Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Cano16

Üye
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

Cano16 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Gazeteci
  • Konum:
    Bursa
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Ilk kür planlamam hk.

    Teşekkür ediyorum tavsiyelerin için. Spectrum Pharma kullanıyorum gayet memnunum markadan büyük ihtimal ikinci kürümde de aynı markayı kullanacağım.
  2. Ilk kür planlamam hk.

    Merhabalar. Kürüme devam ediyorum. Şuan 4.haftama girdim ve 92 kiloya daha şimdiden ulaştım. İştahım inanılmaz açık. Güç artışı da yaşanmaya başladı, ilk günlerdeki güç düşüşüm tamamen psikolojikmiş bunu deneyimlemiş oldum. Günlük 700 gram pirinç 600 gram tavuk rutinim 3 öğün üzerinden devam ediyor. Yağlanmayacağımı bilsem 2 öğün daha eklerim öğünlerime o derece iştahım açık. Tavsiyeleriniz üzerine 750 testoya çıkmadım ve sağlıklı bir karar olarak görüyorum bu tercihi. Herkese teşekkür ederim. 1 hafta sonra test verip kür öncesi ve sonrası güncel form ile beraber atacağım buraya. Bir soru sormak istiyorum sizce karbonhidratı düşürmeli miyim? Çünkü gün aşırı kilo alıyorum yağ oranım ise yüzde 1 artarak yüzde 17'e geldi. Bel çevremde herhangi bir genişleme yok...
  3. Gh veya myostatin tablet formu var mı?

    Eşi Tip 1 diyabet hasta olan bir arkadaşınız olarak insülin kullanmayın. Pankreasınızı bozduğunuzda hayat bir daha eskisi gibi olmuyor.
  4. Ilk kür planlamam hk.

    Yakın zamanda atacağım 😅 750 almayacağım 750 mg olan haftaları da böldük 500’e düşüreceğiz kürü uzatacağız umarım başarılı oluruz 😂
  5. Ilk kür planlamam hk.

    Belki psikolojiktir. Kaldırdığım ağırlıklar aynı ama biraz zorlanıyorum. Umarım düzelecek. Boldenon için yazdıkların için de teşekkür ederim bir flakon daha aldım zaten kür bi 20 haftayı bulacak gibi duruyor.
  6. Ilk kür planlamam hk.

    Kür başında bir güç düşüklüğü hissettin mi peki dostum? Vücuda bu kadar testo girince normal olarak döngü kapanıyor. Buna bağladım ben,testo vücuda oturunca gücümün artacağını düşünüyorum.
  7. Ilk kür planlamam hk.

    Evet kür sonu hedefim bu. PCT sonrası kazanımların bir kısmının gideceği düşünerek hayal ettim.
  8. Ilk kür planlamam hk.

    Tekrar merhaba. Küre başladım şuan 450 carb ile besleniyorum. Fakat kür başında bir güç düşüşü hissediyorum bu normal mi? Hocam normal olduğunu bir haftaya testesteronun vücuda oturacağını söyledi. Sizin de yorumlarınızı merak ediyorum.
  9. Doktoru bulunduğun ilin sağlık müdürlüğüne şikayet edebilirsin. Yüksek ihtimal ile 2 gün içinde aranıp gidip test verebilirsiniz denecek. Doktorun insiyatif alma gibi bir şansı yok ayrıca 'cinsel isteksizliğin varsa biz bakmıyoruz, pskiyatra gidiyorsun' böyle bir saçmalık yok. Doktor büyük ihtimal ters günündeydi ve seni sevmedi Dediğim gibi şikayet et. Yada başka bir doktora gidip gerçek neyse onu anlatabilirsin sonuçta sağlık bu değerlerini görmek hakkın.
  10. Ilk kür planlamam hk.

    Başka biri yaptı dostum. Mg'ler bana da fazla geldi bunu paylaşacağım. Teşekkürler yorumun için
  11. Ilk kür planlamam hk.

    Herkese merhabalar. 31 yaşındayım 5 senelik spor geçmişinin ardından 26 Mart itibariyle ilk kürüme başladım. Kan testleri vesaire her şey normal. Vitaminlerimi ve koruyucularımı da aldım. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Kür planlamam şu şekilde: Boy: 182 Kilo: 81 Yağ oranı: 16 Kürümün amacı biraz daha kütle eklemek. Hedefim 90-92 kilo civarı.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×