Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Test-enjoyer

Üye
  • İçerik sayısı

    19
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

Test-enjoyer Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Konum:
    Türkiye
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

276 profil görüntüleme
  1. Boldenon-testo-danabol kürü

    500 testo e 600bolde gireyim direkt iyi midir?
  2. Boldenon-testo-danabol kürü

    Öncelikler selamlar, 1-4 hafta danabol 1-15+ hafta testo e 1-15+ boldenon Marka: AndroChem (boldenon 1ml/300mg - testo 1ml/250mg) İlaçlar bu şekilde kan testlerim hepsini hallettim şuanlık problem yok. İlk 4 hafta 30 mg danabol sonra kesicem. İlk 4 hafta 250mg testo alıcam. 4 hafta sonra testoyu 500e çekicem Fakat tek aklımı karıstıran şey boldenon dozu ilk 4 hafta testo ile aynı mı alayım yoksa 300lerde bırakıp sonradan testo ile arttırayım mı? 500-500 ya da 500-600 gibi Yanlışım olabilir konu hakkında herkese iyi ve sağlıklı günler.
  3. Enjeksiyon

    Birçok insan kalçadan yapıyo nereden vurman geretiğini bilmen lazım iğne işine girdiysen birde insülin iğnesi olur mu bilmiyorum. Forumda enjeksiyon ile alakalı bir bölüm var orayı okumanı tavsiye ederim
  4. Enjeksiyon

    Bu kişiden kişiye göre değişir benim en rahat olduğum enjeksiyon bölgesi bacak. Ama bir tavsiyem olucaksa omuz ve kalça arasında bence kalça daha rahat .
  5. Uyku ilaçları

    Eskiden böyle bir problemim vardı psikiyatrist bana atarax önermişti uyku ve sinir için ona bakabilirsin işe yarıyo ama doğal yollar ile halletmen daha iyi olur
  6. Hıq balonu

    Bence supplement markası değil içeriği önemli çok yakından takip etmiyorum ama illa aynı içerik üretip ucuz olan markalarda vardır gereksiz
  7. Definasyon kürü

    Peki elimde suan eczane sustanonu var sustanon daha mı iyi olur definayson döneminde yoksa propionat mı tercih etmeliyim?
  8. Definasyon kürü

    zaten döngüm kapalı. Amacım vücudumu dinlendirmek. iki kürü arasında 0.5 alıcam yani trt şeklinde
  9. Definasyon kürü

    Öncelikle selamlar İlk kürüm testo boldenondu bulk kürü 4 ay kadar sürdü Bildiğiniz üzere yaz geliyor. Ve iki kür arasında 0.5ml testo e (haftada) alıyorum yapmak istediğim 4 hafta 0.5 testo gidip sonra definasyon kürüne girmek (girmeli miyim?) planımda su sekilde 200 deca , 300-400 testo p , hgh fragment , clenbuterol veya deca yerine başka bir anabolizan mı kullanmam gerek ya da çıkarayım mı ? ilaçları emin olduğum bir kaynak temin edicem Görüşleriniz nelerdir. (20 yasındayım 1 yılı askın spor geçmişim var )
  10. Hastanede kan değerlerine nasil baktirilir

    Tam hatırlamıyorum ama 940-950 civarı geldi
  11. Hastanede kan değerlerine nasil baktirilir

    Anabolik steroid küründeyim zaten konu acmıstım testlerimle alakalı en son. Prolaktin, e2 , fsh , lh , serbest ve total testo , alt , ast , kreatinin özelde parasıyla yaptıgın için sorgu yok ama daihliye gittigin zaman anlatmak zorunda kalıyosun derdini bu testlere 950 tl verdim
  12. Hastanede kan değerlerine nasil baktirilir

    dahiliyeden randevu alabilirsin ama hormon testlerini sürekli yaptırmıyolar en azından bana yapmadılar özelden para vererek baktırdım daha rahat oldu
  13. Test sonuc

    Öncelikle selamlar 500testo 500 boldenon küründeyim . dün test verdim ve bazı sonuclar acıkcası beni üzdü. loving hocanın yazdıklarını okudum bu konu hakkında ama içimde kaldı. serbest testo 36,44 ng/l total testo 4,7 ug/l e2 2,51 pg/ml lh 00,5 fsh 0,24 önceki testlerim baska ilaç kullandım e2 yükselmişti baya ama suan nedense düşük geldi Ve testten 1 gün oncesinden ilişkiye girdim ve fazla alkol kullandım (alkol ve ilişki yüzünden düşük çıkmıs olabilir fakat nedense az geldi) yorumlarınız için teşekkürler.
  14. Benelux pharma testosteron

    Bu ürünü internet üzerinden aldım ve kullandım. Lanet olsun böyle bişey yok lağımda falan üretilmiş desem yeridir her enjeksiyon şiddetli ağrı şişme hiç steril değil tavsiye etmiyorum bilindik kişiden bilindik ilaçtan şaşma 200-300tl aşşğı vericem diye düşünme koskoca balkan pharma , meditech , pharmtech , sb labs duruken antin kuntin yerlerden ilaç alma sonra benim gibi acı çekersin (benim düşüncem yanlışta olabilirim herkese iyi günler dilerim)
  15. Doz arttırma

    Testosterone Enanthate

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×