Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

tms

Üye
  • İçerik sayısı

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

8 Nötr

tms Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. 500mg testo en. aromataz olamama sorunu ?

    Total testesteron , serbest testesteron ve e2 değerin nedir ?
  2. Rimobolanım sahte mi gerçek mi?

    Elemanın bu yazdığını yeni gördüm , çok güldürdü. Arkadaşın makine kalitesine bok attığı firmanın 2023 cirosu 50 ''milyar'' euro , 100.000e yakında çalışanı olan bir firma.
  3. Rimobolanım sahte mi gerçek mi?

    İlacı sana normal satış fiyatının %20 altına veriyor.Babasının hayrınada ticaret yapmayacağına göre diyelim ki %20 kar kendisi için koysa.Normal satış fiyatının yarısına kimse hiçbir şekilde bu ürünü bu şekilde temin edemez.Eczanelerin bile karı ortalama ilaçtan %10-20 arası gidip gelir.%100 Sahte ürün.Google'a girin arkadaşlar bulunduğunuz il neyse ismini yazın yanınada eczaneleri yazın , örnek : aydın eczaneleri , eczane listeleri çıkacaktır oradan tek tek eczaneleri telefonla arayıp elinde olup olmadıklarını sorabilirsiniz , reçeteye tabi bir ilaçta değildir.
  4. Pulmoner ödem, aka anemi.

    Yaşadıkları stres olsun kemoterapinin yarattığı bulantı vs yemek yemeleride eziyet oluyor.Kilo kaybı çok görülüyor.Kanser hastaları için özel mamalar oluyor , besin takviyesi olarak düşünebilirsiniz . Resmi örnek olması için atıyorum doktorlar kendisi için daha uygununu reçetelendireceklerdir. Doktorlar rapor çıkartıyorlar , normalde çok pahalı olmalarına rağmen ücretsiz alabiliyorsunuz bazende düşük bir yüzde ücreti çıkabiliyor. Çok geçmiş olsun...
  5. Kan testlerine '' PSA '' (prostate-specific antigen) ekletmeyi unutmayın.
  6. Mastürbasyon kürü baltalar mı?

    Söylediklerim Uluç gibi genetik harikası arkadaşları kapsamıyor.Ortalama erkekte orgazm sonrası ortaya çıkan oksitosin,kortizol ve prolaktin, yorgunluk ve uyku hali oluşturur.Sex sonrası insanlardaki uyuma halinin sebebi fiziksel aktiviteden çok yaşanılan hormonal değişimdir(orgazm).İdman öncesi yapmanı tavsiye etmem.
  7. Mastürbasyon kürü baltalar mı?

    İdman performansini düşürerek dolaylı yönden negatif etki sağlayabilir.
  8. Satın aldığım proviron sahte olabilir mi?

    Bu tür muallakta kaldığınız durumlar olursa eğer , bir eczaneye gidip İTSden kontrol etmelerini söyleyin , yardımcı olacaklardır.
  9. Kan değerlerim - ilaçlar çalışıyor mu?

    Ben TRTde haftalik 0.7ml sustanonla 1200 ng/dl civarlarında dolanıyorum , kürdeyim 500mg enanthat ( güya 500mg ) alıyorum 4.hafta başında ölçüm sonucum 1400 ng/dl . Eksik hammaddeli ürünler kullanıyoruz başka açıklaması yok.
  10. Kürün 4.Haftasındayım - ilaçlar çalışıyor mu?

    1 kilo almışım , aynada bir değişik yok. Belki 3 hafta test için erken aceleci davranıyorum bilemiyorum ama... haftalık: 0.7ml Sustanon(250mg) 2ML Testesterone enanthat(250mg ) Arasın da bu kadar az fark olmamalı.
  11. Kürde kullandığım ürünler = Haftalık 500mg Testesteron Enanthat 400mg Boldenon 200 mg DecaDurabolin Kürün 4.Haftasına girdim , şu ana kadar toplam 6 enjeksiyon oldu . Kür önceside TRTdeydim( 2 yıldır ) Sabah yaptırdığım tahlil sonuçları ; 30.05.2022 = 0.35ml Sustanon x 2 ( Pazartesi-Perşembe ) 15.05.2023 = 0.35ml Sustanon x 2 ( Pazartesi-Perşembe ) 24.12.2023 = 0.35ml Sustanon x 2 ( Pazartesi-Perşembe ) Etkilerini merak ettiğim için Subkutan enjeksiyon yapmıştım. Yukarıdaki 3 test TRT zamanınında yaptığım testlerdi , karşılaştırma yapabilmeniz için koydum , trtdeyken haftalık aldığım 0.70ml Sustanonla şu an aldığım testesteronun arasında sadece %15 civarı bir fark var. Prolaktin değeri yerlerde Decanın bu zamana kadar arttırmasını gerekmiyor muydu ? ( Dostinex hiç kullanmadım ). Estrojende azalma var boldenon mu işe yarıyor acaba diye düşünüyorum ama Testesteronu bile çöp görünen bir firmanın Boldenonun dolu çıkması da olasılık harici. @rastlantisal @metinav @Askabar @otopsicikedi Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  12. Deca küründe 3. hafta - test sonuçlarım

    Kür içinde Dostinex mi kullaniyorsunuz ?Kür içeriği anapolon harici aynı , bende 3.haftam içindeyim bu pazartesi test yaptıracağım.Decanın çalışıp çalışmadığını anlamak için henuz dostinex kullanmadim.Prolaktin değeriniz referans aralığında o yüzden sormuştum.4.Hafta prolaktin değerlerinde değişim için erken mi ?
  13. Normatech - ilaç sahte mi ?

    Kürle birlikte Dostinex kullaniyormusunuz ?
  14. Aktar ürünleri öncesi-sonrası

    Benim e2 TRTdeyken (0.25ml x 2 - Sustanon ) 45-50 bandinda geziyor.Sizin e2 neden bu seviyelerde acaba ?
  15. Iranda reçetesiz steroid satışı

    Selamlar ... İrandaki bir tanıdığıma eczaneden fiyat sorması için ricada bulundum ; abi fiyati cok ucuz ama reçetesiz alamıyorsun dedi. İranda reçetesiz steroid satışı yasaklanmış. Bu eskidende böylemiydi ? Yeni bir uygulama mı ? yoksa uğraşmamak için eleman beni kandırıyor mu ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×