Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 07-07-2024 tüm alanlarda

  1. 5 points
    Ürünler iyice etkisi göstermeye başladı define dönemi kütle koyduk çok şükür 0 akne 0 ödem 0 sağlık sorunu🙏iyiki varsın hocam @Loving iyi kurmuşsun peptit Türkiye’yi daha iyi hazırlanamazdım buradan temin ettiğim ürünler beni ilk günden bu güne inanılmaz şekilde değişime uğrattı ürünlerinizi alıp düzgün bilir kişilerle çalışmak antrenman beslenme desteği birleşince ve sabırla uygulayınca neler olduğunu sizlere en güzel şekilde de kanıtlamış oldum.
  2. 5 points
    yok kanka sen suya döküp iç en iyisi (!), hakkını veremeyecekseniz bulaşmayın.
  3. 2 points
    Evet rimobolan etki bakımından daha düşük bu yüzden yüksek doz istiyor fakat çok daha güvenli (maliyeti daha yüksek). Tren dozunu bence ufak doz ile başlayıp etkilerini ve yan etkilerini gözlemleyip düzenleyebilirsiniz, örnek olarak salondan yarışmaya hazırlanan arkadaşım 300 mg tren acetat alıyordu fakat tansiyonları 15-16 ya çıkınca 200mg'a düşmek zorunda kaldı, sizde 200mg ile başlayıp yan etki olarak birşey görmez ve etkisinin de az olduğunu düşünürseniz duruma göre dozu arttırırsınız. Testoyu ise ben her zaman anabolikler ile aynı yada bir tık fazla alınması taraftarıyım.
  4. 2 points
  5. 1 point
  6. 1 point
    1. Hafta Rapor Kilo 95, birinci haftaya göre sırtta ve göğüsteki doluluk farkını görünce sevinmedim değil. Anapolon tüm etkisini sırtta kullanmış gibi. Bu arada Sustanon hissiyatı gerçekten farkettiriyormuş. Daha önce Enanthate ve propionat esterleri kullandım. Mix testesteronun libidosu gerçekten delirtiyor. Bu arada fiziğimin şu an ki haline bakarsanız hangi siklette görmek istediğinizi belirtir misiniz?
  7. 1 point
    İM ilaçların subkutan vurulmasında emilim dışında bir dezavantajı yok fakat bu %100 steril olan eczane ürünleri için yapılan bir araştırma eğer steril değilse sorun yapar. En iyi sonuç ve en ağrısız yöntem kas için enjeksiyon eğer kendin yapamıyorsan ki yapmayı bilmiyorsan kesinlikle yapma, sağlık kabinleri cüzi bir ücretle yapıyorlar
  8. 1 point
    Sadece cheat günü kullanayım tarzı bir kullanımı olmaz. O niyetle kullanılacak bir ilaç değil. Orlistat adı altında bir ilaç var bulabilirsen o bu dediğin şekilde kullanılır.
  9. 1 point
    Metin Hocamın daha önce başkasına önerdiği ve benim de deneyimlediğim keten tohumu kullanımı E2 artırıyor. Sabahları aç karına 1 yemek kaşığı kafi gelecektir.
  10. 1 point
  11. 1 point
    Dostlar, Sustanon kendi başına yanına anabolik eklemişsin gibi geliştiren enteresan bir testosteron karışımıdır. Yine anabolik eklemişsin gibi E2 ve prolaktin de artırır. O yüzden eğer sustanonda isen test sıklığı elzemdir. Ona göre tedbir alınmalıdır. Enjeksiyon aralığını ise vücudunuzun E2 seviyesine göre ayarlayabilirsiniz. Düşük E2 isteniyor ise günlük enjeksiyona kadar sıklık, yüksek isteniyor ise 5 güne varan aralıkta sıklık bunu ayarlar. Yine de test verip duruma bakılarak bunlar yapılmalıdır. Kür hayatı yeni başlamış birine tavsiye etmem. Tüm bu süreci yönetmek kolay değildir. İleri seviye sporculara (profesyonel olmayan) tavsiye edebilirim. Keza bir çok sporcu anaboliksiz dönemde TRT niyetine (!) testo mix (sustanon kopyası) kullanmaktadır. Bu onların hacimlerini korumada yardımcı olur. Libido ve ereksiyon konusunda kesinlikle sabit esterler kadar stabil değildir.
  12. 1 point
  13. 1 point
    öğünlere bölüyordum tek seferde aldığımda oluyordu sadece sabah kahvaltısı mesela
  14. 1 point
    Hocam buradaki insanlar narsist mı sence kocaman yeşil iğneyi alıp kıçına batırıyor, kür yapıyorsan iğneden korkmayacaksın.
  15. 1 point
    alman gereken bir önlem var mı diye düzenli olarak test vermen tabi ki önemli max 4-6 haftada bir vermeni öneririm. e2 seviyene özellikle dikkat etmeni tavsiye ederim. zaten sonuçlarını tekrardan buraya yüklersin tecrübeli büyüklerimiz, dostlarımız yardımcı olacaktır.
  16. 1 point
  17. 1 point
    Bir vücudun bir ilaçla bu kadar stabil ve sorunsuz çalışması .... MAŞALLAH dedirtecek cinsten. kilonuz ve kas kaliteniz çok temiz . Uzun süredir gördüğüm en sert kas kütlesine sahip insansınız yeminle. türkiye gibi bir yerde ki yarışmaları zaten her türlü siler süpürür diye düşünüyorum. daha kuruluk zamanının pik yapacağı o zamanki görüntü tahmin edilecek cinsten değil . Maşallah sevgili hocam. Umarım hiç bir aksilik çıkmadan yarışmayı sıkıntısız atlatır gelirsiniz. yarışmayı canlı izlemeyi çok isterdim açıkcası güzel bi hazırlığın sonucu canlı görülmeli..
  18. 1 point
    büyüme dönemindeysen glikojen depolarını azalttığı için pump ve ölçü sorunu yaşayabilirsin tabi bu olay kullandığın gliforun mg durumuna göre artar veya azalır . bulk dönemlerinde bi ara düzenli 1000 mg kullandım artık antrenmanlarda pump kalitem düşmüştü biraz da küçülmüştüm ve çabuk yoruluyordum. ama kan şekeri anlamında çok iyiydi yüksek kalorili bi öğünden sonra öyle uyku durumu mayışıklık sersemlik durumları yoktu . ama büyümeyi zorlaştırdığı kesin . düzenli şekilde kullanmadığın sürece ve mg yükseltmediğin sürece seni negatif etkilemez bence ama denemen lazım tabi
  19. 1 point
    Bende iran biraz geç açılıyor libidonun filan gelmesi bi tık uzun sürüyor ama en azından güvenilirlik konusunda sorun olmuyor sp yi filan güvenilir satıcıdan alsam bile piyasada bir sürü boş var adam kendi de farkında olmadan boş satabilir ondan bende genelde iran tercih ediyorum aksiyon aramaya pek gerek yok Arkadaşın yurdunda iranlı bi çocuk vardı getirtebilirsem yüklü miktar getirticem.
  20. 1 point
  21. 1 point
    Bende 200 mg enanthate tansiyonu uçurdu. Kesinlikle doğru ve sağlıklı yolu söylüyorsun👌🏻
  22. 1 point
    Rimobolan ile boldenonu anabolik etki ile kıyaslayacak olursak daha şirin kalıyor. Bahsettiğiniz gibi 6 hafta gibi bir süre de etki almak saçmalık zaten bu yüzden tren küründe rimobolanı kesmeyeceğim ve kısa esterleri EOD yaparken içine de 200mg rimobolan ekleyeceğim. Bu düzlemde 1 hafta içerisinde toplam; 400 tren a 300 testo p 600mg rimo Tren dozuna da henüz karar verebilmiş değilim, ilaçlar bu hafta içinde elimde olacak. 1.84 boyunda, 98 kilo biriyim yağ oranıma bakmayalı baya oldu fakat karın kaslarımı görebiliyorum. Tren/testo dozajlamasında her kafadan farklı bir ses çıkıyor, o konuda biraz çekimserim. Tren/testo eşit miktarda alınmalı Tren'in yan etkilerini azaltmak için, testodan biraz daha fazla alınmalı Testo, tren'den daha fazla alınmalı. genelde forumda bu üsttekiler tartışılmış. Tren kürüne girmeden önce forumu yuttum, okudum fakat halen daha karar verebilmiş değilim. Kilomun fazla olması sebebiyle biraz yüksek tutmak istedim treni. Bununla birlikte birazdan evden çıkıp nöbetçi eczane'den arimidex alacağım kenarda bulunsun.
  23. 1 point
    Dostum merhaba, 6 hafta 600mg rimbolan kullanmışsın ve istediğin verimi alamamışsın ilacı 6 hafta değil 16 hafta kullansaydın o zaman istediğin verimi alırdın. dragon pharma daha önce kullandım çok güzel bir ilaç 400 mg tren fazla gereksiz şuan için, treni en azından 300 e çekip testo yu 400 ye yükseltebilirsin ve imkan varsa rimbolanı devam edebilirsin. 3 haftada bir (1) tablet dostinex prolaktin için fazlasıyla yeterli. E2 gelince hissiyatı bekleyebilirsin ki ben her zaman öyle yaparım ve ardından kan veririm, armidex ile e2 kontrol altına alırım. Böyle bir imkan yoksa en azından 10 günde bir 1 tablet armidex kullanabilirsin işini garantiye almak adına.
  24. 1 point
    Test vereyemiyeceksem Ereksiyonum bozulana kadar arimidex-cabaser kullanmazdım. Bozulunca arimidex ile deneme yanılma yapıp düzelme olmazsa prolaktine müdahale ederdim.
  25. 1 point
    Böbrekler için en iyi koruyucu su.. Eczaneden ne alınır bilmiyorum dediğim ilacı kullanıyorum birde bol maydanoz yemeni tavsiye ederim
  26. 1 point
    Yaşama isteğini kaybetmenin yalnızca tek sebebi; 12-15 saat aralığında çalışman. 15 saat çalışıp, 7 saat uyuduğunu varsayarsak günden yalnızca geriye 2 saatin kalıyor.
  27. 1 point
    küre girince psikolojik sorunlar daha da katlanır emin ol küre girince düzelceğini sanıyorsan yanılıyorsun bunun içinde küre girilmez zaten sonrasında yaşayacağın şeyleri göze alman lazım. Önce bi kan testi yaptır hatta.
  28. 1 point
    bir tanıdık vardı yapıp satıyordu ilginç çalışıyorduda ama şuan cezaevinde yakalandı ortağı gambazlamış anabolikler artık beni bağlamaz ilgilenmiyorum bana artık peptid sarms gh fiyatları lazım
  29. 1 point
    O normal abi b vitamini koyulaştırıyor 😊
  30. 1 point
    Boldenon kürlerinde sürekli yaşanılan bir durum, östrojenin alt sınırlara ve daha altlara düşmesi...Bu düşük östrojen nox üretimini azaltıyor ve penis hassasiyetini olumsuz şekilde düşürüyor...Bunun için östrojeni kendi iyi değerine getirmeye çalışmalısın...Daha önce bir kaç yöntem önermiştim diğer arkadaşlara ama tam olarak fayda görüp görmediklerini geri dönüş olmadığından bilmiyorum...
  31. 1 point
    Kan değerlerini büyük ihtimalle o bozuyor. Bu paraya ox olmaz dostum yerinde olsam kullanmam.
  32. 0 points
    O zaman ilk tren kürün oluyor 😆
  33. 0 points
    Hocam sıkıntılardan ketojenik diyetle mi kurtulmaya çalışacaz yani. Ben hiç steroid kullanmadım bitkisel takviyeler haricinde. Eczane klomeni proviron kullandım tedavi amaçlı. Hocam toparlayamıyorum sizinle nasıl iletişime geçebilirim ben doğallıktan yanayım herzaman tabi lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Psikolojim alt üst oldu
  34. 0 points
    Bende ondan alıyorum İran testosu sağlam başka bir şey alınmaz ondan 😄

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×