Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

xendroov

Üye
  • İçerik sayısı

    66
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

xendroov kullanıcısının son zaferi 11 Şubat

xendroov en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

22 Mükemmel

xendroov Hakkında

  • Yaş 22
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 01-01-2002

Platform İstatistikleri

  • Yaş 22

Profil Bilgileri

  • Yaş 22
  • Meslek:
    Tren Sürücüsü
  • Konum:
    Bursa
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 22

Güncel Profil Ziyaretleri

432 profil görüntüleme
  1. Baş etmek veyahut etmemek önemli değil hocam ya. Önemli olan kademeli bir şekilde arttırmak, yükseltmek. 200mg tren ile kürünü tamamladığında ileride tekrardan kullanacağın aynı doz seni tatmin etmeyebilir. Bu yüzden kullanacağın ilk ilaç ağır bir ilaç ve ağır bir doz olmaması kanaatindeyim.
  2. Kendinden biraz daha detay(yaş, yağ oranı, beslenmen vb) paylaşabilirsen benden sonraki arkadaşlar seni daha detaylı yönlendirebilir. 1 senelik spor geçmişi ve ilk kürün olacak, çevrendeki insanlar tren & deca ekleyebileceğini söylüyor. Rimobolan ile başlaman en iyisi olacağı düşüncesindeyim, 200mg ile başlayıp 500'e kadar çıkabilirsin ama kesenin ağzını açmak gerekiyor. İlaç zor bulunuyor fakat eczacı olduğun için sorun yaşacağını düşünmüyorum.
  3. Ilk kürüme gireceğim- marka ve mg ne kadar önemli?

    Hayır, iki ilacında doluluğu eşit seviyedeyse aynı dozda fark oluşturmaz.
  4. Ilk kürüme gireceğim- marka ve mg ne kadar önemli?

    1- Dolu, steril olması artık markaya bakmıyor günümüzdeki bir çok markanın sahtesini üretip satan insanımız var. Burada referans alman kişi karşındaki insanın güvenilirliği olması gerekiyor. Yukarıdaki yazdığım metine birini örnek göstermek gerekirse @Loving yani Burak Abi'dir. Kendisinden temin edersen kafanda doluluk ve sterillik adına soru işareti kalmaz. Kullanman gereken miktarı, aklına takılan soruları yanıtlar. 2- Evet.
  5. 15 yaşında kullanmak ne ustam gözünü seveyim ya, iyi cesaret. Geçmişte yapmış olduğun kürden kaynaklı olabilir fakat bu konudaki doğru yorumu Metin abi yapabilir. @metinav
  6. Forumda okuduğum sustanon başlıklarının hepsinde ve kendimde tecrübe ederek söyleyebilirim ki; inanılmaz güç artışı verir. Açıldığını hissedersin, aaa dersin. İlaç daha açılmamıştır diyeceğim fakat 2 ayı devirmişsin. Bu testesteron ile ilk kürün mü, testesteron geçmişin var mı?
  7. Bana yaşattırdıkları şeyler ise; yüzümde sivilcelenme, yağlanma. Eğer büyümek istersen yukarıda arkadaşlarımızın yazdığı gibi anabolik ilaçlar ile bunu desteklemen gerekiyor. Eczane devam etmek istersen eğer; hatrı sayılır miktarda(300mg ve üstü) rimabolan eklemeni öneririm.
  8. Sağlık ocağında kan testi olarak hemograma bakıyorlar mı?

    Sağlık ocağına kan vermeye gittiğimde hdl kolestrol seviyem 0 ve altında çıkmıştı, özel hastanede dahiliye doktoruna göstermeye gittiğimde böyle bir şeyin mümkün olmayacağını belirtmişti ve kendimi rahatlatmak için özelde tekrardan kan testi verdirdim. Aşağıda sağlık ocağı ve özel hastane sonuçlarını paylaştım, kendin kıyaslayabilirsin. Devlet hastanesinin laboratuvarda daha iyi sonuçlar alman muhtemel.
  9. Primobolan + sustanon kürünün bana getirileri neler olur?

    Depot olduğu için haftada iki enjeksiyon olacak ama bahsettiğiniz gibi 750 kulağa çok fazla geliyor, yorumunuz adına da teşekkür ederim. En son sustanon kullandım ve verdiği güç beni inanılmaz tatmin ettiği için daha fazlasını arzuluyorum. Enanthin vücudumda göstereceği etkiyi hiç deneyimlemediğim için bilmiyorum bu konuyu açma sebebimde insanların deneyimlerini bana aktarması. Tekrardan yorumunuz için teşekkür ederim. 🫡
  10. Primobolan + sustanon kürünün bana getirileri neler olur?

    Merhaba. 300 rimobolan da iyi bir doz fakat yabancı insanlar bizim ülkemizden rimobolan toplayıp yurt dışında 800-1000mg haftalık doz kullanıp herhangi bir yan etki görmediklerini söylüyorlar. Ailemde prostat olan dedem yani annemin babası vardı fakat bu durum okuduğum makalede bana geçme durumu çok düşük bir olasılıkmış. Sustanon ile mixlemek istiyordum çünkü inanılmaz derece de güç veriyor fakat çok fazla dalgalanma sorunu yaşamıştım. Bunun yerine enant. tercih edeceğim primbolanda 400 ile başlayıp 700'e kadar gitmek istiyorum, testesteron da ise 500 ile başlayıp 750 ye çıkmak istiyorum. Hayırlısı ile göreceğiz, gelişimi buradan paylaşacağım.
  11. Primobolan + sustanon kürünün bana getirileri neler olur?

    184 boy, 85 kiloyum. Fotoğraf çekmeyi sevmediğim için instagram bile kullanmıyorum hocam. Boldenon için 16 hafta kullanım öneriliyor fakat primobolan için herhangi bir süre yok aklımda maaşım yattığımda koruyucuları temin ettiğimde küre start vereceğim. 2 hafta daha vaktim var, 400 başlayıp dediğin gibi yükseltmeyi planlıyorum. Boldenonun kalbe verdiği rahatsızlıklar dolayısıyla kullanmak istemiyorum, düşük tansiyon problemim var. Primobolan için ise prostat riski söz konusu fakat madem elimizi taşın altına koyduk, yapacağız.
  12. Merhaba. Bu forum üzerinde geçmişte çokça tartışılmış bir konu hakkında güncel bilgileri tekrardan edinmek istiyorum. Bu forum üzerinde boldenon vs primobolan kelimesi adı altında açılan tüm başlıkları okudum. Aramızda primobolan'ı 600mg ve üstünü kullanan oldu mu? Aynı amaçla açılmış olan yabancı platformlarda okuduğum bir kaç tartışmada haftalık 600mg'ın dahi az olduğunu, 800 kullananın dahi olduğunu gördüm. Daha üstü dahi vardır. Amacım tamamen temiz büyümek. Bende boldenon, primobolan arasında kalmıştım fakat şu anlık primobolan yapacağım gibi görünüyor. İş yerimiz ile anlaşmalı olan bir eczaneden(baya büyük bir eczane), iskonto ile birlikte 180 liradan 63 kutu primobolan aldım ve bu ay içerisinde stokların tekrardan yenileceğini söyledi. Primobolan ve Burak Abi'den 3 kutu testosteron enanthate alacağım. Şimdi sorum şu ki; 600mg primobolan 750mg testestron enanth Ne gibi götürüsü olur benden? Yarışmacı değilim, influncer hiç değilim olma gibi bir niyetim de yok. Geçen ay ölçüldüğümde %11-12 civarında yağ oranım vardı ve muhtemelen o civarda seyrediyorumdur. 2 seneyi aşkın süredir hobi olarak vücut geliştirme yapıyorum, spor ile ve büyük görünmekle kafayı bozdum. Geçmişte ise yalnızca 12 haftalık sustanon kürü yapmıştım.
  13. 190 boy için kür öneriniz ne olurdu?

    İlk kürün ise testosteron bile sana yeterli gelecektir ama bahsettiğin hacim kürü için boldenon ve testosteron enanthate yeterli.
  14. Kürümün 4. haftası form kontrolü

    Trapezlerin süper gözüküyor.
  15. Yumruk anlamında güç, kuvvet nasıl kazanabilirim?

    Tanıdığım bildiğim dövüş salonu yok fakat 1-1 ilgilenecek personel trainer adına armut sitesi üzerine ilan verdim, geri dönüş bekliyorum insanlardan. Teşekkürler öyle olacak.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×