Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Deas

Yeni düzenlediğim antrenman programım hk. (eksiklerim neler?)

Önerilen İletiler

Deas    1

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Uzun zamandır push pull legs şeklinde çalışıyordum 2 senelik geçmişim var çoğunda ppl yaptım ama artık verimsiz hissettirmeye bende yeni program arayışına çıktım ya upper lower yapcaktım ya da fullbody ben fullbody tercih ettim yada ikiside karışık olabilirdi emin değilim fullbodyi seçmem ise çoğu kişinin önermesi üzerine oldu. Sistem 1 gün on 1 gün off şeklinde döngüde tekrarlar biraz temsili ben düşük tekrarlar tercih ediyorum 8'den sonra ağırlık artırmaya başlıyorum varsa değiştirmem gereken şeyler varsa önerilerinizi bekliyorum.

PROGRAMIM:

image.png.78dcf440a0bee7a46118786226c59f4d.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ZYZZ    92

Msdos da mı yazdın programı ne düzenli olmuş çıktı :D Bence görünürde gayet iyi duruyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    273

Programda benim nazarımda eleştirilebilecek birçok şey mevcut. En başta, fullbody (tüm vücut) programı olması ve buna nazaran set sayılarının çok az olması dikkat çekiyor. Örneğin ben split veya push/pull/legs (PPL) programı uygularken, bir bölgeyi bitirdiğimde diğerine geçecek mecâlim kalmıyor. Bu programda ise 2-3 setle bir bölgeyi bitirip hemen diğerine geçmen gerekiyor.

İkinci sorun ise, setlerin gerçekten çok az olması. Bu da demek oluyor ki her seti, her tekrarı %100 efor ve odakla yapmak zorundasın. Bir seti ya da 1-2 tekrarı kaçırma şansın bile yok. Ayrıca her bölge için nasıl ısınma yapacağın da ayrı bir problem. Neresinden tutsan elinde kalıyor, bana göre oldukça kötü bir program.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Deas    1
BBurak, 4 dakika önce yazdı:

Programda benim nazarımda eleştirilebilecek birçok şey mevcut. En başta, fullbody (tüm vücut) programı olması ve buna nazaran set sayılarının çok az olması dikkat çekiyor. Örneğin ben split veya push/pull/legs (PPL) programı uygularken, bir bölgeyi bitirdiğimde diğerine geçecek mecâlim kalmıyor. Bu programda ise 2-3 setle bir bölgeyi bitirip hemen diğerine geçmen gerekiyor.

İkinci sorun ise, setlerin gerçekten çok az olması. Bu da demek oluyor ki her seti, her tekrarı %100 efor ve odakla yapmak zorundasın. Bir seti ya da 1-2 tekrarı kaçırma şansın bile yok. Ayrıca her bölge için nasıl ısınma yapacağın da ayrı bir problem. Neresinden tutsan elinde kalıyor, bana göre oldukça kötü bir program.

ben aslında recovery olamam diye setleri düşük tutmuştum çünkü 3-4 set yapsam bu sefer vücut dinlenemez diye düşündüm ayrıca setlerimin arasında genellikle 3 dk veya nabzım gelene kadar dinleniyorum ve cepte 1-2 tekrar veya duruma göre tükenişe götürüyorum o yüzden diğer haraketleri yapcak da gücüm oluyo 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    864

quadriceps gibi büyük bir kas grubuna 6 set haftalık çok az, %110'un ile çalışırsan belki bir nebze hipertrofi yakalarsın. Ama antrenman konusunda kendini bilmelisin, örneğin kimisi 6 gün antrenman atar ve öyle vücudunu oturtur kimisi ise senin gibi az çalışarak oturtur. Bu vücudunu tanımanla alakalı biraz. Yerinde olsam bunu denemem bile ama kendini tanıyorsan deneyebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Deas    1
Fuhrer, 12 dakika önce yazdı:

quadriceps gibi büyük bir kas grubuna 6 set haftalık çok az, %110'un ile çalışırsan belki bir nebze hipertrofi yakalarsın. Ama antrenman konusunda kendini bilmelisin, örneğin kimisi 6 gün antrenman atar ve öyle vücudunu oturtur kimisi ise senin gibi az çalışarak oturtur. Bu vücudunu tanımanla alakalı biraz. Yerinde olsam bunu denemem bile ama kendini tanıyorsan deneyebilirsin.

haklı olabilirsin 6 set az ama çok da az değil aslında bu program biraz daha toparlanmaya önem veriyo gibi bişey kas kaybetmeyi de minimuma indiriyo ama bunları yaparken kas gelişiminin de maximumda tutmuyo tabii ki diğer programları yapıp toplarnamaraşmakla uğmak yerine bunu bi süre denemeyi düşünüyorum bilmiyorum hata mı çok?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    64

kür varmı naturel mi? vaktin var ve hakkını verdin diyelim antenman gününde. dinlenmeyi 1 güne nasıl garanti edebiliyorsun? haftada 3 gün ile denenebilir bence ama sonu ya yetersiz antrenman ya overtraininge çıkar.  set sayısını normale çıkarsan salondan çıkman 3 saat sürer. aralarda dinlenmeden girsen bu sıcakta çekilmez olur. dene gör derim :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    348

Full body dediğin başlangıç seviyesi için önerilen bir şey. PPL program verimsiz geliyorsa bir yerlerde hata yapıyorsundur. Bir yerlerde hata yapıyorsun ama bu hatayı bulup düzeltmek yerine vites düşürmeye çalışıyorsun. Bölge başına düşen set sayıları çok düşük. Araştırmalara göre haftada bölge başı ortalama 20 set iyidir. Amerikayı baştan keşfetmeye gerek yok. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jasyak    27
Feladel, 6.06.2025 - 19:11 yazdı:

Full body dediğin başlangıç seviyesi için önerilen bir şey. PPL program verimsiz geliyorsa bir yerlerde hata yapıyorsundur. Bir yerlerde hata yapıyorsun ama bu hatayı bulup düzeltmek yerine vites düşürmeye çalışıyorsun. Bölge başına düşen set sayıları çok düşük. Araştırmalara göre haftada bölge başı ortalama 20 set iyidir. Amerikayı baştan keşfetmeye gerek yok. 

hocam göğüs omuz 20 set yapılıyor da sırtı nasıl yapıyosunuz? asla 20 set haftada iki kez bölünmüyo

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    348
jasyak, Bir saat önce yazdı:

hocam göğüs omuz 20 set yapılıyor da sırtı nasıl yapıyosunuz? asla 20 set haftada iki kez bölünmüyo

Sırt büyük bir bölge 20 seti geçebilirsin. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    64

sırtta 3 ana hareket 4 set 12 eder x2 24 set

bacakta 5 set hareket başına toplamda 3 ana kasta 15 set eder x2 30 set

omuz kası hissedene yapamayana kadar x2

kol ön arka konsantre hareket hariç 4-6 set x2 8 12 set 

göğüs pressler ve fly 8 10 set x2 16 20 set

omuz kol göğüs doğru ağırlık seçip nizami yapılırsa bu setlerin aşılmasına gerek yok ama sırtta bacakta kilo düşürülüp arttırılabilir bile.(bence)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Destroy9
      Antreman programım hafta da 5 gün,  2 gün dinlenme şeklinde. Programimda ilk iki hareket o gün calisacagim iki ana bölgeyi içeriyor. Bu ilk iki bölgeyi ilk hareketlerde yuksek agirlik dusuk tekrar. Programin devaminda ki hareketleri klasik 12 tekrar stilinde tamamliyorum. Ön bilekte ise 12 tekrar yerine 30-40 tekrarlara cikiyorum iyice pumpu hissedene kadar tukenise gidiyorum. Bu antreman programim hakkinda sizlerin yorumlarini bekliyorum. Mk667 , rad 140 , turinabol kurune girecegim bu antreman stilinde devam edecegim. @berkay16
      * Pazartesi: Push (Heavy + Pump) * Salı: Dinlenme * Çarşamba: Pull (Heavy + Pump + Önkol/Bilek) * Perşembe: Legs (Heavy) * Cuma: Upper (Pump ) * Cumartesi: Dinlenme * Pazar: Arms + Shoulder (Detay + Önkol/Bilek +) 🟥 PAZARTESİ – PUSH (ANA GÜN)
      Heavy 
      * Bench Press → 4x5–6 * Incline Dumbbell Press → 3x6–8 * Standing Dumbbell Shoulder Press → 3x6–8 Pump
      * Chest Press Machine → 3x10 * Cable Fly → 3x12–15 * Lateral Raise → 3x12–15 * Triceps Pushdown → 3x10–12 * Overhead Triceps → 2x12 🛑 SALI – DİNLENME
      🟦 ÇARŞAMBA – PULL + ÖNKOL (BİLEK)
      Heavy
      * Lat Pulldown / (İleride Pull-up) → 4x6–8 * Barbell Row (Öncelikli) → 3x6–8 Pump
      * Seated Row → 3x10–12 * Face Pull / Rear Delt → 3x12–15 * Barbell Curl → 3x6–8 * Cable Curl → 2x10–12 Önkol (Bilek)
      * Wrist Curl → 3x12–15 * Reverse Wrist Curl → 3x12–15 * Farmer’s Walk → 2 set 30–45 sn ağır 🟩 PERŞEMBE – BACAK (AĞIR)
      Heavy
      * Leg Press → 4x6–8 * Smith Squat → 3x6–8 Pump
      * Leg Curl → 3x10–12 * Leg Extension → 3x12–15 * Calf Raise → 4x10–15 🟨 CUMA – UPPER (PUMP) 
      * Incline Machine Press → 3x10–12 * Lat Pulldown (Hafif) → 3x10–12 * Row Machine → 3x10 * Cable Fly → 3x15 * Lateral Raise → 3x15 * Rope Pushdown → 2x12–15 * Dumbbell Curl → 2x12 🛑 CUMARTESİ – DİNLENME
      🟪 PAZAR – ARMS + OMUZ + ÖNKOL (BİLEK) 
      Arms
      * Barbell Curl → 3x6–8 * Hammer Curl → 3x8 * Rope Curl → 2x12 * Dips → 3 set * Overhead Triceps → 3x10 * Pushdown → 2x12 Omuz
      * Shoulder Press → 3x6–8 * Lateral Raise → 3x15 * Rear Delt → 3x15 Önkol (Bilek)
      * Reverse Curl (EZ/Bar) → 3x10 * Wrist Roller → 2 set     (Alternatif: Dead Hang 2 set 30–45 sn)
    • Yazan: AtesTamer
      Değerli hocalarım öncelikle selamlar,
      Yaklaşık 2.5 senedir düzensiz, son 1.5-2 senedir ise daha düzenli şekilde fitness ile uğraşıyorum. Bu süreçte toplam 4 farklı program uyguladım. İlk olarak 5x5 ile başladım, ardından Hypertrophy no:1 yaptım. Sonrasında bir dönem evde çalıştığım için vücut ağırlığı ve birkaç ekipmanla hazırladığım, her bölgeyi haftada 1 kez çalıştırdığım bir program uyguladım. Şu an ise yaklaşık 1 aydır  Hypertrophy Max programına başladım.
      Boyum 168, kilom 67, yaşım 27. Göğüs ve bacak bölgem her zaman en zor gelişen bölgelerim oldu ve hâlâ öyle hissediyorum. Hatta eklediğim fotoğraflar bacak idmanı sonrası çekildi. Açık konuşmak gerekirse bu süreçteki en büyük eksiğim beslenme oldu. Maddi durumdan dolayı beslenmem çok düzensiz ilerledi. İmkan olduğunda günlük ortalama 300-350 gr karbonhidrat ve 80-100 gr protein alabiliyorum ama sürekliliği sağlayamıyorum. Supplement de bu yüzden hiç kullanmadım; düzgün beslenemezken supplementin çok mantıklı olmadığını düşündüm.
      Asıl merak ettiğim şey şu: Tüm bunlara rağmen formumun gerçekten kötü olup olmadığını anlayamıyorum. Kendime karşı fazla mı acımasızım, yoksa gerçekten geri mi kaldım emin olamıyorum. Son zamanlarda bu düşünce moralimi ciddi şekilde düşürmeye başladı ve salona gitme isteğimi bile etkiliyor. Fotoğrafları ekliyorum ama öncesi fotoğraflarımı bulamadım maalesef, tecrübeli arkadaşların objektif yorum ve tavsiyelerini gerçekten merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.
      FORM CHECK:

• Yazan: oppomer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Hacim amaçlı uyguladığım programımı yorumlayabilir misiniz?
      Cumartesi: göğüs (3 hareket 4'er set)
      Triceps (3 hareket 4'er set) max 12 tekrar Son set tükeniş Pazar: sırt (3hareket 4'er set) - Biceps (3 hareket 4'er set) 
      Max 12 tekrar Son set tükeniş Salı: Omuz (3hareket 4'er set) - Bacak(3 hareket 4'er set)
      Max 12 tekrar Son set tükeniş Perşembe: Full body (her bölge 2'şer set) (orta ağırlık 12-15 tekrar)
    • Yazan: ArdaKarakurt
      Herkese selam dostlar, 10 haftaya yakındır bu aşağıdaki antrenman sistemi ile çalışıyorum. Gittiğim salondaki bir bayan yarışmacı arkadaşımla beraber hazırladık. Cruise döneminde bile beni baya geliştirdiğine inanıyorum. Haftaya yeni ve en güçlü kürüme başlıyorum ve yine bu antrenman sistemi ile devam edeceğim.
      Siz kıymetli dostlarımdan eksiklerimi, yanlışlarımı yada doğrularımı değerlendirmenizi rica ediyorum. Her gün 12 saat çalıştığım için daha fazla set çıkartamıyorum. Bütün hareketlerimi piramit set şeklinde hafiften ağıra doğru gidiyorum. Hafif sette daha çok tekrarlar yaparken, kiloları arttırtıkça tekrar sayısını azaltıyorum. Hiç bir zaman 8 tekrar altına düşmemeye çalışıyorum. Genelde setlerim 20-15-12-10 tekrar şeklinde oluyor.
      Bilgi paylaşıldıkça güçlüdür diyerek yorumlarını bekliyorum. 
      1.   Gün – Göğüs + Arka Kol 
      Bench Press 4 Set Incline Dumbbell Press 4 Set Cable Fly 4 Set Narrow push down 4 Set High cable overhead triceps extension 4 Set 2.   Gün – Sırt + Ön Kol 
      Lat Pulldown 4 Set Cable row 4 Set Low row machine 4 Set Dumbell Curl 4 Set Cable curl 4 Set 3. Gün – Omuz + Bacak
      Smitch machine shoulder press 4 Set Lateral raise 4 Set Plaka front raise 4 Set Squat 4 Set Dumbell goblet squat 4 Set Kalf 4 Set 4. Gün Off
      5. Gün – Göğüs + Arka Kol
      Incline Barbell Press 4 Set Dumbbell Press 4 Set Kelebek 4 Set Narrow push down 4 Set overhead triceps extension 4 Set 6. Gün – Sırt + Ön Kol 
      Dar aşagı çekiş 4 Set Cable row 4 Set Deadlift 4 Set Hummer curl 4 Set Z barbell curl 4 Set 7. Gün – Omuz + Bacak 
      Dumbbell shoulder Press 4 Set Cable lateral raise 4 Set Trapez 4 Set Leg press 4 Set Leg extension 4 Set Leg curl 4 Set Kalf 4 Set 8. Gün Off
    • Yazan: Lorien
      Merhaba Sevgili Forum Üyeleri Abilerim ve kardeşlerim.
      Forumu bir süredir (8 ay) takip ediyorum Stereoid vb. Ürünler hakkında çok fazla bilgi sahibi oldum sizler sayesinde bunun için çok teşekkür ederim her birinize.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy ; 1.88 Yaş ; 24 KIS ÖZEGEÇMİŞİM:
      3 yıllık bir kickboks geçmişim bulunmakta bunun haricinde dönem dönem 3 ay 5 ay fitness yapıp (kaynakçı) işten dolayı bırakmak durumunda kaldım en son dönemden sizlere biraz bahsetmek isterim 94kg başlayıp sıkı bir diyet ( 1200-1600) kalori temiz beslenme 0 şeker ile 30 günde 80Kg'a kadar düştüm fakat iş yeri sebebiyle 2nci ay sonlarında tekrar bırakmak zorunda kaldım 30 günlük sürecimi altta sizlerle paylaşacağım göbek kısmı olan fotoğrafı kaybettim maalesef sonrasının fotoğrafı yok skinny fat durumum vardı göbeğimi de eritmiştim.
      ANTRENMAN PROGRAM ÇİZELGEM:

7 AY ÖNCESİ FORMUM:

SORULARIM:
      Bu program ve tekrar aynı diyet ile mi başlamalıyım? Yoksa diyet yerine kilo alıp bu program ve temiz beslenme ile mi ilerlemeliyim? Aynı zamanda tavsiyeleriniz varsa ki altın değerindedir bunlardan da yararlanmak isterim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.