Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

supzero

Üye
  • İçerik sayısı

    107
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

21 Mükemmel

supzero Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    danışma
  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme

Güncel Profil Ziyaretleri

136 profil görüntüleme
  1. Kilo alımım durdu bunun için insülin kullanmalı mıyım?

    metin hocadan alıntıladığım mesaj var biraz gezindim forumda ve şu metni gördüm Diğer konuda yorumda belirmiştim, kontrollü salınım yapıldığı belirtiliyor nateglinid için.Ben fiyatından dolayı alıp denemedim Açıkçası vucudumda fazla salgılanan bir madde insülin ve kilo alımıyla ilgili en küçük bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Denemek için repaglinid formunu alıp kullanmıştım.Beni baya zorladı ve bıraktım...Daha sonra berberin alıp kullandım. Yabancı sporcuların diamicron dışında bir deneyimleri olduğunu okumadım.Belki vardır bir yerlerde önümüze çıkar, kimbilir. Doğal insülin miktarını arttırmak/dengelemek için berberin kullanılabilir. Steroid kürü yapanların düşük doz bazal insülin kullanmaları daha akla yatkın geliyor.Zaten hariçten üretimi baskılayan maddeler alınıyor insülin içinde benzer mantık düşünülmeli.Vucudunu doğal olarak geliştirenler için diamicron veya benzeri sülfonürler destekleyici olur. Denemek için nateglinid (starlix) kullanmanın çok bir zararı olmaz, vucudu aç bırakmadıktan sonra.
  2. @BBurak ekstra bilgi eklemeye gerek yok diye düşünüyorum bilgilerinizden dolayı. ilkine gelecek olursan only testo ilk küründe oldukça yeterli gelecektir sana. extra bir şey kullanmana gerek kalmaz. yapacağın kürü ilkinde değil de ikinci üçüncü kür girişiminde deneyimleyip kullanabilirsin.
  3. Kilo alımım durdu bunun için insülin kullanmalı mıyım?

    11. haftada olmam lazım. boldenin açlığı geldi fakat istediğim etkiyi gösteremedi fazla. nateglinid hakkında ne düşünüyorsunuz? ghrp-6yı burak hocadan temin edebilirim elinde varsa illa ama şuanlık eczane ürünlerine yönelmeyi düşünüyorum pratiklik açısından
  4. Kilo alımım durdu bunun için insülin kullanmalı mıyım?

    hocam sarms kullanılabilir biliyorum zaten hali hazırda susta bolde küründeyim ilk haftalar da anapolon kullanmıştım kilo almam oldukça yavaşladı çünkü. evet bu konuyu okudum hocam geri dönülmeyecek sıkıntılar olması büyük olası. küre devam etmeyi düşünüyorum açıkçası.
  5. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Bayadır konu açmıyordum hemen hemen kilo alımım oldukça yavaşladı forumda gezinirken insulin hormonunun + yönlerinden - yönlerine kadar sıkıntıları var Lantus insulini 16 saatte kandan çıktığı için faydalı olacağını düşünüyorum + olarak büyüme hormonu da içeriyormuş(yanlış biliyorsam bilgilendirmenizi rica ederim) konuya geleceksek vücudum büyüdü evet ama kilomda yerinde sayıyorum sizce kullanmalı mıyım?
  6. 2025 mart yarışma günlüğüm (tüm detaylarıyla)

    takipteyim hocam başarılar dilerim
  7. Beslenme sorunum var insülin kullanmalı mıyım?

    hocam sabah kahvaltısında en azından şöyle yapabilirsin 50 gram yulaf ezmesi 4 yumurta 100 gramda peynir bunları karıştırıp omlet yaparsan en azından sabah kahvaltısında hem kalori ihtiyacını giderirsin hem proteini Yulaf Ezmesi (50 gram öğütülmüş yulaf ezmesi): Protein: Yaklaşık 7 gram Yağ: Yaklaşık 5 gram Yumurta (4 adet): Protein: Yaklaşık 28 gram Yağ: Yaklaşık 20 gram Peynir (100 gram): Protein: Yaklaşık 25 gram Yağ: Yaklaşık 33 gram Toplam yağ ve protein miktarları: Toplam Protein: Yaklaşık 60 gram (yulaf ezmesi: 7g, yumurta: 28g, peynir: 25g) Toplam Yağ: Yaklaşık 58 gram (yulaf ezmesi: 5g, yumurta: 20g, peynir: 33g) Toplam Kalori: Yaklaşık 940 kalori
  8. Sahte eczane ürünleri hk bilgi

    hocam benim de aklıma takışmıştı acaba ürünün kalitesi mi düştü emin değilim. üç hafta önce susta kullandığımda üstteki yeri tekte aynı olduğu gibi açabiliyordum şu son iki haftadır açarken cam dağılıyor bir bilginiz var mıdır
  9. Pirinç unu çiğ tüketilir mi shake gibi?

    zamanında pişirdiğim pilavi shake haline getirip içmiştim. sıkıntı olur mu bilmiyorum ama hazımsızlık yapabilir.
  10. Erotik film oyuncuları steroid hgh tarzı ürünler kullanıyor mu?

    örneğin babasını koymuşsunuz hocam..
  11. Enjeksiyon yapamıyorum yardımcı olur musunuz?

    hocam direkt kalçadan yap. daha rahat + olarak sustanon ödem yapacağı için evigen kullan
  12. Apandisit ameliyatı oldum spora ne zaman dönebilirim?

    hocam her şeyin önemlisi sağlık bir kaç ay beklersin doktora sorarsın küçük ağırlıklarla çalışabilir iyim diye.
  13. hocam ikinci haftadan pek bir şey denmez biraz daha zaman geçsin o zaman açman daha önemli olurdu konuyu
  14. ilaçlar steril olmayan ortamlarda yapılıyor. bunu bile bile kullanacaksan sana kalmış yine de. Milletin ilacının içinde kıl cam kırıkları çıkıyor bunu bile bile kullanacak mısın? Sen gidersin 1200e testo e alırsın doluluk oranı %10 kullanmaya değer mi? Değmez. Her şeyin en önemli sağlık.
  15. evet e vitamini nimet gerçekten hiç düşünmeden e vitaminiyle birlikte enjekte et

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×