Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Cano16

Üye
  • İçerik sayısı

    32
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

18 İyi

Cano16 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Gazeteci
  • Konum:
    Bursa
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Kickstart olarak anapolon mantıklı bir seçim mi?

    Anapolon çok toksik ve çok güçlü bir oral steroid. Çoğu sporcu da kullanmıyor artık zararlarından dolayı.Karaciğerini bu kadar yoran bir ilacı kullanmanı önermem. Biliyorsun oral steroidlerle aldığın ilacı kestiğinde gidecek. Çok gerekli değil, sabırla bekle bence.
  2. Bedava diye 28 yaşın da ilk kürünü yapmak mantıklı mı ?

    Yukarıda arkadaş en doğru yorumu yapmış bence. İlaçlar bedava olabilir ama kür sürecinde belli başlı vitaminleri kullanmak zorunda. Only testo kürü olduğu için çok fazla etki yaşamayacaktır ama yine de risk var kür sonrası sorun yaşamayacağına kimse garanti veremez. PCT gerekirse yine para ödeyecek. Yani risk almaya değer mi, bunun muhakemesini kendi yapacak.
  3. Bedava diye 28 yaşın da ilk kürünü yapmak mantıklı mı ?

    Hedefi önemli. Eğer profesyonel bir hedefiniz yoksa zaten bu işe girmek biraz saçma. Profesyonelden kastım illa yarışma değil, Instagram'dan gelir elde etmeye çalışıyor olabilir, PT olma hedefi olabilir güzel bir vücut istiyordur. Lakin 3-5 kilo kas kütlesi için bir hedefi yokken kür yapmak mantıklı değil. Zaten görüntüsü çok fazla değişmeyecek only testo kullandığı için. Sadece daha dolu duracaktır. Lakin kullanıcam diye insanın da önünde dağ durmaz kendi vücudu sonuçta.
  4. Saf karbonhidrat kullanan var mı?

    Maltodextirin alabilirsin
  5. Güzel değişim, iyi şanslar dostum.
  6. Bu konuda bilgim yok ama sorun olacağını sanmıyorum. Bende airfryerda yapıyorum öğünlerimi.
  7. Pişmiş tavuk tekrardan ısıtılmaz dostum. Öğünlerini hazırlayıp dolaba koy soğuk yemeye alışman gerekiyor.
  8. Kullanma dostum. İnsülin tavsiye edenlerde de uzak dur. Pankreas vücudunun en hayati organlarından biri bir kere bozdun mu işleyişini bir daha geri döndüremezsin. Hayatın mahvolur.
  9. 3.kürüm olacak ama dediğin gibi pek bir bilgim yok deca ile alakalı. Hep mesafeli durduğum bir ilaç. Yine de teşekkür ederim bilgiler için
  10. Hocam bende deca kullanmayı düşünüyorum lakin etkileri malum kontrol altında tutmak için herhangi bir ürün kullanıyor musunuz?
  11. İlacın doluluğundan eminsen düşük dozaj ile başlayıp vücudunun verdiği tepkiye göre dozajları artırabilirsin. Kaç haftalık bir kür düşünüyorsun?
  12. 3. haftamdayım testosteronun etkisini ne zaman görmeye başlarım?

    Üzücü...
  13. 3. haftamdayım testosteronun etkisini ne zaman görmeye başlarım?

    Hocam bu iran testo konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaş arıyorum. Bursa'da yaşıyorum güvenilir satıcı bulamıyorum İran Testo'da. Siz nereden alıyorsunuz
  14. Büyük ihtimal adli tıpta konulan teşhisten bahsetmek istemişler.
  15. Merhaba herkese. Forumda çok sayıda insülin kullanan ve de kullanmak isteyen arkadaş görüyorum. Öncelikle eşim tip1 şeker hastası. Birçok kez evde kendi başına olduğu süreçte hipoglisemin kenarından döndü şeker düşüklüğü yüzünden. Bu insülin kullanımını bu sektöre kim soktu bilmiyorum ama tüm sporculara büyük bir kötülük yaptığı kesin. Arkadaşlar lokal insülin kullanımı sizler şeker hastası olmadığınız için sizi ekstra etkileyecektir. Çünkü pankreasınız zaten insülin salgılıyor. Dışarıdan ekstra bir insülin alımı zaten var olan insülin ile birleşip sizi ölüme kadar götürecek bir süreci başlatabilir. Eğer yanınızda şekeriniz düştüğünde size nasıl müdahale edeceğini bilen biri yoksa ne yazık ki hayatınızı dahi kaybedersiniz. Bu konuyu açmamın sebebi ise bugün yaşanan bir ölüm ile alakalı. Şöyle bırakıyorum halen insülin kullanmaya devam edecek yada insülin kullanmayı varsa, kendi muhakemesini kendisinin yapmasını istiyorum;

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×