Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Geleceğin Olympia'sı

Üye
  • İçerik sayısı

    540
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    2

Geleceğin Olympia'sı kullanıcısının son zaferi 21 Nisan 2023

Geleceğin Olympia'sı en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

127 Mükemmel

Geleceğin Olympia'sı Hakkında

  • Derece
    Bilgin
  • Doğum Günü 1 Ekim

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Sefil öğrenci
  • Konum:
    Turkey
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme

Güncel Profil Ziyaretleri

1.512 profil görüntüleme
  1. Only testo 8. hafta kan tahlillerim.

    Only testoda dostinex ile bir işin yok hocam, zaten test sonucundan da belli gereksiz yere baskılamışsın. Yükseldiğini hissettiğinden kastın eğer duygusallık gibi şeylerse büyük ihtimal e2 ile alakalıdır.
  2. Decadan neden verim alamadım ?

    Bu sefer 500testo Balkan, 300 SP bolde yapıcam 20 hafta.
  3. Decadan neden verim alamadım ?

    TSH referansın üstündeydi en son, 6 küsür çıkmıştı. Ama gerçekten deli gibi terliyorum yarım saat antrenman yapsam tişörtle havuza atlamış gibi oluyorum. Ben senin konuna disslike atmadım, yazdığın şeye attım sanki yalan söylüyormuşum gibi davranıyorsun. Haftaya tahlile gideceğim zaten pctye giriyorum her şeye baktırıcam.
  4. Decadan neden verim alamadım ?

    Hocam neyin peşindesin onu anlamadım yalan mı söyleyeceğim. Decadan sonra uzun süre only testo devam ettim 85 kiloda form bu şekildeydi. 4k kaloriyi tavuk pirinç yulaf vs bunlar ile alıyorum ama aşırı terleyen bir insanım deli gibi terliyorum belki de bundan dolayı kilo alamıyorum. Antrenman sistemi olarakta ppl yapıyorum. Hadi Decada kütle koyamadım, gücüm bile adam akıllı artmadı. Sorun neyde bilemem ama kesinlikle bir yerlerde bir sorun olduğu kesin. Sanki SP sponsorunmuş gibi konuşuyorsun sen güzel verim almış olabilirsin ama ben memnun değilim.
  5. Decadan neden verim alamadım ?

    Hocam ben de aynı şekilde sadece yan etki gördüm. Ocakta tekrar küre gireceğim bu sefer testo bolde yapmak istiyorum yine SP ama SP'nin decasından dolayı artık markaya güvenemiyorum bir dünya para boşuna gitmesin yine. 26 hafta 500mg only testo gidip ardından Deca ekledim.
  6. Decadan neden verim alamadım ?

    10 hafta 500 SP deca, 750 İran testo e. yaptım ama 1 kilo bile alamadım. İlaçlarım orijinaldi o konuda bir sorun yok ama benim kullandığım dozlarda insanlar tank gibi oluyorken oturduğu yerden bile kütle koyabiliyorken ben neden hiç verim alamadım. Beslenmem ve antrenmanım gayet sağlamdı ama hadi hepsi rezalet olsun yine de verim almam lazımdı.
  7. Maxgrowth hangi markanın ürünü

    Salondan bir tanıdık maxgrowth diye bir şey kullandığını söyledi ama içinde ne olduğunu kendisi de bilmiyor. Daha önce bunu kullanan oldu mu hangi markanın ürünü içeriği ne ?
  8. 9 ay testo kullandım testisler küçülmedi

    Bir de ilaç bırakalı 2 hafta oluyor son 2 gündür libido patlaması yaşıyorum normalde düşüş olması gerekmez mi hocam ?
  9. İran testo e. vuruyordum, 2 haftadır vurmuyorum pctye geçeceğim. Kullandığım süre boyunca testislerimde ufalma olmadı normalde ufalmaları gerekmiyor mu ?
  10. Denk geldiğim bir markanın fiyatları sizce uygun mu?

    Benimki de 10ml x 500mg'dı. Bu protein tozundan ucuz 900liralık Decalar doluysa biz niye bir ton para döküyoruz
  11. Denk geldiğim bir markanın fiyatları sizce uygun mu?

    Ben SP decanın 1 flakonunu 4500'den almıştım bunun 990 olması hiç güven vermedi testolar ise bir tık pahalı.
  12. Pharmtec

    Npp ne kadar vuruyorsun kaç hafta yapıyorsun ?
  13. Pharmtec

    Kullanan insanlara bakıyorum adamlar oturduğu yerden bile kütle koyuyor, ben o beslenmeye o antrenmanlara rağmen pek bir verim alamadım 85 kilo girdim 85 kilo çıktım ama ilaç orijinaldi.
  14. Pharmtec

    Kullanmaya başladığımda 85 kiloydum, 1 kilo bile alamadım günde 4000 kaloriye rağmen. 10 hafta 500mg kullandım. 4-5. haftalarda psikolojim değişti çok alıngan ve paranoyak birisine dönüştüm dostinex ile toparladım ilaç orijinaldi ama bilemiyorum ben sadece testoyla daha iyi verim aldım.
  15. Pharmtec

    Sonraki kürüm için ürün stoklamaya karar verdim, ilk kürümde İran testo ve sp Deca kullandım fakat ilaçlar beklentimi karşılamadı. Biraz daha underground ürünlere yönelmeye karar verdim, yaşadığım şehirdeki yarışmacı bir arkadaş pharmtec ve optimum satıyor, söylediğine göre kendisi de kullanıyor bu iki markayı, pharmtec için çok sağlam diyor. Fiyatlar bu şekilde, Testo e. 31€ boldenon 35€ Deca 35€ markayı araştırdım kimisi çok sağlam diyor kimisi tam dolu değil diyor daha önce kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×