Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

keepsoul

Üye
  • İçerik sayısı

    26
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

1 Takipçi

keepsoul Hakkında

  • Yaş 39
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 01-01-1985

Platform İstatistikleri

  • Yaş 39

Profil Bilgileri

  • Yaş 39
  • Meslek:
    Muhasebe
  • Konum:
    Hatay
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 39
  • Favori Spor Dalın:
    Powerlifting

Güncel Profil Ziyaretleri

412 profil görüntüleme
  1. Pct dönemi - kazanımlarımı korumam için gh kullanımı hk.

    Merhaba. Şekerim hiç düşmedi. Ben sabah uyanır uyanmaz alıyorum. Ve hiç şeker düşmesi gibi şeyler yaşamadım.
  2. Pct dönemi - kazanımlarımı korumam için gh kullanımı hk.

    İnanın bana çok mutlu olacaksınız. Bende hastalık da baş gösterdi ve spora bu hafta adım atamadım. Yine de sorunsuz devam etmek güzel.
  3. Pct dönemi - kazanımlarımı korumam için gh kullanımı hk.

    Kendim de gh alıyorum ve pct sürecindeyim. Hem motive etmesi, hem de kasları koruma konusu, hem de gelişimime katkısı oluyor.
  4. Pct yaparken mecburi ara vermek.

    Çok teşekkür ederim! İçim rahatladı. O vakit en doğrusu; bir süre ertelemek en azından 10 gün daha.
  5. Merhaba sevgili arkadaşlar. Pct yaparken hcg kullanımı sırasında, şehir dışına çıkma durumum olabilir. Nasıl bir yol izleyebilirim? Onları yanıma alamam. Soğuk zincir yanımda taşıyamayacağım dahası zor olacak biraz 1 hafta ara verip, yeniden devam etmek mantıklı olur mu? Pct protokolünün 4. Günündeyim henüz.
  6. Ben ne zaman kullansam, garip bir kaşıntı oldu ama kendimi iyi hissettim hep. Ayrıca küre hala devam edip, her şey yolunda gidiyor. Arada igf-follistatin 344 ekledim. İnsanı başka bir seviyeye aldığı aşikar. Şubat ortası gibi bu ikili yeniden sahnede olacak.
  7. Powerlifting yapan biri için ilk kür

    Evet kürümüzde 5. Hafta neticeleniyor. Sağ göğüs kaşıntısı dışında, herhangi bir sorunum olmadı. Onu da yarım tablet dostinex ile çözdüm. İdmanlarım olduğundan daha sert, kısa ve yettiğince şiddetli olmaya başladı. Önlem maksatlı da olsa, nac 600 almaya başladım bu hafta başından beri.
  8. Sadece testo enantet

    Çok teşekkür ederim. Şu an inanılmaz tatlı bir kaşıntı var.. kullanacağım yine de
  9. Sadece testo enantet

    Only testo kürü, 4. Haftası bitti ve dün/bugün hafif bir kaşıntı var. Fakat herhangi bir kist veya başka bir şey yok. Tavsiyeniz ne olur?
  10. Powerlifting yapan biri için ilk kür

    Kür de 13 gün geride kaldı. Test. Enant. Güzel güzel işleyip, libidoma etki etmekte. Bugün akşam yemekle vastarel’e başladım. Antrenmanlara gelecek olursak; powerlifting yaptığım için, kilolar haftalık minik minik artmaya başladı. Acelemiz yok (yaşım 38). Eğer bir aksilik olmazsa, @metinav hocamızın da dediği gibi 15 hafta üzeri olacak. Sonrasına ne yapacağım, vücuduma göre hareket edeceğim.
  11. Bugün itibariyle ben de 35 mg ile başlayacak, kür ile etkisi nasıl olur? Hep beraber gözlemlemiş olacağız. only testesteron enanthe haftalık 500 mg kullanıyorum. powrerlifting ile uğraşıyorum. Kürün 2. Haftasındayım.
  12. Powerlifting yapan biri için ilk kür

    Değerli yorumunuz için, Çok teşekkür ederim. Beslenmem güzel, koruyucu desteklerden de alacağım elbette. Elimde yohimbin de var. Onu da kullanacağım kür boyunca. Herhangi bir rahatsızlığım yok evet. Ve bugün ilk enjeksiyonumu kendi kendime yaptım 250 mg olarak yaptım. Pazartesi veya Salı 250 mg daha yapıp, devam edeceğim. Anapolon bulacağıma pek inanamıyorum, yine de araştıracağım.
  13. Herkese iyi bayramlar şimdiden. Yaklaşık 5-6 aydır powerlifting sporu ile uğraş içindeyim. Güç artışı, kas kazanımı ve değişimim, 38 yaşıma göre gayet keyifli. İlk kür olarak testesteron enanthe ile başlamak istiyorum. Amacım ise, güç artışı ve olabildiğince de kas hacmi elde etmek. Tavsiyeleriniz doğrultusunda nasıl bir yol çizmemi istersiniz? İlaçları aldım. Aklımdaki şu haftalık 250 mg ile başlayıp, duruma göre 500 mg ile devam etmek. @metinav
  14. Testo bolde küründe izlediğim yol

    boldenon konusunda kırmızı kan hücrelerini arttırdığı için tansiyon sorunu az da olsa olabilir. Geri kalan noktalarda (tamamen kendi fikrimce) kontrollü gidilince herhangi bir sorun ortaya çıkarmayacaktır.
  15. Testo bolde küründe izlediğim yol

    Küründe başarılar dilerim. Bu kür uzun vadede sana güzel bir kazanç sağlayacaktır. Tavsiyem testlerini yaptırıp, ne durumda olduğunu görüp, ona göre yeni ilaçlar için kendine bir yol çizmelisin.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×