Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

heisenbergg

Üye
  • İçerik sayısı

    103
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

22 Mükemmel

heisenbergg Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Konum:
    Türkiye
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Fitness
  1. Enjeksiyon ilaç kullanmak istemiyorum oral olarak ne tavsiye edersiniz?

    Anapolon ve ya Dianabol kullanabilirsin. Oxandrolone çok hafif bir steroiddir ama risksiz değil kesinlikle. Vücuduna alacağın hormona değmesi için ve PCT yapmak senin için bir sorun değilse Dianabol öneririm. Ama ilk kürde kesinlikle steroid önermem SARM's gibi daha kullanımı kolay ve riskleri daha az olan araştırma bileşikleri kullanmanı tavsiye ederim. Mk-2866 (Ostarine) ve ya RAD-140 (Testolone) kullanabilirsin.
  2. Koraspirin bence gereksiz hocam ama kullanmaya devam etmen bir sorun teşkil eder mi bilmiyorum bilmediğim konuya yorum yapmak istemem. İdrarda Lökosit pozitif çıkmış ürolojiye git idrar yaparken sorun, yanma ve ya zorlanma yaşıyorsan.
  3. MCHC gibi hemogram içindeki değerlerin referans değerinden düşük olması demir eksikliğine işaret eder. Zeytinyağı ve Omega3 gibi iyi kolesterol (senin kan testinde 26 olarak çıkan iyi kolesterol) yükselten gıdalar tüketmelisin. LH ve FSH’ın düşük olması beklendik zaten baskılanması gerekiyor Total testosterone de doğal olarak referans değeri üstünde.
  4. Zorla salgılatıyor diye bir şey değil hocam Glukagon dediğimiz hormon Ghrelin tetiklenmesinden sorumludur. Pankreastaki Alfa hücrelerinden salgılanır ve insülin gibi kan şekerini regüle eden hormonlardan biridir.
  5. Dostum aldığın zaman farketmez yarılanma ömrü ortalama 24 saat olan bir ilaçtır Mk677. Sadece şu zaman ve ya bu zaman kullanılır diye bir kaide YOK sadece sana en iyi gelen zamanda kullanırsın. Kafa karışıklığını önlemek için hepsini antrenman öncesi birlikte almak en mantıklısı. YK11 dozunu ikiye bölmek ise diğer ilaçlara nazaran yarılanma ömrü kısa olmasından ötürü. Yatmadan önce de kullanılır, sabah kalkınca da kullanılır aç karnına antrenman öncesi de farketmiyor etki olarak. Açlığın sebebi Growth hormon ile değil, Ghrelin hormonu salgılanması ile alakalı ki buna da açlık hormonu denir.
  6. Mk677 ve rad140 1’er ml antrenmandan yarım saat önce yk-11 sabah yarım ml antrenmandan yarın saat önce yarım ml
  7. Ürünlerin orijinal ise seni seviye atlatır Rad140 ve Mk677’nin yanına eklenen YK11
  8. Avrupa içi sarms ve peptid markaları önerisi?

    Chemyo, receptorchams, amino asylum bunların hepsi prestijli markalar ve kullanılabilirler.
  9. Anapolon kullanmaya değer mi?

    2. Dediğin dozaj ve beslenme gibi faktörlerle alakalı şahsen böbrek ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım ama karaciğer enzimlerin ilk haftada 30 bandından 68’e çıktı 150 mg civarına çıkınca da 162’ye kadar gördüm. Su tutumundan kaynaklı kramp, burun ve diş eti kanamaları, tansiyonda hoplamalar yaşayabilirsin. Bunların yanı sıra 1 ayda 21 kilo kütle koydum ve muazzam ötesi pump aldım ağırlıklarım deli dehşet arttı kürü bırakınca yaklaşık 4 kilo verdim. Bir de kollarımda sivilceler çıktı. Sıradaki bulk küründe kesinlikle kullanacağım steroiddir kendisi. 83 kilodan 103’e kadar çıktım
  10. Sarms dozajları nasıl olmalı? rad-150, mk-677, lgd-4033

    Hocam, dediğiniz şeylerin çoğu yanlış kusura bakmayın ama gerçek bu. Öncelikle Radarin’den korkacağına Ligandrol daha çok testosteronu baskılar ve döngüyü kapatmaya kadar bile gidebilir. Radarin ve Ligandrol için önerilen dozaj genelde 10 MG’dır. 0.3 mg Ligandrol total testosteronu %55 baskılama potansiyeline sahiptir.
  11. Sr9011 + lycopout bu kürü nasıl dizayn etmeliyim?

    İçinde ne olduğunu bilmediğiniz şey ivücudunuza mı sokacaksınız ? Türkiyede PPAR üretimi yapabilecek kapasite ve birikime sahip üstelik bu birikimi kullanılacak şekilde sarmaye ayarlayıp üretime geçirebilecek bir yeraltı laboratuvarı var mı dostum ? Laboratuvar testleri ne durumda herhangi bir test beyan ediyorlar mı ? Aldığın malı güvenilir kılacak kişi bir insan ise bu insana güvenilirliği ispatlayan şey neydi ? Üstelik Türkiye'de üretim yaptıkları yer nerede ?
  12. Sr9011 + lycopout bu kürü nasıl dizayn etmeliyim?

    Sahte ürünler. Türkiye'de Sr9011 gibi bir PPAR (Sr9011 bir SARM's değildir, PPAR'dir.) Üretecek bir underground laboratuvar yok. Üstelik aldığın fiyat büyük ihtimalle yurtdışı fiyatlarının yarısı civarındadır Yurtdışı olduğunu iddia ediyor ise ürünün getirildiğine dair gümrük belgesi göstersin:) tabii yoktur çünkü tamamen yerli ve milli üretim Sahte demek kesinlikle doğru sahteye sahte denir orijinal denmez cebi uğuruna canları riske atıyorlar.
  13. Dianabol dil altı olarak kullanmak veya suda ezmek minimum karaciğer yan etki?

    Buna difüzyon denir damaktaki kılcal damar yoğunluğundan ötürü karaciğere metabolize olmasına gerek kalmadan dil altından kana karışıyor ve bir nevi bypass ediyor karaciğeri. Bunun yerine girdiğiniz testosteronu artırmak yerine neden böyle bir seçim yapıyorsunuz ?
  14. Ben 1 ayda 75 mg ile 21 kilo aldım dianabol ile 50 mg 😂

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×