Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 18-02-2023 tüm alanlarda

  1. 3 points
    Arkadaşlar merhaba bugün otururken biraz canım sıkılıyordu ben de nedense bu konu üzerine ufak bir araştırma yapmak istedim bulduğum bilgi,makale ve yapay zeka sonuçlarını derledim umarım işinize yarar. Doğal myostatin inhibitörlerinden olan Flavonoidler üzerine incelediğim makale : Flavonoids as natural myostatin inhibitors: implications for muscle growth and differentiation" - https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26814410/ Flavonoid Türleri hakkında yapay zekadan aldığım sonuçlar: Birçok flavonoid, insanlarda myostatin inhibitörü olarak potansiyel göstermektedir. Bazı çalışmalar, özellikle resveratrol, epigallocatechin gallate (EGCG), hesperetin, naringin, rutin ve kaempferol gibi flavonoidlerin myostatin seviyelerini düşürdüğünü ve kas kütlesi gelişimine katkıda bulunduğunu göstermektedir. Ancak, bu flavonoidlerin insanlarda myostatin inhibitörü olarak kullanımı hala araştırma aşamasındadır ve klinik çalışmalarla daha fazla kanıt gerekmektedir. Ben burada bir sonraki aşamada Fareler üzerinde Resveratrol Flavonoidler kullanılan bir makale olduğunu bildiğimden Yapay zeka üzerinden Resveratrol içeren meyve ve sebzeleri arattım. Aldığım sonuçlar : Resveratrol, birçok bitki türünde doğal olarak bulunan bir stilbenoid bileşiğidir. En yüksek konsantrasyonları üzüm, üzüm suyu, şarap, fıstık, ahududu ve böğürtlen gibi bazı meyve ve sebzelerde bulunur. Resveratrol, antioksidan, anti-inflamatuar ve anti-kanser özellikleri ile tanınmaktadır. Ayrıca, kalp sağlığını ve insülin duyarlılığını da artırabileceği düşünülmektedir. Son yıllarda, resveratrolün kas kitlesi ve performansını artırıcı etkileri üzerine yapılan araştırmalar da artmaktadır. Ek olarak bu konu hakkında eksik olarak bildiğim eklemek istediğiniz bir bilgi varsa söylerseniz sevinirim herkese iyi forumlar.
  2. 2 points
    @Mickey hocam merhaba eski konulara göz gezdirirken, kür içindeyken hcg kullanımı yaparak çocuk sahibi olduğunu okudum 19 haftadır kürdeyim bu hafta TRT ye başlıyorum 4-6 hafta arası 125 mg susta ile TRT yapıcam Bende yeniden çocuk sahibi olmak istiyorum fakat form yakalamışken kürü bırakmak istemiyorum 1 adet ovitrelle yi 2ye bölüp 10 günde bir olarak alsam yanına extra olarak TRT süresince klomen eklesem faydası olurmu 1 hafta önce yaptırdığım test te değerlerim bu şekilde FSH 0.3 / LH 0.07 @rastlantisal @metinav Hocalarım sizlerinde değerli yorumlarınızı bekliyorum,,, teşekkürler
  3. 1 point
    Anladim sagolun bilgilendirdiginiz icin dikkat edicem bu konulara sagolun bilgilendirdiginiz icin surecte yine forumda aktif olucam
  4. 1 point
    Tabiki olmaz.. önce mental olarak rahatlat kendini neticede antrenman yapmaya devam edeceksin keyif almaya bak.
  5. 1 point
    O zaman 1 aylığına splite geçmemin bana eksisi olmaz hocam, biraz farklılık olsun.
  6. 1 point
    Şu adama bir de hayattayken en azından dürüst ve açıksözlü diye iltifatlar edilirdi adamın kollarında silikon vardı ya şaka gibi. Onun kol antrenman müziğini de çok severim bu arada R.İ.P.
  7. 1 point
    rich in uyumadan önce kolunuzu pumplayın sonra büyüdüğünü hayal edin fikri çok iyiydi hocam
  8. 1 point
    Sırtınız geniş ise içini kalınlaştırın veya altını doldurun ? Sırt geniş diye konu bitti mi.. o kadar fazla kas rezervi var ki sırtta bir ömür çalışırsın. Bacak ve sırtı aynı gün çalışan biri oldschool dememeli kendisine. Sırt antrenmanına şiddet verdiğiniz ölçüde önkol ve biceps hacimleniyor. Ben 5 sırt hareketi yapıyorum ve bunlar makine değil hep row, dambıl vs.. sonra 5 set curl yapıyorum pazuyu noktalıyorum. PPL güzel sistemdir ama kişi sıkıldıysa elbette değişebilir. PPL'de her kasa 6 günde bir dönüyorsunuz bro splitte bu 7 günde 1 yani siz ayda aynı kası 5 kere çalışırken brosplitte bu 4.. ay ay farkı açıyorsunuz. Bu arada çalışmak derken sert antrenmanı kastediyorum. Benim neredeyse son 10 saat kala felan vücut topluyor ve programa devam ediyorum. Eksik bölgeniz varsa fazladan antrenman yapmayın, şiddetli çalışın. Düşünecek olursak salı biceps yazıyor programda cuma bir daha biceps var.. kafa olarak salı günü zaten vites düşürürsün nasılsa cuma da çalışacağım bu yeterli dersin noktalarsın. Sadece tartışmak istiyorum yoksa isterseniz uyumadan önce Rich Piana ile kol çalışın.
  9. 1 point
    İkisini de günlük olarak vuruyorum.
  10. 1 point
    250 200 dozajları bence düşük kalır dostum bu şekilde başlayabilirsin fakat kürü yarıladığın dönemde iki ilacıda 75-100mg arttırırsan daha iyi sonuç alırsın
  11. 1 point
    Dostum burda kimse bilim adamı değil. Kiloluysan testo düşer çünkü erkekler binlerce yıldır savaşan çalışan makine gibi varlıklar. Doğamıza aykırı obez olmak kilolu olmak. Diyetine sadık kal aynada kendini beğenene kadar antrenman yap düzelir o zaman teston. Bu halinle kendini beğeniyorsan neden beğenmemen gerektiğini de anlamış oldun
  12. 1 point
  13. 1 point
    Markus'unda belirttiği gibi yüksek kilo ve yağ oranında testo seviyesi düşer. Herhangi bir sağlık problemi yoksa kilo vermenizi engelleyen, açık olmak zorundayım kilo verememenizin sebepleri; yanlış beslenme, kalori açığı olmadan beslenmek, kardiyo yapmamak vb... Sağlam bir definisyon sonrasında testo seviyeniz yükselir.
  14. 1 point
    serbest testosteron yok total testo nun çok ta bir anlamı yok total yüksek olur free düşük olur evet sorun vardır total düşük olur free yeterlidir o zaman sorun yok lh düşük yalnız doktorunu değiştirebilirsin fakat fayda edermi sanmıyorum senin ne hissettiğin memnuniyetin doktorların umurunda değil değerlerin referans değerlerinin minumum kurtarsın senin libido probleminden psikolejin bozulsun sorun yok derler onlar
  15. 1 point
  16. 1 point
    himalaya felan bilmem de şuan durum iyi kurcalama işte Ben bunu kullanıyorum doğal: https://www.supplementler.com/urun/kingsize-nutrition-alpha-king-180-tablet-15195 gece yatmadan önce 1 tane yuvarla. düzenli kullanımda lh seviyesini yukseltiyor. Test sonucum aşağıda.
  17. 1 point
    Merhabalar. Kanda hala testosteron var. 10 gün daha sert antrenman yapıp sonrasında karın bölgesinden (uygulaması youtubede var) 1 ovitrelle enjekte et. Enjeksiyondan 6 gün sonra günde 1 klomen 1 tamoksifen ile 5 hafta devam et. Son hapı içtikten en erken sonra tekrar test lütfen.
  18. 1 point
    Arkadaşlar çok güzel ve açıklayıcı yorumlar yazmışlar, bence bunları kulak arkası yapma değerlendir @gokalaf Sustanon içeriği itibariyle bulk ve definasyona da uyar.Kişinin metabolizması ve hormonel yapısı müsaade ettiği ölçüde... 500 mg sustanonla baktın östrojenin düşüyor beslenmen yeterli olduğu halde gelişim kaydedemiyorsun, yanına danabol, anapolon, hiç olmadı kreatin yancısıyla birlikte kullanabilirsin.Beslenme sıklığını arttırabilir veya insülini yükseltecek karbonhidrat çeşitleri deneyerek verimli olanı tercih edebilirsin. Kilon 90 üzeriyse 750 mg da kullanılabilir 2-3 kürden sonra...1000 mg dozun yan etkileri dışında çok bir getirisi olmaz.Reseptörlerin çok fazla azalacağından bir zaman sonra 250 mg kadar etkisi olur...İlla denemek o şekilde anlamak istiyorsan ucunda ölüm yok, ama yan etki tablosu hepten sertleşiyor bilmeni isterim... Anabolikler mucize değil, bir tamamlayıcı ve geliştirici-uyarıcı gibi düşünülmeli...Eskiler boşuna dememiş "selle gelen, yelle gider" diye Gelişimi uzun vadeye yaymalıyız, yavaş olsun ama kalıcı olsun.
  19. 1 point
    Yine sana "yapma gokalaf" diyeceğim. Psikolojin o şiddetli dalgalanmayı kaldırmayacak. 5 dakika uslu dur yahu
  20. 1 point
    Kardeşim onu yapma diyoruz başka bir şeyle geliyorsun 😂😂😂 1.5-2 yıldır kür yapıyorum.500 testoyu geçmedim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×