Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

xendroov

Üye
  • İçerik sayısı

    154
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

xendroov kullanıcısının son zaferi 11 Şubat

xendroov en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

47 Mükemmel

xendroov Hakkında

  • Yaş 22
  • Derece
    Uzman
  • Doğum Günü 01-01-2002

Platform İstatistikleri

  • Yaş 22

Profil Bilgileri

  • Yaş 22
  • Meslek:
    Vatman
  • Konum:
    Bursa
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 22

Güncel Profil Ziyaretleri

758 profil görüntüleme
  1. Tavuğu nasıl veya ne ile tüketiyorsunuz?

    700-800 gram paketlemesine göre değişiyor, 2'ye bölerek öğlen ve akşam şeklinde yiyorum. Belediye de ve ofis içerisinde çalıştığım için keyfe göre öğün arttırma gibi bir şansım yok.
  2. Şarap önerisi rica ediyorum?

    Troll sandım ilk başta da google'da bakınca gerçekten böyle bir şarap varmış, hahaha.
  3. Tavuğu nasıl veya ne ile tüketiyorsunuz?

    Tavuk sote yaptırdım, gömdüm bi' güzel. Haşlama ve airfryer'a istinaden daha yenilebilir oldu ve tatta değişiklik olması mutlu etti beni niye bugüne kadar hiç yaptırmadım, anlamadım. Yine de bir oturuşta 400gram tavuk dile kolay değil o yüzden bu haftadan itibaren makroyu tamamlamaya çalışırken, protein çeşitliliğini arttıracağım. Herkese çok ama çok teşekkür ederim.
  4. Tavuğu nasıl veya ne ile tüketiyorsunuz?

    Protein aldığım çeşitliliği arttıracağım gibi duruyor, protein tozu bir süre sonra baydığı için kullanmayı bırakmıştım. Beslenmem rutine döndüğü için sürekli aynı şeyleri yemekten de sıkıldım, sabah 4 yumurta öğlen akşam tavuk yetti. Akşam 9 gibi yiyip, 10-11 gibi yattığım için de sindirim bahsettiğiniz gibi zor oluyor. Akşam ben bi sote yapmayı deneyim, becerebilirsem.
  5. Tavuğu nasıl veya ne ile tüketiyorsunuz?

    Merhaba. Tavuk Göğsü (700-800gr arası) öğlen ve akşama bölmek suretiyle yemeye çalışıyorum, öğlen yediğim tavukta herhangi bir şekilde yok spor sonrası olduğu için bir şekilde gidiyor, yiyebiliyorum fakat akşam geriye kalan yaklaşık 400gr tavuk ve az miktarda pirinci yiyemiyorum. Son 100-200 gramda kusasım geliyor ve bazen de kusuyorum ya airfry'a düz bir şekilde herhangi bir şekilde sürmeden atıyorum ya da tencerede suda haşlıyorum. Şekersiz limonata ile denedim, zar zor gidiyor. Bu türevi bir durum yaşayan var mı, yaşayan varsa kolay sindirim adına nasıl aştınız? Gün içerisinde çok ağır da beslenmiyorum, kilolu bir birey(1.84 boy, 97 kilo) olmama rağmen 2300 civarı kaloriyi gün içerisinde geçemiyorum. Fırına atmalık güzel tavuk tarifi verebilecek var mı?
  6. Abi dedim zaten bir daha bu sıcakta tren gireni napsınlar. Su olarak 6 litreyi geçiyordur, ofiste oturduğum yerden 4-5 litre tüketiyorum sporda da 2 litreyi buluyor. Tuza hiç dikkat etmiyorum abi ya sabah yumurta aldığımda kadın ufak poşetlerde olan tuzlardan koyuyor, masaya döküyorum beyazı batır ye, batır ye. Tansiyon düşüyoru yanlış söylemişim, yani tansiyon kendini belli ediyor artık yükseliyor mu azalıyor mu evde makine var ölçüyorum doktor kuzenime gönderiyorum. Tamamdır, yarından itibaren testoyu aşağıya çekiyorum abi teşekkür ederim. Masteronu bu kombinasyona dahil ettiğimde kaç mg ile dahil edeyim abi?
  7. Can abim yardıma gelmiş. Abi masteron siparişini verdim salı veya çarşamba elimde olacak, testoyu 300'e çekmemin sebebi yan etkileri azaltmak yönünde mi? Ben şuana kadar yan etki olarak; Aşırı ama aşırı terleme(alarmdan önce terlediğim için uyanıyorum) Tansiyon Düşmesi Sinir(zaten sinirli, agresif, şiddete meyilli biriydim fakat son günlerde birinin bir hareketine sinir olduğumda el kol hareketi yapıyorum hani nabıyorsun anlamında ve karşılık bekliyorum aranıyorum sanırsam? :D) Bu bahsettiklerim dışında herhangi bir yan etki görmedim, ilaç çalışıyor mu konusunda aklımda soru işaretleri var. Güç olarak hakkını yemeyim gerçekten olağanüstü güç elde ettim, sustanon rimobolan küründe dumbell press'i 30 ile yaparken şimdi rahatlıkla 40kg ile yapabiliyorum. Ama görünüş olarak sulu olduğum için açıkçası tatmin olmadım veyahut daha erken mi, 8.enjeksiyondayım.
  8. Merhaba yine ben, yine ben. Dragon Pharma Tren Acetate(400mg) & Testo Prop (500mg) küründeyim ve bu kürün öncesinde de sustanon, rimobolan küründeyken yanaklarım baya şişti ve tren kürüne geçmeme rağmen halen daha bu şişlik gitmedi, vücudum da keza öyle sulu gözüküyor, aktif kürümün 14. günündeyim. İki hafta olduğu için henüz test yaptırmadım ve herhangi bir belirti olmadığı için prolaktin ve östrojene müdahale etmedim fakat elimin altında dostinex, arimidex bulunuyor. Östrojenimin arttığını da su tutumum ve duygusal ruh halimin değişikliği nedeniyle düşünüyorum. Ezbere kullanmayı elbette kimse önermeyecektir fakat tam 10 gün sonra test vereceğim. Velhasıl kelam arimidex kullanayım mı? Teşekkür ederim, iyi forumlar.
  9. Kürde iken zorunlu kan bağışı hakkında.

    ben trene 2500tl vereyim adamlar bedavadan tren alsın işe bak sen ya
  10. Kürde iken zorunlu kan bağışı hakkında.

    Merhaba. İş yerim zorunlu olarak kan bağışı yaptırıyor. Kadına ne kadar "kanımda trenbolone var yar olmaz" desemde zorunlu olarak kan aldılar. 😅
  11. Bir daha yaz ayında tren kürü mü, tövbe tövbe. Bugün şaka yapmıyorum evde sadece oturduğum yerde 3 defa duş aldım, her uyuyup uyandığımda sırıl sıklam uyanıyorum.
  12. Trenbolone tek başına çalışır mı ?

    Trenbolone tek başına çalışır çalışmasına da tek başına kullanılması kendine faydadan çok zarar verir. Testosteron üretimin baskılanır, libidon düşer, testosteron olmadan gücünü ve kas kütleni koruyamazsın.
  13. Doğru antrenman kaç saat sürmeli?

    Göğüs ve arka kolda nasıl 10 hareket oluyor? Göğüs, arka kol programını yazabilir misin? Çok fazla, çok. Hareket çeşitliliğini azalt, yoğunluğunu arttır.
  14. Merhaba arkadaşlar. Kuzenimin kız çocuğu(henüz 1 yaşında bile değil) 2-3 defa çok ağır nöbet geçirdi ve yüzü mosmor oldu, nefes borusu kitlenip nefes alamıyordu. Ambulans aracılığıyla acile götürdük ve doktor dravet sendromundan şüphelendi ve üniversite hastanesine gidip kan testi verdik ve 3 ay geçmesinin ardından şüphelenildiği gibi dravet sendromu tanısı konuldu. (40.000'de 1 görülen hastalıkmış, akraba evliliği vesaire yok) Doktor nöbetin tekrarı halinde kötü şeyler olabileceğini söyledi ve ilacı temin edip bir an evvel başlamamız gerektiğini söyledi. Frisium yani diğer adıyla clobazam(aynı etken madde) bu ilaç yurt dışında satılıyor ve yorumları okuduğum kadarıyla 2 aydır temin etmeyi bekleyen hastalar varmış, eczacı arkadaşlarım eğer varsa; bu başlık altından bu bahsi geçen yurt dışı harici nasıl temin edebilirim? Bursa'da bulunan ecza depolarında bulabilir miyim? Eczacı arkadaşıma sordum oda; "yurt dışı ilacı için eğer reçete varsa eczacılar odasına gidip talep ettirmeniz gerekiyor, onlar direkt adrese teslim ediyorlar diye biliyorum biz temin edemiyoruz malesef, yine eczacımız geldiğinde bir sorayım başka bir durum olabilir mi" dedi. Bu konuda fikri veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Büyüklerimin ellerinden öper.
  15. Oral steroidler genelde kick start yani kullanılan enjeksiyon ilacı açılana(2-4 hafta) kadar kullanılıyor. Oral kullanımını bitirdikten sonra kazanımların gidiyor. Uzun süreli kullanımlarda çeşitli zararları var fakat en başta karaciğer zararı geliyor yani değmez hocam. Steroid kürü yapılacaksa o iğne, o vücuda ne yazık ki girecek.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×