Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 15-03-2024 tüm alanlarda

  1. 2 points
    Normal bir birey ekstra olarak dışarıdan aldığı anabolik madde/ilaç ile beraberinde doğal dönemine göre elbette daha fazla gelişmesi çok olası. Düzgün bir beslenme, düzgün bir antrenman -ayda bir program değiştirmeden- ile çok güzel sonuçlar alınabilir. Ancak unutulmaması gereken şey psikoloji. Bir anda alınan haftalık 500mg testosterone -uzun ester (enanthate)- vücutta bir anda dolaşarak istemsizce psikolojini alt-üst edebilir. Forumda yaşını gördüğüm zaman daha yeni baharındasın. Vücudun hiç görmemiş, hiç "aaa, bu anabolik ben biliyorum bunu" dememiş. O yüzden bana göre haftalık dozajlama daha da ayarlanabilir, daha kontrollü devam ettirebileceğin 250mg, bilemedin 125mg ile başlanılması. Sonrasında haftalık değil, üç bilemedin dördüncü haftanın sonunda durumuna göre miligram elbette arttırılabilir. Daha sonrasında 500mg'a kadar çıkabilirsin. Hayat senin hayatın. Ekstra olarak "altyapı" konusuna da değinecek olursam şu şekilde; elbette altyapı niyetine, diğer anabolikleri desteklemek açısından kullanıyoruz. Bazı ilaçların farmakolojisine göre zaten bahsetmiş olduğumuz testosterone ilacı olmaz ise bazı ilaçlar (testosterone almasak bile) doğal döngümüzü bozabiliyor. Normal bir kür elbette -bazı tablet ilaçlar hariç- testosterone gibi öncü bir ilaçsız olmuyor maalesef. Aynı zamanda sende diyorsun bunu, ilk defa ilaca gireceksin. O yüzden ilk olarak "sana" altyapıyı bu ilaçla kazandırmalıyız. Eğer bu işte ciddiysen 20 haftalık uzun bir süre boyunca belkide psikolojin el vermeyecek, sağlık sorunların ortaya çıkacak yada çıkmayacak onu bilemeyiz ancak net bir şekilde şunu söyleyebiliriz. Sen 20 hafta -hemen ilk haftadan kullanacağın 500mg/haftalık doz ile- devam edersen vücut bu ilacı çok fazla aromatize edecektir. Hem senin için yorucu olacaktır. O yüzden sabit, düzgün, elverişli bir şekilde küçük dozajlamalar ile vücuduna "merhaba, bu yeni arkadaşınız" dedirt. Bence 12 haftalık bir kür/deneyim sana yeterli gelecektir. Bıraktıktan sonra "post-cycle-therapy (PCT)" yapmayı unutma. Sağlıcakla.
  2. 1 point
    Selamlar arkadaşlar buralara kadar @Loving Burak hocamla yıllarca dile kolay 5-6 yıl kadar kendisinin bana olan emeği ve ürünleriyle zaman zaman konular açarak sizlerin gözleri önünde çok güzel uzun bir yol yürüdük değiştik büyüdük tecrübelendik öğrendik yanıldık zayıf düştük tekrar ayağa kalktık. Ve aşağıdaki son ama yarışma için ilk gün başlangıç formuma ulaştım. Şimdi ise planlamaya dahil olan büyük adımı atıp sonunda 2024 yarışması için Türkiye’nin önde gelen isimlerinden çok beğendiğim bir hocamla anlaşıp yarışma için dün itibariyle anlaşıp planlamalar yapıldı ürün desteği geçmişte olduğu gibi beni bu formuma getiren kişiden yani Burak hocamdan. Boldenon ( Noxy lab ) Testo enantaht ( Noxy lab ) Anapolon (İran eczane) Mg detayları ön bilgi: 500mg 500 mg 50 mg Eklenerek bir kaç gün sonrası ilk yarışma kürü başlangıcı olacak ayrıntıları beslenme ürün mgları kullanım süreleri farklı ürünlere geçişler antrenman planlamaları vb gibi konular konuyu takip ettikçe sizlerin merak edip sorduklarıyla birlikte sizlere bilgilendirme yapmakta olacağım sizlerden bu süreçte desteğinizi ve dualarınızı eksik etmemenizi istiyorum🙏bu aileden de podyumda birinin çıkıp ortalığı dağıtacağına inşallah şahit etmiş olacağım takipte kalın büyüklerime saygılar küçüklerime sevgiler Peptid Türkiye ailesi💪 2020 kür günlüğümü incelemek isterseniz aşağıdaki konuyu ziyaret edebilirsiniz: 2021 kür günlüğümü incelemek isterseniz aşağıdaki konuyu ziyaret edebilirsiniz: iyi seyirler
  3. 1 point
    Herkese merhaba, Burak hocanın koçluğunda yürüttüğüm 8 haftalık sarms bulk kürünü tamamlamış bulunmaktayım. Kullandığımız ürün markası : Noxy lab - https://www.noxy-labs.com/ ilk 4 hafta mk667 only son 4 hafta mk667 + rad140 şeklinde kür yaptık. (tek şişe çift mix ürün) Başlangıç değerlerim şu şekilde kilo 80 boy 188 yaş 22 Kol 35.5 Bel 89 Omuz 53 Kür sonu değerlerim kilo 92 kol 39 bel 90 omuz 55 Fotoğrafları yüklemeden önce süreç içerisinde aldığım etkileri sizlerle paylaşmak istiyorum. 1-4 hafta Sabah 0.5 ml ant öncesi 0.5 ml mk667. İlk 1 hafta aşırı bir etki hissetmedim ama ondan sonra pump çok ciddi bir şekilde artmaya başladı. idman sonu bölgeyi çok sert hissediyordum. Ağırlıklarda genel olarak gözle görülür bir artış vardı; Mk 667 nin verdiği açlığı en çok hissettiğim dönemdi işime çok yaradı iştahım kötüydü öncesinde. 4-8 hafta Tam olarak kırılma noktası diyebileceğim bir dönemdir 4. Hafta sonrası rad 140 da eklenince ciddi bir şekilde kilo aldım. Tüm ağırlıklar epey arttı yerine göre %30-%40 gün boyu adele dopdoluydu inanılmazdı tişörtleri doldurmaya başladım vs efsane bir dönem 😀 Fotoğraflardan belki pek belli olmayuyor olabilir ama ayna karşısında veya arkadaşlarımın gözünden göründüğüm kadarıyla gayet mutluyum. BAŞLANGIÇ FOTOĞRAFLARIM : KÜR SONRASI FOTOĞRAFLARIM : Süreçten çok memnunum Burak hocaya teşekkür ediyorum kendisiyle çalışmaya devam edeceğim saygılar.
  4. 1 point
    Form epey sağlam görünüyor bende merak ettim 🙂
  5. 1 point
    Dışarıdan aldığın yapay testo hem serbest hem total testesteronu arttıracaktır. Supplementler falan evet bir miktar testo arttırıyor fakat aman aman değil doğal değerler çerçevesinde. Opsiyonel fikrim testo artsın diye Supplementlere para bağlamak mantıksız. Naturel olarak güncel fiziğini beğeniyorsan küre girmene gerek yok. Unutma her çıkışın bir inişi var yine de ben kullanmak istiyorum diyorsan only testo ile başlarsın 250 400 mg arası alır güzel beslenir herşeyi 4 dörtlük yaparsın. Kür sonu bakar kafanda biçersin bu bana yeterli geldi mi, benim istediğim bu mu yada ilerisi mi. Buna göre bir sonraki planlamana daha güzel efektif ilaçlar ile girersin hem enjekte tecrüben olmuş olur. Tam olarak hedefin ya da aklındaki ne bilmiyorum fakat genelleme olarak konuştum.
  6. 1 point
    hocam eger trendyol gıbı sıteden almıssanız urun bostur su katmıslardır renklendırıcı, zeytınyagı vardır ıcınde @heisenbergg hocamında dedıgı gıbı sıte fake + olarak telefon numarası turkıye kodlu bu da demek oluyor kı hem urun sahte hem sıte sahte zaten duzgun okursan senın saglıgını dusunuyoruz danabol cıkması bıle dusuk ıhtımal eger kullanmayı tekrar planlıyorsan kendının bılecegı ıs tabıı
  7. 1 point
    Ben ilk kürün tadı başka olur diyenlerdenim ve oldukça doğru dolu şekilde girilmeli bir daha o tadı 10 kat ilacıda alsan alamayacaksın çünkü.
  8. 1 point
    Dostum adamı sen niye ikna etmeye çalışıyorsun klasik Türk örfü [para verdim çöpe mi atayım?] Bırak kullansın boş ver. Sen kurtarıcı mısın? Superman misin? Batman misin? Boş ver.
  9. 1 point
    Doktor hcg tavsiye etmişti 😅 ben sizin tavsiyenize istinaden proviron almaya gidiyorum.
  10. 1 point
    cok guzel acıklamıssınız hocam gercekten dırekt yuksek mg girmek zaten sıkıntı ellerınıze sağlık
  11. 1 point
    Tamamdır hocam hafta içi tekrardan hastaneye gideceğim o zaman test sonuçlarını paylaşırım
  12. 1 point
    Bu nasıl bir üslup öncelikle? İnsan gibi bir soru sormuşum, siz soruyu da yanlış anlamış ve saçma sapan bir agresiflikle cevap vermişsiniz. “Su atıcı özelliği var, bu adele içi için de geçerli mi?” Sorusunu soran biri sizce kas içi su tutumuyla deri altı su tutumunun aynı şey olduğunu mu sanıyor? Alkol gibi bazı su atma özelliği olan maddeler adele içi su atımına da sebep olabildiği için bunun kafeinde geçerli olup olmadığını sormuştum, bunun kürde kullandığım anabolikler hakkındaki bilgim ya da bilgisizliğimle ne alakası var…
  13. 1 point
    Yaşayıp gör o halde Kür güncelerinde noxy marka sarms kürü yapanlarda var. Testleri, değişimi vs her şeyi görebilirsin. Diğer yandan insanların tavsiyelerine kulak vermeyeceksen neden başlık açıyorsun? Zaten karar vermişsin.
  14. 1 point
    DHT türevi bir ilaç. Kendisi bizzat anti-östrojen ilacı, bu ilacı kullandığın zaman daha kolay östrojeni dengeleyebilirsin çünkü zaten halihazırda piyasaya meme kanseri ile mücadele için çıkartıldı Kullanım dozajı ve genel bilgiler: 200mg ile başlanarak 300/400/500mg gibi dozajlara -ihtiyaç durumunda- çıkılabilir. "Kas içi" yarılanma ömrü (aktiflik durumu) 2-3 gün. Farmakolojik bir diğer adı "drostanolone" piyasada zaten iki ester var. Birisi uzun (enanthate) bir diğeri ise kısa olan (propionate) esterleridir. Bana göre kandaki durumuyla beraber kan tahlilleri ile ilerlenmelidir. Çünkü bu ilacın etkisi, östrojeni düşürmesi ve kontrol altında tutma seviyesi her insanda farklı. O yüzden 200mg doz ile başlanıldığında bir kaç hafta sonrasında kan tahlili -benim açımdan- verilmeli. Kandaki östrojen seviyesiyle beraber miligram arttırıp, düşürebilirsin. Kendi kafanda kurduğun düzene göre ilerleyebilirsin. Hangi ester aldığın fark etmez, etkileri genellikle aynı. Uzun yada kısa ester zaten anlatmaya çokta gerek yok, tipik yarılanma ömürlerine sahip.
  15. 1 point
    Hocam saçları kesmek durumunda kaldık 😂 Hocam peki sosyal medyada gördüğümüz bir sürü ünlü uzaktan eğitimcilerin dahi merdiven altı reklam ürünleri sattığı bu dönemde piyasa karışıklığında eczane ürünleri dışında ne yapabiliriz
  16. 1 point
    Kas içi su atımı ayrı, deri altındaki su atımı ayrı. Kas içi su atımı hemen hatta direkt bu prosedürlerle gerçekleşecek (lasix gibi ağır su atıcılar harici) bir durum değil. Kürde iken yani kullandığın dozaja ve ilaç kombinasyonuna baktığımız zaman enerjinin gayet yerinde olması lazım. Ekstra olarak elbette kafein kullanabilirsin ancak sadece kafeinden öyle bir ödem atıcı etki beklememeliyiz. Kas için suyu atmaz, deri altı suyu bir nebze olsa da atar. Ayrıca kendi fikrimce söylemem gereken bir husus olursa şu şekilde söyleyebilirim; anabolik kullanılıyorsa ve enerji yerindeyse kafein gibi uyarıcılar bir mühlet alınmamalı, vücut dinlendirilmeli. Böyle de devam edebilirsin, çokta gerekli değil.
  17. 1 point
    güzel sonuçların temiz burak hocayla başlamışsın çok iyi bir adamdır bu forumda olduğum için demiyorum bunu forumdan haberim olmasa burak hocayla çalışsam yinede saygım sonsuz olur
  18. 1 point
    Bu ne saçma bişey. su atıcı özelliği ama o ödem. kas içi su farklı. lütfen araştır kardeşim bellliki az bilgin kürle ne işin var senin.
  19. 1 point
    Metin abi cevabın için öncelikle teşekkür ederim. Aynen dediğin gibi yapıp maalesef benı maddi olarakta pisikolojk olarakta ciddi etkilemiş olsa da elimin tersi ile itip bir köşeye attım elimde olanları . Burak abi ile uzun uzun istişare yaptık sağolsun. Hayırlısı ile kendisi ile uzun bir yola çıkıyoruz kısmetse umarım herşey iyi olur inanıyorum inşallah olacak 🙏
  20. 1 point
    aynen hocam bazen çöpe atmaktan çekinmemeli , geçenlerde 16 adet şüphelendiğim ilacı (Bulgardan getirtiğim) çöpe attım sağlığı parayla alamazsın!
  21. 1 point
    Geçmiş olsun arkadaşlar gereken yorumları yapmışlar, hepsine teşekkürler ediyorum kendi adıma.Dostum sana önerim bu konularda bilgin yeterli değil ve sağlam seni yönlendirecek gelişim konusunda ve hatalarında takip edecek güvenilir biri lazım.Kullandığın ürünler ve daha piyasada bulunan bir çokları, içi boş yada belirtilenin olmadığı işe yaramaz şeyler...Anladığım kadarıyla kürü sevmişsin ve biraz da olsa gelişim motive etmiş ve bırakmaya pek gönlün yok gibi Bu durumda forumun ana sayfasında sol altta whatsap ikonuna tıkla açılan sayfada @Loving 'e yaz.Ürünleri konusunda ve kür konusunda sana gerekli yardımı yapacaktır... Ben test tablonu ve içinde bulunduğun psikolojiyi düşünerek, çökmemen motivasyonunun düşmemesi için sana only testosteronla devam etmeni öneririm...Elindekileri de direkt çöpe salla, kullanma...
  22. 1 point
    İşe yaramasına sevindim...Testlerinde arkadaşların da belirttiği gibi kolesterol değerlerin ve böbrek karaciğer değerlerin baya sapmış durumda.Bunları anapolon yapmış olabilir...Takviye kullanmalısın, ursodin veya benzeri bir ilaç enginarla eksteresiyle yada milk thistleyle kullan karaciğer için... Crp yükselmiş vucudunda bir enfeksiyon yoksa idmanlarının aşırı sert olmasından veya bir sakatlık kaynaklı olabilir.Hem bunun için hemde kolesterol dengelemek için günlük 3 gram omega 3 al kullan.Bol su iç özellikle sade maden suyu tüket.Ayrıca kan değerlerin düşmeye ve üretiminde sorunlar olmaya başlamış.Sebebi demir depolarının boşalmış olması... Demir b12 ve folik asit takviyesi kullan... Prolaktin için haftalık yarım tablet cabaser kullanılabilir...
  23. 1 point
    Hocam dozlar biraz fazla 500 testo da trenden çok fazla yan etki alabilirsiniz ilaç disiplini değil de idman yeme disiplini olsa çok çok daha iyi olur yani ki 250/200 arası testo 200/250 masteron testo ile eşit 150/200 de tren giderseniz trenden yan etki de düşük kalır
  24. 1 point
    Hayırlı olsun Burakla çalışmak ayrıcalıktır işini severek yapar keyfini çıkarmaya bak ve nederse eksiksiz yap.
  25. 1 point
    şuan aynı mixi kullanıyorum dil altından alınması kana hızlı karışması açısından çok daha iyi tadıda o kadar acı değil ve 10 saniye kadar dil altından bekletilmesi gerekiyor
  26. 1 point
    Esprili yaklaşmış ama son cümle doğru atacak tek kurşun varsa bunu yaz aylarına giriş zamanı kullanmak en doğrusu mümkünse yaz aylarınıda en kötü only testosteron ile geçirmek senin için en güzeli olacaktır.
  27. 1 point
    Testosterone gibi bir anabolik olmadan winstrol ilacı kullanılmaz, baskılanır. Ekstra olarak anavara -bence- gerek yok. Direkt düz efedrin+kafein+aspirin ve ek olarak clenbuterol işini gereğiyle görür düşüncesindeyim.
  28. 1 point
    testosuz yapma bu kürü temeli o amaç sadece yağ yakmaksa tek başına clen bile yeticektir
  29. 1 point
    e2 prolaktin seviyelerini belirli bir düzeyde tutman. e2 yüksek tutarsan bu seni büyütlücektir. fakat aynı zamanda jinekomasti riskini de arttıracaktır. sürekli göğüs hassasiyeti kontrolü yapman gerekli. kitle fark ettiğinde hemen müdahele etmelisin. aksi takdir de başına iş açar. yüksek e2 ve prolaktinin getirdiği bir diğer sorun ise cinsellik hayatını olumsuz yönde etkilemesi. psk danışman yazıyor profilinde sanıyorum bunu dert etmezsin. koruyucularını ve vitaminlerini kesinlikle eksiksiz al. daha önce deca tren gibi toksik ilaç kullanmadıysan. yüksek agresiflik, ani öfke patlamaları, kıskançlık, bununla beraber bir çok psikolojik sorunlarla uğraşacaksın. özellikle kendini psiklojik olarak hazırla çok kalp kırıcaksın. Psikoloğum desen de Deca heey ben burdayken sana ne oluyor dedirtiyor.
  30. 1 point
    Diz kapağının daha aşağısında kas yırtığı vardı. Ameliyatsız bırak sporu yürüyemezsin bir süre sonra dedi doktorlar. Google baktım. Buz terapisi uyguladım. O bacakla 275kg deadlift dahil yemediğim halt kalmadı. Hala sorun yok. Doktorlar çok evhamlı davranabiliyor.
  31. 1 point
    Kalçaya geç en dış kısmındaki bölgede damar yok. Sinirde yok denecek kadar az
  32. 1 point
    Oral ilaçlar karaciğeri çok yoruyor. Oral de alsan testosteronu enjekte etmek zorundasın. Oral yolla alınanlar hap gibi zaten. Hiç girme o topa. Bir enjeksiyon sağ bacak bir enjeksiyon sol bacak devam et. Aynı yerden de vurma.
  33. 1 point
    Anlamanın en iyi yolu ara vermek. Dönem dönem böyle şeyler olur. Her daim şampiyon olamıyoruz.
  34. 1 point
    Burak hocam çok güzel bir yazı olmuş. Ben yeterince tecrübeli olmadığım için bu konularda birçok araştırmam olsa da konu açmıyorum. Ancak genelde gördüğüm şey bu eczane ilaçlarının da kullanırken başlangıç seviyesindeki insanlar tarafından bile çok yüksek dozda kullanılıyor olması. Bu konu hakkında da birkaç şey söyleyebilirseniz bizi aydınlatmış olursunuz. teşekkürler.
  35. 1 point
    İlaçlara spora başladığımdan beri ilgim vardı . Hep araştırır bilglenmeye çalışırdım ürünlerin özellikleri vs kombinleri hakkında . Eczane ürünleri kısıtlı olduğundan çevrede aman sakın kullanma (sustanon vs) yazık edersin vücuduna gibi sözler söylenirdi . Satıcıların çoğu ürünlerini yurt dışı diye pazarlayıp adeta güven satarlardı . Ne de olsa testosteron tahlillerde zirve yapıyor çalışıyordu . Kim boldenonu vs diğer türevlerini çalıştığını araştırabilecek ya da anlayabilecek biz çaylaklar tarafından . Mantık bizi, Türk olsun yeter ki çalışsına götürüyordu . Burak hocam olayı apaçık anlatmış piyasanın ne kadar acımasız paraperest ve insan canının hiçe sayıldığını bu camiada da görmüş olduk . Burak hocama sonsuz teşekkürler, herkese sağlıklı sporlar diliyorum ..
  36. 1 point
    Hocam eczane ürünleri diye özel bir yelpaze yok dünyada her ülkenin eczane grupları olduğu gibi barındırdığı ve ürettiği bazı ilaçlar var. Misal ülkemizde primabolan, sustanon gibi. Her ülkede bu şekilde ilaçlar var ha bu ilaçları kim tedarik edebiliyorsa ülkemizde onları bulmanız lazım veya ülkemizde bulunan 1,2 ilaçla kürlerinizi geçirmelisiniz mantalitesinde yazılmış şeyler ana konunun içeriği.
  37. 1 point
    bilgilendirme için teşekkür ederiz burak hocam daha net anlatılamazdı
  38. 1 point
    Merak ediyorum da bu işin içinde olup sizin gibi dürüst ve tecrübeli kaç tane "Kral çıplak" diyen hocamız var ülkemizde? Bu konu, arada aklıma gelip bilinç altıma hep itelediğim bir vesveseydi.Ama salonda ve çevremde tabir-i caizse hasır altı ettiğimiz bir dedikoduydu.Kabul etmek istemiyorduk ama siz de bunu belirtince nazarımda bu vesvese gerçekliğe tescillendi. Ha bizler de takdir ederseniz zaten baştan envai riski kabul ederek yola girdik. Bu bilgilendirici yazı için binlerce kere teşekkürler @Loving Hocam. Tahmin edersiniz ki tabi ki kürlere devam edeceğiz alıştık bir kere 😊 Siz üstad olarak misyonunuzu yerine getirdiniz;tekrar teşekkür ederiz. Lakin besin takviyelerinin de muhtemel karanlık dünyasından da bahsetmenizi önemle rica ediyorum.Zira etraf fake protein tozu,bcaa..vs'den geçilmiyor. Saygılarımla.🙏🙏🙏🙏
  39. 0 points
    Whois sorgusunda sitenin Türkiye üzerine kayıtlı olduğu çıkıyor dostum danabol çıkacak büyük ihtimal. Türkiye'de ücretilen şeye mi güveneceksiniz Allah aşkına 😂 *Registrar Abuse Contact Phone: 90 312 9881106* yazıyor koskoca +90 ile başlıyor
  40. 0 points
    Satın alıp, enjeksiyona başlayacaksın 3,4 hafta sonra teste gireceksin paran, zamanın ve sağlığın çöpe mi gitti yoksa her şey yolunda mı anlayacaksın.
  41. 0 points
    Hocam haklısınız. @Diver hocamın tavsiyesiyle düşürdüm. Önümüzdeki hafta 300 mast 300 Testo 300 Tren devam edeceğim
  42. 0 points
    Mübarek 3 aylarda. RECEP ŞABAN RAMAZAN Yaza girerken dostum elbette.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×