Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Vassa

Only testosteron ile ilk kür sürecim ve bu sürece dair yaşadığım tecrübeler hk.

Önerilen İletiler

Vassa    9
Rma, 19 saat önce yazdı:

Naturalkende bence iyiymişsin anladığım kadarıyla ostrojen e yatkınsın bence su tutumu bundan, bana sorarsan 250mg hiçbirşeye etki etmez trt doz üstüdür dozajını eod 125mg olarak yani eod 0.5ml olarak değiştiril eod çeyrek arimidex eklesen çok harika olurdu. Beklentilerinin gelmemesi bu dozajda çok normal insanlar ne kadar 250mg iş yapar desede genetik meselesi bende 250mg etki bile etmez mesala.
Eod 125mg yapsan haftada 437,5 test alırsın bence enhatat ile davam et çünki cypionat çok daha fazla Estrodol dönüşür arimdex ayarlamamız zorlaşır. Böyle giderek 2 3 hafta sonra kan tahlili ile e2 değerini ve kan değerlerini kontrol ettirirsen arimdex dozunuda ayarlayabiliriz 

Hocam teşekkür ederim. Açıkcası kısa vadede doz arttırmak pek istemiyorum temkinli ilerleyip vücudumun tepkilerini gözlemleme niyetindeyim. Belki lerleyen süreçte bulabilirsem masteron veya rimo ekleyebilirim tekrar düşük dozlarda. Gh da kafamı kurcalıyor lakin maliyet değer mi değmez mi ondan emin olamıyorum. Test sonucunu görmeden arimidex başlamam mantıklı olur mu? Elimin altında duruyor ne olur ne olmaz diye almıştım.

berkay16, 19 saat önce yazdı:

Kilo verememenin sebebi artan testosterondan kaslarda, östrojenden de deri altında su tutumunun artması, haftalık 250mg testosteron natural halinin 2.5-5 kat fazlası tahmini olarak bu yüzden dramatik farklar bekleme ama kesinlikle daha fazla kas geliştireceksin, ağırlıkların az da olsa artacak ancak uçup kaçmayacaksın böyle şeyler genelde abuk sabuk kürlerde oluyor adam ilk küründe 1-1.5 gram ilaç giriyor bunun 400-500'ü tren oluyor yanında anapolon, dbol fln kullanıyor zaten östrojen kontrolü fln hiç olmuyor kürü satıcıdan aldığı için, su topuna dönüyor sonra bench pressi 1 plaka arttı diye mutluluktan havaya uçuyor en son da jinekomasti oluyor. Sen gayet kontrollü ve bilinçli gidiyorsun zaten definasyonda daha fazla ilaca da ihtiyacın yok yemediğin için yüksek şiddetli antrenman yapamayacaksın gün içinde kortizol baskın olucak vücudunda, trenbolon harici bu durumda kas geliştirmeni sağlayacak başka bir ilaç yok trenbolon glukokortikoid reseptör antagonisti olduğu için kaslarda kortizolün etkisini blokluyor.

Cut sürecinden kurtulup yemeye başladığım zaman sanırım istediğimi elde edeceğim gibi duruyor. Bu makrolarla ben de farkındayım zaten şu an pek bi şey olmayacağının. Ama 20li yaşlardan beri hep ilaç kullanma hevesim vardı o yüzden olsa gerek bi sihirli değnek gibi görebiliyorum ^^ 

M.O.K, 15 saat önce yazdı:

Dostum selamlar. Bence de formunda çok ciddi bir sorun yok, arkadaşların dediği gibi vücudun östrojene yatkın duruyor. Aldığın testosterone dozun da bence de gayet kontrollü ve daha sağlıklı senin için, dozu arttırman yan etki risklerini de arttıracaktır. Testosterone esterini değiştirmene hiç gerek yok, cypionate'e geçiş yapman bir şeyi değiştirmeyecek. Hem de bulması daha zor bir ester türü piyasada bildiğim kadarıyla. 

Bence herhangi bir anabolik ekleme veya doz arttırma yerine retatrutide kullanırsan 8-12 hafta kadar göbek bölgesindeki yağ dokunu çok güzel temizlersin ve kafandaki forma ulaşacağına eminim. 

Selamlar hocam teşekkür ederim. Cyp esteri birkaç araştırdığım kaynakta daha güvenli liman olarak lanse ediliyor çevremde de bunu söyleyen oldu o yüzden kafam bi oralra gitti. Reta konusunda da hiç bilgim yok senin günlükte öğrendim aslında varlığını :) Bu iştah kesme olayı biraz korkutuyor beni şu an bile 1700-1800 aldıgımda baya doymuş hissediyorum. Anladıgım kadarıyla doğrudan yağ yakımına etkisi var herhalde retanın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

M.O.K    110
Vassa, 1 saat önce yazdı:

Selamlar hocam teşekkür ederim. Cyp esteri birkaç araştırdığım kaynakta daha güvenli liman olarak lanse ediliyor çevremde de bunu söyleyen oldu o yüzden kafam bi oralra gitti. Reta konusunda da hiç bilgim yok senin günlükte öğrendim aslında varlığını :) Bu iştah kesme olayı biraz korkutuyor beni şu an bile 1700-1800 aldıgımda baya doymuş hissediyorum. Anladıgım kadarıyla doğrudan yağ yakımına etkisi var herhalde retanın?

Evet hocam retanın bence asıl faydası yedirmemek değil metabolik iyileşme ve glucagon etkisi. Senin de benim gibi bilgisayar başında oturmaktan, yoğun çalışma, yaş vs derken insülin direnci oluşmuş olma ihtimali çok yüksek, o bel bölgesindeki halk dilindeki inatçı yağlardan kurtulmak gerçekten zor oluyor. Eğer piyasadaki çin retalarından bulabilirsen bütçen dahilinde ekleyebilirsin. İstediğin sonucu alacağına eminim doğrusu. Bir frontend developer dan designer a tavsiye :) 

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vassa    9
M.O.K, 13 dakika önce yazdı:

Evet hocam retanın bence asıl faydası yedirmemek değil metabolik iyileşme ve glucagon etkisi. Senin de benim gibi bilgisayar başında oturmaktan, yoğun çalışma, yaş vs derken insülin direnci oluşmuş olma ihtimali çok yüksek, o bel bölgesindeki halk dilindeki inatçı yağlardan kurtulmak gerçekten zor oluyor. Eğer piyasadaki çin retalarından bulabilirsen bütçen dahilinde ekleyebilirsin. İstediğin sonucu alacağına eminim doğrusu. Bir frontend developer dan designer a tavsiye :) 

Araştıracağım hocam teşekkürler, inatçı yağları bi tık küçültelim ^^

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    136
Vassa, 2 saat önce yazdı:

Hocam teşekkür ederim. Açıkcası kısa vadede doz arttırmak pek istemiyorum temkinli ilerleyip vücudumun tepkilerini gözlemleme niyetindeyim. Belki lerleyen süreçte bulabilirsem masteron veya rimo ekleyebilirim tekrar düşük dozlarda. Gh da kafamı kurcalıyor lakin maliyet değer mi değmez mi ondan emin olamıyorum. Test sonucunu görmeden arimidex başlamam mantıklı olur mu? Elimin altında duruyor ne olur ne olmaz diye almıştım.

Test sonucunu görmeden bu dozda başlama gence bu dozda gerekmez eod yaparsan e2 seviyen çok artmaz bu dozda. 350 ve üstü kullanımda test sonucu görmeden arimdex başlanır 1 tane ki doz ayarlamasını teste göre yapabilelim mesala e2 az sa arimdex azaltırır fazlaysa arimdex arttırırız

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    366
Vassa, 7 saat önce yazdı:

Cut sürecinden kurtulup yemeye başladığım zaman sanırım istediğimi elde edeceğim gibi duruyor. Bu makrolarla ben de farkındayım zaten şu an pek bi şey olmayacağının. Ama 20li yaşlardan beri hep ilaç kullanma hevesim vardı o yüzden olsa gerek bi sihirli değnek gibi görebiliyorum ^^ 

Evet yemeye başladığında ağırlık artışı yaşarsın zaten kürde olmasan da yemek yemeye başladığında ağırlıkların artar muhtemelen sen yine de beklentini düşük tut 250mg testosteron bu konuda çok fark yaratmaz.

E2 için ezbere bir şey demek zor ama memelerde hassasiyet hissedersen haftada 2 kez çeyrekle deneme yapabilirsin kesinlikle bu dozda testosteron kullanırken yarım arimidex fln içme e2 çok düşebilir ama en doğrusu test yaptırıp kullanmak.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vassa    9
berkay16, 19 dakika önce yazdı:

E2 için ezbere bir şey demek zor ama memelerde hassasiyet hissedersen haftada 2 kez çeyrekle deneme yapabilirsin kesinlikle bu dozda testosteron kullanırken yarım arimidex fln içme e2 çok düşebilir ama en doğrusu test yaptırıp kullanmak.

Eyvallah, bu cumartesi testi yaptıracağım akabinde buraya atarım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vassa, 20 saat önce yazdı:

Herkese selamlar,

32 yaşındayım ilk defa farmakoloji kullanıyorum. Hilma Test E haftalık 250 mg kullanıyorum, şu an 4. haftadayım. İlk hafta ilacı haftada 2 enjeksiyona bölerek kullandım. Forumdaki tavsiyeler sonucunda mikro dozlamanın bana daha mantıklı geldiğine karar verdim. Şu an EOD sistemde ilerliyorum. Flakon bitince cypionat esterine geçeceğim.

Açıkçası forumlarda bahsedilen enerji patlaması veya antrenmanlarda ciddi güç artışı gibi şeyleri henüz hissetmedim. Ancak son 10 gündür libido artışını ve antrenmanlarda pump hissinin belirgin şekilde arttığını fark ediyorum. Fiziksel değişim kaçıncı haftada gelecek oldukça merak içerisindeyim. Ya da çok mu beklentideyim bilemiyorum.

18'inde ilaç sonrası ilk kan testimi vereceğim. Sonuçları da burada paylaşırım. Yaklaşık 3 aydır definisyon sürecindeyim. 2300 kcal ile başlayıp kademeli olarak 1800 kcal seviyelerine kadar düştüm. Bu rakam haftalık ortalamam. On ve off günlere göre makroları dağıtıyorum. Günlük aktiviteme göre bazen 1600 kcal aldığım oluyor, bazen 2200 kcal. 3 aydır haftada 6-7 gün kardiyo yapıyorum. Genelde antrenman sonlarına ekliyorum. Program olarak PPL - Off - Torso - Arms - Off şeklinde gidiyorum.

Yaklaşık 2 haftadır kilo veremiyorum. Sürece 87 kg civarında başladım, 78 kg'ı gördüm ama son 2 haftadır tekrar 80 kg civarına oturdum. İlginç olan şu ki bu süreçte bel çevrem de yaklaşık 2 cm inceldi(78 den 80 e geri çıkarken). Sizce bu durum ilacın su tutmasından kaynaklı olabilir mi?

Boyum 184 cm. Günlük 6-8 bin adım atıyorum, buna kardiyo da dahil. Oturarak çalışıyorum. Hafta sonları 10 bin adımı bulduğum oluyor.

Hedefim çok uçuk değil. Uzun vadede 95 kg civarında, %12-13 yağ oranlarında kalabileceğim bir fiziğe ulaşmak istiyorum.Spor geçmişimden bahsetmem gerekirse ortaokul ve lise çağlarında kulüplerde yüzme-basketbol oynuyordum. Vücut geliştirmeye ilk 2010 yılında başladım. Aralıklı olarak 2 yıl kadar yapmıştım. 6-7 yıllık bir aradan sonra 2.5 yıldır non-stop devam ediyorum yanımda yemeğimi taşıyorum. 

3 aylık değişimimi de fotoğraflı olarak ekledim. Tüm fotolar pumplı. Yukarda bahsettiğim daha önceki açtığım konuyu da incelemek isterseniz eğer daha da geçmişe giden fotoğraflar ve natural kan testim mevcut: 

Herkese sevgiler, yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

@NamasteGodDamnİt @Wassat26 @Rma@androjenik @hectordoyle @M.O.K @berkay16 @GHOST

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Merhabalar 250 mg dozu 2'ye bölerek kullanmaya devam etmeni öneririm böylese su tutumu da minimumda kalacaktır bende öyle yapıyorum. 4. haftadasın ve ilk küründesin sanıyorum 6. haftadan sonra hissiyat biraz daha kuvvetlenir. Beslenme rutinin ve ilk kür olarak 250 mg testoyu seçmiş olman çok güzel. Oturarak çalışıyor olman konusunda biraz tavsiye verebilirim. Öncelikle mutlaka iş yerinde öğün yaptıktan sonra biraz yürümeni tavsiye ederim. Bu sindirimi hızlandıracaktır. Çalışmadığın saatlerde de aynı şekilde mutlaka öğün sonrası hareket etmelisin. Ağırlık antrenmanına da başlamadan önce planladığın kardiyonun 10 dakikasını yapmanı öneririm. Antrenman öncesi yapacağın 10 dakikalık kardiyo senin antrenman performansından da çalmayacaktır. Kalan süreyi antrenman sonuna saklamış olursun. Bir miktar kilo almış olmana rağmen belinin incelmesi ilacın su tutması ve diyetinin başarılı olduğunun işareti. Özellikle bel bölgen toparladığında ve adım adım büyümek istediğinde de artık o kaloriyi haftalık 250-500 kalori şeklinde arttırıp görüntünü kontrol edersin. Eğer o seni yağlandırıyorsa bu sefer dozu 250'den 350'e çıkarırsın. Bu şekilde adım adım gidilebilir. 250 mg'ın seni 95'e çıkaracağını düşünmüyorum ama kas kütlen ne kadar olgunlaşırsa ve oturursa tatmin duygun da artacaktır ve bakarsın 80-85 kiloda da rutin spor hayatına devam edebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vassa    9
NamasteGodDamnİt, 19 dakika önce yazdı:

Merhabalar 250 mg dozu 2'ye bölerek kullanmaya devam etmeni öneririm böylese su tutumu da minimumda kalacaktır bende öyle yapıyorum. 4. haftadasın ve ilk küründesin sanıyorum 6. haftadan sonra hissiyat biraz daha kuvvetlenir. Beslenme rutinin ve ilk kür olarak 250 mg testoyu seçmiş olman çok güzel. Oturarak çalışıyor olman konusunda biraz tavsiye verebilirim. Öncelikle mutlaka iş yerinde öğün yaptıktan sonra biraz yürümeni tavsiye ederim. Bu sindirimi hızlandıracaktır. Çalışmadığın saatlerde de aynı şekilde mutlaka öğün sonrası hareket etmelisin. Ağırlık antrenmanına da başlamadan önce planladığın kardiyonun 10 dakikasını yapmanı öneririm. Antrenman öncesi yapacağın 10 dakikalık kardiyo senin antrenman performansından da çalmayacaktır. Kalan süreyi antrenman sonuna saklamış olursun. Bir miktar kilo almış olmana rağmen belinin incelmesi ilacın su tutması ve diyetinin başarılı olduğunun işareti. Özellikle bel bölgen toparladığında ve adım adım büyümek istediğinde de artık o kaloriyi haftalık 250-500 kalori şeklinde arttırıp görüntünü kontrol edersin. Eğer o seni yağlandırıyorsa bu sefer dozu 250'den 350'e çıkarırsın. Bu şekilde adım adım gidilebilir. 250 mg'ın seni 95'e çıkaracağını düşünmüyorum ama kas kütlen ne kadar olgunlaşırsa ve oturursa tatmin duygun da artacaktır ve bakarsın 80-85 kiloda da rutin spor hayatına devam edebilirsin.

Hocam yorum ve tavsiyelerin için teşekkür ederim. Hormon dalgalanmasından çekindiğim için esasen gün aşırı ilerliyorum enjeksiyon konusunda. Su tutumunu pek dert etmiyorum belimin incelmesi yeteri kadar tatmin sağlıyor. Dediğin gibi yemeklerden sonra 10-15 dk ajansta turluyorum merdiven in çık vs. 95kg bu dozda ve tek ilaçla olmayacağının ben de farkındayım. Uzun vadede böyle bir hayalim var belki yanına rimo veya gh gibi kombinlemeler yaparak. Şimdilik izlemeye devam ediyorum kendimi.

• Şerefe 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vassa, 9 dakika önce yazdı:

Hocam yorum ve tavsiyelerin için teşekkür ederim. Hormon dalgalanmasından çekindiğim için esasen gün aşırı ilerliyorum enjeksiyon konusunda. Su tutumunu pek dert etmiyorum belimin incelmesi yeteri kadar tatmin sağlıyor. Dediğin gibi yemeklerden sonra 10-15 dk ajansta turluyorum merdiven in çık vs. 95kg bu dozda ve tek ilaçla olmayacağının ben de farkındayım. Uzun vadede böyle bir hayalim var belki yanına rimo veya gh gibi kombinlemeler yaparak. Şimdilik izlemeye devam ediyorum kendimi.

Su tutumu zaten doğru yerdeyse amacımıza ulaşıyoruz demektir.  Gün aşırı enjeksiyon seni yormuyorsa prop veya sustanon da denenebilir. Enant, cypionat esteri için haftada 2 enjeksiyon gayet stabildir endişelenmene gerek yok. 2 ileri 1 geri riskleri minimumda tutarak ilerleyebilirsin pekala. Emin ol 250 mg testesteronunun hakkını verdiğinde 200 mg primobolanı dahi cayır cayır kullanacaksın. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: salihsapmaz
      Selam hocalarım,
      Fitness camiasında yeni sayılırım. Bu forumu da bu hafta keşfettim. 18 yaşındayım, 186 cm boyundayım, 108 kiloyum ve yaklaşık %24 yağ oranına sahibim. Yaklaşık 3 yıldır düzensiz olarak spor yapıyorum.
      Spora 5 ay önce tekrar başladığımda 117 kiloydum ve yağ oranım yaklaşık %30'du. Bu süreçte 9 kilo verdim ve yağ oranımı da yaklaşık %23 seviyelerine düşürdüm.
      Biraz heves, biraz araştırma ve salondaki güvendiğim bir hocanın yardımıyla ilk kürüme başladım. Kürüm toplam 12 hafta sürecek.
      Şu an kullandıklarım (Optimum Pharma):
      Pazar: 100 mg Testosteron Propionat + 100 mg Masteron Perşembe: 100 mg Testosteron Propionat + 100 mg Masteron Proviron: 2 günde bir Kreatin: Her gün 10 gram Beslenme tarafında günlük ortalama 2200-2500 kalori alıyorum. Açık konuşmak gerekirse beslenmem çok düzenli veya çok sağlıklı değil. Ancak protein konusunda dikkat etmeye çalışıyorum. Günlük ortalama 250 gram protein alıyorum ve bunun büyük kısmını tavuk göğsü ile ton balığından karşılıyorum.
      Antrenman programım ise:
      Göğüs + Arka Kol + Omuz Sırt + ön kol + Omuz Off day Bu döngüyü tekrar ediyorum. Şu an kürün 2. haftasındayım. Özellikle kür sonrası (PCT) konusunda neredeyse hiçbir bilgim yok. Bu süreçte ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bilmem gereken önemli şeyler, yaptığım yanlışlar veya dikkat etmem gereken noktalar varsa daha deneyimli hocalarımın yorumlarını almak isterim. Eleştirilere açığım ve doğru şekilde ilerlemek istiyorum.
      Ek olarak şunu da belirteyim; küre başlamadan önce kan tahlillerime baktırdım. Salondaki hocam değerlerimin gayet iyi olduğunu söyledi. Ayrıca rutin olarak takipte olduğum doktorum da kan tahlillerimde herhangi bir sorun görmediğini ve değerlerimin oldukça iyi olduğunu belirtti. Ancak doktorumun kür kullandığımdan haberi yok; sadece kan tahlillerimi değerlendirdi.
      Şimdiden vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: Sasta
      Değerli abilerim kardeşlerim,
      2 gün sonra ilk kürüme gireceğim. Aşağıdaki grupları kullanmayı düşünüyorum bu kürde amacım kas kütlesi koyarken yağ kütlesini azaltarak güzel bir vücut elde etmek.  @Fuhrer @Rma @berkay16
      KÜR İÇERİĞİM: (12 hafta)
      400 mg testosteron 300 mg masterone KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Enanthate için haftanın 3 gününe mi yoksa 2 gününe mi bölmemi tavsiye edersiniz ? Beni artık çok rahatsız eden bir bölgesel yağlanmam var üst vücut çok yağlı değil bacaklarda öyle ancak bel bölgem yağlı göbeğimde öyle belirgin değil. Kürüme retatrutide eklemeyi düşünüyorum sizce mantıklı bir hareket olur mu ? Satıcı retatrutide için 5000 (zphc) fiyat çekti sizce normal mi ? Kür için 12 haftada güzel sonuçlar alınabilir mi yoksa kür dönemini biraz daha uzun tutmamı mı önerirsiniz? Konuya katılım gösteren ve yorumlarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Aftomazing
      Herkese merhaba kardeşlerim abilerim,
      Her zaman kilolu bir bedene sahip birisi olarak 110-120 kilolardan 84'e kadar düştüm iki aydır reta kullanıyorum başladığımda 91dim şu an 84 spor ve diyet ile destekledim yağ oranım 20 diye tahmin ediyorum aynadaki görüntümden sıkılmış biri olarak ilk kürüme girme kararı aldım. Fakat bilgim sizler kadar fazla olmadığı için sizden yardım istiyorum, instagram da birçok hoca ile konuştum hepsi farklı farklı kombinler önerdiler kimi bolde ekledi kimi winstrol bu işin en doğrusu nedir ? Hormon ve kan testlerimi yaptırdım bütün kalemler değer aralığında çıktı güncel formumu da ekliyorum, şimdiden teşekkürler.

• Yazan: Ugurbenx1
      Merhaba iyi akşamlar Peptid Türkiye,
      Yarıda kestiğim bu kürümde 4,5 kg aldım ve pct protokolü uygulamadım. Şimdi 2. bir kür düşünüyorum.
      YARIDA KESTİĞİM KÜRÜM: (Kürü 25inci günde kesmek zorunda kaldım)
      Testosteron Enanthate 400mg Dianabol 20mg 1. ALTERNATİF KÜR SEÇENEĞİM:
      Testosteron Enanthate Turinabol 2. ALTERNATİF KÜR SEÇENEĞİM:
      Testosteron Enanthate Masteron Turinabol 16-12 hafta arası düşünüyorum, sizin ekstra önerileriniz varsa dinlemek isterim.
    • Yazan: PesimisTR
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürümü yapma kararı aldım aşağıdaki ilaçları temin ettim.
      KÜR İÇERİĞİM: (10 hafta)
      Testosteron Enanthate Deca Masteron SORULARIM:
      İlk kür için uygun mu tercih ettiğim ilaçlar? PCT nasıl yapmalıyım? Korucuyu olarak ne kullanmalıyım? Enjeksiyon sıklığı ve ölçüsü nasıl olmalı? Beni kür boyunca bekleyen sürpriziler nelerdir? Tüm öneri, cevap ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp