Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Bay-T

Üye
  • İçerik sayısı

    5.519
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    116

Bay-T kullanıcısının son zaferi 27 Nisan

Bay-T en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4.281 Mükemmel

Bay-T Hakkında

  • Yaş 45
  • Derece
    Ordinaryüs
  • Doğum Günü 05-06-1979

Profil Bilgileri

  • Yaş 45
  • Meslek:
    Ticaret
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

10.938 profil görüntüleme
  1. Totali ölçtür paylaş bakalım.
  2. Bu konudaki semptonlar var mı sende?
  3. Total testosteron seviyen nedir?
  4. Doğru antrenman kaç saat sürmeli?

    Antrenman olarak bakarsak kardiyo hariç esneme ısınma hariç 40dk geçmez.
  5. Askabar / 2024 - kür günlüğü ( ilaç+beslenme+sistem)

    Omuz ve kol olarak doğmuşsun dostum Emeğine sağlık. Boy kg gibi detaylar neler? Vücutta tek üzerine gitmen gereken yerlerin göğüslerin gerisi gayet iyi duruyor.
  6. Bpc157 ve ereksiyon bozukluğunu düzeltme konusunda yardımcı olabilir mi?

    Böyle bir sorunun varsa melanotan 2 kullan ve yohimbine ile kullan. Libido, isteksizlik gibi sorunları %90 aşarsın. @Diver @metinav vardı forumda kullanan konularda denk gelmiştim galiba onlarda yorum yapacaktır libidoya katkısını ilacın sorarak öğrenebilirsin.
  7. Cut yapıp kurumak istiyorum nasıl bir kür dizayn etmeliyim?

    Anatomin geröekten güzel güzel ilaç olduğu zaman bu vücutta etki ve tepki alamaman imkansız. Tren kullanmayacağım demişsin ama istediğini sana verecek olan ilaç tren malesefki. Tavsiyem: Trenbolon 200mg Testosteron 500mg Yohimbe 30mg İlaçlar için evet benim en güvenilir kaynak olarak gördüğüm @Loving destek alabilirsin en azından ara tanış ticareti temizdir.
  8. Selamlar millet pek şu aralar giremesemde uzaktan okuyorum hep konularınızı Şimdi size güzel mi kötü mü bilemediğim bir haberi paylaşmak istedim. Pfizer büyüme hormonu olarak Türkiye pazarından çekiliyor. Yerine alt üretimi olan Ngenla 24mg(72IU) bu ürünü piyasaya sürdü marka büyüme hormonunun vücut geliştirmeciler tarafından kullanılmasından çok rahatsız bu yüzden yeni bir strateji izleme kararı aldılar! Pfizer gh piyasadan tamamen çekilecek stok sokulmayacak yani çok nadirde olsa verilecek ama eski yoğunlukta kesinlikle olmayacak onun yerine Ngenla marka büyüme hormonu soktular piyasya peki ne değişti? Olay tam olarak burada kopuyor çünkü bu hormon çok pahalı 70 ünitesi 5k para ve içinde sadece gh yok pregnly benzeri çok benzer ekstra bir malzeme var sebebi sporcular bunu kullanamasın tercih etmesinler diye çünkü siz bunu alırsanız aç kapa yapacak vücut ve ladydig çok ciddi zarar verebilecek yarar sağlamasından ziyade. O yüzden ona göre önleminizi alın piyasada dünyada olmadığı kadar eczaneler dahil ( el altından ) sahte genotropin var pfizerin ve iran gh cintropinin %100 bire birini yaptıklarını ben size söyleyeyim ve içinde bildiğiniz su var yani vücudunuza su vuruyorsunuz o kadar para verip öyle düşünün. Neyse uzun lafın kısası böyle artık gh işide oldukça karışık piyasada.
  9. Grimlabs kidney ve liver d-tox alınır mı?

    Kullanabilirsin sahtesi olmasın dikkat et.
  10. Sarmlar çarpıntı yapmaz. Farklı bir şey vardır içinde.
  11. Rad-140 + mk-677 kür günlüğüm.

    Sen her hafta çekilirsen ne kendin ne biz farkı göremeyiz başında ve sonunda ölçü ve fotoğraf şeklinde koyarsan hem sen hem biz farkı anlamış oluruz.
  12. Trebolone fizik ve yan etkilerini ne zaman göstermeye başlar?

    Yan etki görmüyorsan vücudun tölerans geliştirmiyorsa negatif olarak 16 haftaya kadar git. Bende noxy kullandım zehir oldu bana sonuçlar çok iyi ama yan etkileri ömrümü çürüttü çok duyarlı çünkü vücudum trene. Tren genelde kendini 4,5,6 bu haftalarda göstermeye başlar yan etki olarak ama genetik olarak bunlarla en az şeklilde karşılaşıyorsan bu mutlu olman gereken bir şey. Test kısmına gelince testo hariç hiçbir ilacı test ile anlayamazsın genel sağlık için diyorsan o başka. Min. haftalık 200 mg yan etki durumuna göre 400 mg kadar çıkılır. 400 nasıl sonuçlar aldın?
  13. 4 haftalık sarms kürü denemek istiyorum ne kullanmalıyım?

    Katılıyorum 4 hafta kısa süre tadı damağında kalır. Rad 140 ve mk 677 toplamda 8 hafta yap kes.
  14. Okul için yurtdışındayım hangi markaları tedarik edebilirim?

    Yakalanmazsan istersen f35 sok sorun olmaz. Yakalarlarsa düdüklerler.
  15. En doğru yorum bu şuan. Uzaman değil profesörlerle görüş mümkünse en son tb ve bpc kombinleyip 40 ve 80 gün arası kullan faydası olabilir.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×