çalışmaları ve hastaları olan branş doktorları daha iyi bilir.Bulabilirsen onlardan yardım al...Fakat sağlık sektörü de ticaret mantığıyla çalıştığı için, seni müşteri olarak görüp para kazanabilecekleri uygulamaları dayatıp sömürebilecektir... Bunların dışında bazı etkisi kanıtlanmış ve standardize madde içeren bitkilerden suplement olarak yararlanabilirsin.Tongat ali, maca, ginseng, ashwagandha vb. En son tavsiyem acilen sağlıklı bir şekilde kilo vermen gerekli; 3-4 aya yayacak şekilde ve kardiyo yaparak besin alımını sınırlayarak, metabolizma hızını yüksek tutarak bunu başarabilirsin... Testosteron üretiminde hipo tanısı koyulursa, o zaman haftalık düşük dozlarda dışarıdan testosteron alman gerekir ömür boyu...Ama bu aşama için kesin bir tanı şart...
  2. 3 points
    Konudaki kür ve çakşır otu-coban cokerten çayını 1 ay önceden kullanmaya başladım. Pctde toplam 2. Haftam, 1 hafta ovitrelle daha sonrasinda 1 hafta 2 tablet klomen-tamoxifene başladım. Deca kurunden çıkmama rağmen 2 ilişki yaşadım ereksiyon, libidomda azalma yok bunu da düzenli bu kullandığım bitkisel kürlere bağlıyorum. İleride durumu tekrar guncellerim..
  3. 3 points
  4. 3 points
    Merhabalar. Yüksek ihtimalle onlar boldenon sivilcesi ve kısa vadede geçmeyecek. Muhtemelen normalde kilo almakta zorlanan birisin. Su tüketimini artırıp dinlenmeye geçmelisin. CKP EPI değerinin düşüklüğü böbrek fonksiyonlarının azaldığını gösterir. Boldenon böbrekleri çok yoran bir anabolik. bırakman isabetli olmuş. Şu noktada anabolikleri kesip, 3 hafta only testo gidip, sonra da PCT sürecini başlatmanı tavsiye ederim. Bu deneme tam başarılı olmadı diye bundan sonrasında olmayacak diye endişe etmemelisin. Daha kitabına uygun ve güvenli dozlarda ilerlersin. Kolay gelsin.
  5. 2 points
    Sipariş etmeden Aile hekiminden rica et belli olmaz bazıları çok yardımcı oluyor.
  6. 2 points
    Animal cuts ve animal pump ve tablet sayıları. Teşhisi okuyamadım 😄
  7. 1 point
    Her insan aynı ilaca farklı reaksiyon gösterebilir özellikle alerjik reaksiyonlara vücudumuz hassas ise bu tür sorunlarla karşılaşırız hırsımızı kontrol altında tutalım endişeye gerek yok bir kaç gün sonra çarpıntı geçerse ilaçtan dolayı olduğunu anlamış olursunuz
  8. 1 point
    Bende eğilince felan sanki kafamın içine kan doluyormuş gibi hissediyorum
  9. 1 point
    O yaşadığın çarpıntı Sustanon'un imza yan etkisidir belli bir süre vucut maruz kalınca veya yüksek dozda maruz kalınca yaşanıyor diye biliyorum. Testestoronun bir türü ile mi alakalı bilmiyorum ama Sustanon kullanıp özellikle bu dozlar ve üzerine çıkan veya uzun süre kullanan insanlardan çok sık duyduğum birşey. Kan yoğunluğunu ölçtürmeni tavsiye ediyorum onun dışında her sabah sağlık ocağından tansiyonuna baktır yaşadığın durum senin için tehlikeli bir hale gelebilir bu tamamen şuandan sonra nasıl ilerleyeceğine bağlı, bana kalırsa tek estere geçiş yapabilirsin.
  10. 1 point
    Knka bence test yaptır DHT türevinlerinde oluyo genelde forumda çok konu var hakkinda tansiyon kan vb etkileri normal yan etkiler direkt kesme hacamat yap durumu izle test yaptır buraya at yardım ederler olmadı ekg ya da kan testi ver kalp çarpıntisi diye bazı salginanlardan anlaşılıyor direkt kesme yazık olur emeklerine en kötü doju azaltırsin bence
  11. 1 point
    Bunlar ciddi yan etkiler kürü bırakmanızı tavsiye ederim sağlık herşeyden önce gelir vücudunuzu dinleyin uyarıyı vermiş devam etmeniz halinde kötü sonuçlar doğuracağı muhtemeldir test verin kardiyolojide muayene olun geçmiş olsun.
  12. 1 point
    Arkadaşın reçetesi gibi 100 tane yazdırırim pazartesi bir kaç tane örnek atarım buraya
  13. 1 point
    Bakalım bende sipariş vereyim yarın reçete yazdirayim gümrükde tanıdık var eğer halledilirse iyi olur teşekkür ederim
  14. 1 point
    Benden sana tavsiye önce sor sonra sipariş geç.
  15. 1 point
  16. 1 point
    Sahte olmasından kaynaklı. Genelde danabol koyuyorlar içine. Kan tahlili verip neyin yolunda gitmediğini görmemiz lazım.
  17. 1 point
    Bu attığın kutu oldukça eski bir kutusu fakat içerik olarak sahte mi değil mi bilinmez eğer enjekte etmediysen vücutuna bence salla gitsin çünkü ne olur ne olmaz ayrıca eczanelerde bulmak istiyor isen üroloji bölümü olan araştırma hastanesi yanlarına bakmanı tavsiye ederim şu an bizde 75 tane rimobolan 50 den fazla sustanon var ve gereksiz de olsa nebido da mevcut eczanede satılan bir ürünü ben ucuz dahi olsa merdiven altı yada İnterneten almam asla bu sıralar badem yağı meşhur oldu yada önceden de varmıdır bilmiyorum ama badem yağı ile seyreltiyorlar böylelikle daha fazla ürün çıkartıyorlar.
  18. 1 point
    1 alana bedava varmış bu arada sınır 150 dolar mı gümrük için
  19. 1 point
    hocam bugun ilk girdigim eczanede 1 tane buldum toplamaya calısıyorum su an umarım husranla sonuclanmaz
  20. 1 point
    20,35 dk aralığında açılması lazım bende hep öyle oldu enteresan.
  21. 1 point
  22. 1 point
    Knka Burak hocanın bu konusu sana ışık tutacaktır.
  23. 1 point
    Test yapmadan direkt shinsonun dediği gibi cins cins kapsüllere yönelmenin anlamı yok. Çözüm basit önce üroloji doktoruna randevuyu alıyorsun diyorsun ki ben bunu bunu yaptım pişmanım hormon testi ister sonuçların çıkar çıkmaz doktoruna gösteriyorsun o sana yol gösterir özelde boşu boşuna test parası verme. Ayrıca burada yıllardır deneyimli abilere göstermek adına bu konunun altına test sonuçlarını at onlar yardımcı olurlar 😊 Dert edilecek bir şey değil sıkma canını hayatta düzelmeyecek tek şey zamandır
  24. 1 point
    Dostum test yaptırıp östrojen seviyene total testo seviyene fsh LH seviyelerine baktirsan halen cins cins kapsüllere yoneliyorssun
  25. 1 point
    Tek vurum 1 adet ovitrelle kullanıp 7 gün sonra ilk 5 gün 2 tablet klomen-tamoxifen kalan 35 gün 1 tablet klomen-tamoxifen. Bittikten sonra test verirsin başarılı olup olmamasına göre süreyi uzatiriz. Daha fazla beklemene gerek yok baslayabilirsin..
  26. 1 point
    İnanın bana çok mutlu olacaksınız. Bende hastalık da baş gösterdi ve spora bu hafta adım atamadım. Yine de sorunsuz devam etmek güzel.
  27. 1 point
    Elemanın bu yazdığını yeni gördüm , çok güldürdü. Arkadaşın makine kalitesine bok attığı firmanın 2023 cirosu 50 ''milyar'' euro , 100.000e yakında çalışanı olan bir firma.
  28. 1 point
    Rad150'yi antrenman öncesi 10mg olarak alabilirsin. Mk677'yi de 20-25mg bandı alman uygun olacak ama mk677'yi hissedebilmen için 1 şişe pek yeterli olmaz. SARM kürleri genellikle 8 hafta bandında olur ve peak noktasına 4. Hafta itibari ile çıkar. Yine de oral olarak aldıktan 40 dakika sonra hemen çalışmaya başlar ve SARM'ların çalışma prensibi kümülatiftir. Yine de hissedersin SARM'ları. Lgd-4033'ü de Rad150 ile aldığın zamanda 10 mg bandı alabilirsin. Maksimum verim için LGD ve Rad'ı aynı zamanda kullanma bir şişe bittikten sonra diğerine geç. Kullanmanıza sakınca olmaz hocam ürünler orijinalse tabii
  29. 1 point
    İlacı sana normal satış fiyatının %20 altına veriyor.Babasının hayrınada ticaret yapmayacağına göre diyelim ki %20 kar kendisi için koysa.Normal satış fiyatının yarısına kimse hiçbir şekilde bu ürünü bu şekilde temin edemez.Eczanelerin bile karı ortalama ilaçtan %10-20 arası gidip gelir.%100 Sahte ürün.Google'a girin arkadaşlar bulunduğunuz il neyse ismini yazın yanınada eczaneleri yazın , örnek : aydın eczaneleri , eczane listeleri çıkacaktır oradan tek tek eczaneleri telefonla arayıp elinde olup olmadıklarını sorabilirsiniz , reçeteye tabi bir ilaçta değildir.
  30. 1 point
    Ağa bu ilaç eczanede reçetesiz satılıyor neden fantezi yapıp başka yerden alıyorsunuz ki
  31. 1 point
    Bence en okunaklı yazısı olabilir 🤣 Bizim dr gerçekten çok babacan birisi onu düşünse hiç yazmazdı. Okunaklı yazsada gümrükçüler de okuyup anlayacak birisi yoktur diye düşünüyorum 😄😄
  32. 1 point
    Senin gözlem yeteneğine güveniyorum. Ara ara durumunu bizimle paylaşırsan harika olur.
  33. 1 point
  34. 1 point
    alt ast değerlerim normal çıktı hiçbi sorun yok boldenon kaynaklı sivilce oldugunu düşünüyorum
  35. 1 point
    Testosteron + tren + yohimbe ile cila yapar yaza girerim
  36. 1 point
    Aynen hocam pct sürecim devam ediyor,ilk kalem bitmek üzere,pct sonrası da devam edeceğim .Şimdilik memnunum bakalım.
  37. 1 point
    20 gün için sokma vücuduna hem markadan da tam olarak emin değilsin.
  38. 1 point
    Çok kesin konuşmuşsun bro sarm demeyemim oldu, evet hormonları etkiliyor ama pct ile düzeliyor kalıcı bir sıkıntı yaşamadım
  39. 1 point
    Neden wins kullanıyorsun. Podyuma 20 gün mü kaldı reis. Ghrp6 ile definasyon yapamazsın imkansız yani o iştahı artıracak ve sen aç kalacaksın Tek öğün yada ectra düşük kalori alımı max 1-2 hafta verim verir sonra vücut hemen kendini korumak için metabolizmayı yavaşlatınca boşa gider.
  40. 1 point
    Kendim de gh alıyorum ve pct sürecindeyim. Hem motive etmesi, hem de kasları koruma konusu, hem de gelişimime katkısı oluyor.
  41. 1 point
    Bu elimdekiler muhtemlen çakma değil fakat düşük doz bitince bi kan testine bağlı noxylabsdan testo bolde düşünüyorum en güvenilir en azından teşekkür ederim madde madde yazıp yardımcı olduğun için
  42. 1 point
    Öncelikle söylediklerin beni onore etti teşekkür ederim, Benim söylediğim siparişlerde genelde süper stealth olarak tercih ettim vendorun sipariş verirken sunduğu seçeneklerden hediyelik eşya,puzzle veya bireysel kullanıma yönelik oyuncak olarak geçmiştim.Galerimde olan bazı resimleride sana atayım belki yol gösterir ve bence direkt şişe ile almak yerine vakumlu poşetlere bir ürüne veya hediyelik bir eşyaya (oyuncak bebek vb) gizli olarak saklayıp göndermesini iste sebeb olarak da Türkiye'deki durumdan bahset su resimler sana fikirde verir.Gümruk açıklaması hediyelik eşya vb şeyler olabilir genelde en çok tercih edilen o olur ancak güzel bir stealht kargo ile ayrıca bu resim galiba gümrük sorunu olmayan bir yerde olabilir belki sen yinede tedbiri elden bırakma gramlar çok yüksek değil bence geçer.
  43. 1 point
    Alt değeriniz çok yüksek hemen önlem almalısınız. Pct için ovitrell, klomen kullanmanız gerekecek. İlacı kesmenizin üzerinden 9,10 gün geçmiş tamamen alt sınıra herşeyin gelmesi sonrası pctye başlayın çok geç kalmadan.
  44. 1 point
    Ben bu tür düşünceleri tamamen Plesbo olarak yorumluyorum evet çok büyük dozlar almadığımız için çok büyük bir gözle görülecek kayıplar yaşanmaz sadece artık eskisi gibi pump sertlik o damarlanma olmayacağını için ya ben küçüldum mu etkisine kapiliyoruz tamamen bu
  45. 1 point
    Gh kazanımlarına destek olmaz kazanımlarını koruyan, koruyacak olan testosterondur. Tabi pct dönemi veya sonrası testosteron pek mümkün değil. Daha çok pct sonrası sarmslara kısa süreli yönelirsen faydana olabilir. Gh kullanırsan pct sonrası cilt güzelliği ve yağ yakımına katkısı olacaktır.
  46. 1 point
    Sipariş verdim türkiyeye geldi ama doktor raporu olmadan gönderim yapmıyorlar. Doktor raporu da baya teferruatlı. Öyle her doktor yazmaz dayın amcan doktorsa olabilir
  47. 0 points
    Benim kan tahlilim 2 3 gün evde danabol vardı ondan içmiştim bu degeler ondan yüksek olabilirmi kür girmedim danabolu içtim 2 3 gün sonra teste gittim şuan bişey kılamıyorum bi bakarmısnız?
  48. 0 points
  49. 0 points
    Sağlık olsun akıllandım ben artık eczaneden toplamaya çalışıyorum şu an. toplamaya başladım bakalım bu orijinaldir umarım 😁
  50. 0 points
    Kampanya vardı vergi dahil ikisi 3 bin tutmadı 😅

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×