Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

turhanoğlu

Üye
  • İçerik sayısı

    123
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

17 İyi

turhanoğlu Hakkında

  • Yaş 29
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 13-10-1994

Platform İstatistikleri

  • Yaş 29
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> .  </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 29
  • Meslek:
    Memur
  • Konum:
    Ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Vücutta aşırı sivilcelenme var ne yapmalıyım?

    Geçenlerde Bi konu açtım sivilceye dair. Arkadaşlar arko traş sabunu önerdi. Henüz denemedim çünkü bendeki sorunun ne olduğunu çözdüm. Sabahları aldığım d vitamini. Balık yağı c vitaminini kestiğim an sivilceler geçmeye başladı. Fazla koruyucu içince de oluyor sanırım yada bendeki ürünlerden biri dokunuyor bana.
  2. Eczaneden alabileceğimiz yağ yakıcı var mı?

    Etkisi nasıl hocam sence
  3. Masteron da 200 ile etki alamaz mıyım hocam.
  4. Merhaba arkadaşlar, Güncel olarak şu an gün aşırı 0.5 sustanon alıyorum. Yani bu düzende bir hafta 1.5 cc diğer hafta 2cc ye denk geliyor. Bunu hiç bozmadan yanına : 300 tren a (10 hafta) 200 masteron (10 hafta) Yapmayı düşünüyorum. Uygun mudur arkadaş masteron genelde son 6 hafta ekliyorlar. Benim eklememdeki amaç e2 yi kontrol altında tutmak serbest testodan faydalanmak. Anavar bende çook büyük etki yapıyor definasyonda anlayamadığım şekilde. Masteron da onun enjeksiyon versiyonu yanlış bilmiyorsam. Tren mg olarak yeterli gelecektir. Masteron ilk defa kullancam kaç mg uygundur bu durumda.
  5. 1 gr testosteron + boldenon + masteron (ilk kürüm) yorumlarınızı bekliyorum.

    O hocadan koşarak uzaklaş. Milletin beynini yıkıyor sebebi olacak genç çocukların. Böyle Bi kafa olamaz. Amacı tamamen maddi. Daha fazla satıyım daha fazla kazanıyım. E inanan da çok. Yazık
  6. Abi saygılar hayırlı geceler. Buna göre küre masteron ekleyip e2 yi baskılamak yan etki bakımından mantıklı bir hareket mi Tren a 300 Masteron a 200 Sustanon gün aşırı 0.5 girmeyi düşünüyorum
  7. Spora gitme isteğim yok bu durumu nasıl aşabilirim?

    Valla banada öyle 😀
  8. Kür içi sivilcelenme sorununa nasıl çözüm bulabilirim?

    Kurutmak doğru olmayabilir ama hocam yapan arkadaş bekletiyor mu acaba
  9. Devlet hastanesin de doktor kan testi hususunda problem çıkarıyor ne yapmalıyım?

    Arkadaşlar kimsenin azarını yemek zorunda değilsiniz. Sağlık bu bozulur yaptığımız doğru olmasa da doktorların seni azarlamaya veya test yapmamaya hakkı yok sonuçta vergini veren bir vatandaşsın. O doktor ciddi anlamda seninle zıt gidiyorsa ismini soyismini al cimer e yaz. Kimsenin babasının yeri değil. Haftada bir gitsen test vermeye anlarım sorun çıkarırlar normaldir ama aylık veya iki ayda bir gidilmesi sorun çıkarmamalı. Yanlışım varsa düzeltin ben ayar oluyom böyle doktorlara. Yapacağı Bi test taş atıp kolu yorulacak sanki.
  10. Kür içi sivilcelenme sorununa nasıl çözüm bulabilirim?

    Çözümü zor olan şeyler böyle saçma şeylerle geçiyor hakikaten deneyecem. Geçerse de konuyu tekrar hortlatırım 😃
  11. Kür içi sivilcelenme sorununa nasıl çözüm bulabilirim?

    Sağolun hocam
  12. Kür içi sivilcelenme sorununa nasıl çözüm bulabilirim?

    Anladım hocam deneyelim bakalım sağolun
  13. Kür içi sivilcelenme sorununa nasıl çözüm bulabilirim?

    Genetiği sivilceye yatkın olup da bunun çözümünü bulanlara soruyorum zaten hocam Genetiği yatkın diyip hiçbirşey yapmamak mantıklı mı
  14. Öncelikle merhabalar Uzun zamandır düşündüğüm bir durum için yazıyorum. Ben gün aşırı 0.5 sustanon kullanıyorum. Bu sivilce belasından kurtulamadım bir türlü. Çok değil tek tük sivilceler var sırtımda ama sürekli tekrarlıyor ve lekeleri geçmiyor sanki hala sivilce varmış gibi lekeleri kalıyor sırtımda. 2 ay önce kolumda çıkan sivilce lekeleri bile geçmedi. Anabolik kullanmadan önce böyle bir durum yoktu. Sustanondan kaynaklı hormon dalgalanması vs diyebilirsiniz durum böyle değil. Ben tek ester de çok uzun süre kullandım sustanona geçince büyük miktarda sivilcelerim geçti. Sterillikten kaynaklı sanırım. Şimdi arkadaşlar internette gördüğümüz fenomen sınıfında olan arkadaşlarımız ne kullanıyor ki ciltleri bu kadar temiz. Biz neyi eksik yapıyoruz neyi fazla yapıyoruz. Ben nac kullandığım zaman alt ast değerlerim yükseliyor ne hikmetse. Ki kan değerlerinde alt ast normal değerlerde iken de sivilce sorunu devam ediyor. Ciğerlerden gelen bir durum değil. Temizlik konusuna oldukça dikkat eden biriyim o yüzden de değil. Uzattım biraz da bunun çözümü nedir ne yapmak gerek krem falan ben etki edeceğini düşünmüyorum yok mu aramızda bu sorunları yaşayıp çözüm bulan. Yada internette gördüğümüz fenomen arkadaşların ne gibi taktik uyguladığını bilen. @metinav Saygılar.
  15. Pharm tec ve zphc sahte mi?

    O satıcıya sor humax varsa oda çok güzeldi

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×