Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

hectordoyle

Üye
  • İçerik sayısı

    1.256
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    9

hectordoyle kullanıcısının son zaferi 18 Kasım 2022

hectordoyle en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

642 Mükemmel

8 Takipçiler

hectordoyle Hakkında

  • Derece
    Hoca

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme

Güncel Profil Ziyaretleri

2.062 profil görüntüleme
  1. Cruise döneminde reseptörleri nasıl açabiliriz?

    Androjen reseptörlerinin de kanda belirli bir yarılanma ömrü mevcut. Bu boşta duran, yani androjene bağlı olmayan androjen reseptörleri ile kullanılan anabolik ve androjenik ilaçlar bir araya gelip vücuttaki genel androjen reseptör azaltmasını engeller ve yeni androjen reseptörleri üretmede katkıda bulunur. Androjene bağlı reseptörlerin yarılanma ömrü, androjene bağlı olmayan reseptörlerden daha uzun olduğu için bu şekilde döngü halinde belli miktarda yeni androjen reseptörleri üretilir ve yarılanma ömürleri kadar etkinlik gösterir. Bu döngü böyle devam eder. Burdaki mekanizmadan da anlaşılacağı gibi reseptörlerin tıkanması veya tepki vermemesi gibi bir durum söz konusu değil. Kas kazanımında yavaşlama durumu olduğunda vücuttaki diğer kas gelişimine veya engellenmesine katkıda bulunan hormonlardan dolayı gerçekleşir. (kortizol, myostatin, estradiol, igf-1 vs.)
  2. Pharmacom labsı bulmuşsun tepe tepe kullan Kür planlamanda bir sorun yok ancak testosteronu 150 mg yerine 100 mg EOD şeklinde alman definasyon açısından daha iyi. Vücudunun ne derecede aromatize olduğunu bilmiyorum o yüzden arimidex kullanım sıklığın ve dozajın hakkına tam bir şey diyemem. Cabergoline için haftada bir defa 0.25 ya da iki haftada 1 0.50 mg şeklinde kullanmanı tavsiye ederim. Güçlü bir ilaçtır kendisi. PCT için aldığın nolvadex ve clomid'e ek olarak : Burda belirttiğin takviyeleri PCT'de de almaya devam edebilirsin, NAC ve C vitamini gibi antioksidanları da ekleyebilirsin.
  3. Trenbolone kullanırken cinselliği nasıl koruyorsunuz ?

    Tren eklediğin hafta yarım tablet cabaser veya tam tablet dostinex kullanmaya başla ve her 2 haftada 1 devam et tren bitene kadar.
  4. Küründe 2 ml test e 2 ml tren e var cruise döneminde genelde trt doz only testo yapmak mantıklı olanıdır. Haftalık 125-200 mg arası test enanthate veya sustanon devam edebilirsin. Sustanonda 4 farklı ester olduğu için başka ester testosteronu vucuda sokmak yerine enanthate devam etmen daha iyi bence. Sustanonu sonraki kür döneminde kullan. Yüksek dozajlarda (500 mg ve üstünde) o güç artışı kendini belli ediyor.
  5. Pct sürecine girdim bana yardımcı olur musunuz?

    Ovitrelle HMG değil. HMG denilen ilaç FSH üzerinde etkili. Ovitrelle Alfa-HCG olarak geçer. Pregnyl ise Beta-HCG dir. Ovitrelle Pregynl kadar etkili değil, forumda ovitrelle ile pregnyl ile ilgili konular mevcut onlara göz gezdirebilirsin.
  6. Cruise dönemine girmeden önce mini cut yapmalı mıyım ?

    Yağ oranın aşağı yukarı %17 civarı. Cruise döneminde de cut yapabilirsin sorun olmaz. Sonrasında blast yapacaksan işin çok daha kolay olur.
  7. Merhabalar, benim durumumda tüm bilirubin değerlerim yükselmişti (total, direkt, indirekt) ancak karaciğer enzimlerimin hepsi referans aralığındaydı. Bu yaz boyunca haftalık 200 mg trenbolon enanthate kullandığım süreçte bazen (özellikle de cheat yaptıktan sonraki gün) dışkım yağlıydı. Buna direk kolestaz demek doğru olur mu orasını bilmiyorum ancak bakmak lazım. Trenbolonu uzun bi süre kullanmam, zaten abartıldığı kadar etkili değil benim bünyemde. Burda da belirtmişsin, tren kullandığımız zaman kan değerleri diğer ilaçlara kıyasla daha fazla artabiliyor bunun sonucunda da indirect bilirubin artışına neden olabiliyor.
  8. O karın ağrısının aynısını bizzat yaşadım, o ağrı daha sonra böbrek tarafına doğru gitmeye başladı o zamanlar tren enanthate kullanıyordum, acile giderken böbreklerim gitti ne yapıcam diye baya endişelenmiştim Treni bırakıp sadece testo kullanmaya devam ettiğimde de bilirubin değerlerim normale gelmişti, sonradan trenbolon'un safra akışını değiştirdiği gerçeğini öğrendim. Uzun süreli açlıklar da gördüğüm kadarıyla bilirubin seviyelerini yükseltebiliyor. Bu değerleri düşürmek için TUDCA, UDCA(Ursactive) kullanılabilir. Aspirin ve kafein kullanımı da bilirubin değerlerini düşürebilir.
  9. Yükselmeyen e-2 konusunda ne yapmalıyım?

    Boldenonu çıkarabilirsin, boldenon senin durumunda e2 seviyelerini deca olmasına rağmen aşağı çekmiş olabilir. Küre oral steroid olarak dianabol ya da anapolon ekleyebilirsin. Bulabilirsen kürüne Ment(Trestolone) ekleyebilirsin. Bu da vücutta östrojenik bir etki yaratıyor. Bu arada maaşallahın var abi formun çok iyi
  10. Only testosteron - kür günlüğüm ( ilaç, beslenme, gelişim )

    Ne istediğine, bütçene ve tecrübene göre değişir, istersen deca eklersin, istersen deca + boldenon, istersen tren, tren + masteron, ya da primo, boldenon oral steroid olarakta dianabol, anapolon, winstrol diye gider. Neredeyse tüm anabolik steroidler testosteron ile kombine edildiğinde etkili oluyor zaten. İlk defa anapolon kullanıcaksan bu kadar yüksek başlama. 50 mg ı günde 2 ye bölerek kullanmaya başla, belli bir süre durumu gözlemledikten sonra (3-4 hafta) dozu öyle arttır.
  11. Çok düşük, her ne yapıyorsan onu da belirterek forumda konu açabilirsin.
  12. Clen yerine alternatif ne kullanabilirim?

    Bulabiliyorsan Yohimbine HCL. Clenbuterole benzer etkileri var (kalp atışında artış, sempatik sinir aktivitesinde artış vs.) ama doğru kullanıldığında istenilen yağ yakma etkisini gösteren bir ilaç.
  13. Deneyip gözlemlemen lazım. Ben pct sürecinde hiçbir cinsellik vs. yapmam. Pct sürecinde kullandığımız ilaçlardan dolayı zaten hormonlarda normalde olması gerekenden fazla inişler ve çıkışlar olduğu için o süreçte şahsen yapmamayı tercih ederim. Psikolojik olarakta daha iyi geliyor. Ama diyorsan bana bişey olmaz çelikten kılıcım beni yıldırmaz, sana kalmış.
  14. Orijinal oxandrolone kullandım, karaciğer enzimlerimde çok az oynama yapmıştı.
  15. Rimobolan, oxandrolone ve turinabol testosteron dışında zararı az olan steroidler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×