Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

MajesteBVB

Üye
  • İçerik sayısı

    188
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

MajesteBVB kullanıcısının paylaşımları

  1. Iran testo - sahtesi olabilir mi? marka hakkında bilgiye ihtiyacım var.

    Sahtesi var , orjinal olanı kullandım cayır cayır çalışıyordu.
  2. Primo ve bolde dengesi

    Yanlış hatırlamıyorsam Kasım ayında başlamıştım kürüme , 3 veya 4.cü aydan sonra artık mgleri arttırmam gerektiğini hissettim. Arttırdıktan sonra vücudun verdiği tepki gayet iyiydi.
  3. @Loving bu değerli bilgi için çok teşekkürler.
  4. Primo ve bolde dengesi

    Hocam kendimce hissettiklerimi samimi bir şekilde anlatayım. Küre girmeden önce geçen yaz ayında 84-85 kilo ve % 25 yağ oranındaydım. 1 aylık sürede 71- 72 kiloya düşüp yağ oranımı % 13-15 arası bir yere çektim. Daha sonrasında ilk kürüme başlayıp 250 mg testo e - 100 mg rimo kullandım . Daha sonrasında haftalık 500 testo iran testo e. ve 300 mg rimo ile devam ettim. Rimo bana yaklaşık 13 kilo aldırdı ve bana kattığı kas kütlesi beni gerçekten tatmin etti , yediğim her şeyi resmen direk kaslara iletiyor gibi hissediyorum. Sporu bir nedenden dolayı 2 ay bırakmak zorunda kaldım fakat formda ve kas kaybı adına hiç bir şey yaşamadım. Ayrıca efsane bir ilaç demiyorum ama benim gibi safe ilerleyip ve aman aman deli bir vücut istemeyen insanlar için bence geçerli bir ilaç. Merdiven altı ilaçların için% 20 -30 ham madde ya vardır ya yoktur düşüncesine girmektense , en azından ne olduğunu bildiğim ilaç bana mantıklı geliyor. Saygılarımla. .
  5. Primo ve bolde dengesi

    Cebe olan etkisi tartışılamaz
  6. Primo ve bolde dengesi

    Bu dönemde ulaşılması zor bir supplement + rimabolon 'un etkisi nedense beni fazlasıyla tatmin ediyor.
  7. Sivilcelenme sorunu varken yeni kür

    Aynı durumu bende yaşadım , birden çoğaldı ve baş vermeye başladı bazıları. Şuan biraz duruldu daha iyi durumda. Ağustos ayındaki tatili bekliyorum bende , tuzlu su ve güneş ile halledicem inş
  8. Testo e bolde ilk kür yardim

    Dikkate alıp cevap verdiğin için teşekkürler abi , zamanla acemiliğimizi üstümüzden atarız Kardeşimizin konusunu biraz dağıttım kusura bakmasın şimdiden ama şöyle bir sorum var ; Tablet olarak sadece başlangıçta ox kullandım ve onun çok etkisi olduğunu şahsen düşünmüyorum ve beslenme konusunda samimi olarak söylüyorum çok clean ilerliyorum. Ben ne zaman kalçamdan boldeyi vurdum işler test gitti
  9. Testo e bolde ilk kür yardim

    Abi selamlar , amacım kesinlikle tartışmak değil lütfen beni yanlış anlama ama benim düşünceme görede bolde leş bir ilaç Aslında kısa bir süre 2 ay kulandım ama ast ve alt değerlerimi pik yaptırdı ( koruyucularımı düzenli alıyordum ) , 5 litre su içmeme ve kardiyo rağmen sırtım sivilce doldu. Tekrar rimoya döndüm şuan her şey yolunda açıkçası. Belki de ben verimli kullanamadım boldeyi orasıda farklı bir olay tabi. Saygılarımla.
  10. Testesteron alerjisi

    Benimde ilk başlarda ( 2-3 hafta ) ödem ve ağrı oldu açıkçası fakat aman aman rahatsız etmedi beni . Şimdi bünye alıştı sanırım bir sıkıntı yaşamıyorum , tahminimce senin bünyede zamanla alışacak gibi.
  11. Testesteron alerjisi

    Açıkçası bende zphc 'den iran testoya geçtim fakat sıfır ödem ağrı herhangi bir aksi durum yaşamıyorum. Şuan haftada 500 mg vuruyorum değişen bir şey yok. Arkadaşların dediği gibi senin hassasiyetin olabilir ve ya iran testo yerine güvenilir farklı bir marka deneyip test edebilirsin.
  12. Kür günlüğü

    Doğru söylüyorsun brom ama resim çekilme konusunda çok pasifim , umarım bunu aşarım 1.78 - 79 diye biliyorum.
  13. Kür günlüğü

    Selamlar , 1991 doğumlu olup uzun süredir sitede konuları takip eden ve kendime göre araştırma yapan birisiyim. Açıkçası sayenizde bir çok konuya daha hakimim fakat illaki eksik bildiklerim ve yanlışlarım olacaktır. Küre girmeden önce yani Haziran ayında 84 kilo olup yağ oranım % 20 -25 iken 14 - 16 haftalık kendimce bir diyete girdim. Ekim ayında diyeti bitirdiğimde 72 kilo ve ya yağ oranım %15'di. 01.11.2022 Pazartesi günü ilk enjeksiyonumu yaptım. ( 250 mg zphc testo e + 100 mg rimobolan + günlük 30 mg zphc oxandrolone ) Enjeksiyonları kalçadan kendim yapıyorum fakat her enjeksiyondan sonraki 1-2 gün hafif ödem ve sızı oluyor fakat aman aman rahatsız edecek bir şekilde değil. İlaçların tam etkisini bilmediğim için bir şey diyemiyorum , libidoda artışı hissedebiliyorum ama spora şuan aman aman yansıyan bir şey yok.( Güç anlamında ) Sadece ilaç kullanıyorum psikolojisi olduğundan antrenmanlarım sert ve verimli geçiyor. Fakat küre girmeden önce alt taraf benden önce uyanırdı fakat şuan ara ara uykuya dalıyor ve biraz uğraştıktan sonra tepki geliyor. ( Psikolojik olabilir diye düşünüyorum ) Ayrıca ilaçlar tam etkileri kendini ne zaman gösterir ? Kasım ayı bittikten sonra dozajları arttırıp 500 mg testo e + 200 mg rimobolan girmeyi planladım ve her hangi bir sağlık problemim çıkmaz ise tahminimce 12-15 hafta devam edeceğim.( Pazartesi - Perşembe ) Günlük 400 gr pirinç , 150 gr haşlanmış patates ve 250 gr tavuk yiyorum ve şuan gayet iyi gidiyor. Yardımcı takviye olarak , omega 3 - d vitamini - c vitamini - çinko - benexol b12 ve milk thistle kullanıyorum. Tek hatam küre girmeden test yapmadım fakat 4.hafta bittiğinde detaylı listeyi buradan sizlere ileteceğim. Küre girmeden önceki resimlerimi paylaşıyorum , kür ortası tekrar paylaşmış olacağım. Kendimi sansürleme gereği duydum kusura bakmayın : )
  14. Kür günlüğü

    Selamlar , güncel formu paylaşmak istedim. Fazla resim çekilmeyi sevmediğimden şuan elimde bu bulunmaktadır Bu süreçte yaşadıklarımı müsait bir zamanda sizlerle paylaşacağım.
  15. Tablet hakkinda yardimci olabilir misiniz

    Selamlar , hali hazırda kürüme devam ediyorum totalde 8 ay oldu fakat belirli nedenlerden dolayı 2 ay off yaptım. Testo e , primo ve ox ile başlayıp daha sonrasında ox tableti çıkarmıştım kürümde ve ox 'dan gayet iyi verim almıştım. ( Güç artışı vs ) Şuan tekrar bir tablet eklemek istiyorum fakat ox yerine farklı bir şey eklenebilir mi ? ( Su tutmayan vs )
  16. Tablet hakkinda yardimci olabilir misiniz

    Turinabol ve clen bir bakalım o zaman brom.
  17. Kalçada ödem sorunu

    Konuyu fazla bulandırmadan bende cevap vermek istedim Bahsettiğiniz yeri çok iyi biliyorum bendede oluyor o olay fakat 1-2 güne geçiyor. Mesela bu son yaptığım 2 enjeksiyonda hiç olmadı.
  18. Güncel tahlil ve ast yüksekliği

    Anladım abi teşekkür ederim , bende şuan yanına 4 Hepa ekledim bu ay sonuçlarda belli olur.
  19. Güncel tahlil ve ast yüksekliği

    Nac 600 olayını hala anlamış değilim , bizzat Çapa tıp fakültesinde ve eczanelerde kişilere sorma fırsatım oldu. Aldığım cevap hep aynı oldu ; Nac600 'ün akciğer ile alakalı olduğunun ve aman aman bir etkisinin olmadığını , karaciğer alt - ast değerlerine etki etmediğini söylediler.
  20. Testo bolde kurunde baldir agrisi

    Testo e , bolde , oxandrolone kullanırken bacağın arka kısmı , kalça taraflarında çok ağrılar ve kramplar yaşıyordum. Tuz , magnezyum ve su alımını yükselttikten sonra kendime geldim.
  21. Vortex pharma

    Uzun zamandır foruma girip yorum yapamamıştım , vortex sayesinde bir iki kelam yazayım : ) Bir sağlık personeli olarak bu gibi dışarıdan alınan hormon takviyelerinde sağlığınızla nasıl oyun oynayacağınızı siz daha iyi biliyorsunuz. Vortex markasının bu forumda ve bir çok yerde negatif yorumları mevcut , uzak durmanızı öneririm. Ürün çalışıyor diyenler %10 etkiye etki diyen kişiler sanırım anlayamadım.
  22. Eczane primobolan

    Benim aldıklarımda yoktu , olacağınıda sanmıyorum. İlaç satan birinden alıyorsan büyük ihtimal fake ürün , uzak durmanı öneririm. Zaten şuan eczanelerde bile yok sayılır.
  23. Kür günlüğü

    O zaman dahiliye bölümüne gitmiştim yapılan testlerde , vitamin vb değerler mevcut. Ondan dolayı total test. mevcut değil. Bugün endokrinolojiye gidebildim. Sanırım bu şekilde doğru yorum yapılamaz diye anlıyorum.
  24. Kür günlüğü

    Brom işte zurnanın zort dediği yer burası işte , ben küre girmeden önce teste gidemedim ondan dolayı pişmanım zaten. Şuan ne desem yalan olur
  25. Kür günlüğü

    Merhaba , sonuçları paylaşıyorum. Gözüme çarpan geçen hafta CK 6600 civarı iken şuan 1000 bandında. AST 117 iken şuan 46 bandında.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×