Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ZYZZ

Üye
  • İçerik sayısı

    470
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

15 İyi

ZYZZ Hakkında

  • Derece
    Bilgin
  1. Hocam harika olmuşsun askersin galiba o kadar işin arasında. Üniforma cuk diye oturuyordum şimdi Sarmların işe yaradığını şu günlükleri görmesem inanmayacağım piyasadaki 500 liralık sarmlar yüzünden milletin psikolojisi bozuldu
  2. Bel bölgesinde kalan yağlanmadan nasıl kurtulurum?

    Kaç mg tavsiye ediyorsunuz hocam?
  3. Burak hoca ile definasyon kürüm (sarms + yohimbe)

    Çok beğendim senin kadar iradeli değilim galiba ben çabuk pes ediyorum definasyon zamanı.
  4. Kullanma ama şu yüzden demek yerine kullanma diyerek neden sorusunun cevabını beklemek daha mı güzel geliyor hocam?
  5. Profesyonel fotoğraf makinesi - nikon d7500 tercih edilir mi?

    Şimdi oldu hocam futbol fotoğrafçılarının kullandıkları makro lens uzaktan yakın çekim ama ben evde yaklaşma imkanım var o yüzden önerinize uyacağım. daha ideal midir 40mm göre? 1.4 g tercih etmeliyim değil mi hocam diğeri gibi? @rastlantisal Nikon AF-S DX Micro 40 MM F/2.8G Macro Lens (1.4 g yok çünkü 40mm de hocam? )
  6. Profesyonel fotoğraf makinesi - nikon d7500 tercih edilir mi?

    Zamanım olsa sirkeciye gitmek en doğrusu hocam evet. En azından ön bilgi için gittiğimde aceme görüntüsü vermemek adına bir kaç ezber yapayım diye model soruyorum https://www.n11.com/urun/nikon-af-s-dx-micro-40-mm-f28g-macro-lens-30596594?magaza=cbtxglobal Bu doğru mu? veya link paylaşır mısınız hocam rica etsem son olarak.
  7. Profesyonel fotoğraf makinesi - nikon d7500 tercih edilir mi?

    100 baktım hiç bulamadım hocam 105 var bu mudur? https://www.hepsiburada.com/nikon-af-s-dx-vr-18-105mm-3-5-5-6g-ed-for-kit-objektif-p-FT130609?magaza=istevegelsin Bu doğru mu önerdiğiniz? Rakam mühim değil 10-20k kadar hocam. Bu arada diğer portre lens geldi heyecanla açtım Hemen taktık ama şöyle bir sorunla karşılaştım dışaarıdan kargo geldi soğuktu haliyle ev sıcaktı takınca kaadrajdan bakınca önümü göremedim buğu yaptı lens elimlede silmek istemedim neden bunu yaptı ve buna nasıl önlem alabilirim?
  8. Profesyonel fotoğraf makinesi - nikon d7500 tercih edilir mi?

    Hocam çok sağol hakkını helal et çok şey öğrendim şu kısa konuşmada bile sayende. Son bir soru sormak istiyorum bu lens ile önerdiğiniz makro çekim yapmak mümkün müdür obje çekmek istiyorum tespih koleksiyonum varda onları mini stüdyo alıp n11 den falan.
  9. Başlık yanlış eczane ilacının yapamadığını lab ilacı nasıl yapar olacaktı Hocam şaşırma ilacın piyasa tabiri varya salona gelip yeni kür yapanların ilacıyla övünme cümlesi gırttttlakkkk doluuuuu iğrendiğim bir deyimdir bu arada ama öyle noxy dendiği kadar varmış gerçekten sanırım piyasada şuan ismi en çok dolaşan markalardan test sonuçları ve günlüklere bakacak olursak Şimdi bu testoyu dizginlemek kolay değil e2 anlamında masteronu bırak arimidex ile desteklesen anca kendine gelir gibi duruyor kullanılmayan testo e2 dönüşüyor tabi dht oluyor demek masteron olmasa neler olacak e2 den gerçi e2 güzel duygusallık dışında gelişim açısından.
  10. Profesyonel fotoğraf makinesi - nikon d7500 tercih edilir mi?

    Çok sağol sayende valla şimdi seçim sonrası dolar uçar diye alalım dedim hocam 14 olan lens sonra 25 olmasın Yok ya hoca standart o lensi kim ne yapsın zaten. Şimdi sokak fotoğrafçılığı yaparım belki kızları tavlamak iletişim numaralarını almak için Bu cihazda işi öğreneyim sonra z serisine geçeceğim inş. O ödüllü fotolardan konuya ekler misiniz hocam çok merak ettim. lens gelince iyi işler çıkardığımda hep sizi anacağım Yuvarlak olan ile diğeri arasındaki fark amaç nedir hocam? Video kaydı için kullanmam hocam ama yine sorayım 4k - 30 fps veriyor en fazla sosyal medya hikayeler için ideal mi? Hareket refleksleri düşük videolar için portre videolar için mesela 30 fps yeterli midir çok hareket etmemesi kaidesiyle.
  11. Profesyonel fotoğraf makinesi - nikon d7500 tercih edilir mi?

    Çok sağol sayende valla şimdi seçim sonrası dolar uçar diye alalım dedim hocam 14 olan lens sonra 25 olmasın Yok ya hoca standart o lensi kim ne yapsın zaten. Şimdi sokak fotoğrafçılığı yaparım belki kızları tavlamak iletişim numaralarını almak için Bu cihazda işi öğreneyim sonra z serisine geçeceğim inş. Yuvarlak olan ile diğeri arasındaki fark amaç nedir hocam?
  12. Profesyonel fotoğraf makinesi - nikon d7500 tercih edilir mi?

    Hocam çok düşündüm araştırdım nikon en iyi tercih ele oturma büyük makine istiyordum hep ben büyük biriyim canon elimde çakmak gibi kaldı çok ufak o hissi gücü bana vermedi elime oturmadı cep telefonu gibi durdu elimde. Nikon d7500 aldım bu arada sirkeciden @Diver hocanın dediği şekilde 35k buldum sıfır aldım şimdi ekipmanlaarı topluyorum tripod aldım : Benro TMA28A Mach3 Aluminum Tripod işimi görür mü? Şimdi sizin dediğiniz lensi hepsiburada dan sipariş vereceğim en uygun orada. Renk içini lightroom da çözüyorum hocam Ayrıca bu üzerinde gelen lens ne işe yarar hocam bunu satsam mı diğerini alınca? Hocam ayrıca : 18-140 MM için Hb-32 Parasoley bunun dairesel olarak olanıda var bu şekilde yanlar açık kapalı ve tam daire mercek gibi olanları arasındaki fark nedir hangi alanlarda tercih edilmeli bu hb32 den söyledim dış çekimde ışığı kırması için ama doğru mu yaptım? Soldakini aldım sağdakinin bulamadım nerede ne için kullanıldığını? Aldım yarın bende hocam
  13. Profesyonel fotoğraf makinesi - nikon d7500 tercih edilir mi?

    Hocam şuan modlardayım p tv av m En son manuel ile final yapçam Hocam sorun yok dolar çıkmadan alayım diyorum seçim sonrası patlama olur çünkü nikon af50mm f/1.4 siparişi veriyorum o zaman uygun mudur? Şunu siparişini veriyorum hocam doğru mudur? @rastlantisal
  14. Profesyonel fotoğraf makinesi - nikon d7500 tercih edilir mi?

    Hocam bu sokak fotoğrafçılarının kullandığı hangisi oluyor net ismi nedir? ve link verir misiniz mümkünse? Portre fotoğrafçılığı için özellikle dış ve iç insan çekmeyi seviyorum veya hayvan
  15. Bpc157 ve tb500 ile omuz sakatlığı tedavi günlüğüm

    Konu oldukça detaylı bende bpc çok memnunum farklı bi marka kullanmıştım 2000mg likti onun flakonları. Bende 200-400 bandında çok güzel etkiler almıştım bıraktıktan sonra neredeyse tamamen çözüldü sorunlarım minik şeyler kalmıştı ama onlarada kısa süre sonra tamamen kayboldu birdahada hiç o bölgemde ciddi sorunlar yaşamadım. tavsiyem düşük mg gircekseniz uzun kullanın kısa kullnacaksanız yüksek mg girin. @SantoR

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×