Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 08-04-2024 tüm alanlarda

  1. 15 points
    Herkese merhaba, Forumda uzun bir süredir başlıkları inceliyor ve kendime bir yol çizmeye çalışıyordum. En sonunda Burak hocamla iletişime geçtim. Sağolsun bana bütün süreçten bahsetti ve benim için en uygun olacak şekilde neler yapmam gerektiğini tek tek anlattı. Kendisi ve tecrübelerine duyduğum saygı ve güven ile Burak hocamla definasyon sürecine başlama kararı aldım. Kendimden emin bir şekilde ve sağlam bir mental ile 12.02.2024 tarihinde sürece başladık. Bu süreç kullandığım ürünlerin Burak hocamdan tedarik ettim. Kullanılan ürünlerin markası : NOXY LAB https://www.noxy-labs.com SR9009 GW-501516 Yohimbine Cardio ve beslenmeme çok dikkat ettim. Bu süreçte gerçekten mentalinizin çok iyi olması ve kararlı bir şekilde bu sürece başlamış olmanız çok önemli. Kendi nefsinizi terbiye etmeyi öğreniyorsunuz diyebilirim. Hem sıfır karbonhidrat olması hem de bu kadar sağlıklı beslenmeniz ilk başta zorluyor diyebilirim. Sonuçta şeker en büyük bağımlılık. İlk haftayı atlattıktan sonra sağlıklı beslenme düzenine çok güzel bir şekilde alışıyorsunuz ve yoksunluk hissetmiyorsunuz. SR 9009 ve GW-501516 açlık hissiyatını ortadan kaldırıyor ve enerjik hissetmenizi sağlıyor. Şöyle ki öğün sayım teke düştü bazen o tek öğünü bile yemek istemeyecek kadar aç hissetmiyordum ve iştahım olmuyordu. Tabiki sağlık açısından öğünlerimi ihmal etmedim. Burak hocaya bu süreçte sağladığı destek için çok teşekkür ederim. Her zaman ilgili ve disiplinli şekilde yaptığı işi sonuna kadar bütün ciddiyetle yapıyor. Kendisi bu konularda ve konuşmalarımızda kendisinden öğrendiğim yeni bilgiler ve bakış açılarıyla bana bir örnek, hoca, abi oldu diyebilirim. @L0ving Bulk küründe görüşmek üzere 👋🏼 Ölçülerim şu şekilde; Başlangıç - 12.02.2024 93 KG BEL 100 BOYUN 41 BACAK 59 KOL 34 OMUZ 124 GÖĞÜS 104 4 hafta sonra 81 KG BEL 87 BOYUN 38 BACAK 57 KOL 33 OMUZ 121 GÖĞÜS 100 8 hafta sonra 79 KG BEL 83 BOYUN 38 BACAK 55 KOL 36 OMUZ 117 GÖĞÜS 100
  2. 3 points
    Ucuz etin yahnisi yenmez hocam tecrübe ile anlamış oldun. 500 lirayada tren var piyasada 3000 lirayada kimse aptal değil malına anlamsız fiyat biçsin. Her rakamın bi bedeli var
  3. 2 points
    21 yaşındayım ben de yaş olarak yakınız maddi gücün disiplinin yeterliyse hormonel gelişimin vücutta tamamlandıysa önce bu ilaç işini hangi amaçla yaptığını kafanda netleştir sonrasında her şey hazır ise gir bu etmenler tamamsa seni tutan bir husus yok zaten
  4. 2 points
    Tamam ama zaten 5. haftadasın galiba daha çok erken sonuç alman için. 12 hafta testosteron ile geçirmişsin ama o zaten zaman kaybı bana göre boldenon belki burada fark yaratabilir o da çok uzun vadede açılıyor. Troidlere gelince hassas bir konu kas gelişimi üzerindeki ağırlığını tam bilmiyorum ama kg alma veya verme konularınca ciddi sıkıntı çıkarıyor bozuk troidler.
  5. 2 points
    Kullandığın ilaçlara bağlı alerjik reaksiyon da olabilir hiç bu kadar akne yaşayanı görmedim ilaçları kesmelisin
  6. 1 point
    lasixi neden kullanıcaksın acaba tansiyon hastası mısın yarışmaya mı giricen o öyle sandığın gibi basit bi ilaç değil vucutta kasta ne kadar mineral faydalı su varsa atar krampların olur tansiyonun düşer vucut susuz kalır kürdesin muhtemelen böbreklere zarar bu çocuk oyuncağı değil profesyoneller bile yarışmaya 1 hafta kala kullanıyor oda kalan suyu atamadıysa bi uzmana danış aksi halde bitirirsin kendini
  7. 1 point
    Hocam sitenin ismi Peptidturkiye. Yani Peptid steroid sarms kürler hakkında konuşuluyor. Dini soruları Nihat Hatipoğlu ile dosta Doğru programına sorabilirsin. 👌
  8. 1 point
    Tam hatırlamıyorum süreci ama geçti eski kürlerimdendi dediğim gibi tövbeliyim zaten sertleşme bozukluğuda yapmıştı bende
  9. 1 point
    Yuhh ilk defa duydum hocam. Kaç haftadır kürdesin ve dozajın nedir
  10. 1 point
  11. 1 point
    @Loving hocanın tren kullanımında bir tezi var trt miktar testo ile mijimum yan etki der kendisi
  12. 1 point
    Hocam bildiğim kadarıyla ödem yapsa şimdiye yapar idi 8. Haftadan sonra neden ödem yapmaya başlasın ki yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum
  13. 1 point
    Detoks ürünleri kullan ödem atıcı sirkeler vs kardiyo ya boks idmanı ekle gölge boksun iaparak olabildiğince belden esnemeye çalış birde yediklerini çok ama çok çiğne mideye fazla iş bırakma
  14. 1 point
    Bahsettiğiniz kişiyi biliyorum ama onlar lab yohimbesi sizin veya hepimizin yohimbe hlc saf eczane yohimbesi kullanmasını tavsiye ediyorum. O ürünlerin üzerinde yohimbe yazıyor ama var mı yok mu ne kadar var muamma maalesef ki.
  15. 1 point
    Evde ya da salonda derken hocam, bilgili bir insan ile takipli çalışma için demiştim, sanırım yanlış anladın.
  16. 1 point
    hemen açıldığını bilmiyordum yeni bir bilgi daha öğrendim sayenizde teşekkür ederim. sizce boldeyi max kaç ay kullanmamı önerirsiniz bir de sustanonu
  17. 1 point
    Kaçırdığın bi şey var onu düzeltelim boldenon vurduğun an açılır, çalışır fiziken yansıması sonradan başlar 10 hafta ve sonrasında. Etkileri hemen negatif yan etkileri 10 haftadan sonra başlar ve fiziki pozitif etkileri.
  18. 1 point
    Benden sana bir abi tavsiyesi senden oldukça büyüğüm o yüzden dediklerimi iyi dinle yararına şeyler söyleyeceğim. Senin açtığın son 2,3 konuyu okudum ve teknik analizim sen ya bu sporu bırak veya psikolojik destek al bu spora dair çünkü artık çok ağır bak ağır değil çok ağır takıntı, saplantı yapmışsın her konunda isyan öyle yaptım böyle yapacağım öyle olmadı böyle olacak derken kendini yoruyorsun yap o zaman neden cümlelere takılı bırakıyorsun ki kendini olmuyorsa üsteleme veya olacağına inandığın farklı bir sistem varsa onu dene ama yok devamlı saplantılı şekilde konular açıyorsun mesela bu konu ile de yetinmeyin yine benzer konular açıp isyana bağlayacaksın. Tekrar diyorum bi büyüğün olarak saplantılı ruh halinden çık ve rahatla biraz kafanı boşalt olmuyorsa olmuyordur olacağına inanıyorsan da burada mızmızlanmayı bırak ve icraata geç ve baştan kendin olmak üzere herkesi şaşırt bulduğun çözüm yöntemleriyle. Kal sağlıcakla.
  19. 1 point
    belki plasebo etkisi olabilir psikolojik yani kullandığın marka güzel ama yinede boldenonun açılması biraz sürer
  20. 1 point
    En ağır dönemlerde bile hastalık olarak kürde olduğum zamanlarda serum veya antibiyotik aldım herhangi bir sorun yaşamadım. Ama bu seninde yaşamayacağın anlamını taşımıyor tabiki.
  21. 1 point
    Hücreleri değiştirmez ama mutasyona yatkın bir gen varsa onu tetikleyebilir büyüme hormonu sadece boyunu büyütmüyor vücutta gerekli gereksiz büyümeye açık ne varsa hepsini büyütmeye yönelik çalışır o yüzden vücudunda genetiğinde bir kırılım varsa kaş yapayım derken göz çıkarmak mümkün boy sakal gibi şeyler sizin yaşlarınızda ergenlik zamanları takıntı haline geliyor bunu bizlerde yaşadık ama yaşın ileri dönemlere geldiğinde boyun sakalın mühim olmadığını aklın daha mühim olduğunu anlayacaksın boyun uzun ama kendini geliştirememiş biriysen dışlanırsın ama boyun kısada olsa diğer yeteneklerinin farkında olursan herşeyi başarırsın Mesela Messi. Yarı otizm teşhisi konmuştu ve 1.69 ama tüm dünya onu başka yeteneği zekası ile tanıdı. Böyle bakarsan bunu sorun olarak görmez hayatına farklı şekilde devam etmeyi seçebilirsin. Geçmiş olsun.
  22. 1 point
  23. 1 point
    İyiye gittiğini düşünüyorsan daha fazla düşme fakat iyileşme olduğunu düşünüyorsan tüm hormonları optimize etmen için TRT daha mantıklı olucaktır.
  24. 1 point
    Dogru bir kür olmamış 10 hafta danabol kullanımı olmaz bence max 6 hafta olmalıydı
  25. 1 point
    Damarı delmiş geçmiş olabilirsin bence öyle olmuştur, yani geçen gün elimi kestim yanlışlıkla ondada baya kan fışkırdı, belki sana da o hesap olmuştur hocam.
  26. 1 point
    Bu yorum doğru değil ve kötü niyetli insanlara da fırsat veriyor. Bu ülkenin asıl sorunu zaten herkesin malına anlamsız fiyat biçmesi. Piyasada o kadar çok boş mal var ki asıl maliyeti 500 tl olan treni dolu satan birisi yüzde 1'lik kısımda olduğunu bildiği için 6 kat fiyat istiyor. Dışarıya ayağımızı adım atar atmaz içeceğimiz kahve, bineceğimiz taksi, yiyeceğimiz yemekte aslında ne kadar kazıklandığımız hesabını yapmakla meşgulüz.
  27. 1 point
    bende yaşamadım ödem dediğiniz gibi hocam dolu değil ilac en fazla yarı yarıya doludur iyimser bakıyorum, tabi diğer ilaçlarını bilmiyorum ben sadece treni için konuşuyorum
  28. 1 point
    Dediğime gibi çıktı neyse tecrübe oldu. Bende ödem yapmamıştı umarım sende de yapmamıştır. Steril ama doluluk düşük gerçekten.
  29. 1 point
    Bu markadan ve aynı satıcıdan deca kullanmıştım 250 mg haftalık ama novalife deca ile aralarında hiçbir fark yoktu. 250 mg dahi olsa merdivenaltı bir ilaçla arasındaki farkı hissettirmeli.
  30. 1 point
    10 mg Burak hocayı tanımadan önce ben de aynı düşüncedeydim. Malum sahteleri de çok fazla piyasada. Çok teşekkür ederim. Biraz daha rahatlayıp bıkmamak için 4-5 gündür ödül olması için biraz daha rahat ve cheat şekilde geçirdim. Dediğiniz gibi 3-4 hafta daha devam edip bunun üzerine ter temiz bir şekilde büyümeyi düşünüyorum.
  31. 1 point
    Büyük emek var o yüzden ilk övgü sana olmalı Enes definasyonlar çok çileli geçer çünkü Neredeyse karın kasların gelmek üzereymiş uzatabiliyorsan uzat 3,4 hafta daha sonra şu fizikle yaz tatilini aradan çıkarırsın.
  32. 1 point
    Sarmlara güvenim yoktu yazılan çizilenlerden sonra ama 1,2 tane konu gördüm sizinki dahil aslında alakası yokmuş muhteşem sonuçlar alınıyormuş elline sağlık.
  33. 1 point
    Gerçekten çok iyi sonuç almışsın ilk fotoğrafa ve ölçülere bakınca ciddi emek var. Yohimbine günlük kç mg alıyordun toplamda hocam?
  34. 1 point
    Tebrik ederim yazdıklarından şu net anlaşılıyor ki disiplin jle bu gibi ürünler ciddi farklar yaratıyor hedeflerimiz doğrultusunda kararlılıkla ilerledigimizde sonuçlar şaşırtıcı oluyor gerçekten
  35. 1 point
    enjeksiyona çektikten sonra havasını boşalt. temiz bir yerde tut bir şey olmaz
  36. 1 point
    Ereksiyon sorunu yaşanıyorsa proviron ilk akla gelen şey oluyor genelde. Bazılarımızda ben dahil peniste uyuşma hissi yaratabiliyor. demin bir konuda bilgilendim Themra Epimedyumlu Macun ile erkesiyon sorununu hallettiğini okudum, kür içi tadanafil ile macun her zaman bulunmalıymış. Macunu bir dene istersen sorun psikolojik ise çözüleceğini düşünüyorum.
  37. 1 point
    Bence evigen kaliteli ilaçlar için çok gereksiz. Sadece enjeksiyon miktarı artıyor ve her enjeksiyon da evigen kullanmak yani e vitamini almak çok gereksiz. Düzenli e vitamini kullanan birisi olarak söylüyorum bunu. Ayrıca ben 0.5 ml enjeksiyon yapmak varken 1-1.5 ml enjeksiyon yapmak istemem tercih meselesi biraz
  38. 1 point
  39. 1 point
    Teste girmeden kimse sana şöyle böyle diyemez çözüm öneremez sebebi belli değil e2 kaynaklı mı? prolaktin kaynaklı mı? psikolojik mi? Net çözüm ortaya koyabilmek için teste gir sonuçları koy ona göre yorumlar herkes.
  40. 1 point
    Arkadaşlar hocalarım merhaba Sarms sarms sarms diye burak @Loving hocamı darlaya darlaya sonunda geldi belki 2,3 hafta konuştuk her soruma sıkılmadan cevap verdi ve mk 677 aldım. kalite zaten gerek kutu gerek içindeki ml çubugu, check kodu kendini belli ediyor 30 ml şişe günlük 1 ml kullandım 30 gün tam gitti bazıları eksik ml olabiliyor ama bu tamdı çok güzel güç artışı verdi ve bi doluluk oldu 1 ayda hissedilebilir yan etki vs çokk acıkma oluyor oda zaten çalıştı anlamına geliyor çok memnun kaldım üründen ayrı burak hocamdan ayrı gerek konuşmalarda gerek motive eden sözleri yaklaşımı beni çok memnun etti alınıcaksa bi Ürün onunda burak hocadan alınmasını öneririm.😊 peptid türkiye + sarms türkiye + steroid türkiye =kalite
  41. 0 points
    Tekrar söyleyeceğim kullanmanı tavsiye etmiyorum ama madem yapacaksın etiketleyebilirsin
  42. 0 points
    Çok teşekkür ederim. Hocam yazmayı unutmuşum. Ünlü bir influencerdan daha yeni oxy2gen yohimbine aldım. Sıfır karb günlerinde antrenman ortası kardiyo öncesi 1 tablet (10mg) almaya başladım. Aşırı bir terleme vs. bir etki şuan almadım. Kullanmaya devam ediyorum.
  43. 0 points
    Evet öncelikli konulara bakarak resminizi buldum. Formun gayet iyi. Benim sana tavsiye vermek haddime değil ancak ben senin yaşında olsam haftanın 5 günü çalışır iki gün vücudumu dinlendirirdim. Proteini vücut ağırlığı x2 yapardım asla ama asla fazlasını tüketmezdim. Yağı 60 gr a sabitlerdim geri kalanda karbo olurdu. Gelelim aynaya bakınca hiç bir şey göremiyorum mevzusuna. Maalesef gelişsen bile sana yeterli gelmiyor hastalığı bu. Kendimden örnek vereyim ben m giyen adamdım. Şimdi alim fit asla giyemiyorum. Ovirsize xxl, regular fit xl giyebiliyorum. Arkadaşlarım ailem yeter artık bu ne aq bırak artık şu sporu diyorlar ve ben idmandan sonra ayna karşısına geçince kendime bu ne lan zargana gibisin daha fazla dazla ağır girmelisin diyorum. Kısacası kafadan rahatsızlık. Gelelim ilaca geçme isteğine eğer maddi durumun bunu kaldıracak seviyede ise her türlü koruyucuyu, tahlili yaptırmak için maddiyatın varsa burayı bırak ailen bile seni durduramaz ancak ben senin yerinde olsam 25 yaşına kadar doğal giderim. Ayrıca bu ilaçlar öyle bastım oldu gibi basit şeyler değil örneğin ben bütün markaları bir kobay fare gibi vücudumda denedim. Geceleri uyuyamama, millet kazakla gezerken senin alev topu gibi olman, iş hayatında iş arkadaşlarınla sürekli kavga etmen, sokakta mermi gibi gezip arasıra karakolluk olmak, orantısız güce sahip olmak bir bakmışsın adamın çenesini eline vermişsin bu tip durumlarda sana ekstra masraf yazar adam şikayetçi olmasın diye mecbur karşılayacaksın, trafikte deli gibi makaslar atmak düz yolda bile sürekli yarış yapıyor hissinde olmak, devamlı seks isteği, vücudunda çıkan sivilceler. Ben bu spora 36 yaşında başladım 3 yıl bitti, son bir yıl ilaçlıyım. En ufak şeyde saldırcanlaşıyorsun.karşı taraf 2 kişi üç kişi farketmiyor. Bunlar benim ilaçlarla birlikte yaşadığım etkiler. Belki başkası papatya oluyordur bilemem. İyi düşün, iyi düşün, iyi düşün.
  44. 0 points
    Sağ olasın abicim ama mantıken doğru şeyler yapıp olumlu sonuç almak gerekmiyor mu? Olması gereken budur... Olmuyorsa bırak diye bir şeyi ben kabul etmiyorum! Herkes yapıyorsa ben niye yapamıyorum??? Her şeyi olması gerektiği gibi yapıyorum, kimse benim kadar yemek yemiyor, hareket formunu kimse benim kadar iyi yapmıyor overtraining, failure, yarım tekrar çeyrek tekrar bütün terimlerin ne olduğunu çözdüm, her şeyi denedim, kas zihin bağlantısı falan her şeyi yapmaya çalıştım. Bunların hiçbirini bilmeyip peynir ekmek yiyen kekolar yapıyor ben yapamıyorum?? Bir de bana bırak o zaman diyorsun, hayır efendim yapacam... İlaç gerekiyorsa ilaç...
  45. 0 points
    hocam psıkolojık olacagını sanmıyorum gunde 4-5 lıtre ıcerken 7 litre tuketmeye basladım
  46. 0 points
  47. 0 points
    rimobolon genellikle iştah sorunu yaşayan insanalra veriliyor, protein sentezini arttıyor kas kaybını azaltmak için kullanıyorum bende, only olarak alıyorlar testoyu çok düşürmüyor yanlış mıyım ? @metinav
  48. 0 points
  49. 0 points
    1 ünite Kan verip hacamat yaptırmayı düşünüyorum bakalım nasıl olucak
  50. 0 points
    güncelleme: 8 aydır kürdeyim kendimi biliyom ilaç çalışıyor ama bu 400mg de 200 bile yok noxyden pahalıya denk geliyo böle bakınca ben sipariş verdim yeniden noxy geçiyorum param israf oldu

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×