Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Aftomazing

Bulk mı yapmalıyım define mi olmalıyım ilk kürüme girmenin arifesindeyim!

Önerilen İletiler

Aftomazing    1

Herkese merhaba kardeşlerim abilerim,

Her zaman kilolu bir bedene sahip birisi olarak 110-120 kilolardan 84'e kadar düştüm iki aydır reta kullanıyorum başladığımda 91dim şu an 84 spor ve diyet ile destekledim yağ oranım 20 diye tahmin ediyorum aynadaki görüntümden sıkılmış biri olarak ilk kürüme girme kararı aldım. Fakat bilgim sizler kadar fazla olmadığı için sizden yardım istiyorum, instagram da birçok hoca ile konuştum hepsi farklı farklı kombinler önerdiler kimi bolde ekledi kimi winstrol bu işin en doğrusu nedir ? Hormon ve kan testlerimi yaptırdım bütün kalemler değer aralığında çıktı güncel formumu da ekliyorum, şimdiden teşekkürler. :)

344C5688-1494-4E2E-8A6E-7D1BFB8A3470.jpeg 19BD12C8-0393-4D1C-A54C-82B6CFA13497.jpeg 05D4BCD5-2B24-48C5-8BD9-DF304FB6175C.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mamibolone    128

Bana kalırsa küre vereceğiniz parayı tanınmış ve güvendiğiniz bir hocaya vererek doğal bir şekilde yağ oranınızı azaltmaya kas hatlarını belirginleştirmeye çalışın. Vücudunuz kilo vermiş ama çoğu miktarı kastan gitmiş gibi duruyor, kas kütleniz küre girmek için yeterli değil bana kalırsa tabi sizin tercihiniz. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    971

selam, öncelikle yağ oranınız 20'den fazla. Bunu düşürmelisiniz, kas kütlesi de oldukça düşük. Yani skinny fat diyebileceğimiz bir vücuda sahipsiniz. Bize kan testlerinizi paylaşın, bir kan testlerinizi yorumlayıp ona göre bir kombinasyon önerelim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aftomazing    1
Fuhrer, 36 dakika önce yazdı:

selam, öncelikle yağ oranınız 20'den fazla. Bunu düşürmelisiniz, kas kütlesi de oldukça düşük. Yani skinny fat diyebileceğimiz bir vücuda sahipsiniz. Bize kan testlerinizi paylaşın, bir kan testlerinizi yorumlayıp ona göre bir kombinasyon önerelim. 

Fuhrer hocam gözüm sizi arıyordu direk mesaj atabilsem atacaktım ama atamıyordum görmenize ve yorum yapmanıza sevindim,kan ve hormon beraber atıyorum 

IMG_3536.jpeg IMG_3537.jpeg IMG_3538.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    188

İlaçlık işini yok hocam güzel beslenin bol spor kardiyo ağırlık mis gibi

mamibolone, 42 dakika önce yazdı:

Bana kalırsa küre vereceğiniz parayı tanınmış ve güvendiğiniz bir hocaya vererek doğal bir şekilde yağ oranınızı azaltmaya kas hatlarını belirginleştirmeye çalışın. Vücudunuz kilo vermiş ama çoğu miktarı kastan gitmiş gibi duruyor, kas kütleniz küre girmek için yeterli değil bana kalırsa tabi sizin tercihiniz. 

Aynısını demiş katılıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aftomazing    1
onlytrenbolone, 8 dakika önce yazdı:

İlaçlık işini yok hocam güzel beslenin bol spor kardiyo ağırlık mis gibi

Aynısını demiş katılıyorum.

Hocam anlıyorum sizi fakat bu instagramda gördüğümüz üç ayda şöyle değişim 4 ayda bu hale geldi 5 ayda ejderha oldu değişimleri pekte natürel ve masum değiller hepimiz biliyoruz,benden çok daha kötü yağ oranına sahip insanlar nasıl bu değişimi elde edebiliyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    942

İlaca bulaşma iradenle yapılacak formdasın ilaç alırsan kendine yazık edersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    128
Aftomazing, 9 dakika önce yazdı:

Hocam anlıyorum sizi fakat bu instagramda gördüğümüz üç ayda şöyle değişim 4 ayda bu hale geldi 5 ayda ejderha oldu değişimleri pekte natürel ve masum değiller hepimiz biliyoruz,benden çok daha kötü yağ oranına sahip insanlar nasıl bu değişimi elde edebiliyor 

Elbette büyük kısmı ilaçla yapıyor. Hocalarımın ilaç kullanmana gerek yok demeleri gelişemeyeceğiniz için değil çok da  gerek olmadığı için. O seviyelere doğal şekilde de yaklaşabilirsin hem de daha sağlıklı olur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    971
Aftomazing, 28 dakika önce yazdı:

Fuhrer hocam gözüm sizi arıyordu direk mesaj atabilsem atacaktım ama atamıyordum görmenize ve yorum yapmanıza sevindim,kan ve hormon beraber atıyorum 

IMG_3536.jpeg IMG_3537.jpeg IMG_3538.jpeg

güzel, kan testlerinin güncel tarih olması gayet iyi. Şimdi buraya satırlarca yazı yazacağım bu yazıyı gerekirse yüz kere oku ve takıldığın yerde bana soru sormaktan çekinme.

Anabolik steroidlerden verim almak demek kütle eklemene yardımcı olması ve yağsız kütle alman demektir. Şu an 84 kiloda ortalama 20 kiloya yakın bir yağ kütlen var, yani ortalama %25 yağ oranlarında olduğunu tahmin ediyorum. Eğer 20 kilo saf kas kazansan bile yağ oranın %18-20 olacaktır, yani bir steroid kürüne girip bulk yapman demek senin hiç bir şekilde faydana olmayacak aksine fazlasıyla zararına olacaktır çünkü yağ oranın da artacak aynı zamanda.

Testosteron değerin 350'lere düşmüş, bana kalırsa TRT yapman için önünde hiç bir engel yok. 500'ün altındaki çoğu testosteron seviyesi yurt dışında çoğu ülkede TRT kapsamına alınır. Çoğu kişi TRT ile gezer ve ülkelerinde yüzlerce TRT klinikleri vardır. Sana tavsiyem TRT yapman yönünde değil de TRT+ seviyesinde, yani 120 testosteron almaktansa 250-300 testosteron + östrojen blokerler kullanman yönündedir. Kürüne ekleyeceğin ilk ilaç 250-350 civarında testosteron enanthate/cypionate olacaktır. Undeconate formunu da öneririm ancak ülkemizde bulması zor, bulacaklarında da yüksek ihtimalle enanthate vardır.

Kürünün ilk ilacını seçtik, şimdi sırada günümüzün popüler ilacı ve bence çoğu kişinin en büyük ihtiyacı olan GLP-1 agonistlerinden bahsedelim. Cut yapmaya devam edeceksin ve bir GLP-1 agonisti senin için kurtarıcı olacaktır. Bunlardan semaglutide artık günümüzde sıfır sayılacak kadar değeri kalmışken en önemli iki agonistler, retatrutide ve tirzepatide. Bizim amacımız senin yağ kütleni düşürmek, tirzepatide içeriğine glukagon bulunmadığından lipoliz etkisi yaratmayacaktır. Yani yağ kütlene bir etki yaratmayacak ve istediğimizi bize vermeyecek. Retatrutide burada bizim seçeceğimiz diğer ilaçtır, reta adeta senin için biçilmiş kaftan.

Diğer ekleyeceğin ürün, bana kalırsa bütçen de el verirse HGH eklemen yönünedir. 32 yaşında 3-4 ünite günlük growth kullanımı belirgin farklar yaratacaktır. Özellikle sabah kardiyo yapma imkanın var ise sabah ekleyeceğin 2 ünitelik pre cardio growthu lipolizi reta ile maksimuma çıkartacaktır. Yanına ekleyeceğin uyarıcılar ile Fazlasıyla amacına yönelik gideceksin.

Şimdi, buraya kadar sana önerdiklerim farmakoloji yönündeydi. Bunlar kolay şeyler, kısa bir internet araştırmasıyla çoğunun çözüleceği ve neyin ne olduğunu bileceğin şeyler. Yani anlayacağın 20 saniyelik enjeksiyon işleri, bunlarla kalırsan eğer pek bir fark yaşamayacaksın. En önemli kısım, antrenman ve beslenmeye gelelim.

Beslenme konusunda, alacağın kaloriyi bana kalırsa carb cycling şeklinde ayarlamalısın. Antrenman günlerinde yüksek-orta karbonhidrat, off günlerde düşük-sıfır karbonhidrat şeklinde ilerlemelisin. Örneğin bir bacak antrenmanı yapacağın zaman 300-400 karbonhidratlara çıkabilecekken ortalama bir kol gününde 150-180 karbonhidratlar ile günü kapatabilirsin. Karbonhidrat kısmını vücudunun tepkisine göre ölçmelisin ve karbonhidratlarını her zaman pirinç, patates, yulaf, kuru meyveler tarzı temiz besinlerden almalısın. Asla bir çikolatanın makrosuyla kapatmamalısın. Yağ alımını da aynı şekilde; günde 30-35 gram temiz zeytinyağı, yumurta sarısı, ceviz tarzı kuruyemişler ile alırken off günlerde ve özellikle sıfır karbonhidrat günlerinde 70-80 gramlara kadar çıkabilirsin. Protein alımını günlük 200 gramda tutmanı öneririm, yani benim hesabıma göre 2500 ile 1800 kalori arası ortalama bir diyet yapmalısın ve buna gerçekten uymalısın.

Antrenman konusunda, öncelikle ağırlık antrenmanı ve kardiyoyu birbirinden ayrı kesinlikle yapmalısın. Örneğin, sabah 10'da kardiyo yap ve 8-10 saat sonra ağırlık antrenmanı yap. Herkes şunu önerir, 75 dakika ağırlık çalış 45 dakika kardiyo. Böyle saçmalıklara aldırma, kimse spor salonunda haşat bir haldeyken terleye terleye 45 dakika koşu bandında hamster gibi yürmek istemez. Benim sana dediğim konu özellikle lipoliz anlamında sabah aç karna kardiyolar ekle, günlük sabah rutinin şu şekilde olsun; Sabah 8-9 gibi uyan, hemen 2 iu hgh enjekte et ve 200-300 mg kafein kullan ve bundan 1.30 2 saat sonra dışarıya yürüyüşe çık. En az 75 dakika, ortalama 6-7 kilometre bir yürüyüş yap dışarıda. Ardından eve gel ve kahvaltını yap. Karbonhidrat alımını kahvaltıda minimal tut, özellikle antrenman öncesi ve sonrası karbonhidrat alımına dikkat et. Antrenmanlarına gelelim, ağırlık antrenmanlarını kendine uygun bir sistem seç. Kimileri bro-split yapar kimileri ppl, kimileri torso limbs, bunun bir önemi yok. Sana demek istediğim konu keyif aldığın bir antrenman sistemini seç, özellikle tekrar kalitene ve negatiflerine dikkat et. Kendini setlerde tüket ve tüm tekrarların kaliteli olsun, ağırlıklara takılma.

Bu dediklerimi yaparsan hem kas kazanıp hem yağ kaybedersin, bu her ne kadar imkansız gibi lanse edilse de bu seviyede emin ol mümkün. Keza çoğu profesyonel sporcunun koçluğunu yapan isimlerde off seasondan daha fazla kas kazanımını bu tip dönemlerde yaşadıklarını söylüyorlar. Yani kalorini harcadığının 200-300-400 altında tutarak kas kazanman mümkün. Bunun dışında gidip de boldenon alsan hiç bir şey değişmeyecek, winstrol alsan hiç bir şey değişmeyecek veya gidip de trenbolone dahi kullansan hiç bir şey değişmeyecek. Başarılar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aftomazing    1
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

güzel, kan testlerinin güncel tarih olması gayet iyi. Şimdi buraya satırlarca yazı yazacağım bu yazıyı gerekirse yüz kere oku ve takıldığın yerde bana soru sormaktan çekinme.

Führer hocam biraz mesleki zorlukta işin içinde var ama ağzına diline sağlık tam olarak istediğim açıklamayı zahmet edip yazmışsın size ulaşmak isterim bu mecra dışında ne kadar mümkün acaba daha detaylı ve şeffaf konuşabilmem için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    971
Aftomazing, 10 dakika önce yazdı:

Führer hocam biraz mesleki zorlukta işin içinde var ama ağzına diline sağlık tam olarak istediğim açıklamayı zahmet edip yazmışsın size ulaşmak isterim bu mecra dışında ne kadar mümkün acaba daha detaylı ve şeffaf konuşabilmem için 

forumda herhangi bir konuda ileti sınırlandırılması yok, veya kullanıcıların şu kadar ileti atması sınırlandırması yok. Yasak kurallar belli, anonimliği bozacak ve satıcı profili dışında her şey neredeyse etiklik ilkesi çerçevesinde serbest. Aklında takılan tüm detayları bu konuya yazabilirsin, keza iş planlamanı da belirtebilirsin.

Bir koçtan veya antrenörden bir bilgi alsan ona inanarak sürdürürsün. Doğrudur, yanlıştır. Ancak bu forumda sana hatalı bir bilgi veren olursa onu başka bir kullanıcı düzeltebilir. İşte forumun en iyi kısmı da bu. Sana boldenon öneren hıyar herife inanmaktansa bu forumdaki en yanlış bilgiye inanmak emin ol daha iyidir. O yüzden forum dışına çıkmaktansa forumda bana sorularını yöneltmen hem yararına hem forum kurallarına göre doğru olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aftomazing    1
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

forumda herhangi bir konuda ileti sınırlandırılması yok, veya kullanıcıların şu kadar ileti atması sınırlandırması yok. Yasak kurallar belli, anonimliği bozacak ve satıcı profili dışında her şey neredeyse etiklik ilkesi çerçevesinde serbest. Aklında takılan tüm detayları bu konuya yazabilirsin, keza iş planlamanı da belirtebilirsin.

Bir koçtan veya antrenörden bir bilgi alsan ona inanarak sürdürürsün. Doğrudur, yanlıştır. Ancak bu forumda sana hatalı bir bilgi veren olursa onu başka bir kullanıcı düzeltebilir. İşte forumun en iyi kısmı da bu. Sana boldenon öneren hıyar herife inanmaktansa bu forumdaki en yanlış bilgiye inanmak emin ol daha iyidir. O yüzden forum dışına çıkmaktansa forumda bana sorularını yöneltmen hem yararına hem forum kurallarına göre doğru olacaktır.

Anladım çok yeniyim burda bazı kuralları henüz tam bilmiyorum,führer hocam ben polis memuruyum (inş başıma bişe gelmez) çevik kuvvette çalışıyorum haliyle birazda vakit bulmakta zorlanıyorum bu söylediklerinizi çalışarak gerçekleştirmem ne kadar mümkün acaba bide konu başlığını ben bu şekilde yazmamıştım bulk mu def mi diye ben net definasyon için düşünüyorum zaten 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    971
Aftomazing, 1 dakika önce yazdı:

Anladım çok yeniyim burda bazı kuralları henüz tam bilmiyorum,führer hocam ben polis memuruyum (inş başıma bişe gelmez) çevik kuvvette çalışıyorum haliyle birazda vakit bulmakta zorlanıyorum bu söylediklerinizi çalışarak gerçekleştirmem ne kadar mümkün acaba bide konu başlığını ben bu şekilde yazmamıştım bulk mu def mi diye ben net definasyon için düşünüyorum zaten 

yani benim dediklerim lipoliz için sabah kardiyo vesaire vesaire bunlar en fazla %5-10 etkileyecek şeyler, sabah kardiyo yapmaktansa gün içerisinde adım sayını arttırmaya bakabilirsin. Örneğin 8000 adım atıyorsan 14-15 civarına getirebilirsin, onun dışında ağırlık antrenmanı konusunda haftada 3-4 gün fazlasıyla yeter. Sadece seni zorlayacak kısım öğünler olur, onları da protein shakedir veya taşıma imkanın varsa öğün taşımayla geçiştirebilirsen geçiştirmelisin. Sonuç olarak başladığın yerden yine 10 adım ileride olacaksın bu dediklerimi her ne kadar yapmaya çalışırsan. Beslenme özelinde zaten bir bulk yapmayacağından ötürü yanında 3-4 kap yemek taşımayacaksın mesela, öğün yapamadığın durumlarda bu dediğim retatrutide sayesinde açlık hissetmeyeceksin. Reta+Testosteron ve temiz beslenme ile kalori saymak zaten sana gerekeni yapar, şu an vücuduna ne yapsan etki alırsın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aftomazing    1
Fuhrer, 5 dakika önce yazdı:

yani benim dediklerim lipoliz için sabah kardiyo vesaire vesaire bunlar en fazla %5-10 etkileyecek şeyler, sabah kardiyo yapmaktansa gün içerisinde adım sayını arttırmaya bakabilirsin. Örneğin 8000 adım atıyorsan 14-15 civarına getirebilirsin, onun dışında ağırlık antrenmanı konusunda haftada 3-4 gün fazlasıyla yeter. Sadece seni zorlayacak kısım öğünler olur, onları da protein shakedir veya taşıma imkanın varsa öğün taşımayla geçiştirebilirsen geçiştirmelisin. Sonuç olarak başladığın yerden yine 10 adım ileride olacaksın bu dediklerimi her ne kadar yapmaya çalışırsan. Beslenme özelinde zaten bir bulk yapmayacağından ötürü yanında 3-4 kap yemek taşımayacaksın mesela, öğün yapamadığın durumlarda bu dediğim retatrutide sayesinde açlık hissetmeyeceksin. Reta+Testosteron ve temiz beslenme ile kalori saymak zaten sana gerekeni yapar, şu an vücuduna ne yapsan etki alırsın. 

2 aydır zaten hemen hemen bu düzeyde bir tempom var reta çok yardımcı oluyor ama önermediğiniz şekilde idman sonrasına kardiyo ekliyordum ve anca o şekilde mümkün oluyor haftada 3-4 idman atmış oluyorum buna ek olarak yüzmeyi de ekleyeceğim sadece karbonhidrat konusunda söylediklerinize daha dikkat etmem gerekiyor,sonuç olarak öneriniz only testo+reta mıdır Fuhrer hocam trt dediğimiz tam olarak bu mu oluyor,ayrıca benim de kendimce forumda ve kür yapmış arkadaşlarımdan edindiğim bilgiler doğrultusunda Testo prop+masteron+reta düşünüyordum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    971
Aftomazing, Şimdi yazdı:

2 aydır zaten hemen hemen bu düzeyde bir tempom var reta çok yardımcı oluyor ama önermediğiniz şekilde idman sonrasına kardiyo ekliyordum ve anca o şekilde mümkün oluyor haftada 3-4 idman atmış oluyorum buna ek olarak yüzmeyi de ekleyeceğim sadece karbonhidrat konusunda söylediklerinize daha dikkat etmem gerekiyor,sonuç olarak öneriniz only testo+reta mıdır Fuhrer hocam trt dediğimiz tam olarak bu mu oluyor,ayrıca benim de kendimce forumda ve kür yapmış arkadaşlarımdan edindiğim bilgiler doğrultusunda Testo prop+masteron+reta düşünüyordum

masteron konusunda hem gereksiz şu an hem de piyasada orjinali yok, eklemeyi düşünürsen growth eklersin maksimum. Beslenmeni ve antrenmanını düzelttiğinde zaten form gelecektir. Karbonhidrat özelinde zaten eksiğin varmış keza kas kazanımında bence proteinden daha önemlidir karbonhidrat, bunu çözersen zaten vücut kendiliğinden oluşur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aftomazing    1
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

masteron konusunda hem gereksiz şu an hem de piyasada orjinali yok, eklemeyi düşünürsen growth eklersin maksimum. Beslenmeni ve antrenmanını düzelttiğinde zaten form gelecektir. Karbonhidrat özelinde zaten eksiğin varmış keza kas kazanımında bence proteinden daha önemlidir karbonhidrat, bunu çözersen zaten vücut kendiliğinden oluşur. 

Ben çok düşük tutuyordum hocam karbonhidratı yanlış yapıyormuşum demek ki düzelteceğim hepsini,hocam kullanacağımız şeyleri belirledik diyelim koruyucu adı altında almam gerekenler ve takviyeler konusunda önerileriniz nelerdir benim elimde sadece protein tozu creatin reta omega3 var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    971
Aftomazing, 10 dakika önce yazdı:

Ben çok düşük tutuyordum hocam karbonhidratı yanlış yapıyormuşum demek ki düzelteceğim hepsini,hocam kullanacağımız şeyleri belirledik diyelim koruyucu adı altında almam gerekenler ve takviyeler konusunda önerileriniz nelerdir benim elimde sadece protein tozu creatin reta omega3 var 

sadece dışarıdan testosteron alıyorsun, yani koruyucu anlamında burada sana 100'lerce madde yazmanın hiç bir mantığı yok. Sonuç olarak insan için üretilmiş bir ilacı kullanıyorsun ve dozun da oldukça düşük, sadece ayda 1 kan versen yeterli. O da kolestrol ve hemogram değerleri için, onun dışında hiç bir şeye gerek yok zaten temiz besleneceksin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aftomazing    1
Fuhrer, 20 dakika önce yazdı:

sadece dışarıdan testosteron alıyorsun, yani koruyucu anlamında burada sana 100'lerce madde yazmanın hiç bir mantığı yok. Sonuç olarak insan için üretilmiş bir ilacı kullanıyorsun ve dozun da oldukça düşük, sadece ayda 1 kan versen yeterli. O da kolestrol ve hemogram değerleri için, onun dışında hiç bir şeye gerek yok zaten temiz besleneceksin.

Östrojen bloker demiştiniz bunun için ne kullanacağım growth kullanımında da mı koruyucuya gerek yok peki bide testo prop veya enanth seçimi çok farkettirir mi ? Çok soruyor olabilirim Fuhrer hocam kusura bakma lütfen 🙏🏻 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    971
Aftomazing, 55 dakika önce yazdı:

Östrojen bloker demiştiniz bunun için ne kullanacağım growth kullanımında da mı koruyucuya gerek yok peki bide testo prop veya enanth seçimi çok farkettirir mi ? Çok soruyor olabilirim Fuhrer hocam kusura bakma lütfen 🙏🏻 

östrojen bloker konusunda o 1 aylık kan testinin sonucuna göre karar vereceğiz. Koruyucu olarak ne lanse edilmişse sana inan yanlış lanse edilmiş, koruyucular örneğin himalaya ürünleridir veya on cycle gibi saçma ilaçlar %1-%2 etkiler gerçekten. Sen su tüketimini 3-4 litre civarında tutarsan ve küründe eğer anabolik var ise nac eklersen emin ol fazlasıyla yeterli. Growth kullanımında da aynı şekilde koruyucuya gerek yok, prop ile enanthate çok fark ettirir. Prop günlük vurulur, enanthate haftada 2 kez vurulur. İstediğini sorabilirsin bir sorun yok dostum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aftomazing    1
Fuhrer, 43 dakika önce yazdı:

östrojen bloker konusunda o 1 aylık kan testinin sonucuna göre karar vereceğiz. Koruyucu olarak ne lanse edilmişse sana inan yanlış lanse edilmiş, koruyucular örneğin himalaya ürünleridir veya on cycle gibi saçma ilaçlar %1-%2 etkiler gerçekten. Sen su tüketimini 3-4 litre civarında tutarsan ve küründe eğer anabolik var ise nac eklersen emin ol fazlasıyla yeterli. Growth kullanımında da aynı şekilde koruyucuya gerek yok, prop ile enanthate çok fark ettirir. Prop günlük vurulur, enanthate haftada 2 kez vurulur. İstediğini sorabilirsin bir sorun yok dostum.

Hocam valla çok teşekkür ederim bir çok şeyi ince detayına kadar yazdınız kafam biraz daha netleşti ben Testo enanth-reta-growth olarak sürece başladıktan sonra burdan yine size sorular sorarım sizde müsait olduğunuz zamanlar yazarsanız sevinirim,tedarik ettikten sonra başlarım yakın zamanda 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Ugurbenx1
      Merhaba iyi akşamlar Peptid Türkiye,
      Yarıda kestiğim bu kürümde 4,5 kg aldım ve pct protokolü uygulamadım. Şimdi 2. bir kür düşünüyorum.
      YARIDA KESTİĞİM KÜRÜM: (Kürü 25inci günde kesmek zorunda kaldım)
      Testosteron Enanthate 400mg Dianabol 20mg 1. ALTERNATİF KÜR SEÇENEĞİM:
      Testosteron Enanthate Turinabol 2. ALTERNATİF KÜR SEÇENEĞİM:
      Testosteron Enanthate Masteron Turinabol 16-12 hafta arası düşünüyorum, sizin ekstra önerileriniz varsa dinlemek isterim.
    • Yazan: PesimisTR
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürümü yapma kararı aldım aşağıdaki ilaçları temin ettim.
      KÜR İÇERİĞİM: (10 hafta)
      Testosteron Enanthate Deca Masteron SORULARIM:
      İlk kür için uygun mu tercih ettiğim ilaçlar? PCT nasıl yapmalıyım? Korucuyu olarak ne kullanmalıyım? Enjeksiyon sıklığı ve ölçüsü nasıl olmalı? Beni kür boyunca bekleyen sürpriziler nelerdir? Tüm öneri, cevap ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ahmetselami
      Merhabalar herkese,
      Daha önce hiç Steroid türevi kullanmadım. Biraz kaslanmak istiyorum, düzenli hafif ağırlıklı çalışma yapıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Sağlıklı sayılır biriyim sadece kolesterol sınırda yüksek. Total Testosteron seviyem 400 civarı 2 çocuk var SORULARIM:
      Vücuda zarar vermeden primobolan + proviron Kullanılabilir mi? Etkileri ne olur?   Forumda yeniyim. Bilgi almak için buradayım arkadaşlar yargılamayın lütfen hatam varsa.
    • Yazan: Vassa
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 1.5 yıldır forumu düzenli olarak takip ediyorum. Bugüne kadar çoğunlukla okuyucu tarafta kaldım ancak artık kendi sürecimi paylaşarak sizlerin görüşlerini almak istedim.
      32 yaşında 184 cm boyundayım ve şu an 81 kg ağırlığındayım. Spora yeniden başladığım dönemde ise yaklaşık 100 kg civarındaydım. Konuya eklediğim fotoğraflarda tüm süreci kronolojik olarak paylaşıyorum. Güncel formumu en sona koydum yazısız olan fotoğraflar.. Fotoğrafların üzerinde tarih ve kilo bilgileri de yer alıyor. Güncel kan tahlillerimde mevcut.(Öströjen vs onları yaptıramadım) Spor geçmişim aslında daha eskiye dayanıyor. Çocukluğumdan beri yüzme ve basketbol ile ilgilendim. Vücut geliştirmeye ise ilk olarak 2010 yılında başladım. Yaklaşık 3-4 yıl boyunca düzensiz ve aralıklı şekilde devam ettim. Sonrasında 5-6 yıllık bir ara verdim ve yaklaşık 2.5 yıl önce tekrar düzenli olarak ağırlık antrenmanlarına başladım.
      Son 6 aylık dönemde beslenme ve antrenman disiplinim eskiye göre oldukça gevşemişti. Buna rağmen haftada minimum 2-3 gün spor salonuna gitmeye devam ettim. Bu süreçte yağlanarak tekrar 87 kg seviyelerine kadar çıktım. 20 Nisan itibarıyla yeniden diyetime ve antrenmanlarıma ciddi şekilde odaklandım. Şu an haftada 5 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum. Buna ek olarak haftanın 7 günü 20-40 dakika arasında, yaklaşık 120 nabız civarında kardiyo uyguluyorum.
      Asıl merak ettiğim konu ise testosteron enanthate kullanımı. Haftalık 250 mg testosteron enanthate ile başlamayı düşünüyorum. Hedefim profesyonel seviyede bir yarışma fiziği ya da aşırı hacimli bir görüntü değil. Ancak tamamen atletik ve ince bir görünüm de istemiyorum. Bir miktar hacimli, omuzları ve üst gövdesi daha dolu duran, kas kütlesi belirgin ama estetik çizgisini koruyan bir fizik hedefliyorum.
      Yanına farklı bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum.
      Bunun iki temel sebebi var:
      Maddi tarafı. Ulaşmak istediğim fiziğin daha agresif kombinasyonlar gerektirdiğini düşünmemem. (Emin değilim) Sorularım:
      Sizce haftalık 250 mg testosteron enanthate ile, mevcut fiziksel durumum ve geçmişim göz önüne alındığında görüntümde tatmin edici bir değişim olur mu? Özellikle daha dolu, daha sert ve bir miktar daha hacimli görünmek açısından beklentilerimi karşılar mı? FORM CHECK:

KAN TESTLERİ:

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini merak ediyorum. Şimdiden vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: androjenik
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Abimle beraber bir kür yapalım diyoruz yaklaşık 2 yıllık fitness ondan öncede ikimizin de uzun bi yüzme geçmişi var ben 18 o 26 yaşında kendisi taylanda gitti ve 2 250mg testo 1 250mg sustanon aldı ilaçların kalitesi hakkında şüphemiz yok eczaneden alındı hepsi ben daha güvenli temiz gidelim diye 10 hafta 250 mg sonrasında pct ile kürü kapatalım temiz kütle koyalım diyorum o ise sustanonu ikiye bölüp 5 hafta sustanon sonrası uzun ester enanthate ile devam edelim diyor ben ise bunun fazla hormonel dalga yaratacağını ilk kürde sadece tek ester testo kullanıp üstümüzde nasıl etki bırakacağını görme amaçlı yaklaşmamız gerektiğini düşünüyorum ekstra şunu alabilirsiniz vs. gibi tavsiyelerinizi veya dikkat etmem gereken şeyler konusunda yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.