-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Dfit
181 boyunda 85.5 kiloyum.
33 yaşındayım. Diş hekimiyim gün içinde sürekli oturuyorum.
Yağsız, slim bir vücut oluşturmak istiyorum. Amacım irileşmekten ziyade estetik ve fit olmak. Güncel ve hedef fiziği resimlere ekledim.
Hiç steroid kullanmadım. İsteğim yan etkileri en az olan, minimum miktarda kür yapmak.
İlaç konusunda bünyem biraz hassas. Sigara ve kahve içsem çarpıntı yapar.
Bilgi ve önerilerinize ihtiyacım var.
-
Yazan: fitjoy
merhaba
yeni bir kür planlaması yaptım
500 mg testo enantath haftalık
200 mg masteron haftalık
2-4 ui hgh
3500/5000 kalori kademeli çıkıp inerek gideceğim
bu kürü 20 hafta yapmayı ve kuru büyümeyi planlıyorum fakat masteron u enantath mı propionat esterini mi almalıyım düşünceleriniz nedir?
-
Yazan: iboldenon
Merhabalar değerli hocalarım bulk ve definasyon dönemlerinde e2 seviyesi kaç olmalı benim en son ölçümde 64 çıktı sonrasında bulktan definasyone geçiş yapmak istediğim için haftada 2 kere yarım tablet arimidex e başladım sizce kaç değerine kadar düşmesi gerek güzel bir definasyon için ve bulk kürü için de 64ten daha yukarı çıkmam durumunda bir sıkıntı yaşanır mıydı acaba?
-