Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

BBurak

Üye
  • İçerik sayısı

    210
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

95 Mükemmel

BBurak Hakkında

  • Yaş 23
  • Derece
    Uzman
  • Doğum Günü 21-05-2001

Platform İstatistikleri

  • Yaş 23
  • Bizi nasıl buldun?:
    Arkadaş Referanslıyla

Profil Bilgileri

  • Yaş 23
  • Meslek:
    Makine Zabiti
  • Konum:
    İzmir
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 23
  • Favori Spor Dalın:
    Fitness

Güncel Profil Ziyaretleri

357 profil görüntüleme
  1. Ilk kürümde dianabol mantıklı bir seçim mi?

    Hedefe göre değişebilir fakat bence ilk kür için sert bir planlama.
  2. Akne sorunu yaşıyorum bunu nasıl aşabilirim?

    Güneş deniz ve bronzlaşma deriyi ve altını kurutuyor. 1-2 ay sonra bölge eski haline dönüyor ufak ufak çıkmaya başlıyor. Bunun için ayda 1 kere 15 dakikalık seanslarla ya da 2 haftada 1 şeklinde solaryum yapılabilir.
  3. Türkçe mealiyle: İltihaplanma önleyici ve giderici, Toksin önleyici ve giderici, Vücut ısısı artışı etkilerinden ötürü. Bir çok termojenik ve yağ yakıcı ürünün içeriğine bakarsan bioperine, piperin, acı biber ekstresi ve karabiber ekstresi gibi ürünler olduğunu görürsün.
  4. Kahveler, Çay ve türevleri, Baharatlar ve türevleri.
  5. Kür öncesi değerler mevcut mu? Bolde ile alakalı olduğunu sanmam.
  6. 9 haftadır kürdeyim hiç kilo artışı olmadı normal mi?

    9-10. haftalarda açılıyor olması lazım yani ilaç tam çalışıp kanında peak yapacakken ilacı kesersen hiç bir şey anlamadan, verim alamadan süreç kesilmiş olur. İmkanın varsa ve sağlığın el veriyorsa min 8-10 hafta daha devam edebilirsin. @Diver hocam daha iyi cevap vermiştir. Fakat sağlığın ve maddi imkanların el veriyorsa bu süreçten sonra: 15 hafta 500 testo 400 bolde devam ettiken sonra bolde kesip kademeli olarak testoyu düşürerek amaca göre pct ya da trt doz devam edebilirsin.
  7. 9 haftadır kürdeyim hiç kilo artışı olmadı normal mi?

    Zaten hemen hemen kilonu koruyacak kalorilerde geziyorsun, kilo alamaman çok normal. Dışardan ilaç giriyor diye yemeden kütle koyamazsın. Benim tavsiyem: 3100-3200 kalori ile başla. Haftalık 50-100 arası gidişata görearttırırsın. Bu kilolarda ilacın da iştahıyla 3500-4000 kaloriyi uzun vadeler koruyabileceğini düşünüyorum.
  8. Diüretik ürünleri ve kafeini kesebilirsin.
  9. Grimlabs hunger hk. kullanılır mı?

    Desene +55 yaş Türk halkının %95i natural değil. Çünkü artık çoğu yaşlı da şeker, tansiyon, kalp hastalıkları ya da hormonal bozukluklar nedeniyle Wada'nın yasakladığı etken maddeleri içeren ürünlerin en iyi ihtimalle 1'ini günlük alıyorlar. Böyle şeylere takılma marketten aldığın tavuğun kanında bile danabol akıyor . 6-7 haftadan uzun kickstart ürünü veya oral herhangi bir ürün kullanacaksan 4. haftada kan testi ver en azından karaciğer böbrek değerlerinin sağlığını ölçer duruma göre devam edersin. Sağlığından olmaktansa 3-4 haftalık ürün kutuda kalsın. Kürün son haftaları kütleni zirvelemek adına kullanırsın gerekirse. Hayırlı olsun şimdiden dostum bol gainzler.
  10. Grimlabs hunger hk. kullanılır mı?

    Şahsen doğal döngümü ve kan değerlerimi bozmayan ürünlere gri alan olarak bakıyorum. Senin dediğin mantıkla bakacak olursak lcarnitine de creatine veya herhangi bir suplemente naturelliği bozuyor olarak bakardım. Gidip günde 10 iu gh 750 testo ile başlayan kür takvimi yapan insanlarla kendimi aynı çatı altına sokmam
  11. Grimlabs hunger hk. kullanılır mı?

    Bahsettiğim ürünlerde sarms yok zaten hocam natural içerikli ürün diye temin etmiştim.
  12. Grimlabs hunger hk. kullanılır mı?

    Ben sinister ve shredder kullandım. Gerçekten enerji artışı ve ödem atma konusunda fark hissettim ve içeriğindeki ürünler tiroit ya da fsh,lsh değerlerimi bozmadı. Ürünü alıp almamak sana kalmış fakat satıcıya %100 güvensen bile kan testi vermeni öneririm.
  13. Tsh hormonu yükseldi ne yapmalıyım?

    Rica ederim. Zaten 3 günde hiçbir kayıp yaşamazsın hem de dinlenmiş olursun.
  14. Bulk dönemi sindirim hızını artırmak?

    Yemekleri yeterince çiğnemek, Yemeklerle beraber sıvı almamak, Yemeklerden 15-20 dk önce ve sonra sıvı almamak, Yeşillikleri, sebzeleri ve yüksek yulaf içeren besinleri ant sonrasına bırakmak (ant kadar olan öğünlerin sindirimi için), Takviye olarak pre/probiyotik ve kolojen olabilir.
  15. Antrenman ile ilgili basit birkaç sorum var?

    Piramit sistem şart değil, Özellikle doğal sporcular için her set tükeniş mantıksız, Dinlenilebilir ama set sayısı 13-15 i geçmemeli yoksa antrenman çok uzar ve tükenmişlik durumuna girebilirsin, Isınma kaldıracağın ağırlığı azaltmaz, sakatlıklardan korur, hareketin verimini arttırır, Mantıklı veya değil demek doğru değil. 2 şekilde de uygulayan var mantığı itişte arka kolun çalışması, ısınması ve tükenişe daha rahat gidilebilmesi. Göğüs/pazı mantığı ise itişte çalışmış arka kolun aktivasyonundan ötürü çalışma setlerinin veriminin düşmesini engellemek.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×