Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

heisenbergg

Üye
  • İçerik sayısı

    70
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

14 İyi

heisenbergg Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Konum:
    Türkiye
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Fitness
  1. Mk677 nereden alınır? orijinal olduğu nasıl anlaşılır?

    Sol alttaki WhatsApp iminden temin edebilirsiniz. Mk-677'nin orijinal olduğunu anlamanın yolu kısa avdedeki etkilerinden yanı uyku kalitesinin artması ve ilacı kullandıktan sonra görelin artışı sebebi ile ortaya çıkan açlıktır Bir de solüsyon tadından anlamaya çalışabilirsiniz tutarlı bir yöntem olmaz mu taklit edilebilir kimi solüsyonlar deli gibi acı iken kimisi tatlı oluyor.
  2. Ilk kür - 250 mg haftalık enjeksiyon ile gelişemiyorum ne yapmalıyım?

    Selam hocam, kan tahlili verdiniz mi çünkü ilacı kullansanız bile 250 mg testosteron kiminde 1500, kiminde ise bunun belki 1/3'ü bile etmeyecek kadar testosteron artışı sağlar. Hatta bazı genetikler var ki bu dışarıdan alınan testosteronu idrar yolu ile hızlıca dışarıya atar. Bilgilenmek için şu gönderiye bakabilirsiniz.
  3. Kürde '' yüksek tansiyon '' problemi yaşıyorum sebebi ne olabilir?

    Selam hocam, dozaj düşük olsa bile muhtemelen Dianabol buna sebep vermiştir. Dianabol kas içinde su ve nitrojen tutumu yapar vücut kitle endeksi arttıkça da kalp daha çok çalışmaya başlar ve sonuç olarak yüksek tansiyon gibi yan etkiler ortaya çıkar. Yüksek tansiyon neticesinde burun kanamaları, baş ağrılar, kulak çınlamaları vs vs gayet muhtemeldir ben kürdeyken mesela ne zaman aşağıya eğilsem burnum ve diş etim kanıyordu
  4. Hocam bu yaptığınız çok saçma olur çünkü zaten yarılanma ömrü uzun olmayan bir ilaçtan bahsediyoruz ve hGH'lerin yararları kısa vadede değil, uzun vadede belli olur. Attığım makalede ilacın biyolojik olarak yarılanma ömrünün 9-17 saat aralığında olduğu yazıyor hocam yani kısa ester "gibi" düşünebilirsiniz. Gün aşırı enjeksiyon size en fazla yararı sağlayacaktır.
  5. Ligandrol mk-677 nasıl kullanmalıyım?

    Merhaba hocam PCT için hali hazırda kullanılacak ilaçlar Klomen, Tamoksifen ve Pregnyl gibi ilaçlardır kısaca SERM ve dışarıdan alınan LH ve FSH hormonlarıdır. Herkese uygulanacak sabit bir PCT protokolü yoktur kişiye özeldir. Şahsen PCT konusunda hiçbir bilgim yok çünkü hiç PCT yapmadım.
  6. Enova ve pharm-tech pharma

    Bu arada yabancı numara çıkması demek WhoIs sorgusunda demek değil ki site tamamen yabancı yerli de olabilir sadece Domain'i yabancı bir satıcıdan almış. Ben tamamen yerli olduğunu düşünüyorum
  7. Enova ve pharm-tech pharma

    Selam hocam, yurtdışında uygun fiyatlı testosteronlar bile 20 dolardan başlıyor 20 dolar neredeyse 660 TL ediyor ve sizce ülkeye getirmek, gümrükten sokmak ve üstüne kar marjı ekleyince kim neden 900 tl'ye ürün satsın adamın cebine para bile girmeyebilir hatta zarar da edebilir 1250 TL'lik olam fiyat olarak masum lakin internet üzerinde yabancı kaynaklarda pek referans olacak yazı bulamadım Pharm-Tec (Pharm-Tech diye bir steroid tedarikçisi bulamadım). https://pharm-tec.net diye yapancı bir numara üzerine kurulmuş Malezya menşeili bir websitesi buraya kadar sıkıntı yok (aslında var hala prestij ve tanınırlık bakımından çok düşük bir marka olduğu gözler önünde yabancı hiçbir kaynakta bu markanın ilaçlarını kullanan birini görmedim. Site 2010-09-05T14:54:46Z tarihinde açılmış bu şekilde devam etse yaklaşık 14 senedir anabolik steroid satıyor desek 14 senede 1 yabancı insan bile mi bu site hakkında yorum yapmaz ?? Kanımca bu firmanın ürünlerinin orijinalliğini bilmem ola da bilir olmayadabilir ama Türkiye'de merdivenaltı olarak markanın adını kullanarak üretim yapıldığını düşünüyorum... Eğer kaliteli tedarikçi arıyorsan sol alttaki WhatsApp butonuna tıklayabilirsin pişman olmazsın:)
  8. Ligandrol mk-677 nasıl kullanmalıyım?

    Selam hoca üstteki üyelerin de belirttiği üzere sabah kalkınca mk677 alıp, antrenmandan yarım saat önce de LGD-4033'ü alabilirsiniz. Ufak bir bilgilendirme olarak SARM'sın çalışma prensibi kümülatiftir üst üste biner ve peak noktasında yaklaşık 4. haftada ulaşır. İlacın etkilerini bünyenin verdiği tepkiye göre kullandığın ilk günden bile hissedebilirsin (LGD-4033 için geçerli bu dediğim). Genelde tercih edilen dozajla günde 5-10-15-20 mg'dır. 0.3 mg gibi düşük dozajlarda bile ciddi testosteron baskılanması gözlemlenilmiştir LGD-4033 kullanımında PCT'ni hazır tutman senin için en sağlıklısı olacak.
  9. Sarms kullandıktan sonra pct gerekiyor mu?

    Carderine SARM's değildir Carderine bir PPAR'dır. Herhangi bir hormonal düzenini ETKİLEMEZ. Carderine + Ostarine kürü büyük ihtimalle PCT gerektirmeyecektir LH ve FSH'ı baskılamayacaktır sadece testosteronun baskılar ve bu süreçte PCT şart değildir vücudun doğal olarak bu hormonu toparlayabilir. Bu süreci hızlandırmak için SERM'ler kullanılabilir.
  10. MK size bklediğiniz etkiyi tek başına vermez ve hayal kırıklığına uğratır. vereceğiniz paraya ve alacağınız sonuca değeceğini ben düşünmüyorum MK ile LGD girseniz daha iyi olur
  11. Selam hocam, ilk kür için SARM's her zaman daha mantıklıdır hem PCT protokolünün basitliğinden hem de testosterona nazaran daha hızlı sonuç alındığından çok daha mantıklı bir ilk kür seçeneği olacaktır. RAD140 ve LGD4033 gibi bileşikler testosterondan hallice daha güçlülerdir ve güçleri kesinlikle küçüsenemeyecek seviyelerdir. 5 haftalık 15mg LGD-4033 küründe Bench Press ve Leg Press gibi hareketlerde %40'a kadar artış görülebiliyor öyle düşünün Sırf bununla da kalıyor standart bir SARM's kürü genelde 8 haftadır ve henüz 5. haftadan %35-40 bandında bir artış MUAZZAM bir artıştır. 20 MG ile 8 haftalık LGD-4033 kürü çok iyi gider ama PCT gerektirir çünkü LGD-4033 baskılayıcı bir bileşiktir.
  12. Kürümde kg artmasına rağmen büyüdüğümü hissedemiyorum ne yapmalıyım?

    Formundan kastım ilaç öncesi ve sonrası formun... Body dysmorphia vücudunu sürekli bir şekilde ayna karşısında görünce alışıyorsun ve sanki vücudun gelişmiyormuş ve eski halindeymiş gibi görüyorsun örnekler genişletilebilir ama senin durumunda sorunun bu olduğunu düşünüyorum en azından.
  13. Kürümde kg artmasına rağmen büyüdüğümü hissedemiyorum ne yapmalıyım?

    Selam dostum 3. hafta sadece Prop esterinin aktive olduğunu hissedebilirsin kilo artışları büyük ihtimalle bu sebeptendir tabi cyp ve enantathe esterleri uzun olduğu için yararını uzun vadede görürsün. Kiloların artışı ilacın çalıştığını gösterir ve çoğu vücut geliştirmecide olan body dysmorphia'dan muzdarip olabilirsin sen de... Sürekli aynada kendine baktığından değişimi farkedememen çok doğal. Formunun fotoğrafını atabilir misin rica etsem bakalım büyüme/gelişme var mı.
  14. Sarm kürü hakkında yardıma ihtiyacım var

    SARMs'ın potansiyeli gerçekten çok büyük hocam... Orta düzeyde sayılan RAD140 bile testosterone'den daha güçlü bir bileşik Ligandrol'un potansiyel gücünden bahsetmiyoruz bile.. 15 MG'lik Ligandrol değişimi ile ilgili olan bir araştırma neredeyse Bench Press ve Leg Presse gibi egzersizlerde %40'a kadar bir artış söz konusu... (5 haftalık bir değişim ve peak noktasını sadece 1 hafta yaşamış olan bir araştırma ortalama bir kür 8 haftadır). https://physoc.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1113/EP090741
  15. Sarm kürü hakkında yardıma ihtiyacım var

    RAD140'ı bir dahaki kürde girersin dostum. YK-11, LGD-4033 ve MK677'yi aynı anda girmeni öneririm. SARM's grubu ilaçlar kümülatif çalışır ve üst üste binerek peak noktasına ulaşır. 4 hafta RAD140 demek ilacın en iyi zamanını yaşayamamak demek. Karaciğerini hali hazırda yoracağın için GW501516'yı kullanmamanı öneririm. 1 aylık off döneminin ardından RAD140 kürü girebilirsin.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×