Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

nehir_avci8322

Üye
  • İçerik sayısı

    97
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

nehir_avci8322 kullanıcısının son zaferi 4 Şubat

nehir_avci8322 en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

62 Mükemmel

1 Takipçi

nehir_avci8322 Hakkında

  • Yaş 25
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 25-03-1999

Platform İstatistikleri

  • Yaş 25
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 25
  • Meslek:
    öğretmen
  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Noxy labs - marka hk. kullanıcı deneyimleri?

    Kürden çıktım ve 8 haftadır sadece 250mg Testosterone Enanthate alıyorum. Kan testim ektedir. Ürünler gerçek anlamda dolu ve streil. Aynı zamanda Nandrolone Decanoate kullandım 10 hafta psikolojimin içinden geçti. Ağırlıklarım dehşet arttı.
  2. Bende de varikosel var, üstelik ameliyatını olmama rağmen nüksetti. Kür yaparken bir sıkıntı yaratmadı bana. Gayet verimli geçirdim.
  3. Testo e. - rimobolan - anapolon bulk kür günlüğüm!

    Yükseltmek için neler yapabilirim
  4. Testo e. - rimobolan - anapolon bulk kür günlüğüm!

    Sadece karbonhidrat var dostum, kür bittiğinden beri et namına bir şey yemedim.
  5. Testo e. - rimobolan - anapolon bulk kür günlüğüm!

    Selamlar, kan testimi verdim. Henüz sonuçları çıkmadı. 250 T.E ile devam ediyorum. Beslenme ne bulduysam onu yediğim bir dönemdeyim. Kahvaltıda poğaça simit yemeyi özlemişim)) Protein hak getire.. Ona rağmen durum fena değil diye düşünüyorum. Kan testleri gelince atacağım. İyi durumdaysam. 6-8 haftalık bir definasyon kürü yapmak niyetindeyim.
  6. Sustanon rimobolan kürü çarpıntı şikayeti.

    Rimabolon kullanırken bende de aynı sorun oluşuyor. Aspirin kullanımı bu durumun bir nebze de olsa önüne geçiyor. Kan vermek de çözüm olabilir diyorlar. Proların instagram hikayelerine baktığımda 4 5 ayda bir yarım litre verdiklerini görüyorum. Örnek olarak Ankara da salon sahibi pro hoca.
  7. Testo e. - rimobolan - anapolon bulk kür günlüğüm!

    Hocam beyaz ten gerçekten kötü hissettiriyor. Çok haklısınız teşekkür ederim. Deca gerçekten muhteşem bir ilaç, ama psikolojimin içinden geçti. Bir sonraki kürümde peptit eklemeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim.
  8. Testo e. - rimobolan - anapolon bulk kür günlüğüm!

    @otopsicikedi de yazmıştı bir başlıkta kür sırasında tiroidler sebebiyle kilo almakta zorlanıyorum diye. Yanlış hatırlamıyorumdur umarım. Ben ne zaman kürden çıkıp 250 testo devam etsem hacim almaya başlıyorum. Kürün başındaki iştahsızlık mide bulantısı stres hiçbir sorunum kalmadı. Shop vs bir şey yok. Böyle söylemen beni mutlu etti. Antrenmandan yarım saat önce bebe aspirini alıyorum haftada 3 defa. Arjininden daha iyi pump veriyor.
  9. Testo e. - rimobolan - anapolon bulk kür günlüğüm!

    250 TE gidiyorum. (NOXY) kilo 91.5
  10. Testo e. - rimobolan - anapolon bulk kür günlüğüm!

    Kür icinde her gün: milk thistle nac600 omega 3 (3000mg) B komplex Magnezinc Kullandım. 6 7 haftada bir de enjeksiyon olarak: B12 1000mg Devit 3 300.000 iu Kullandım. Böbrekler için önerebileceğiniz bitkisel veya eczane Kürünü ne kullanabilirim?
  11. Split programımı yorumlarsanız sevinirim.

    Presslerde ve rowlarda tekrar sayısının düşük ağırlığın yüksek tutulması taraftarıyım. Örneğin dumbell press yapıyorsun. 4 seti 30 kiloyla 12 tekrar yerine, 40 kiloyla 3 set 6-8 tekrar yapıp kası gelişim için daha fazla uyarabilirsin. Ben tüm setlerde gözümün karardığını görmeden bırakmıyorum. 1 tekrar cepte bırakmak bazen gerekebilir fakat tükenişi görmek gerçekten hipertrofi açısından önemli.
  12. Hangi marka masteron tercih etmeliyim?

    Deca ve Testo Enanthate kullandım. Gerçekten dolu ve steril ürünler. Gönül rahatlığıyla kullanılabilir.
  13. Testo e. - rimobolan - anapolon bulk kür günlüğüm!

    22 haftalık kür serüvenini tamamlamaya karar verdim. Haftada 250mg Testosterone Enanthate şeklinde devam ediyorum. 15 aydır çeşitli aralıklarla hiç ilaç kesmedim. Kesmeyi de düşünmüyorum. Göğüslerimde ağrı sızı yok fakat ufak bir doku var. Nisan ayında kan testi yaptırmak istiyorum. Sizce baktırmam gereken değerler ne olmalı? Lh fsh total-serbest testo, alt ast, hdl ldl prolaktin e2 bunları zaten alacağım yanında nelere baktırmam gerekiyor neler önerirsiniz? @rastlantisal @otopsicikedi @metinav
  14. Kür içi testislerim küçüldü ne yapmalıyım?

    Ovitrelle temin edip karından deri altı enjeksiyon yapabilirsin. Testis atrofini önleyecektir. Kür sonu pct yaparkende işin kolaylaşmış olur.
  15. Semih erarslan - 2024 yarışma günlüğüm

    Antrenman programınız nasıl hocam

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×