Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Geleceğin Olympia'sı

Üye
  • İçerik sayısı

    570
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    2

Geleceğin Olympia'sı kullanıcısının son zaferi 21 Nisan 2023

Geleceğin Olympia'sı en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

130 Mükemmel

Geleceğin Olympia'sı Hakkında

  • Derece
    Bilgin
  • Doğum Günü 1 Ekim

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Sefil öğrenci
  • Konum:
    Turkey
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme

Güncel Profil Ziyaretleri

1.653 profil görüntüleme
  1. Kür sonrası tahlillerimi yorumlar mısınız?

    Teşekkür ederim
  2. Kür sonrası tahlillerimi yorumlar mısınız?

    Merhabalar, Yaşadığım sağlık sorunlarından ve maddi sorunlardan dolayı bölük bölük bir kür oldu ama yine de mükemmel form tuttum, bu ikinci kürüm, ilki gibi bu da uzun sürdü. 10 hafta 500testo, 500bolde, ilk 3 haftası 50 dbol şeklinde gittim. Boldeyi 10. haftada kestim çünkü ufak bir sağlık sorunum ortaya çıktı beynimde hamartom denen bir şey varmış, doktor steroidlerle alakası yok bir zararı da yok dese de onun varlığında devam etmek istemedim, 500 testo devam ettim ve 2 ay sonra 150mg tren ekledim 3. haftada flakonu yere düşürüp kırmamla macera sonra erdi Ben de kürü bırakma kararı aldım testoyu 250ye düşürüp 1 ay daha devam ettim ve eylülün başında bıraktım, bu haftaya kadar çok ağır bir halsizlik ve isteksizlik vardı, geçen hafta ereksiyon sorunları yaşıyordum bu hafta düzelmeye başladı hepsi, enerjim yavaş yavaş yerine geliyor ereksiyonum da neredeyse düzeldi, dün tahlil verdim sonuçlar bu şekilde. İşten ayrıldığım için pctye bütçe ayıramadım dolayısıyla yapamadım, şuan antrenman ve beslenme de yapmıyorum. Östrojen ve prolaktin gün içinde çıkar diye tahmin ediyorum lh-fsh bugün eklenmiş sonuçlara.
  3. Kür içi çok fazla saç dökülmesi yaşıyorum bu sorunu nasıl aşabilirim?

    Benimde yakında açacağım bir konuydu iyi denk geldi.
  4. Iran testosteron enanthate önerisi alabilirmiyim?

    Dostum ucuz diye aldığın ürün çok yüksek ihtimalle boş çıkacak ve verdiğin parayı çöpe atmış olucaksın. Biraz fazla ver ne olucak kafan rahat olucak en azından. Ya da İran'da tanıdığın varsa kendin getirt
  5. Kürüme +5 hafta trenbolone acetat eklemenin bana ne gibi faydaları olur?

    Ne gibi farkları var hocam trende yüksek testo ile düşük testonun
  6. Kürüme +5 hafta trenbolone acetat eklemenin bana ne gibi faydaları olur?

    En az 1 sene ilaç işlerine uzak kalacağım tren hevesimi alayım en azından, 10 hafta 100mg bana da mantıklı geldi 500testo e. 100tren yapıp sonrasında bir süre çekiliyorum
  7. Kürüme +5 hafta trenbolone acetat eklemenin bana ne gibi faydaları olur?

    50-50 böl diyorsun yani enjeksiyon günlerini nasıl yapayım ?
  8. Kürüme +5 hafta trenbolone acetat eklemenin bana ne gibi faydaları olur?

    İkinci kür mü? 3. kürüm olucak diğer iki kürüm de uzun kürlerdi hep hatta testosteronu çok uzun bir süredir kesmiyorum küre gireceğim zaman anabolik ekleyip testoyu 500'e çekiyorum. Bu sorunlar olmadan önce tren kürüne giricektim hevesim kursağımda kaldı şuan tam vakti bence.
  9. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Eylül itibariyle ilaç işlerine uzun bir ara vereceğim şuan 250 testo e vuruyorum haftalık antrenman ve beslenmeye de eskisi kadar asılmıyorum, hayatımda iyi gitmeyen bazı şeylerle uğraşıyordum bir süredir. Bugün itibariyle tekrardan asılıyorum hepsine, Eylüle kadar son ve hızlı bir kür yapmak istiyorum bir yandan da trenbolonu çok merak ediyorum elimde halihazırda 1 flakon var başka almama gerek yok bence, 200mg 5 hafta götürür beni sonra da elimi ayağımı çekicem bir süre bu işlerden. Sizce 5 hafta bu dozda fayda görür müyüm ? Açıkçası sadece merak kürü benim için. Daha öncesinde deca, bolde, danabol, npp tecrübelerim oldu.
  10. Testosteron kullanımı zihin açıklığı, pozitif odaklanma konusunda işe yarıyor mu?

    Son 1 haftadır nöroloji koridorlarındayım aklıma bu konu gelmişken yazmak istedim. Çekilen mr sonucu beynimde lezyon olduğu ve beyin cerrahisine sonuçlarımı göstermem gerektiği söylendi. Sanırım benim yaşadığım brain fog bu sebepten oluyor.
  11. Testosteron kullanımı zihin açıklığı, pozitif odaklanma konusunda işe yarıyor mu?

    Kendimi çok duygusal hissettiğimde 1 tane atıyordum tahlil verdiğim günden 2-3 gün önce atmıştım yine.
  12. Testosteron kullanımı zihin açıklığı, pozitif odaklanma konusunda işe yarıyor mu?

    Tahlillerim bu konuda mevcut hocam, arimidex atmıştım o ara e2 o yüzden düşük çıkmış.
  13. Testosteron kullanımı zihin açıklığı, pozitif odaklanma konusunda işe yarıyor mu?

    Verdim hiçbir değerimde sorun yoktu
  14. Testosteron kullanımı zihin açıklığı, pozitif odaklanma konusunda işe yarıyor mu?

    Ben bu brain fog olayını aylardır yaşıyorum arimidex attım düzelmedi, testo kestim düzelmedi. İlk kürümde deli gibi enerjiktim, zihnim çok berrak ve keskindi şuan tam tersini yaşıyorum. Nasıl çözücez bu olayı
  15. Only testosteron kürüne başlıyorum önerileriniz nelerdir?

    İki fotoğrafta eski hocam son fotoğrafın üzerinden 1 yıl geçti üzerine koymaya çalışıyoruz.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×