Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

kayhan035

Üye
  • İçerik sayısı

    137
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

34 Mükemmel

1 Takipçi

kayhan035 Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Profil Bilgileri

  • Ad Soyad:
    KAYHAN BORAZAN

Güncel Profil Ziyaretleri

234 profil görüntüleme
  1. 10 günlük pct

    Bunu öğrenebilmemiz icin senin T.TESTESTERON, LH ,FSH, Prolaktin ve e2 testlerini görelim. Gördükten sonra yorum yapabiliriz. 10 günlük pct diye birsey yok. Herseyin bi zamanı var. Ovitrelle de testis atrofisi varsa uygulayın 8 e bolmeyin etkisi olmaz max 3 bolunur bana göre. 3 haftada testis çekilmesi olmaz tahminen
  2. Testo bolde sonrası kan degerlerim

    Merhaba (Lh) döngün açık gözüküyor kullandığın ilaçların markasi neydi? Her neysem... Kür baslangici veya ortasında test değerin var mı? Prolaktin için 1 tane cabaser al. E2 icin arimidex vs hicbirsey kullanma, dogal olarak keten yağı artırıyor. Lh dongun acık kapanmamış gözüküyor pct ilaçlarını kür icinde kullanmadıysan sıkıntı kullandığın anabolizanlarda...
  3. Pct nasil olmali

    Teşşekürler ümit hocam saygılar....
  4. Pct nasil olmali

    Çeyrek tablet arimidex önerir misiniz hocam teşekkürler yorumunuzdan dolayı
  5. Pct nasil olmali

    @metinav@rastlantisal@metinav@rastlantisal @Rdm @metinav Degerli hocalarım 1 ay gectikten sonra yeni test sonuçlarım çıkmıştır Eski sonuclarim Prolaktin 19.21 T. TESTESTERON : 8.55 E2(ESTADRIOL) :60.7 Lh 13.37 Fsh 1.83 AST : 60 ALT : 44.5 YENI SONUCLARIM E2(ESTADRİOL) :47.3 FSH :2.27 LH : 6.04 PROGESTERON 0.45 PROLAKTIN : 11.88 T.TESTESTERON: 6.46 ALT : 35 AST 28 Teşşekür ederim yardimlarinizdan dolayı 😊😊😊
  6. Pct nasil olmali

    tamama hocam 5de 1 armıdex kac etkılıyor acaba e2 yi
  7. Pct nasil olmali

    tamam @rastlantisal umit hocam 1 defaya mahsus mu kullanayım yoksa 6 günde 1 cabaser mi yoksa durumu gözleyip test verip öyle mi
  8. Pct nasil olmali

    Değerli ümit hocam Teşşekür ederim. Emeklerinizden dolayı 1 arimidex aldim akşama 1 cabaser ala alacağım
  9. Pct nasil olmali

    Teşşekürler hocam
  10. Pct nasil olmali

    Hocam @metinav dediğiniz gibi bitkisel takviyeler kullanıyorum sadece. Şuan hicbirsey kullanmıyorum Lh cok zor düşüyor e2 düşmüyor anlam veremiyorum. Dediğiniz gibi yapıp arimidex ve cabaser kullanacam onun dışında 1 hafta sonra tekrar test verecem Başka önereceğiniz birsey varmı hocam
  11. Pct nasil olmali

    Fsh düşüklüğü kafamı bulandırdı hocam
  12. Pct nasil olmali

    PCT'den 25 gün sonra yeni test sonuçlarım T.Testesteron = 8.55 (2.8-8) Estadriol E2( 60.7) LH = 13.37 (0.57-12) Fsh =1.83 (0.95-11.95) Libido ve ereksiyon kalitesi zayıf. Fsh icin üroloji doktoru spermiyogram yaptır dedi 🥺 Artik yoruldum PCTden 25 gün sonra değerlerim böyle ne yapmaliyim degerli hocam @metinav @rastlantisal @Rdm
  13. Pct nasil olmali

    SONUÇLAR CIKSIN ona göre bakalım ama kendini denemek için 1 tabletı 2 ye bolerek bakabılırsın duruma . Ben teste gidicem hafta ici
  14. Sustanon 250 içeriği

    kadesş bu kadar takılma sustanon dekanoat esteri vucüttan 6 ayda atılıyor tamamen entatheden daha guclu . piyasdaki entanthelerin icinin %100 dolu oldugundan bile emin degılım.
  15. Pct nasil olmali

    tamamdır takipteyim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet ve benzerine başlamayınız.
×