Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

SantoR

Üye
  • İçerik sayısı

    133
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

72 Mükemmel

4 Takipçiler

SantoR Hakkında

  • Yaş 44
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 15-12-1979

Platform İstatistikleri

  • Yaş 44
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 44
  • Meslek:
    Eczacı
  • Konum:
    İspanya
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 44
  1. Bpc157 ve tb500 ile omuz sakatlığı tedavi günlüğüm

    kesinlikle artiriyor..
  2. Bpc157 ve tb500 ile omuz sakatlığı tedavi günlüğüm

    Mantıklı hocam amino asit yapısına da bakmak lazım zaten bpc 157 aktif olarak yağ yakımında da kullanılıyor. Büyük ihtimal yüksek mcg girip vücudu şaşırtınca yağ yaktım
  3. Bpc157 ve tb500 ile omuz sakatlığı tedavi günlüğüm

    selamlar , kronik sinir ağrıları ve aktif iltihap varsa 250 mcg yeter olur gibi sabırla deneyip sonuçları paylaşırsınız.. Arkadaslar Bu peptidler yag yakiminda da etkili haberiniz olsun 120 kg dan 115 e dustum hemde kas kaybi olmadan!
  4. Aşırı derecede terleme sorunum var ne yapmalıyım?

    Önceki mesajda seni azarlamış gibi olmuyayım kardeşim o zaman şöyle açıklıyayım terlemenin onlarca nedeni vardır bende aşırı terliyorum ve seni anlıyorum. Aşırı terlemenin %80-90 nedeni genetiktir metobolizma hızlıdır..Kimiside terliyeyemekten şikayetçidir. Aşırı Terlemenin Diğer nedenleri: Anabolik Steroidler Ani hormon değişiklikleri Fibromiyalji Stres - Depresyon - Kaygı Troid hormonu değişiklileri Obezite Kanda Oksijen yetersizliği Yanlış beslenme Sen bunların hepsini MR çekip bulamazsın kardeşim hele MR sonuçları hiç bir şeyi belli etmez göstermez. Tıpta bir terim vardır 'MR değil hastayı tedavi edin" o yüzden niye mr diye sordum.. MR'da bir sürü yanlış şeyler görebilir senin amacın nedir? Kendinde ne bulmaya çalışıyorsun onu söyle yardımcı olalım yoksa buraya 2 sayfa yazı yazarım..
  5. Tam kestirilemeyen ve kronikleşen sakatlığıma nasıl çözüm bulurum?

    Selamlar , geçmiş olsun öncellikle doktorlardan ayrıntılı yardım almayı kafanızdan çıkarın çünkü bilgileri 50 yıl önceden kalma ve doğru düzgün muayne etmiyorlar amaçları sürüm. Bu nedenle kendi kendinizin doktoru olmak zorundasınız.. Anlattığınız konu fibromiyalji ye benziyor genelde yanlış bir hareketle tetiklenir ve vucudun her yerinde garip ağrılar oluşur. Aslında fibromiyalji nedeni bilinmeyen ağrılar zinciridir büyük ihtimalle beyinle sinir - kas sistemi arasında bir kordinasyon sorunu oluyor ve Kronik bir ağrı - iltihap döngüsü başlıyor ve bunu MR da göremezsiniz.. Size tavsiyem sakatlıkla ilgili konumu okuyun.. * Peptidlerden yararlanın Bpc157 ve Tb500 ( Noxy Labs tavsiyem) * rahatlacı masaj kremleri kullanın tavsiyem by foreks ( şeytan pençesi - mor olan) tüm ağrıları alıyor antreman öncesi ve yatmadan önce kullanın.. * hayatınızdan stresi maksimum derecede çıkarın olumsuz düşünmeyin * bio enerji - kayropratik
  6. Selamlar ordan o treni cikarip Hgh fragmant eklersen hem aldigin yan etkilerden kurtulursun hem kurun yarida kalmaz hem pct si kolay olur . Tren cok gereksiz bir veteriner ilaci...
  7. Sustanonu birakip tek ester testo e ye gecerseniz tum sorunlariniz cozulur vucutta 4 esterle sapitmaz
  8. Hocam gecmis olsun vucutta enfeksiyon / iltihap varken her deger sapitir once bir iyiles dinlen sakince bir kan verirsin 1-3 ay sonra panik yapacak bisey yok dert etme..
  9. Optimum pharma 10 sene öncede yapardı şimdide yapıyor şu kullandıkları yağı bir değiştirmediler :))
  10. Teşekkürler hocam
  11. Yüksek hgb ve hct değerleri ile ilgili soru ve deneyimleriniz

    Video yaparsan güzel olur😃
  12. Bel fıtığı teşhisi kondu bu süreçte küre girebilir miyim?

    Geçmiş olsun aynısını Boyun fıtığıyla yaşadım ( Çok şanslısın boyun fıtığı çok daha ağrılı ve hayatidir) o dediğin lastik kopma anını bilirim aslında bu yılların birikimi tek bir yanlış harekete bakar.. Dürüst konuşmak gerekirse 6-12 ay zor günler seni bekliyor sabredeceksin fıtığı iyileşmeyen kimse yok sen bu aşamada hızlı tedavi yollarına bakacaksın.. Çünkü herkese iyi gelen sana iyi gelmez. Zaten ne zaman geri döneceğini vucudun sana soyler hiç acele etme.. Peptidlerle iyileşme konumu incilemeni öneririm.. Peptidler Kayropraktik Bioenerji Hacamat Fizik Tedavi Algoloji Gibi tedavi yöntemlerini deniyebilirsin geçmiş olsun!
  13. Yüksek hgb ve hct değerleri ile ilgili soru ve deneyimleriniz

    Aynen arkadaşlar harika olur! Gördüğünüz gibi sorunlarımız ortak
  14. Biraz kafan karışmış galiba deca ile treni değiştirmek istemişsin öncelikle niye verim almadın trenden? Amacın ne? Boy yaş kilo ne? Yağ oranın ne?
  15. Spora gitme isteğim yok bu durumu nasıl aşabilirim?

    Çok basit bunun zorunluluk olduğunu unutma nasıl yemek yiyip uyuyorsun kaslarınıda çalıştırıp kardio yapmazsan sağlıklı olamazsın yani zaruret hobi değil..

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×