Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mark

Eylül yarışı hazırlığı form kontrolü hk.

Önerilen İletiler

cdurdenn    0
mark, 17 dakika önce yazdı:

evet genç erkekler atletik fizik

Hocam bir arkadaşım da katılıyor da Ankara'da mısınız?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mark    55
cdurdenn, 3 dakika önce yazdı:

Hocam bir arkadaşım da katılıyor da Ankara'da mısınız?

hayır istanbuldayım hangisine katılacak?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    55

son 21 günde bu şekilde oldu form hazır geriye sadece yükleme kaldı çok zor süreçti yarışma düşünen arkadaşlar bilginiz olsun inanılmaz zor bi süreç

Screenshot_20250906_152957_Gallery(1).jpg Screenshot_20250906_123137_Gallery(1).jpg Screenshot_20250906_153104_Gallery.jpg

• Beğen 2
  • Tebrikler 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    274

Emeğine sağlık fakat cilt ve deri sağlığın hiç iyi gözükmüyor bu ilaçlardan mı kaynaklı yoksa genetik mi oluyor? Yoksa yarışma hazırlığı sürecindeki ilaç ve genel stresten mi?

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    55

hocam keşke en başından deri sağlığına önem vererek ilerleseysiniz süreç içindeki yeşillik tüketimi kolajen alımı vs.. bilgilere hakim olmamakla beraber genetik de olabilir emeğinize sağlık çok iyi kurumuşsunuz

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    55
BBurak, Bir saat önce yazdı:

Emeğine sağlık fakat cilt ve deri sağlığın hiç iyi gözükmüyor bu ilaçlardan mı kaynaklı yoksa genetik mi oluyor? Yoksa yarışma hazırlığı sürecindeki ilaç ve genel stresten mi?

zamanında bilinçsizce yaptığım kürlerden kaynaklı bonibon gibi atılan anapolonlar trensiz kür yapmazdım.. işin fazla ilaç değil antrenman beslenmede kardiyoda olduğunu çok geç anladım aslında biliyordum ama kabul etmiyordum

shX648, Bir saat önce yazdı:

hocam keşke en başından deri sağlığına önem vererek ilerleseysiniz süreç içindeki yeşillik tüketimi kolajen alımı vs.. bilgilere hakim olmamakla beraber genetik de olabilir emeğinize sağlık çok iyi kurumuşsunuz

teşekkürler işte çok geç oldu artık estetik cilt dolgusu operasyonuyla düzelticem artık cilt göçüklerini

• Beğen 1
  • Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    332

O çatlaklar ani büyümelerden oluşmuştur bendede var kısa zamanda 70 den 84 çıktım göğüs kenarında çatlak oluştu hep definasyonda Küçüldüğün zaman daha belirgin oluyor

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sefu888    10

Yani ilk foto ile son foto arasında ciddi bir değişim var,, umarım emeklerinin karşılığını alırsın kardeşim. 

Bir sürü değişik marka duyuyoruz ilk defa duydum glin diye marka yanlış anlamadıysam 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    55

Son 12 günde de bu şekildeyim son bi atılacak suyumuz kaldı yağ ile işimiz kalmadı birde yükleme yaptık mı tamamız :) kg 70.3

Screenshot_20250915_220634_Gallery.jpg Screenshot_20250915_220604_Gallery.jpg Screenshot_20250915_220815_Gallery.jpg

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    55

dip kuruluk formunu gördüm ama kg 5 yıldır gördüğüm en düşük kg 69 um şuan yüklemede kaç olucak bilmiyorum günlerdir karb girmiyor vücuda

20250917_233328.jpg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.187

Emeğine sağlık podyumda hersey istediğin gibi olur ins kaçında yaris simdi?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    55
SPECTRE, Şimdi yazdı:

Emeğine sağlık podyumda hersey istediğin gibi olur ins kaçında yaris simdi?

27 hocam 24ünde tartıyı vericez izmire yolculuğum 23ünde olacak çok stresliyim aslında kirli yüklesem mi yüklemesem mi çok kararsızım tecrübeniz varmı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.187
mark, 1 dakika önce yazdı:

27 hocam 24ünde tartıyı vericez izmire yolculuğum 23ünde olacak çok stresliyim aslında kirli yüklesem mi yüklemesem mi çok kararsızım tecrübeniz varmı 

Çalıştığın koç varsa o nediyorsa onu yap 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    274
mark, Bir saat önce yazdı:

dip kuruluk formunu gördüm ama kg 5 yıldır gördüğüm en düşük kg 69 um şuan yüklemede kaç olucak bilmiyorum günlerdir karb girmiyor vücuda

Form keskin duruyor maşallah. Son 2-3 aydır yaptığınız antrenman, beslenme ve özellikle kardiyo-step rutininden bahsedebilir misin biraz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    55
BBurak, 11 dakika önce yazdı:

Form keskin duruyor maşallah. Son 2-3 aydır yaptığınız antrenman, beslenme ve özellikle kardiyo-step rutininden bahsedebilir misin biraz ?

her sabah 45 dakika düşük tempo kardiyo günde min 15bin adım beslenme carb cycling şeklinde doldur boşalt gittim bazen cheat day bile yaptım ama boşaltma günlerinde baya zorlandım sonra yine aynı sistem ama bu son 3 haftadır çok sert gidiyorum antrenmanda düşük volüm pump odaklı gittim hep

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
mark, 11 saat önce yazdı:

maşallahın var 27sinde fuarda canlı görürüz artık hocam

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    55

yarın çıkıyoruz arkadaşlar hakkımızda hayırlısı bakalım🙂 ilk yarış olacak gençler atletik fizik 178 deyim

Screenshot_20250926_103707_Gallery(1).jpg Screenshot_20250926_103753_Gallery(1).jpg

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
mark, 2 saat önce yazdı:

yarın çıkıyoruz arkadaşlar hakkımızda hayırlısı bakalım🙂 ilk yarış olacak gençler atletik fizik 178 deyim

Basarılar poz vermk gercekten zor podyumda işin en büyük kısmı da bu dünkü yarısta poz veremeyen kaç kişi derece alamadı elinden gelenin en iyisini yapman dileğiyle 💪

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    100
mark, 26.09.2025 - 10:41 yazdı:

Saatler kaldı bol şanslar hocam. Dilerim emeğinizin karşılığını en iyi şekilde alırsınız 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    55
NamasteGodDamnİt, 36 dakika önce yazdı:

Dilerim podyuma çıkma heyecanını yaşar ve 5 sene boyunca bu konuyu kapatırsınız.

üzgünüm dostum istediğim sonucu aldım yarışmada ve değil 5 sene 10 senede geçse bırakmıcam çünkü planlarım var bu işten😉

• Beğen 1
  • Alkış 1
  • +1 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    204
mark, 27 dakika önce yazdı:

üzgünüm dostum istediğim sonucu aldım yarışmada ve değil 5 sene 10 senede geçse bırakmıcam çünkü planlarım var bu işten😉

Tebrikler :). Bende 20li yaşların başına dönebilsem kesinlikle bu işi yapardım. Sağlığıda dikkate alarak yapılabileceğini her geçen gün daha fazla öğreniyoruz.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
NamasteGodDamnİt, Bir saat önce yazdı:

Dilerim podyuma çıkma heyecanını yaşar ve 5 sene boyunca bu konuyu kapatırsınız.

Bunda senin zoruna giden ne anlayamadım  bu herkesin kendi tercihi 

• 100 Puan 1
  • Minnettarım 1
  • +1 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    877
NamasteGodDamnİt, 1 saat önce yazdı:

dostum henüz 21 yaşında genç bir delikanlıya bu sözleri söyleyerek ne kazandın? Diyelim ki 5 sene podyuma veya hatta ömür boyu podyuma çıkmadı, senin cebine ne girecek? Neden bu kalp kırma isteği? Çoğu sporcu 35-40 yaşlarında vücudunun en iyi haliyle podyuma çıkıyor, çoğu vücut geliştirme sporcusu 20-25'den sonra spora başlıyor. 60 yaş 70 yaşına kadar yarışan insanlar var. Sonuç olarak bu bir spor, ve kişi potansiyelini zorluyor. Türkiye şartlarında sokaklarda her türlü m*ddesinden tut yaralamasına kadar bir çok suç var iken 21 yaşında bu çocuk belki de potansiyelini aşarak ülkemizi yurt dışında temsil etmek için çabalıyor, bu bizim geleceğimiz. Örneğin her ne olursa olsun, gazoz kapağına bir müsabakada bile galip gelsek sevinen bir milletiz. Lütfen böyle konuşup da insanların kalbini kırma... Sözlerimi şöyle sonlandırmak istiyorum, gerçek kazananlar farklı şeyler yapanlar değil. Aynı şeyleri her gün tekrar tekrar yapanlardır.

@markBir hayalin var ise onun peşinden gitmelisin dostum, insanlar kendi yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını düşünür ve konuşur. Yarışma psikolojisini üstünden attıktan sonra bu dediklerimi tekrar değerlendir.

• Beğen 7
  • Minnettarım 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Batarya
      Herkese iyi günler,
      Yarışma hazırlık sürecindeyim şuan 85 kilodayım.
      GEÇMİŞ BULK DÖNEMİMİ:
      Testo Enanthate Deca Durabolin Boldenon 5 iu GH İle geçirdim ve haftaya Definasyon dönemine gireceğim.
      PLANLANAN DEFİNASYON PLANIM:
      Trenbolone Acetate 150mg Masteron Propionate 200mg Testosteron Propionate 300mg İle devam edeceğim ama gh ile devam etmek zor geliyor bana sürekli eklem ağrısı yaşıyorum önceleri çok fazla su tutuyordum bu sorunu GH’ı 3’e bölerek çözdüm Definasyon döneminde GH yerine hangi Peptid kullanabilirim koçum igf1 lr3 önermişti sizin yorumunuz nedir teşekkür ederim formumu aşağıda paylaşıyorum.
      GÜNCEL FORM:

• Yazan: rauthos
      Selam herkese, önce kendim hakkında çok kısa bir özet geçeyim.
      27 yaşındayım, boyum 1.81 ve güncel kilom 89 ve yağ oranım tahmini %8-9 civarlarında. 10 senedir vücut geliştirme ile uğraşıyorum. 9 senenin ardından, ekonomik özgürlüğümü de çok şükür fazlasıyla yakalayarak, yarışmak istediğimi düşündüm ve son 1 senemi kür içinde geçirdim. Kürdeyken temiz olarak (%10-11 yağ oranında) 95 kiloyu gördüm yani toplamda 15 kilo kadar üstüne koydum. Tabi ki durmadan gaza basmadım, ülkemizde popüler olan 2 farklı koçla 3 cycle yaptım. Maalesef koçların, en azından gözlemlediğim kadarıyla, çok ilgilenmemesi beni koçla çalışmaya çekimser baktırıyor.
      KÜR PLANLAMAM:
      12 hafta 500 sustanon / 400 rimobolan Sonrasında 2 ay ilaçlar tamamen off, vücudumu dinlendirdim 12 hafta 500 sustanon / 400 rimobolan Sonrasında 1 ay ilaçlar tamamen off, vücudumu dinlendirdim 16 hafta 500 test. enant / 300 boldenon Son 1 aydır da ilaçları tamamen bıraktım ve yine dinlenmeye girdim. Bu sefer ribound etkisi için kalori açığı bırakarak yağ yakma aşamasındayım. Şu ana kadar da hiç PCT yapmadım.
      Mart ayı başında tekrardan küre girip, 2025 ekim ya da kasım gibi NPC Pro Qualifier yarışmalarına katılmayı düşünüyorum. (Kasım ayında olan Kopenhag yarışı asıl hedefim). Yarışma için büyük bir hedefim yok sadece girip elimden geleni yapmak istiyorum.
      Klasik fizik kategorisinde yarışmak istiyorum ve kas kütlesi koymak ve sonrasında yarışma kondisyonu yakalamak için nasıl bir yol izlemeliyim? Tecrübeli arkadaşlarımın ve abilerimin tavsiyelerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: KaderdenBekir
      Herkese iyi forumlar,
      Estetik fizik sıkleti için nerden şort alabilirim?
      İnternette 1 site paylaşılmış daha önce forumda ama düzgün şeyler yoktu yardımcı olur musunuz?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: mamibolone
      Arkadaşlar merhaba, iyisinizdir umarım.
      Ortalama 10 gün önce pct sürecim bitti değerlerim güzeldi.
      Seneye eylül ayında yarışmaya girmeyi planlıyorum. 
      SORULARIM:
      Daha uzun kür daha uzun pct mi demek ve kür uzadıkça pct sürecinde doğal üretimin tekrar başlaması daha da mı zorlaşıyor? Sizce yeni küre ne zaman başlamalıyım önerileriniz nelerdir ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: rauthos
      Herkese selam, 1 sene sonra, 2025 Ekim ayı gibi yarışmayı düşünüyorum. Sosyal medyaya çok tanınan bir koçtan yarışmacı hazırlık programı satın aldım. İlk aşamada hazırladığı kür programı şu şekilde, yorumlarınızı merak ediyorum. (İlk 2 kürüm 12hafta/12hafta hep eczane ürünleriyle oldu, sustanon ve rimobolan)
      14 Hafta Test. Enant. (500 mg) 14 Hafta Boldenon (300 mg) İlk 6 hafta Turinabol (Günlük 50 mg) Henüz ilaçları tedarik etmedim. Tavsiye ettiğiniz marka varsa lütfen yol gösterin 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.