Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Vezuchiy

Üye
  • İçerik sayısı

    310
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

Vezuchiy kullanıcısının paylaşımları

  1. 12 haftalık kürüme başlamadan size danışmak istediklerim var!

    Kısa ester boldenon varda türkiyede bulabilir misin o muamma
  2. Sarms kullandıktan sonra pct gerekiyor mu?

    Rad, ligandrol veya yk11 kullanmayacaksan pct gerektirmez. markandan emin ol keyfine bak.
  3. Masteron Prop, Testo prop yanınada winstrol değilde şöyle güzelinden grim yada swis rad140 patlarsın vallahi tutamayız seni
  4. Ereksion, libido sorunları yaşıyorum ne yapmalıyım?

    Proviron iyi geliyorsa = 1. Seçenek dediğin gibi dht eksik 2. seçenek kanına testestoron bağlanmıyor veya az bağlanıyor yani Serbest testo düşük Bir süre kullandığında vücut alışacaktır genelde çözüm geliyor yaşında gençse düzelmeye meyillisin vurdur gitsin şu anlık yapılacak kısıtlı ama endişe yapmana gerek yok.
  5. Ereksion, libido sorunları yaşıyorum ne yapmalıyım?

    E2 yi çok fazla düşürürsen sıfırlarsan da problem yaratabiliyor tamoksifen daha az etkili ama stabil düşürür, proviron ekle bir süre daha 3 hafta kadar baktık olmuyor hiç bir türlü sil baştan yeniden pct de yapabilirsin. Sen deca kullanıp pct için konu açan arkadaştın değil mi karıştırmıyorsam?
  6. Yaşım 19 Mevcut kilo ve boyum 182 83 74 Kiloyken only testo 500mg ile 12 hafta devam ettim ardından 12 hafta testestorone 500-750 boldenone 500-750 arası gittim ve kapanışı kısa esterle 15 gün testo prop ve masteron propla yaptım. kısa ester kanımdan çıktıktan sonra (5-6) gün bekledim ve bir klomen yuttum o sırada ovitrelle arıyordum yok hiç bir yerde pazartesi temin edeceğim ve 4 gündür çeyrek klomen sabah çeyrek klomen akşam olmak üzere kullanıyorum. testislerimde ufalma biraz söz konusu olabilir bazen küçük gözüküyor bazen naturel halim gibi anlayamıyorum libido problemim şuanlık allaha şükür yok buna değinicem, ereksiyonumda kürde ki gibi aynı yani çok az bir düşüş söz konusu %5-10 diyebilirim. son propionat enjeksiyonunu 9 gün önce oldum kanımdan çıktığını düşünüyorum test verme imkanım şuanlık maalesef ki yok işlerimden vakit ayıramıyorum. @rastlantisal @metinav @otopsicikedi @Loving @GHOST @Askabar @Oathbreaker @Diver Nasıl bir süreç izlemeliyim aktif bir şikayetim yok ama yapılması gerekenleri yine de yapmak istiyorum hormon sistemim 6 ay devre dışı kaldı arada klomen kullansam da kür içinde.
  7. Testo e. - tren kürü dozajlaması nasıl olmalı?

    başlangıçta 4 hafta testo e yeterli treni olabildiğince başlara almanda fayda var kür sonu yan etkileri ve ilacın vucudunu terk etmesi için 8 haftayı trenle geçirmek güzel problem yok o konudada, ardından tekrardan 4 veya 5 hafta testestoronla devam edip bitirebilirsin. planlaman iyi. Dozaj olarakta @rastlantisal ve @Loving hocalarım testestoronu trenle kullanacaksan minimum tutmayı öneriyorlar yan etkilerden kaçmak için zaten bütün kas inşaası işini trene yükleyip yoluna bakacaksın icabında 200 test'i geçme derim o 50mg bile yan etki olarak dönecektir tren dozajı olarak 300-350 gidebilirsin bence dediğin gibi sağlığını düzenli kontrol edip problem bulamadıysan.
  8. Ereksion, libido sorunları yaşıyorum ne yapmalıyım?

    Güncel testin gerekiyor ama olası senaryo "DHT", "E2" veya "SHBG". Testo üretiminde bir problem yok. tamoksifen ekle bence e2 yi kürde değilken arimidex ile sıfırlarsan geri yükselmesi için çok beklersin. Tamoksifen ve proviron ile ilerleyebilirsin bir süre sonra düzelecek ölene kadar motoru vurdurmayacaksın 21 gün 1 proviron 21 gün tamoksifen 10mg vucudun dht üretmeye alışmasını beklemelisin ve o sırada aromataz'ıda işleri berbat etmemesi için düşük tutmalısın.
  9. Testo e. - tren kürü dozajlaması nasıl olmalı?

    Tren kullanacaksan ve ilacın harbi sağlamsa; hemogram kan testi (full) alt, ast, ck, kreatinin, ggt ve egfr değerlerini kontrol et böbreğinin durumu iyi değilse geri dönülmez şeylere yol acarsin. d3 b bitaminleri magnezyum çinko en önemlisi balık yağı ve c vitamini toxic etkiyi uzaklaştırmak için. nac600 ve böbrek koruyucu en az 6+ litre su bunlarla maksimum koruma sağlayabilirsin.
  10. nerden buldun choriomon piyasada yok suan
  11. 750mg testoya 300 veya 400mg şeklinde masteron alınabilir dozajın yarısı kadar yeterli olacaktır belirli bir ölçüsü yok ama testo dozajını geçmenin ekstra bir fayda sağlamaktan çok su atıp seni küçülteceğini düşünebiliriz.
  12. Lasix ile antibiyotik kullanılır mı? sakıncası var mı?

    lasix kullanımına bağlı DOĞRUDAN ölümlere göz atmanı öneririm.
  13. Rastlantısal 2023 - 2024 kür günlüğü

    Maşallah allah zeval vermesin ne size ne sağlığınıza hocam geneli kapsayan bir check-up en son ne zaman yaptınız?
  14. Only testosteron yapsam tek başına kazanç sağlayabilir miyim?

    kesinlikle büyütür ama ilk küründe ki hakkını böyle harcama diğer kürlerin aynı verimde geçmeyecek ben sadece testo 500mg ile 12 haftada 75 kilodan 84'e çıkıp 9kilo aldım. eğer planlaman 16 hafta civarı falansa düşünmeden tereddüt dahi etmeden bolde eklemeni öneririm kazancını katlarsın.
  15. Aldığım ürünler sizce orjinal mi ?

    yarım ampül vuruyorsun 3 gün sonra test veriyorsun o şekilde anlayabiliriz öyle 21 gün beklemene gerek yok çalışırsa kanda açılır hemen zaten.
  16. çeyrek arimidex al e2'ni düzeltelim libidonda problem yaratabilme ihtimali olan tek hormon bu şuan burda ayrıca serbest testestoron ve dht de olabilir keşke onlarıda isteseydin.
  17. Kullandığın süre 2 hafta veya biraz geçmişse 15 gün sabah 1 klomen kullanabilirsin. eğer daha uzun sürelerde baskılanmışsan 1 ay düzenli 1 klomen öneririm.
  18. Doğal falan değil ürünün sahte evet orijinal sarmslar doğal üretimini baskılar @GHOST ama kullandığın ürün sarms bile değil mk677 bir sarm değildir. Muhtemelen hatta kesin bir şekilde ürününde orda olmaması gereken anabolizanlar var doğal üretimini korumaya özen gösteriyorsan ürünü bırakıp pct başlamanı öneririm bu lh seviyesi ancak bir tablet veya oral anabolikle yakalanabilir ki önceki testinde 1k testo çıkmış.
  19. Total testestoron düşük: kan tahlillerim - ne yapmalıyım?

    d3, benexol al kullanmaya başla. 1 ay boyunca günde 1 klomen kullanabilirsin.
  20. Klomen kullanabilirsin üretimi arttırmak için.
  21. Trenbolone + testosteron kürüm için önerilerinizi rica ediyorum.

    Kardeşim trenbolone kullanımı hakkında ve yan etkilerden kaçınmak için @Loving 'in Trenbolone konusuna bir göz at ig paylaşamıyorum burdan yaz her daim yardımcı oluruz. vitaminler işe yarar mı tabii ki de yarar ama vucudunun vereceği tepkiyi gözlemle.
  22. Trenbolone + testosteron kürüm için önerilerinizi rica ediyorum.

    250 test maximum 250-500 tren maximum testoyu düşük tutarsan yan etki yaşamazsın treni ön plana alırsın.
  23. Trenbolone + testosteron kürüm için önerilerinizi rica ediyorum.

    şimdi yağ seviyen normal ama yağlı gözüküyorsun bunun ana sebebi yağlı olman değil yanlış anlama kasının olmaması yani kassız olman Skinny fat dediğimiz durum gireceğin ilk anabolik küründe direkt değişecektir kaslar artacağı için yağların eşit şekilde dağılacaktır bir yandan da yağ kaybedeceksin ciddi şekilde güzel bir görünüme ulaşırsın. sana naçizane tavsiyem Testestoron enanthate yanına şöyle dolusundan bi boldenon ve tablet olarak oxandrolone ciddi bir kas kazanımı yakalarsın ardından diğer küründe veya kür bitimi yanına Winstrol ekler testo propionat'a geçersin son yağlarıda aradan çıkartırsın.
  24. Trenbolone + testosteron kürüm için önerilerinizi rica ediyorum.

    Güncel formunu at yardımcı olalım yapma bu yaşında kendine bu zararı daha farklı yollarlada başka ilaçlarlada çözeriz boyun 1.70 çok kolay doldurabilirsin vucudunu ben 182yim sadece testestoron kürüyle 7-8 kilo kalıcı bir şekilde aldım nerdeyse hele ilk kürünse gram gerek yok.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×