Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

nehir_avci8322

Üye
  • İçerik sayısı

    139
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

nehir_avci8322 kullanıcısının son zaferi 4 Şubat

nehir_avci8322 en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

93 Mükemmel

1 Takipçi

nehir_avci8322 Hakkında

  • Yaş 25
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 25-03-1999

Platform İstatistikleri

  • Yaş 25
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 25
  • Meslek:
    öğretmen
  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. 9 haftadır kürdeyim hiç kilo artışı olmadı normal mi?

    Tartıdaki değişimden ziyade aynadaki değişim önemli bence, kas yaparken yağlardan gidiyor olabilir. Before after var mı?
  2. Enjeksiyon bölgesinde şişlik var ne yapmalıyım?

    Her enjektöre yarım ml evigen çek, rahatlatır.
  3. 2025 mart yarışma günlüğüm (tüm detaylarıyla)

    Çok haklısınız hocam. Koç haftada 1 dostinex yazmıştı. Gecen hafta cenazemiz vardı memlekete gittim yanıma almayı unuttum dostinexi. 1 tabletin eksikliği beni benden aldı.
  4. 2025 mart yarışma günlüğüm (tüm detaylarıyla)

    4. Hafta güncelleme Trenbolonun ne kadar yan etkisi varsa dibini sıyırıyorum. Terleme, paranoya, panikatak. 2 gün önce mutfak camına yumruk attım göğsüme cam girdi 3 dikiş attılar. 10 gün sadece bacak çalışacağım. Madem günlük yazıyoruz olumsuz şeyleri de aktaralım. Bacaklar hacim almaya başladı. Anapolon sağlam geliyor.
  5. Tendon ve eklem sağlığı için hangi ürünler kullanılmalıdır?

    Eklem sağlığı için collegen 1 2 3 kullanabilirsin. Tip 1 cilt sağlığı tip 2 eklem sağlığı tip 3 her ikisi.
  6. 2025 mart yarışma günlüğüm (tüm detaylarıyla)

    Gün içinde aldığım her şeyi yazayım ben. Sabahları; Multivitamin çinko C vitamini selenium Omega3 Antrenman sonu speman Akşamları; B Komplex Milk thistle Cystone Magnezinc Probiotic
  7. 2025 mart yarışma günlüğüm (tüm detaylarıyla)

    Koç ne çıkartır ortaya bilemem benim niyetim klasik vücut geliştirme. Quadlarıma güveniyorum fakat hamstring ve calfları ezmem lazım haklısın.
  8. 2025 mart yarışma günlüğüm (tüm detaylarıyla)

    1. Hafta Rapor Kilo 95, birinci haftaya göre sırtta ve göğüsteki doluluk farkını görünce sevinmedim değil. Anapolon tüm etkisini sırtta kullanmış gibi. Bu arada Sustanon hissiyatı gerçekten farkettiriyormuş. Daha önce Enanthate ve propionat esterleri kullandım. Mix testesteronun libidosu gerçekten delirtiyor. Bu arada fiziğimin şu an ki haline bakarsanız hangi siklette görmek istediğinizi belirtir misiniz?
  9. Eczane anapolonu kullandım fakat verim alamadım sebebi ne olabilir?

    Ben Abdiİbrahim anapolon kullandığımda 40 tablette 4.5 kilo almıştım. Daha önce başka marka kullanmadığım için etkisini hissetmiştim. Şimdi iran anapolon kullanmaya başladım karşılaştırmasını yapıp paylaşacağım. Birde benim koç antrenmandan sonra almamı söylüyor tableti. Daha 2 gün oldu. 4 hafta sonunda before after yapacağım.
  10. Aynı durum bende de vardı ilk deca kullanımımda, 2 haftada bir tablet dostinex kullandıktan sonra kabuslardan kurtuldum.
  11. Selam değerli forum üyeleri, Vücut geliştirme hayatıma girdiğinden beri kendimi podyumda çok düşündüm. Son yaptığım kürden bu yana yaklaşık 15 haftadır Cruise 250mg Testosterone Enanthate gittim. 1 Haftadır koçla beslenme ve antrenmana başladık zaten. Günlüğü yazmak için ilaç miligramlarının netleşmesini bekledim. Süreci tamamen koça bıraktım. Önümüzde tam 9 aylık bir süreç var. Şimdi planlamaya geçiyorum. HAFTALIK BESLENME 400gr Karb 800 gr pişmiş tavuk veya et 20g zeytinyağı, 30g fıstık ezmesi Antrenman haftada 6 gün +idman sonu 45 dk kardiyo İLAÇLAR 750mg Sustanon 400mg Trenbolone Enanthate (Noxy Lab olur kendileri) 300mg Rimobolan Antrenman günleri 1 Tablet Anapolon (İran) Anapolon ve Trenbolone Burak hocadan temin ettim. Diğerleri stok vardı elimde. Sık sık form güncellemesi yapıp süreci objektif olarak izlemek istiyorum. Herkese keyifli seyirler. Yarın ilk enjeksiyonları yapacağım (1 Temmuz) Güncel kilo 93.5
  12. Son kullanma tarihi dolmuş steroid kullanılır mı?

    Kutu üzerinde yazan tarihten 6 ay sonrasına kadar kullanım sağlanabiliyor.
  13. Haftada kaç mg trenbolone vurulmalı?

    Hala testesteron satan güvenilir satıcı yok diyorsun. Ham maddesi en pahalı olan Tren gibi bir ilacı hiç bütçem olmadığı için tek giricem diyorsun. Aldığın trenbolone kaç mg? Ne kadara aldın? Hangi marka? Dostum yaşın genç. Ayrica boyuna göre de zayıf bir kardeşimizsin. Oturmuş bir kas kütlen olduğunu düşünmüyorum. Only testo gidersen seni yeterince tatmin edecektir.
  14. Haftada kaç mg trenbolone vurulmalı?

    Anabolizan kullanırken libido problemleri yaşamamak adına testosteron kullanılır. Özellikle Nor19 grubu Tren ve Deca kullanımında testesteron kullanımı çok önemlidir. Yine bu ürünleri kullanırken Prolaktin dengesine çok dikkat etmen gerekir. Adamı katil yapar. Şakası olmaz.
  15. Spor geçmişin varsa antrenman olarak bir şey yazılması anlamsız olur. 1. Sorunun cevabı, yakın bir tanıdığım igflr3 kullanmıştı swiss marka. Hiçbir işe yaramadı verdiği para çöpe gitti. İade edebiliyorsan iade et. Wp butonundan orjinal ilaç temin et. 2. Testo propionat ve fragment. Peptidler streoidlerle desteklenince daha çok iş yapar. Forumda örnekleri var. Referans konularına göz at. 3. Sadece peptid pct gerektirmeyebilir. Ama işi sağlama alıp kür öncesi ve sonrası genel hormon testleri yap mutlaka. Değişiklik söz konusuysa ne kadar müdahale etmen gerektiğini anlarsın.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×