Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Cakir

Üye
  • İçerik sayısı

    31
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

Cakir Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Çaylakda değilim profda, sadece yaptığım ve yapacağım şeyleri en derinine kadar araştırmaya bayılırım </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    İnsan kaynaklar
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Iran testo orjinal mi

    İran testesteronun sahtesi yok zaten iran eczanede çok ucuz sahtesini yapmak orjinalinden pahalıya geldiği içim sahtesi üretilmiyor
  2. Pct için yardım

    Hocam teşekkür ederim değerli bilgiler için. Bugün tahlilleri göstermeye gittiğimde doktor "1 ay sonra tahlil alalım belki ovitrelle kullanmaya gerek kalmaz" dedi ve "ovitrelle kullanıldığında üreme yapabilmek için ovitrelle kullanmaya devam etmek gerekiyor" dedi böyle bir durum söz konusu mu? Yani ovitrelle kullanımını pct protokolünde bir kez kullanımdan sonra tekrar kullanmıyoruz ve sperm üretiminde de bir sorun olmuyor değil mi? Yani doktor ihtimaller üzerinden konuştu diye tahmin ediyorum. Açıkcası ben bekleme taraftarı değilim pctye başlamayı düşünüyorum ama kafamı karıştırdı birazcık.
  3. Selamlar değerli hocalarım, Yaklaşık 7 aydır kürdeydim İlk 6 ay; Testesteron Enanth (Haftalık 500 mg) Boldenon (Haftalık 400mg) Son 1 ayda testo e - fragment kullandım Son enjeksiyonun üstünden 12 gün geçti ve tahlil verdim PCT Protokolü için yardımlarınızı bekliyorum. @metinav (Tahlil için gittiğim doktor kendi uroloji doktorum. Kendisi bu konularda da bilgiliymiş uzunca sohbet ettik. Kafama takılan şey ise bana "gelmişken kan tahlili yapalım ama ben 30 gün bekleme taraftarıyım, kendi kendine düzelme şansı olabilir" gibi bir cümle kurdu. Beklenmeli mi yoksa PCTye başlanmalı mı şuan?)
  4. Et için kasapla anlaşmak?

    Dostum öyle yapmıyorum ama bazen 3 harfli market indirimlerini kovalıyorum, son kullanma tarihi yaklaşanlar baya indirimli oluyor alıp difrize atıyorum. Bazende bizim eve yakın Şen piliç fabrika satış mağazısı var, piyasadan %15-%20 daha uygun oluyor. Tabi benim dediğim yer İstanbul floryada, sen gebzede kendine yakın bir piliç fabrika satış mağazası araştırıp dene şansını istersen.
  5. Enjeksiyon bolgesinden kan gelmesi

    İğne çıktığında kan gelmesi normal bendede öyle oluyor hatta bazen hava kontrolünde kan geliyor çıkarıp iğne ucunu değişip kanı boşaltıp kalan ilacı tekrar hava kontrolü yapıp basıyorum. Bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama ilaçlar malum çok pahalı
  6. 1 senelik natural degisim

    Bence şahane bir gelişim. Natural olarak ancak bu kadar olabilirdi. Yolun açık olsun.
  7. Russianbio

    Selamlar, Russianbio Fragment kullanan var mıdır? Çalışıyor mudur deneyimi olan deneyimlerini paylaşabilir mi?
  8. Makarna vs pirinç yorumlarınız

    Selamlar, Vücut Geliştirme için ideal kompleks karbonhidrat pirinç pilavı mı yoksa makarna mıdır? Araştırdıkça hep farklı görüşler görüyorum, hatta bir yerde makarnada gluten olduğu için, vücut su tutacaktır ama pirinçde su tutmaz diyor birisi. Ben şahsım adına haftayı pilavla geçirdiğimde şişkinliğim hiç inmiyor, sanki göbek ve simitte su tutumu hissediyorum ama makarna yediğimde daha rahat sindiriyorum. Sizlerin tercihi hangisi oluyor? Ve pilav yerine sadece makarna ile gitsem kaybım çok olur mu? (Pilavla gittiğimde şişkinlikten arada sırada öğün atladığımı göz önüne alırsak)
  9. Test en-bolde-turinabol test sonucu

    @Vural2 hocam arkadaşın kortizolunun yüksek çıkması ilaçlarının orjinalliği ile alakalı olabilir mi yoksa kür içi kortizolun yüksek çıkması normal midir?
  10. Boldenone kürü son haftalar

    Hocam Aslında benim amacım yağ yakımından ziyade zaten çok olmayan kütlemi kaybetmemek. Yani şimdi bir yandan kürden çıkıp pct döneminde ufalırken bir yandanda diyetle yağ yakımı için çabalarken kas kaybetmek istemiyorum. O yüzden bende testo e + fragment + efedrin kombini yapıp kas kaybetmeden güzel bir diyetle yağ yakımı yapmayı düşünüyordum.
  11. Boldenone kürü son haftalar

    Değerli görüşleriniz için Teşekkür ederim hocam, dediğiniz gibi bende zaten bu etapda nor 19 grubuna bulaşmak istemiyorum belki yakalayacağım formlara göre ileriki dönemlerde düşünebilirim.
  12. Boldenone kürü son haftalar

    Hocalarım etiketleriniz otomatik olarak ekleniyor sanırım ben sizi etiketlemedik rahatsızlık verdiysem affola
  13. Herkese selamlar, Testesteron e. + Boldenon kürünün 18. Haftasındayım. 24 haftada bitirmeyi planlıyorum. Burak hocayla yeni tanıştım ve 14. Haftadan itibaren onun ürünlerini kullanmaya başladım. Ondan Önceki ürünlerin çalışıp çalışmadığına şüpheliyim test yaptırmadım ama Burak hocanın ürünleri kullandıktan sonra oluşan gerek iştah ve cinsel istektedeki artış gerek sırtımda çıkan sivilcelerden sanki önceki ilaçlara göre çok iyi çalıştığını hissediyorum. Haftalık 500 testo 400 boldenon şeklinde gidiyorum Bu küre sadakatim %65 falandır. Beslenme, dinlenme ve antrenman bakımından. Yani kesinlikle %100ümü verebildim diyemem. Boy 173 kilo 86 yağ oranım %25 (Küre başlarken 79-80 kg arasındaydım) Formumu paylaşıyorum yorumlarınızı ve sonraki aşamaya dönük tavsiyelerinizi bekliyorum. Nisan ayında kürüm bittiğinde yağ oranım çok yüksek olduğu için yağ yakımı ve kuruma safhasına geçmeyi planlıyorum bu dönem içinde şimdiden tavsiyeleriniz varsa okumak isterim. @Vural2 @rastlantisal @Rdm
  14. Ilk kür only sustanon / testo ent ?

    Bu sporda steroid için illa yarışma yapacaklar kullanmalı diğerleri kullanmamalı diyen kesimden değilim. İnsan yarışma yapmayacak olsada vücuduna küçük dokunuşlarla form kazandırabilir. Kendi tercihidir. Zararlı mıdır zararlıdır. Tıpkı alkol sigara veya çok partnerli cinsel ilişkinin zararlı olduğu gibi. Yani tercih meselesi. Kaldı ki musabık olmayı düşündüğünü söylüyorsun. Sadece yaşın henüz 18 olmadığı için burada sana bilgi vermek istemeyebilirler. Ama bence 18-19 yaş bence farmakoloji için uygun bir yaş. Sağlam düzgün bir spor kariyeri içinde iyi bir start noktası olabilir. Kendi görüşüm only testo ent. İle başlanabilir. Daha sonrasında testo bolde veya rimobolan ile yola devam edilebilir. Sustanon mix testesteron, enantethe göre çabuk aromatize olur ve kür sonunda döngüyü açmak biraz daha uğraştırabilir. Eğer eczane malı kullanırım kafam rahat olur düşüncesi varsa o yüzden sustanon düşünüyorsan, sol alttaki wp butonundan burak hocayla iletişime geçip orjinal iran testo ent. Temin edebilirsin ilacın orjinalliğinden hiç şüphen olmasın. Umarım beklediğinden çok daha iyi bir vücut inşaa edersin.
  15. Testo bolde kürü ne kadar devam ettirilmeli? (fikir amaçli)

    Nacizane tavsiyem boldeyi 24 haftanın altına düşme. Zaten 12. Haftada tam anlamıyla çalışıyor. Daha uzun tutanlarda var ama maksimum verim için 24 hafta boldenon idealdir diye düşünüyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×