Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

BlaBla

Üye
  • İçerik sayısı

    76
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

18 İyi

BlaBla Hakkında

  • Yaş 29
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 19-02-1995

Platform İstatistikleri

  • Yaş 29
  • Bizi nasıl buldun?:
    Arkadaş Referanslıyla

Profil Bilgileri

  • Yaş 29
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    Balıkesir
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 29
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme

Güncel Profil Ziyaretleri

234 profil görüntüleme
  1. Tren acetat kullanırken hangi koruyucuları tercih etmeliyim?

    Glutatyon derim ben . Tren küründe olmazsa olmazım 6-7 seans yaparım.
  2. Teste cyp , boldenon, masteron , primabolon kürüm

    Hocam bodytech hakkında çok olumsuz yorum duydum forumda, memnun musunuz acaba ?
  3. Merhaba, 3 hafta sonra 8 haftalık Tren a, Oxand, Testo Cyp kürüm sonlanıyor ve arkasından 16 hafta testo c, boldenon, masteron , primabalon seferine çıkacağım. Dozajlarım 16 hafta 800 testo 16 hafta 750 bolde 8 hafta 400 masteron sonu 8 hafta primabolan marka olarak zphc yi tercih edeceğim gibi önerdiğiniz marka var ise yönlenebilirim zphc satan kişiyle görüştüm testo e kalmadığını 200 mg testo c olduğunu söyledi , o yüzden 800 testo gireyim dedim. Önerilerinize açığım saygılar.
  4. Kürde testis büyümesi neden olur ?

    Merhaba arkadaşlar, Şuan tren ace, testo cyp küründeyim. Geçmişte yine başka bi konuda ufak konuşma yapmıştık emin olamadığım için fazla uzatmadım. Şimdi gerçekten çok eminim ki benim kürden önce testislerim küçükmüş ve küre girince testisler eski halini aldı. Bunun sebebini araştırıyorum ama bulamıyorum kimse bilmiyor imkansız geliyor insanlara. Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir ? Kafamda tek senaryo var. 1) Ben aylar önce deca kürüne girdim ve decadick oldum sanırım ama çok rahatsız etmiyor eskiden baya sıkıntıydı fakat tren kürü öncesi sabahları ereksiyon falan oluyordum. %100 ereksiyon bazen oluyordum bazen sertliği koruyamıyordum ama bi şekilde idare ediyorduk. Muhtemelen pct tutmadı o sıra askere gittim geldim 7-8 aya yakın ilaç girmedim döndüğümde içler açısı bir durum vardı fakat aklıma gelmediği zaman sertleşmede sorun yaşamıyordum. O yüzden dedim psikolojik olma ihtimali yüksek cialis alayım yanıma bişi yaşarsam atar kurtarırım. Muhtemelen benim fsh ve lh döngüsü pek tam açılmadı diye düşünüyorum ama zaman geçtikçe iyi olduğum için kendi kendine toparladı gibi düşündüm ve yeni küre girdiğim zaman benim testisler büyüdü. Şimdi aklımdaki korku pct sonrası benim hormonlar bozuğu düzgün sanıp kendini oraya kitler mi ? Ve abilerim Allah aşkına testis nasıl büyür kürde 😄 senelerdir küre giriyorum ufak ufak zamanlarda hayatımda ilk defa bu durumu yaşıyorum... @Askabar @metinav @rastlantisal @Emrah
  5. kanada da spor salonunda sormuştum. Yarışmacı olduğumu ve bir süre işler için buraya geldiğimi söylemiştim bana yardımcı olmuşlardı. Önce dolandırılıyorum sanmıştım ama maşallah iyi çalışmıştı 😄
  6. Uyku problemi yaşıyorum bu sorunu nasıl aşabilirim?

    Ah Askabar ah… Geçekten müthiş birisin dostum! Her konumda ince ince yardım ediyor bildiklerini aktarıyor bilmediğin zaman bile bilen birisine yönlendiriyorsun. Çok teşekkür ederim ve sana saygılarım sunarım.
  7. Deca dick olma ihtimali ve kan testi

    Merhaba dostum. Aynı hocadan bahsediyorsak çok şanslısın çünkü herkes bilmez onu, zamanında beni ve çoğu arkadaşımı yarışmaya hazırladı fakat benim hayatımda oluşan aksilikler sonucu yarışa giremedim. Veyron markası şu sıralar çok dönmeye başladı yoksa elimde optimum, zphc, HTP, dragon pharma, vortex, bodytech ilaçları mevcut. Eskiden Veyron kullanıp çok verim almıştım ama şimdi açıkçası eskisi gibi hissettirmedi bana ve o yüzden genel bi Veyron kullanımını sorayım dedim. Yakın zamanda 5.hafta kan sonuçlarıyla geleceğim 4-5 güne, o zaman anlarız nedir ne değildir 😄
  8. Uyku problemi yaşıyorum bu sorunu nasıl aşabilirim?

    İyi hoş diyorsun da hocam orijinal sarms bulmak çok zor şu zamanlarda 😂
  9. Bazı insanların aksine dönemsel olarak çok ağır uyku problemi yaşıyorum. Acaba kullanmış olup önereceğiniz bir ilaç var mı eczaneden alıp içsem uyusam ? Papatya çayı, lavanta , melatonin günlük düzenli kullandığım şeyler onlardan pek fayda göremedim.
  10. Genotropin ne zaman? nasıl ve ne şekilde kullanılması doğru?

    Uyanınca , antrneman sonrası , yatarken yani toplam 3 kere 2ünite kullanıyorum 3 senedir. Saizen kullanıyordum bu sene genoya geçtim.
  11. Madde bağımlılığı ve steroid sebep - sonuç ilişkisi var mı?

    Anladım abi teşekkür ederim önerilerin için. Benimkisi bir yarış niteliğinde değildi aslında genel bir meraktı hormonlar ile maddeler arasında bir bağ var mı diye merak etmiştim. Örneğin bir madde bağımlısı arkadaşım kısır kalmıştı, tabi bunu öğrenince kontrollerden geçip bir sorun olmadığını kendi üzerimde görmüştüm. E birde bu sporla uzun bir zamandır iç içeyim artık bilgilerimde eskisine göre fazla olduğu için o kısırlık durumunun olma faktörleri sonra dozajlarda yan etki alamama vs. hepsini kafamda toparlayıp acaba bu maddenin hormonlara etkisi nasıl oluyorda kısırlık olabiliyor, yoksa uzun süreler aslında hormonlarımı kör ettik ve tolerans değerim mi arttı diye bi şüpheye düştüm. Biraz araştırmalarım sonucu böyle bir bilgiye rastlamadım.. En son dedim siz abilerimden , kardeşlerimden illa yaşayan gören olmuştur ve merakımı giderebilir diye böyle bir konu açma gereksiniminde bulundum. @rastlantisal
  12. Öncelikle herkese merhabalar Geçmişte bi madde bağımlılığım vardı ve bu süreç 16 yaşından 23 yaşına kadar sürdü. Benim için zor bir süreçti okul,aile,çevre faktörü genelde hep madde üzerinden gitti. Daha fazla ayrıntıya girmeden çok fazla sorunlar ve kayıplar yaşayınca tedavi olmam gerektiğine karar verdim ve özel yardımlar, hastaneler derken şükür böyle bir şey kalmadı. Öğrencilik hayatına çok geç atıldım bu süreçte annem çok destek oldu bana 23 yaşlarında açıktan liseyi bitirerek sınavlarla dolu bir sene ders çalışma süreci derken makine mühendisliğini kazandım. Bu sporla 23 yaşında tanıştım zaman zaman bırakmalar ve zaman zaman gelişmeler derken anabolik işine 25 yaşında merhabayla başladım. Şimdş açıkçası sorunum örneğin bazı ilaçlar bana etki etmiyor örneğin birisi tek ağrı kesiciyle işlerini hallederken ben 3 tane ile aynı etkiyi alıyorum. Arkadaşlarımla aynı ilaçlara girdiğimiz zaman aynı dozlarla oynadığımız zaman onlar uçarken ben normal bi şekilde gidiyorum. Bazı ilaçların yan etkileri bende olmuyor. Eskiden vücuduma çok fazla kimyasal soktuğum için artık hormonların dozajlarını vücudum tolere edebilir mi ? @rastlantisal @metinav @Bay-T
  13. Anapolon nedir? ne işe yarar? kullanmaya değer mi?

    Eskisi gibi olduğunu düşünmüyorum, eskiden 100 kullandığım ile şimdiki zamanlar 100-150 kullandığım Abdi İbrahim beni mutlu etmemişti.
  14. Kürdeyken içten gelen kaşıntıya nasıl çözüm bulabilirim?

    Şu sıralar gündemde çok uyuz vakası var, uyuz olmuş olmayasın. Kaşıntı gece çok fazla artıyor sabahları azalıyorsa uyuz olma ihtimalin yüksek. Sağolsun aylar önce spor salonu sayesinde benim başıma gelmişti de ondan bi söyleyim dedim.
  15. Himalaya marka liv52, cystone ve detoksift günlük 3 kapsül. Maydanoz, brokoli, ıspanak tozu. Hep bunları kullandım hayatımda hiç nac600, milk thistle kullanmadım ve hiç sorun yaşamadım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×