Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 18-11-2022 tüm alanlarda

  1. 3 points
    Seçici olan klomen. O da HPTA döngüsü üzerinde seçici. Tamoksifen ise genel olarak göğüs ucu da dahil olmak üzere vücuttaki diğer östrojen reseptörlerine de bağlanabiliyor, buna HPTA döngüsü de dahil ancak klomen kadar etkili değil bu konuda. O yüzden klomen PCT esnasında döngüyü açmada tamoxifen'den daha etkili. PCT'de klomen ve tamoksifen beraber kullanılırsa klomen'den dolayı oluşabilecek jinekomastiyi tamoksifen engelleyebilir. Tabii kişiden kişiye göre de değişiyor. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7924955/ Buradaki araştırmada tamoksifen'in beyinde bulunan östrojen reseptörlerini de etkilediğini açıklamış. Ayrıca hem klomen hem de tamoksifen gözlerde bulunan reseptörlere de bağlanabiliyor. Bunlarda ekstra bilgi olarak dursun bari https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9398992/ https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28260524/
  2. 2 points
    Selamlar , 1991 doğumlu olup uzun süredir sitede konuları takip eden ve kendime göre araştırma yapan birisiyim. Açıkçası sayenizde bir çok konuya daha hakimim fakat illaki eksik bildiklerim ve yanlışlarım olacaktır. Küre girmeden önce yani Haziran ayında 84 kilo olup yağ oranım % 20 -25 iken 14 - 16 haftalık kendimce bir diyete girdim. Ekim ayında diyeti bitirdiğimde 72 kilo ve ya yağ oranım %15'di. 01.11.2022 Pazartesi günü ilk enjeksiyonumu yaptım. ( 250 mg zphc testo e + 100 mg rimobolan + günlük 30 mg zphc oxandrolone ) Enjeksiyonları kalçadan kendim yapıyorum fakat her enjeksiyondan sonraki 1-2 gün hafif ödem ve sızı oluyor fakat aman aman rahatsız edecek bir şekilde değil. İlaçların tam etkisini bilmediğim için bir şey diyemiyorum , libidoda artışı hissedebiliyorum ama spora şuan aman aman yansıyan bir şey yok.( Güç anlamında ) Sadece ilaç kullanıyorum psikolojisi olduğundan antrenmanlarım sert ve verimli geçiyor. Fakat küre girmeden önce alt taraf benden önce uyanırdı fakat şuan ara ara uykuya dalıyor ve biraz uğraştıktan sonra tepki geliyor. ( Psikolojik olabilir diye düşünüyorum ) Ayrıca ilaçlar tam etkileri kendini ne zaman gösterir ? Kasım ayı bittikten sonra dozajları arttırıp 500 mg testo e + 200 mg rimobolan girmeyi planladım ve her hangi bir sağlık problemim çıkmaz ise tahminimce 12-15 hafta devam edeceğim.( Pazartesi - Perşembe ) Günlük 400 gr pirinç , 150 gr haşlanmış patates ve 250 gr tavuk yiyorum ve şuan gayet iyi gidiyor. Yardımcı takviye olarak , omega 3 - d vitamini - c vitamini - çinko - benexol b12 ve milk thistle kullanıyorum. Tek hatam küre girmeden test yapmadım fakat 4.hafta bittiğinde detaylı listeyi buradan sizlere ileteceğim. Küre girmeden önceki resimlerimi paylaşıyorum , kür ortası tekrar paylaşmış olacağım. Kendimi sansürleme gereği duydum kusura bakmayın : )
  3. 2 points
    Abi profil fotosuyla beraber iyice Walter White'a benzedin , yakında yok mu karavanda labs kurmamız.
  4. 2 points
    İnan testosu beni de zorladı. Bir merdiven altından öbürüne geçtim. Aradaki fark inanılmazdı. İkisi de prop, ikisi de merdiven altı marka ama arada ödem olarak ve etki olarak uçurum var. Kendi adıma ne bir daha kullanırım ne de kimseye tavsiye ederim. Rezalet decasından bahsetmeye tenezzül dahi etmiyorum.
  5. 2 points
    Elma Sirkesi ve Yağ Yakımı Arkadaşlar bilimsel veya başka bir şey konuşmuycam. Ama kendim ve çevremde ki insanlar üzerinde yapmış olduğum ultra amatör deneyler sonucunda, elma sirkesinin kilo ve yağ kaybına açıkça destek olduğunu gördüm. İyi hissettiriyor sağlıklı hissettiriyor, toksik atıyor, define ediyor ve en önemlisi tartıda 1 haftalık süreç içinde 2 kilo civarı fark ettirebiliyor. Az miktarda ve pipetle tüketilmesi tavsiye edilir. 1 bardak suya 1 kaşık ilk hafta. 2. hafta 2 kaşık. Eğer doz uygunsa 2 kaşık doz, 2 hafta devam ettirilebilir. Bu şekilde toplam 5 hafta kadar doz artırılıp midenize zarar vermeden hızlı bir şekilde düşürüp ara verebilirsiniz. Maydonozla beraber istifleyerek sinerjik çalışmalarını sağlayabilir kürün verimini artırabilirsiniz.
  6. 2 points
    Abi ben en erken 3 günde 1 10mg alıyorum kaşıntı gelmezse 4.günü bekliyorum östrojene oynuyorum yani
  7. 1 point
    Teşekkür ederim , dediklerini dikkate alacağımdan emin olabilirsin.
  8. 1 point
    Tek enjeksiyonda yapabilirsin 350yi ikiyede bölebilirsin abi. Birde kullandığın bu ürünler protein taşınımını ve sentezini arttırıyor bu yüzden gerçek doku kazanmak istiyorsan kilox2 Gr protein tüketmeni öneririm.
  9. 1 point
    Aldığın ürünler bariz orjinal kendisini belli ediyor . Antrenman güç ve libido için min 4 hafta sonra etkisini gösterecektir .(çünkü uzun ester alıyorsun) 10 haftalarda tamamen vücuda oturacaktır. Bende zphc küründeyim yakında sonlandıracağım. Protein miktarı bana az gibi geldi . Karbonhidrat ı az kısıp protein arttırmalısın kanaatimce. Ödem ateş vs kısımlarına takılma ilk zamanlar yapabilir normaldir . Zphc ödem yapma konusunda sıkıntısız bir ürün diyebilirim . Enjeksiyonla alakalı kasa tam oturmama , küçük kas grubuna fazla doz yapma gibi sebeplerden yapabilir. İlaç steril merak etme . Alt ast değerlerim şuan çok iyi ondan biliyorum . Kaliteli yağ kullanmışlar . Aman diyim tren acetattan uzak dur öttürür herşey gönlünce olsun …
  10. 1 point
    formun çok iyi abi maşallah. tavuk çiğ ağırlıksa 500 e çıkarmanı öneririm. ilaç dozları içince birden iki kat arttırmak yerine testestoyu 350'ye çekmen senin için daha iyi olucaktır birden vücudunu zora sokmaya gerek yok diye düşünüyorum.
  11. 1 point
    Yarım dostinex, 1 arimidex. 2. günden sonra cinsel istek yavaş yavaş yükselmeye başlayacak.
  12. 1 point
    Selamlar , çok geçmiş olsun. Bende çevremden bu aralar F.B 'nin sattığı ürünler hakkında çok şikayet duyuyorum. Şahısa bir şey diyemem iyi veya kötü haddim değil. Ama ilaçları gerçekten çok kişiyi üzmüş.
  13. 1 point
    Tebrik ederim. Ben ilaca yönelik bir eleştiri yapmadım sadece o aradaki farkı ödeyip aburaihan alırım hepsi bu.
  14. 1 point
    Siteden değil şahıstan temin ettim hocam 360tl verdim 1 kere acemiliğim yüzünden ödem sıkıntısı yaşadım onun dışında 0 problem yarattı verim konusunda diğerini kullanmadığım için yorum yapamam ama bulkta işimi gördü diyebilirim 6.hafta tartıda 8 kilo fazla çıktım daha önümde 10 hafta var
  15. 1 point
    Geçmiş olsun dediğin markaya 1 kuruşumu vermem orası ap ayrı bir konu ama Burayı oku istersen.
  16. 1 point
    Son konulardan sonra benim için novalife bitmiştir , bi sağlam testosu var diyorduk ısrarla kendi ayağına sıkıyor.
  17. 1 point
    İran Balkan’a göre daha daha hafif yağlı o yüzden ödem yapmıyor Balkan biraz daha sancılı geçirtiyor İran candır diğerlerine bisey diyemem
  18. 1 point
    14 günde bir yarım dostinex prolaktin için- 3 günde bir yarım arimidex e2 için.dostinexi kullanman şart fakat arimidex kürü kötü etkileyen bir ilaç sorunun düzeldikten sonra gün aşırı 10mg tamoksifen ile libido düşüşü görene kadar ilerle düşüş görünce yarım arimidex al.Kullanım konusunda tecrübeli değilim ama ben bu şekilde kısa sürede sıkıntımı çözdüm benden tecrübeli kişilerden yorum bekleyebilirsin
  19. 1 point
    Dostum pct veya kür dönemi aaa şurada okudum şu kullanmış hadi bende kullanayım söylemlerinden uzak durulması taraftarıyım. Burak hoca burada bir şeyler yazmış belki ilgini çeker.
  20. 1 point
    Ben @Loving hocam sayesinde İran testoyla tanıştım tertemiz ilaç ödem hiç olmuyor
  21. 1 point
    Ben kürdeyim,proviron basladim ayni sorunlardan muzdariptim. Bana baya iyi geldi, @rastlantisal tesekkur ederim yeri gelmisken hocam tavsiyeniz icin.
  22. 1 point
    Teşekkür ederiz. hocam beklediğimiz cevap geldi @MajesteBVB :D
  23. 1 point
    Hangilerine ihtiyacın olduğunu bilmiyorsan lütfen şu bilginle ilaç kullanmayı düşünme. Uzun süre araştır öyle kararını ver.
  24. 1 point
    4-5 aydır sabah-akşam bir bardağa 2 kaşık doğal elma sirkesi üzerine limon sıkıp tüketiyorum. Faydası çok, sadece kilo vermede değil. Yapmayan varsa kesinlikle öneririm.
  25. 1 point
    Merhaba, Her özel hastane fiyat farkı oluyor 700, 1k arası devlet hastanesi yapıyor doktora derdini anlat yaparlar ben küre gireken E2, Prolaktin, Total testosteron, Free testosteron, LH ve FSH bunlara baktırdım
  26. 1 point
    Şahsi bir yorum yapmak gerekirse ödem atma konusunda gayet başarılıdır sirkeler , tabi buda tartı üzerinde kilo vermiş gibi gözükür. Abime 1 aylık böyle bir kür uygulamıştık , sabahları 1 kaşık elma sirkesi içtikten sonra site içerisinde 30 dk yürüyüş yapıyordu ve akşamları yemeği kesmiştik. 1 ay sonra bel yanlardan incelerek güzel bir hal almıştı. Fakat bunu sürekli içmenin zararlı olduğunu biliyorum ve 1 aylık elma sirkesinden sonra biraz ara vermek gerekir.
  27. 1 point
    bugüne kadar hep sahte clen kullandığımı şuan orjinal balkan kullanınca anladım. eskiden 20mg alıyordum cleni elim ayağım titremeye başlıyordu ama şimdi orjinal balkan clen kullanıyorum 80mgye çıktım 1 haftam daha öyle bir el titremesi ile karşılaşmadım.
  28. 1 point
    Kardeşim kaç fena sallamış leş gibi yalan kokuyor.
  29. 1 point
    Bol su iç, tuz tüketimini arttır ve kalsiyum, magnezyum, d3 kullan. Bunlardan evvel bahsettiğin markanın ürününü direkt çöpe at.
  30. 1 point
    Tamoxifen genelde kandaki estradiol seviyelerini pek oynatmaz, oynasa da 5-10 pg/ml civarı artış olur. Tamoxifen sadece göğüs ucunda değil diğer vücut hücrelerinde bulunan östrojen reseptörlerine de yapışıyor, kür esnasında dozunu fazla almamakta fayda var. 2-3 günde 1 defa 10-20 mg arası kullanılabilir. @rastlantisal abinin de dediği gibi doku oluşumuna odaklanmak gerekiyor, kaşıntıya değil. Doku oluşumu özellikle deca, tren ve anapolon tarzı ilaçları kullanırken aniden belirebiliyor özellikle yüksek testo alımıyla beraber.
  31. 1 point
  32. 1 point
    Gerçek clen değil muhtemelen. Hatta değil. İlacı ne olur ne olmaz kademeli bir şekilde kes. İyi bir miktarda para biriktir gerçek ürün al az doz kullan daha fazla verim alırsın.
  33. 1 point
    iran testo güzeldir temizdir candır
  34. 1 point
    Dostinex azaltmaz, Arimidex dediğin şekilde kullanmak azaltmaz. Tamoksifen ile meme ucu koruması küre ve doza göre daha garanti. E2 azaltma üstüne minnacık etkisi var. Göğüs ucu deli gibi kaşınırken bile anti aromataz kullanmayan biri olarak o konuyu kendi vücudumda çok ciddiye almıyorum. trende iken büyüyen sol göğüs jinekomastisi tren kandan çıkınca kestiğim tamoksifene rağmen şuan mercimek boyunda. Kaşıntıya değil doku oluşumuna odaklanın.
  35. 1 point
    Yurt dışı markası internet sitesine bak fiyatları satın aldığın yer ile karşılaştır orjinalmi değilmi anlarsın, RAD 140 güçlü bi sarms pct gerektiğini söyleyenler var en doğru sonuçu kür sonu kan değerlerine bakarak söylenir şimdi kimse bişey diyemez
  36. 0 points
    Selamlar şuan yatakta, yatalak vaziyette agrı kesici ilacımı içmeye çalışıyorum. eski seri novalife testoyu bilmem ama yeni seri ciddi anlamda ahırda yapılmış kadar veyahut yapılamamış kadar sterillikten uzak. bir kere vurdum çok kötü oldum hasta oldum. bende sorun vardır dedim antibiyotik kullandım iyileştim tekrar vurdum abi böyle bişey yok sövmemek için zor duruyorum iki bacağımda sakat gibi haraket ettiremiyorum dahi. aşırı ödem var tıpkı silikon meme gibi oldu bacaklarım dolaşıyorum ortalıkta. Yüksek ateş hasta hissetme ve eklemlerde ağrı da buna dahil. hatta kür yaptığımı bilen babam bile gelip bana şunu dedi ; Senin alacagın ilacın a. k. .Utandım gücendim boşa giden paradan bahsetmiyorum bile. Aklı mantığı olan uzak durur novaymış lifeymiş beddua pharmaymış falan filan. eczane ürünü veya sağlam kişilerden alışveriş yapın. ben sustanondan devam. ölürsem üzülmeyin enayiliktendir. iyi aksamlar🙂

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×