Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

onur41_38

Üye
  • İçerik sayısı

    199
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

43 Mükemmel

onur41_38 Hakkında

  • Yaş 39
  • Derece
    Uzman
  • Doğum Günü 12-03-1985

Platform İstatistikleri

  • Yaş 39
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> <em><strong>izmit.</strong></em> </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 39
  • Meslek:
    Finans Yönetici
  • Konum:
    izmit
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

398 profil görüntüleme
  1. Kürdeyken vücudun vereceği tepkilerin üstesinden nasıl gelebilirim?

    Yağ oranım yüzde 8 demişsin. bu tepkiler bu yağ oranına göre gayet normal.
  2. Melanotan 2 - kullanım rehberi (bronzlaşmak artık çok kolay)

    Bu ürün benim için biçilmiş kaftan. yalnız bunu kullanırken güneş kremi kullanmaya gerek var mı? bunu merak ediyorum çünkü beyaz tenimden dolayı güneş kremi bile fayda etmiyor ıstakoz gibi oluyorum.
  3. Kür esnasında kabızlık sorunu yardım!

    Haşlanmış patates yemeni tavsiye ederim.
  4. ivedi bir şekilde doktora görün.
  5. merhaba, iran testo enanthe piyasada bulup bulabileceğin en iyi enanthe'dir. ben 500 vurduğumda sivilceler coştu, idmanlarda nefessiz kaldım öyle etkili bir ilaç korktum bıraktım onu ancak ondan sonra kullandığım ilaçlarda böyle bir etki görmedim. dostum herşey zamanla yavaş yavaş. bu ilacı vurdun vücut zamanla tepki verecektir. adı üstünde uzun esterli bir ilaç . ayrıca tahlil tahlil tahlil asla ama asla ihmal etme kontrollü git, bu forumda sana yol gösterecek bilgili insan çok fazla ama tahlillerini öncesi sonrası gibi doneler olmalı. kolay gelsin.
  6. 2023-2024 kür günlüğüm / detaylarıyla birlikte

    BAŞ TACISIN.
  7. kesinlikle altına imzamı atıyorum. devlet hastanelerinde bu olmuyor oluyor diyenlerde melek gibi binde bir görülen doktora denk geliyor. ben devlette yaptırdım girdim içeri ilaç kullandığımı değerleri kontrol etmek için şu şu tahlilleri yaptırmak istediğimi söyledim bana demediğini bırakmadı doktor hanım yaşça da benden küçüktü. yalan yok zoruma gitti konuşmaları. tahlilleri yaptırdı mı yaptırdı ama en az 20 dk ağız kokusunu çektim birde ben direk konuya girince kem küm etmeden. hatta yanındaki asistan bayana dönüp 'bu ne ya bu tahlili doğurmak üzere olan kadınların memesinde süt yeterli mi diye yağıyorlar'' deyip kahkaha attılar. o esnada içimden geçenleri bilmek istemezlerdi. sözün kısası özele bas parayı yaptır, adamlar törenle tahlile götürüyor.
  8. Vücutta aşırı sivilcelenme var ne yapmalıyım?

    merhabalar, ben iki hatadır kullanıyorum bende hiçbir etki olmadı
  9. 2023-2024 kür günlüğüm / detaylarıyla birlikte

    Merhabalar, Bayram bitti ve yuvama geri döndüm. Bu hafta idman sistemimi değiştirdim pazartesi göğüs-arka kol salı sırt -ön kol çarşamba bacak-omuz perşembe göğüs-arka kol cuma sırt-önkol uzun süre uygulanan sistemden insan bazen sıkılabiliyor yeni heyecanlar aramak iyi gelir diye düşündüm. saygı değer hocam @rastlantisal hocam öncelikle şunu belirteyim kesinlikle yalakalık olarak algılanmasını istemem ama bazı insanlara önemli olduklarını yaşarken söylemek gerekli sizin metin hoca'nın ve diğer yardımcı olmaya çalışan isimleri aklıma gelmeyen insanların bu olaylarda payı paha biçilemez parayla satın alınamaz bilgiler. ya ilaç aldığın adama bir şey soruyorsun adam sana 'dostum her şey para diyor' siz bu işi karşılık beklemeden (ki bekleseniz piyasanın içinden geçer para ile oynarsınız ) yapıyorsunuz hasta halde bile cevap yazmaya üşenmiyorsunuz ALLAH sizden razı olsun. hocam doktorum kullandığım sivilce ilaçını 17.04.2024 tarihi itibariyle 40 mg çıkardı, vitamin takviyelerini kullanmamı, güneşten uzak kalmamı, kafein tüketimimi azaltmamı kutu bitince de detaylı bir tahlile sokacağını söyledi. tabi şöyle bir şey var hocam sen ne kadar ilacı kes desende ben yine dayanamayarak testo enanthe 300 mg haftalık devam ediyorum. bu 300 ile beraber acayip sakin sessiz bir adam oldum özellikle serdar aktolga nın 44 yaşından sonra vücuda hükmedemiyorsun demesi bende durgunluk yarattı. (psikolojik kısmına değinmek istedim) beslenme konusuna gelince 200 gr prinç, 2 ekmek, 5 yumurta, 200gr gainer, 600 gr tavuk göğsü ve canım sıkıldıkça kuruyemiş, yeşillik. aylık pirinç 50g olarak artacak.
  10. Iran testo - 4. haftamdayım işe yaramıyor galiba?

    Herkese selam, bu vücut marka olarak sp, king pharma, evogen, white tiger ve İran testo kullandı. İran testo nun verdiği hızlı etkiyi hiç bir ilaç vermedi. Ayrıca dalga ya yaptığı etkiyi konuşacak olursak eşofman giyemiyordum idmana öğlen saatleri tek tük kişi varken gidiyordum. Belkide bende bu etkileri yaptı, bilemiyorum.
  11. Natural sporcularda adalenin doluluğunu arttırmak için ne yapılmalı?

    Kesinlikle karbonhidrat arttırımı yavaş yavaş yükselterek. özelikle pirinç.
  12. Evogen kullanan var mı?

    Testo enanthe ve boldenon kullandım etkisini gördüm.
  13. 2023-2024 kür günlüğüm / detaylarıyla birlikte

    Bu sivilcelenme ile ilgili kan testi yaptırdım ve yukarıda paylaştım.
  14. Vücutta aşırı sivilcelenme var ne yapmalıyım?

    Boldenon kullanmıyorum 600 mg only testo sonra 300 mg ye düştüm ama geçmedi. Kan testlerimde, ciğerlerde normal çıktı @rastlantisal hocamızın tavsiyesiyle komple kestim. Bakalım ne olacak.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×