Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Vassa

Üye
  • İçerik sayısı

    118
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    2

Vassa kullanıcısının son zaferi 6 Ekim

Vassa en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

21 Mükemmel

Vassa Hakkında

  • Yaş 32
  • Derece
    DENEYİMLİ
  • Doğum Günü 05-07-1994

Platform İstatistikleri

  • Yaş 32
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 32
  • Meslek:
    Tasarımcı
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 32
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. 24 haftalık yeni kür sürecimde nelere dikkat etmeliyim?

    LDL uçmuş ezetimib ve rosuvastatin kullanmayı düşünebilirsin dostum.
  2. Nessie kürümde kan testi sonuçlarım hk. (ilaçlar boş çıktı)

    Hiçbir hissiyat gelmedi henüz. Son antrenmanda biraz daha enerjiktim ama çok spesifik ilaçtan diyemiyorum
  3. Nessie kürümde kan testi sonuçlarım hk. (ilaçlar boş çıktı)

    1 haftadır 40 alıyorum ben de pwo olarak. Benim için de erken mi sence nedir bunun hissiyat olayı?
  4. Nessie kürümde kan testi sonuçlarım hk. (ilaçlar boş çıktı)

    Var mı bir hissiyat doz ne hocam
  5. Epsilon labs ürünleri hk.

    Denemek için 2 marka anavar aldım biri dvp biri epsilon. dvp yi 1 haftadır kullanıyorum 40mg hiçbir etki yaşamadım. Bu sabah epsilondan aldım 40mg, antrenmanda biraz farklıydım pump ve enerji olarak. Lakin spesifik olarak aha çalışıyor diyemiyorum hiç kullanmadım daha önce. Önümüzdeki günlerde de epsilondan devam edeceğim.
  6. Epsilon labs ürünleri hk.

    hocam bu nerenin markası ki sahteleri türedi. Direkt sahibi mi desem distribütörü mü desem kolayca ulaşılıyor.
  7. Güzel kurumuşsun sen de dostum artık yemek yemenin vakti gelmiş gibi. Yeni başladıysan eğer hiç yapasın gelmesin bence zaten cok hızlı gelıseceksın sağlam ve temiz yersen...
  8. Selamlar, geçtiğimiz günlerde neler yaptığımı ve son durumumu toparlamak için bir güncellemeyle geldim. Kilom sabah aç karnına 72'lere kadar geriledi iyice zargana oldum lakin aynada çok iyi hissediyorum Reta bayağı etkili oldu karnım git gide açılmaya başladı. Önümüzdeki 10 gün içerisinde bulk phase'e geçmeyi planlıyorum. 3-4 gün önce Anavar kullanmaya başladım. Antrenman öncesi 40 mg alıyorum ama açıkçası ilacın çalıştığından biraz şüpheliyim. Şu ana kadar herhangi bir mod veyahut güç artışı, ekstra pump vs. hissetmedim. DVP ve Epsilon olmak üzere iki farklı ürün almıştım. Epsilon baya dandik bir ambalajla göndermiş ürünü, açıkçası ona pek güvenemedim. O yüzden ilk DVP ile başladım. Bu tarz etkileri hissetmek için henüz erken mi? Özellikle Anavar kullanan arkadaşların bu konudaki deneyimlerini merak ediyorum. Ek olarak son tahlillerimde LDL biraz yüksek çıkmıştı. Bunun üzerine ezetimib ve rosuvastatin aldım. Ezetimibi her gün, rosuvastatini ise haftada 2 kez olacak şekilde planladım. İlerleyen tahlillerde nasıl bir değişiklik olacak bakalım. 72 çıkan E2 için ise şu aşamada herhangi bir müdahalede bulunmadım. Herhangi bir yan etki veya belirti yaşamıyorum. Ayrıca LC/MS E2 testi de verdim, pzts günü onun sonucu çıkacak. Onu da gördükten sonra daha net bir fikrim olacak. Şimdilik durumlar böyle. Bulk phase'e geçiş ile beraber 250 mg'dan 375 mg'a çıkmayı düşünüyorum. Yaklaşık 8 hafta gözlemleyip özellikle E2'yi nasıl yönettiğimi ve ai konusunda vücudumun nasıl tepki verdiğini takip etmek istiyorum. Sonrasında 500 mg'a çıkıp yaklaşık 20 hafta kadar devam etmeyi ardından TRT dozuna dönerek bir süre dinlenmeyi düşünüyorum. Bakacağız artık, süreç ilerledikçe güncellemeleri buraya bırakırım.
  9. Kahverengi uçlu insülinle omuza enjeksiyon yapılır mı?

    25g 25mm turuncu aşı iğnesi işini görür. Yağ oranım yüksekken onla yapıyordum acısız bir şekilde.
  10. Herhangi bir websitesinden mi bahsediyorsun yoksa normal bi satıcıdan mı? Ben zphc alıyorum belli başlı satıcılardan bi problem yaşamadım. Website konusu bana güvenilir gelmiyor lakin tecrübemde yok..
  11. Oxandrolone marka seçimi hk.

    Başladın mı hocam kullanmaya? Ne gibi bir etki beklemem gerekiyor benim de boş mu değil mi anlayabilmem için?
  12. Oxandrolone marka seçimi hk.

    DVP ve Epsilonu da aldım. 30mg kullanacağım günlük. Etkisini ilk 10mg ile pwo'da anlayabilir miyim hemen?
  13. Accunate işe yarıyor mu? Meso da bir adamın cycle log'unda uzun suredır kullandıgını belirtiyor ama fotoğraflarda hala sivilceli sırtı baya.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp